Nu este pregătit pentru o relație serioasă. Acum ce?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Deci, ai cunoscut un tip și vă simțiți destul în el. Ați petrecut timp împreună și a simțit scânteile zboară.

Acum aveți nevoie de un curs intensiv în descifrarea limbilor moarte , pentru că tocmai ți -a spus că nu este gata pentru o relatie serioasa.

Are acest sunet familiar?

Ei bine, sora, am fost acolo, și am de gând să-ți spun ce înseamnă cu adevărat atunci când un tip spune: „Eu nu sunt gata pentru o relatie serioasa.“

load...

Cel mai important, am de gând să-ți spun ce să faci asta.

În primul rând, aici este vestea proastă:

Este sigur să se presupună de nouă ori din 10, „Eu nu sunt gata pentru o relatie serioasa,“ este mai bine tradus ca, „Eu nu sunt gata pentru o relatie serioasa cu tine.“

Când un bărbat găsește o femeie el este nebun despre, el va dori să o ia de pe piață în grabă. El nu va face acest lucru pentru o fată el are cool să călduță sentimente pentru.

Aruncati o privire la alte indicii de context care înconjoară acest tip:

Nu voi doi merge pe datele reale ? Are el petrece mult timp pe telefonul său atunci când sunt împreună? Sunteți întâlni mai frecvent (și cheltuieli mai mici și mai puțin timp îmbrăcat) între orele miezul nopții și ora 4 dimineața?

load...

Acțiunile sale vor dezvălui intențiile sale.

Aruncati o privire greu la ceea ce face și vei înțelege ce este cu adevărat de a spune. Dacă acest lucru sună ca tipul tău, atunci aveți câteva opțiuni pentru a face.

Înțelege că acest tip nu se va trezi într-o zi și a decide esti fata visurilor sale. Burn copie a „No Strings Attached.“ Nu se va întâmpla în realitate.

Dacă sunteți de acord cu păstrarea lucruri casual , până când acest tip găsește o femeie pe care vrea o relatie serioasa cu, apoi se bucure de ceea ce este.

Dacă a fi opțiunea B nu sună atrăgătoare pentru tine, nu ezitați să cauțiune. Nu există nici o explicație necesară. Nu o să rănească sentimentele lui, și va scuteste, probabil, unele dintre propriile sentimente pe linie.

„Dacă un tip nu este pregătită pentru o relație,

ea nu-i un tip rău face.“

load...

El într-adevăr nu poate fi gata pentru o relatie serioasa.

Trebuie să-i taie un pic mai moale. Unii tipi sunt în curs de sinceri cu adevărat atunci când spune o femeie care nu sunt gata pentru a sigila afacere. Tipii ăștia merită o degetul mare în sus.

Un om care este în curs de autentic despre sentimentele sale va spune , probabil , de la început că nu este pregătit să se angajeze. Acest lucru vă oferă opțiunea de a da înapoi înainte de a implica orice sentimente romantice enervante.

O modalitate buna de a da seama dacă tipule dumneavoastră se încadrează în această categorie este să se uite la ceea ce face.

Tocmai a experimenta o schimbare majoră de viață, cum ar fi părinte, o cariera sau dizolvarea unei alte relații serioase? Este timpul petrecut împreună timp de calitate?

Tipul tău poate recunoaște că nu este în măsură să vă dea ceea ce merita într-o relație. Acesta este felul lui de a permițându-vă să știi asta.

Nu are nici un sens ca un om care nu este pregătită pentru o relație este în căutarea de a data de cineva.

Aveți opțiuni aici:

Stick-l cu tipul ăsta pentru o sumă nespecificată de timp (acest lucru ar putea fi săptămâni, luni sau ani), stick-l până când el este gata pentru o relatie serioasa sau nu așteptați atât de mult.

Cei mai mulți dintre noi, care se joacă jocul întâlnirilor nu sunt în căutarea unui pix sau PAL nou cel mai bun amice. Suntem în căutarea de a face o conexiune cu cineva care este pe aceeași pagină ca și noi.

În plus, chiar și atunci când el este gata, nu există nici o garanție, va fi fata el vrea o relație cu.

După un om îți spune că nu este gata pentru o relatie serioasa, mutare viitoare ar trebui să se bazeze pe ceea ce vrei.

Personal, aș îi mulțumesc pentru onestitatea lui și asigurați-vă că barmanul știe băuturile mele sunt pe fila tipului. Nu am suficient timp, energie sau costumele drăguț să aștepte în jurul valorii de un tip pentru a face loc pentru mine în viața lui.

În cazul în care un tip care nu este pregătită pentru o relație serioasă, nu - i un tip rău face. Dacă ceva, el o face destul de tip bun pentru a fi deschis și cel puțin oarecum transparent , cu sentimentele sale.

Daca nu sunteti gata sau caută o relație serioasă, acest lucru ar putea fi un meci făcute în Casual datând cer.

Cu toate acestea, dacă sunteți în speranța pentru ceva mai mult, exprimate ca spate puțin gust de pește și cârlig unul care este capabil sa faca acelasi lucru.

Sursa foto: examiner.com.