Nu există nici un lucru perfect

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

În lumea nebună, provocator și adesea frustrant de a cauta un alt semnificativ, prea multe acolo par închis pe fantezie pe care le vor găsi în cele din urmă un companion „perfectă“.

Ei privesc și vânați peste tot, trecând prin zeci , dacă nu sute de date doar pentru a mers pe jos într -un fel simt Shorthanded si inselat, intreaba de ce acest lucru sau acea persoană nu ar putea fi un pic mai mult din ceea ce doresc.

load...

Poate e culoarea unei persoane de păr, tonul vocii, forma corpului, simțul umorului, rasa, preferinta in filme sau emisiuni TV, religie, opinii politice sau că nasul în formă de ciudat sau fundul ei pur și simplu nu pot trece.

Iar și merge până la o zi se trezesc, uita - te în jur și pentru a găsi că , probabil , au fost cel care avea nevoie de tweaking.

A fi cu cineva presupune întotdeauna da și a lua.

Și acesta este motivul pentru care atât de mulți nu găsesc satisfacția în legătură cu personalitățile care intră viața lor. Pentru mulți oameni, doar o perfecta 10 va face.

Pentru femei, amice, ai face bine să aibă aspectul de Ryan Gosling , personalitatea părinților lor senil, un sentiment de aventura ca un Navy Seal, rezistență de Tiger Woods și de a lucra cu jumătate de normă într - un adăpost pentru animale sau Habitat for Humanity sau curând veți să fie pâine prăjită.

load...

Nu există nici un lucru, cum ar fi partenerul perfect. Din nou, nu există nici un astfel de lucru.

Desigur, asta nu împiedică mulți agățându-se de la vis. Pentru acești oameni, din ceea ce am învățat, tipurile lor de personalitate conține mai multe asemănări.

Cele mai multe sunt ușor de la fața locului de la distanță și pentru a preveni o mulțime de a obține relații de durată și angajate:

1. Iubirea neconditionata

Ei se așteaptă ca partenerul lor să fie de acord întotdeauna și du-te împreună cu ei, indiferent de ce.

Dacă insistă să trăiesc cu setul de aer condiționat să înghețe, TV întotdeauna la emisiunile preferate sau se pot bucura fiind înconjurată de animale de companie de interior, cel mai bine joc de-a lungul sau lovit ușa.

Alergic la pisici sau câini sau cald-blajin? amice dur, nu da și a lua în lumea lor.

Vrei să plâng? Ei vor muta doar pe tipul următor. Vrei să argumenteze? Buck se oprește la usa lor.

load...

Dacă nu sunteți de acord și ca urmare, atunci tu nu le iubesc.

2. Foarte specifice despre apariții

Nu oricine intalniri cu un gât de pui, ochi verzi în loc de păr albastru, maro în loc de blond, un fund plat, înălțime peste un anumit nivel sau o lira suplimentar de flab în jurul valorii de mijloc pentru acești oameni.

Nu, cel mai bine să uiți șlefuită, ascuns, tonifiata si gata pentru a umple paginile de bărbați de sănătate, dacă doriți să stea în jurul valorii de foarte mult timp.

Ai putea fi cel mai grijuliu da persoanei,, de susținere și iubitoare în lume, dar purta un costum de pe raft și zilele tale sunt numerotate.

„Fiind în comparație cu

o alta nu este corect.“

3. Probleme de control

Am observat oamenii pickier sunt despre dating, cu atât mai mult controlează personalitatea.

Ei sunt cei care decid ce filme pentru a vedea, de a conduce drumuri de-a lungul, restaurante pentru a lua masa și Doamne ferește să mutați ceva în interiorul lor de origine fără a cere.

Uneori, indiferent de sexul lor, ei insista pe planificarea itinerarii și întotdeauna a se ocupa de activitățile de zi sau de nopți.

În experiența mea, personalitățile de control sunt , probabil, cel mai mare singur motiv pentru eșec relație și este motivul pentru care foarte puțini sunt considerate demne de compania lor.

4. Narcissist

Am scris mai înainte despre narcisiști și toate cele de mai sus se potrivește bine în interiorul acestei categorii.

Acestea sunt pickiest tuturor Dater, deoarece ei trăiesc într-o lume care există pentru a le facă pe plac și numai them.If te-am întâlnit vreodată pe cineva ca asta, stii exact ce vorbesc despre.

Multe eoliene având mai multe relații, chiar și mai multe căsătorii, dar rareori fac nici una dintre ele trecut. Și dacă o fac, crede-mă când spun că vor fi întotdeauna cei care poartă pantaloni.

Narcisicii place la data de mai mulți parteneri și de multe ori. Vei vedea le-a înregistrat pe fiecare site de dating pe Web, deoarece face sa se simta bine, popular și evaluate pentru a obține face cu ochiul lor, dă din cap și mai multe invitații.

Cu toate acestea, găsirea vina cu alții în loc de ei înșiși este cel mai mare căderea lor. Și rar, dacă vreodată, ar fi ei mulțumiți cu o singură persoană.

5. Experiențe rele din trecut

Acestea sunt relații ucigași, dar sunt ceva oamenii pot trece peste dacă ei sunt dispuși.

Și dacă te-ai așezat vreodată peste cineva care insistă să vorbesc de rău despre un fost tovarăș, știi ce I mean.Lots de ori acestea sunt în mod constant comparat pur si simplu cauta indicii.

Poate că cineva din trecutul lor a fost un alcoolic, foarte abuziv, un trișor sau displacut familia lor. Prin urmare, dacă aveți prea multe băuturi, ocazional sunt în dezacord, la scurt o altă femeie sau de a face o scuză atunci când familia ei reuniune lovește calendarul, toți ochii vor fi cu ochii și judeca.

Fiind in comparatie cu o alta nu este corect. Din păcate, unii pur și simplu nu se poate obține fostele dezamăgirile anterioare, ceea ce face greu să recunoască și să aprecieze perspective bune, de calitate.

Toți dintre noi sunt diferite, unice și au ceva de oferit. Trucul caută pe cei care apreciază cine ești.

Sursa foto: wigmyway.com