Nouă pentru lesbian dating? 3 lucruri pe care trebuie să le aștepte fiecare femeie

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Ca un antrenor de întâlnire, am primi e - mailuri tot timpul de la femeile care sunt nou din dulap și doresc să înceapă cu femei. Din moment ce aceste femei de multe ori nu știu ce să se aștepte, ei ajunge pentru sfaturi.

Adevărul este că nimeni nu ne învață cum să fie o lesbiană. Deseori, vom ieși fără a cunoaște alte femei LGBTQ. Ieșind poate fi ciudat și confuz. Trebuie să învățăm despre noi înșine și noul modul în care dorim să -și exprime sexualitatea noastră. Dar noi , de asemenea , trebuie să învețe despre o subcultură complet nou și modul de relaționare.

load...

Toate aceste noi activități de învățare se întâmplă într - un „high - stakes“ mediu din cauza problemelor de inima nu sunt numai profund importanta pentru noi, dar , de asemenea , lasă - ne mai vulnerabili la durere de inimă atunci când lucrurile nu merg drumul nostru.

Nu toată lumea are nevoie de sfaturi de întâlnire când vin mai întâi. Unii oameni își dau seama că sunt LGBTQ pentru că a căzut în dragoste și într - o relație. Din fericire pentru ei (în anumite privințe) , deoarece ei a lua de a experimenta poveste de dragoste cu o femeie pentru prima dată , fără a fi nevoie să îl căutați.

load...

Alte femei, ca mine, își dau seama că sunt ciudată înainte de a găsi o femeie până în prezent. Acest lucru înseamnă că trebuie să caute dragoste fără să fi avut nici o experiență cu femei. Pentru multi, acest lucru poate fi cea mai grea parte a ieși. Cu siguranță a fost pentru mine.

Mai jos sunt trei lucruri foarte importante trebuie să vă așteptați atunci când începe să data de femei, pentru prima dată, după ieșirea.

1. Femeile pot răspunde negativ la tine pentru că ești „nou“

Nu am știut să se aștepte acest lucru atunci când am venit prima, astfel încât reacția negativă am primit de la mai multe femei a fost șocant. Cu toate acestea, motivul din spatele reacție negativă femeilor la începători este relativ ușor de înțeles.

Adevărul este că femeile pot fi foarte rapid pentru a cădea în dragoste , și are sens pentru ca femeile să fie precaut cu privire la deschiderea în situații în care există o șansă mai mare de a fi rănit. Femeile se sperie în fața steaguri roșii. Pentru multe femei, faptul că cineva este nou din dulap poate fi un steag mare și roșu.

load...

Unele femei lesbiene pot fi la mijloc nou din femei, deoarece acestea vă faceți griji cu privire la respingere.

Fiind nou la intalniri femei este un steag roșu, deoarece teoria spune că prima femeie cineva datează, probabil, nu va fi ultima lor. Dacă cineva îți permite să fii primul ei, frica în partea din spate a mintea ei este că în cele din urmă ai de gând să-i lase cu o inima mare, rupt în cele din urmă pentru că ai de gând să vrea să experimenteze mai mult decat o femeie.

Nu o lua personal. Dacă cineva este în căutarea pentru sufletul ei pereche, ea are tot dreptul să dorească să evite să riște cu un newbie care nu poate încă ști sigur ce vrea de la dragoste și romantism în această viață.

Dar nu vă faceți griji prea mult. Respingerea este o parte normala a intalniri de femei, și nu este personal.

Doar pentru că ești nouă nu înseamnă că nu veți fi niciodată în stare să găsească pe cineva până în prezent. Vor fi, probabil, o mulțime de femei care vor crede lipsa ta de experiență este sexy, pentru că vor ajunge să joace rolul de profesor sau să fie prima ta.

Cel mai bun lucru pe care il poti face este de a comunica în mod clar dorintele cu femeile pe care le îndeplinesc , astfel nimeni nu va fi rănit.

2. Unele întrebări nu vor avea răspunsuri

În unele privințe, scena ciudat , datând este ca piața neagră - nu există reguli. Bun venit in jungla. Bun venit la vest sălbatic, sălbatic.

În cisgendered / heteronormative lume, viața poate fi condus în conformitate cu normele tradiționale , în cazul în care există o modalitate set de a face lucrurile. Rolurile pentru bărbați și femei , sunt clar definite pentru oricine care vrea simplitatea de a trăi în conformitate cu definițiile alb-negru.

Dar asta nu există în comunitatea ciudată. Cine întreabă cine afară ? Cine face planurile pentru data? Cine plătește la cina? Cine știe???? Serios, nimeni nu are răspuns la aceste întrebări.

Unele dintre întrebările despre lesbiene, datând nu poate primi un răspuns complet, astfel încât să fie pregătit.

Ființa LGBTQ înseamnă trăiesc în zona gri. Chiar spunând că suntem LGBTQ este discutabilă , deoarece sunt acele chiar scrisorile corespunzătoare acum ? Plecăm unul? Ne ofensatoare pe cineva? Poate suntem...

Există modalități infinite de a fi „nu drept“, iar când decidem că nu vom fi datând exclusiv membrii de sex opus, ne deschidem la mai multe întrebări decât răspunsuri.

Cel mai bun putem face este trata pe alții cu demnitate și respect. De exemplu, este întotdeauna bune maniere de a oferi să plătească factura (sau divizați - l în cazul în care ea oferă să plătească). Este întotdeauna o bună practică în viață să fie curajos și să ia inițiativa atunci când vrem ceva sau pe cineva în viață.

3. Poate să dureze un timp pentru a face Real Prieteni

Adevărul frustrant este că s- ar putea lua o lungă perioadă de timp pentru a construi un trib și / sau să facă prieteni adevărați în comunitatea LGBT.

Este important să fie prieteni cu alte femei cărora le plac femeile. Avem nevoie de prieteni lesbiene.

Problema este că, de multe ori, atunci când am venit mai întâi, noi pur și simplu nu știu alte lesbiene, și de multe ori chiar și prietenii noștri drepte nu știu alte lesbiene, fie.

Când ne - am stabilit pentru a face prieteni lesbiene, avem cu adevărat să înceapă de la zero. Adevărul este că construirea prietenii adevărate nu este ceva ce se poate întâmpla peste noapte. Prieteniile adânci de durata sunt ca pietre prețioase, iar uneori trebuie să sorteze prin o mulțime de pietricele pentru a le găsi.

Când încercăm să facem prieteni ciudate, e normal să-și petreacă timpul cu o mulțime de oameni ciudați doar pentru că sunt ciudată. Facem acest lucru pentru că ne dorim Queer prieteni.

Trezindu-te și construirea tribul tău va dura mai mult decât o zi.

Dar când alegem oamenii doar pentru că sunt ciudat, suntem exploatație standarde diferite decât ne - ar ține , în general , atunci când aleg prieteni. De aceea , este normal, în stadii incipiente de a fi afară, pentru a fi agățat cu lesbiene si simt ca „ acestea nu sunt oamenii mei.“

Se poate , de asemenea , simt ca unele dintre femeile pe care doriți să fie prieteni cu tine pleacă afară. Femeile pot fi uneori cliquey și lesbienele nu fac excepție de la această regulă.

Un alt lucru pentru a realiza este faptul că unele femei pot fi atrase de tine și să încerce să se apropie de tine să te vezi. Poate doriți doar să fie prieteni, dar este foarte probabil să se întâlnească femei care vor dori ceva mult mai profund.

Fii atent cu privire la prea aproape de femeile care le doriți în moduri pe care nu le reciproc , deoarece acestea pot ajunge sentimentul respins și rănit. Când femeile suntem aproape să se simtă respins și rănit, ele pot fi secret gelos , competitivă și nesigură. Sau ei pot încerca chiar să saboteze șansele noastre de a întâlni pe altcineva.

Găsirea dvs. De trib lesbiene este important, dar să înțeleagă și ne așteptăm ca poate dura ceva timp pentru ca să se întâmple, și va trebui să mergeți unele dramă de-a lungul drum.

Coming Out și învățare cine ești este un proces care ia timp

Din păcate, atunci când vine vorba de schimbări de viață mari, lucruri de obicei, nu toate funcționează peste noapte. Este normal ca femeile să facă o mulțime de greșeli când vin mai întâi.

Recunoaște că ești într - un loc vulnerabil. Este în regulă, și este tot o parte a procesului. Cu timpul, totul devine mult mai ușor , iar problemele cu care ne confruntăm atunci când am ajuns mai întâi încetează să mai fie probleme.