Nu vă fie frică să vă aduceți acasă la domiciliu - terapia apartamentului vă ajută să vă mențineți spațiile de locuit spike-and-span

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Studii showthe mod vă păstrați problemele dumneavoastră spațiu de locuit în mare măsură la o dată, și Apartment Therapy oferă o soluție pentru a face curățenie, organizarea și decorarea mai ușor decât glisând spre dreapta. Sfatul site - ului comenzile rapide de proiecte DIY, legat de casă, și munca de proiectare, impreuna cu povesti de succes din partea utilizatorilor care au angajat acest sfat, va ajuta să vă mențineți o locuință ordonat și nu ezita să aducă o dată peste.

Conform unui studiu recent realizat de Wayfair, un apartament murdar sau neîngrijit poate fi o întâlnire afacere-breaker. Ambele sexe au convenit asupra celor mai mari păcate matrimoniale, în ordinea rangului pe lista Top 10 a sondajului: o casa puturoși, urmat de agrimy baie, apoi sanitare proaste. În timp ce mai multe elemente similare au existat pe ambele liste, doamnele evidențiate „urât sau opere de artă nepotrivite“ , în timp ce domnii nu a putut sta pentru „ciobit, colorate, sau vasele murdare.“

load...

Studiul ne spune starea de casa ta poate semnala o încetare și-încetare imediată de la o dată. Nu contează cât de magic data cina a fost, se confruntă cu un apartament dezordonat ar putea duce la data prefăcea o boală ca o scuză pentru a prinde un taxi până acasă.

Apartament Terapia oferă sfaturi care vă pot ajuta legat de casă să obțineți oa doua întâlnire.

Din fericire, există o soluție pentru curat-provocat. Apartament Terapia conectează oameni la resurse care îi ajută să creeze și să mențină spații frumoase, dezordine fără viață , care rezonează cu sănătatea și vitalitatea.

load...

Cu sfaturi pe teme, cum ar fi proiecte DIY, găsirea instrumentele potrivite pentru locuri de muncă, și soluții de stocare, Apartament Terapia poate ajuta să vă asigurați obiceiurile de acasă nu fac o întâlnire afacere-breaker Top 10 listă. Site-ul este ușor de navigat și oferă povești de mare succes de utilizator care arată casele înainte și după angajarea câteva dintre sfaturile lor.

Curățați-l - Nu lasa o murdar Acasă fi o afacere-Breaker

Stampe poate începe păstrarea domicilii data gata cu câteva idei și tehnici. Un concept ușor de ținut minte este ceea ce Apartment Therapy îi place să numim „ Follow the Wall.“ Practic, ideea este de a folosi pereți precum hărți pentru a naviga curățarea și dereticare casa ta. Puteți atinge chiar și peretele ca te plimbi dintr -o cameră , astfel încât să sunteți sigur de a acoperi totul.

În primul rând, începe prin alegerea unui perete si topografie-l de sus în jos. Vei intra în mobilierul și tot ce trebuie să fie puse deoparte și se îndreptă. Folosind acest lucru ca un ghid, vă raționalizarea procesului de inspecție.

load...

Bucatarii iau, de obicei mai mare efort pentru a curăța, deci salvați-l pentru ultima dată prin alegerea unui perete inițial pe care le va ateriza acolo, în cele din urmă. Apoi, utilizați ca mobilier mini sau pereți invizibile atunci când acestea sunt situate central. Gândiți-vă la lucruri cum ar fi margini blatul și brațe extensibile, și asigurați-vă că nu pierdeți masa de cafea și alte atenție-getters.

Apartament Terapia învață cititorii cum să facă curățenie și organizarea de gestionat.

Uită-te la piese mari de mobilier, cum ar fi dulapuri, de jos în sus, astfel încât să nu pierdeți nimic. Și, în sfârșit, să trateze fiecare cameră ca propriul microcosmos mic, ceea ce înseamnă duce la o cameră și apoi să ia o scurtă pauză înainte de a trece la alta pentru a menține nivelul de energie și motivație ridicată.

Unii oameni folosesc strategii, cum ar fi 20 de minute de întreținere în fiecare zi sau de curățare o cameră pe zi pentru a menține treburi de gestionat. Alegerea strategiei care funcționează cel mai bine pentru stilul tău de viață va tine la curent cu privire la eforturile de curățare praf de cărbune și de a vă ajuta să mențină curățenia data viitoare o dată vine peste.

Stai în Dating joc cu comenzi rapide legat de casă

Deși este bine să aibă o strategie, uneori, viața devine în calea chiar și cele mai bune planuri. Dacă sunteți pe scurt timp, Apartment Therapy oferă hacks pentru a vă ajuta să faceți ordine locul rapid înainte de a primi o dată.

Câteva Trucuri rapide includ având unul (doar unul!) Loc, ca un sertar gunoi, coș, sau o cutie, în cazul în care puteți depozita lucruri pentru a sorta mai târziu. Uneori faci o verificare rapidă a zonei în cauză și pune lucrurile în coșul de gunoi vei primi dintr - un blocaj temporar - doar asigurați - vă că pentru a sorta coșul dumneavoastră în week - end următoare , astfel încât să nu te în spatele.

Mail dezordine poate da date impresia că nu poate avea grijă de afacerea ta. Fix că problema cu un sistem simplu apartament numește terapie „ Nu pune - l jos.“ Ideea este ca și e - mailurile nu ajung să se așeze în jos până când face cu ea.

Stampe presat de timp se poate utiliza comenzile rapide Apartament Therapys molid rapid casele lor.

Pasul unu: Scapa de junk mail, fie prin punerea într-un tocător imediat sau un coș de mărunțire. Pasul doi: Deschideți orice altceva. Reciclați ceva ce nu ai nevoie, care nu conține informații confidențiale. Pasul trei: Sortare după tip. Pune declarațiile dumneavoastră într-un fișier cabinet, a pus facturi în organizator sau buletinul de bord dvs., si arunca orice card de distracție sau imagini pe frigider.

O modalitate de a păstra casa proaspătă și miros curat investește într - un plug-in odorizante. Un alt remediu Apartament ușor și rapid , terapie ofera cititorilor este de a presara bicarbonat de sodiu pe covoare cu câteva ore înainte de a le aspira sa absoarba mirosuri prinse. Vrei un fix gratuit? Deschideți ferestrele și aer în locul cel puțin o dată pe săptămână , doar pentru a îmbunătăți calitatea aerului și crocant.

Prin grămada Cu Creative stocare idei

Una dintre problemele majore ale apartament de viață este de stocare. Nu căutați mai departe decât unele idei de depozitare IKEA să domnească în lucrurile într - un mod elegant. Angaja niște cârlige și depozitare scăzută în entryway dvs. De a avea o cădere de apă one - stop pentru toate dvs. De zi cu zi , lucruri cum ar fi pantofi, genti, și pălării. Și adaugă un pic de arta pentru a face o distracție spațiu funcțional.

Una dintre cele mai dificile locuri pentru a optimiza spatiul este birou. Apartament Terapia recomandă să reutilizați tăblii pat pentru a crea propriul spațiu de control al misiunii pentru reviste, pixuri, cărți și consumabile. Pune - o vopsea pic fantezie pe un dulap fișier pentru jazz - l. Investiți în câteva piese de organizare standout care combină funcția și fler pentru a face spațiul atât work- și-acasă prietenos. Asigurați - vă că casa dvs. Reflectă stilul personal , deoarece datele sunt scouting , de asemenea, loc pentru a obține indicii suplimentare pentru likes și iubește.

Dreptul de instrumente sunt pentru a Imperativul menține un spațiu Tidy

Pentru a face ceva bine, aveți nevoie de instrumente adecvate. Fiecare acasă ar trebui să aibă un arsenal de produse pentru a menține lucrurile curate, proaspete, și ordonat. Desigur, elementele de bază includ o gamă largă de soluții de curățare pentru orice, de la bucatarie la baie si toate locurile între ele.

Având dreptul de instrumente la îndemână este imperios necesar pentru a menține o casă curată.

Cu lavete sale compatibile umede și uscate, o Swiffer este o necesitate pentru tot , cu excepția covor. Și Apartament Terapia sugerează a face propriile lavete Swiffer verzi ! De asemenea , ei recomandă să investească într - un vid bun și păstrarea o mătură de modă veche și un făraș în jurul valorii de măturat de pe verandă sau orice potențiale popotelor mai mari , cum ar fi un ghiveci de flori supărat. Haine microfibră sunt un mod ecologic pentru a reduce în jos , pe utilizarea prosoape de hârtie. Nu numai că ajută mediul înconjurător, dar data va fi , de asemenea impresionat de faptul că ești atât de conștient de mediu.

Proiecte DIY pentru a îmbunătăți dvs. Și Impress Locuintei Data dvs.

Nimic nu spune „Eu sunt creativ și bine cu mâinile mele“, cum ar fi proiecte DIY. Un pic de gândire out-of-the-box poate aduce recompense mari și spațiu de puncte bonus special de la data. Un alt bonus? Veți obține beneficiul unei acasă organizate și portofelul intact.

Apartament Terapia oferă o multitudine de informații cu privire la proiecte DIY cele mai eficiente oamenii se pot folosi pentru a pune în ordine spații de locuit și impresiona datele.

„Cum? TOS“ de viață curat

Condiții de viață curată este o artă delicată. Prima regulă este pur și simplu nu ține dezordine. Tot ceea ce nu iubesc absolut sau nu utilizați ar trebui să fie donate. Orice rupte sau incomplete ar trebui să fie aruncat.

În continuare, să construiască un spațiu în care puteți trăi cu ușurință. Încă o dată, Apartment Therapy sugereaza folosirea cârligelor acolo unde este cazul și construirea în depozit inteligent ca un cuier bine plasat. Asigurați -vă spațiul locuibil pentru stilul tău de viață și de a menține casa dvs. De zi cu zi prin punerea deoparte lucrurile și folosind filozofia de vârstă veche „Un loc pentru tot și totul în locul ei.“

Soluții simple și Hacks Marca Big Impact

În apartamente, există rareori suficient loc, indiferent cât de mare sunt plafoanele. Câteva hacks poate merge un drum lung în unele dintre cele mai importante zone cu probleme, cum ar fi bucătării și băi. Apartament Terapia oferă o simplă regulă de degetul mare: chestii destul pentru a vedea și elemente mai puțin atractive în cadrul.

Este un vai lung auzit de omul care pășește în baia unei femei și devine întâmpinat de fiecare produs sub soare într - un mic spațiu de patru-de-cinci. Soluție Apartament Therapys: trage împreună aceste produse într - un set de rafturi realocate de condimente.

Alte idei simple pentru bucătărie site - ul recomandă includ utilizarea spațiului de mai sus dulapuri (dacă este cazul) pentru articolele rar utilizate, adăugând un covor sau alergător atunci când podeaua este mai mică decât minunat, și fixarea unui mic coș de lucru deschis , cu un măcelar de top bloc pentru spațiu suplimentar, de depozitare, și funcția.

Înainte și după - Cititorii cota lor de transformare Povestiri Acasă

Cititorii pe apartament Terapie care au luat sfatul site-ului da înapoi prin prezentarea unor proiecte de succes.

Cateva idei bune pot transforma in totalitate spatiul tau. Check out acest makeover bucătărie posibil prin podele noi și vopsea. Este mai luminos, mai chic, și veți dori să - l păstrați curat.

Cititorii arată cum s-au folosit sfatul Apartament Therapys pentru a transforma spațiile de locuit.

Uneori nu este nevoie să se schimbe o camera intreaga, ci doar un punct focal pentru a ridica întregul spațiu. Dacă ești suficient de norocos pentru a avea un șemineu, unele de hârtie de contact, și un pic de răbdare, puteți ridica o cameră de modul Tiffany a făcut în nici un apartament de timp!

Impresionați Data dvs. Cu desene Acasă Convingatoare

O casă curată și ordonată poate avea ca rezultat doar în unele puncte maronii grave atunci când prospecție viitorului partener potențial. Dacă aveți nevoie de ajutor, Apartment Therapy este o mare resursa de molid, până la cuibul de dragoste.

Nu lasa o casa put, un experiment științific de bucătărie, sau un ambreiaj de dezordine intra in modul de a aduce data casa ta. Apartament Terapia vă va ține în afara acelui Top 10 listă de datare afacere de spart.