Nu fiți niciodată timizi

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Dacă te consideri un tip timid, știi cât de greu poate fi pentru a naviga lume dating.

Ați putea fi angajat pentru a găsi dragoste , dar lupta pentru a face o mișcare, se apropie de o femeie atrăgătoare sau să păstreze o conversație care curge în mod natural.

Poate doriți să-l salut, cere numărul ei de telefon sau arata-i esti interesat, dar țineți-te înapoi din cauza tendințelor timid sau nesiguranțe.

load...

Este posibil să simțiți ciudat în setările sociale sau medii noi și atunci când cunosc oameni noi.

Este posibil să apară, de asemenea, simptome fizice, cum ar fi transpirații, tremurături sau un stomac deranjat, care te lasă îngrijorate de dating.

Este normal ca timiditatea va afecta modul de abordare a dating si intimitate, deoarece poate simți copleșitoare să te pui acolo cu o nouă femeie, mai ales o femeie vă interesează.

Deși există întotdeauna potențialul de respingere din lume dating (indiferent dacă ești timid sau nu), oamenii timizi pot fi prea preocupat cu griji despre modul în care alții le percep.

Propriul îngrijorătoare vă poate împiedica angajarea activă în ceea ce vrei in viata ta iubire.

load...

În ciuda unora dintre provocările de mai sus s-ar putea confrunta, timiditatea nu trebuie să interfereze cu obiectivele de relație, dacă sunteți dispus să cucerească temerile și păstra angajamentul de a construi o conexiune plină de satisfacții cu femeia ta ideala.

Mai jos sunt 10 strategii pentru a vă ajuta să se confrunte cu timiditate în viața ta de zi cu zi, îmbrățișează punctele forte și să câștige încredere pentru intalniri eficiente.

1. Dați drumul auto-judecata.

Înțelegeți că nu sunteți singuri. Cercetările arată un procent mare din populația noastră se referă la a fi timid.

De fapt, există mulți oameni care par a fi siguri, dar se consideră timid și vă faceți griji ceea ce cred altii.

2. Luați în considerare avantajele de a fi timid.

Timiditatea este considerată o trăsătură de personalitate extrem de adaptare, deoarece vă permite să se gândească înainte de a continua într-o situație.

load...

În selectare a partenerului, femeile apreciaza barbatii care cred bine gândite înainte de a vorbi și nu le apropie prea agresiv.

Bărbați timizi sunt adesea considerate a fi ascultători autentici și buni, care sunt foarte de dorit două calități de femei caută într - un partener.

3. Practica fiind în jurul valorii de alte persoane.

Intră în obiceiul de a femeilor care se apropie. Fără presiunea de a cere o femeie pentru numarul ei sau arata interesul, practica contactul vizual, zâmbind, ținând ușa pentru străini, etc.

Observați-vă începe să se deschidă și să recunoască partea curajoasă din voi, care este dispus să își asume riscuri sociale pentru a crea viața pe care doriți.

4. Conquer gândirea negativă.

Gândiți-vă de dating în termeni realiști (o oportunitate pentru două persoane să învețe unii despre alții și a vedea dacă acestea sunt compatibile), față de o situație de viață sau de moarte sau o situație în care totul trebuie să meargă perfect.

În loc de a imagina scenariul cel mai rău caz, înainte de o nouă situație sau data, imagina cele mai bune și amintiți-vă că vă puteți descurca chiar dacă lucrurile nu merg conform planului.

„Meriți un minunat

femeie care te va valoare.“

5. Planșa încrederea în sine, chiar dacă se simte ca tine sunt prefaci.

Gândiți-vă la succesele dumneavoastră și tot ceea ce ați realizat în ciuda timiditatea.

Luați în considerare fiecare relație le-ați construit cu prietenii, familia, colegii sau partenerii anteriori, în ciuda a fi fricos sau disconfort la început. Aduce acest sentiment de auto-valoare de datele.

6. Ia-confortabil în propria piele.

Face acest lucru devenind cea mai bună versiune de tine și consolidarea punctele tale forte.

Aborda orice probleme care stau în calea de încredere, cum ar fi aderarea la o sală de gimnastică pentru a pune pe kilogramele in plus. Angajează să ia o clasă ați dorit întotdeauna să ia, după ce merge obiectivele personale si profesionale, ceea ce face timp pentru hobby-urile tale și având grijă de tine mental și fizic.

7. Dă-ți un discurs de încurajare înainte.

Focus pe impamanta și încurajând-te prin auto-talk pozitiv.

8. Datele plan care face să vă simțiți cel mai confortabil.

Dacă nu sunteți sigur în bucătărie, nu încercați să fie și de a rezista invitând-o peste un meal.Instead de casă, alege un restaurant ai fost sau un tip de mancare pe care stii iti place.

Acesta poate fi , de asemenea , de ajutor pentru a planifica o dată , care este o activitate daca sta peste masa este prea intimidant.

9. Puneți un efort în a ajunge la o cunosc.

Puneți întrebări, zâmbet și să asculte răspunsurile ei. Utilizați contactul vizual bun pentru a-i arăta sunteți interesat (contactul vizual este un semn de încredere.)

Compliment ei și să se concentreze pe spargerea gheții cu interese comune, prieteni comuni și experiențe comune. Resist concentrându-se pe ce să spună mai departe prin aducerea-te înapoi în prezent.

Dacă te împiedici sau se simt timid în timp ce vă aflați într-o conversație, utilizați umor sau menționează că aveți momente timide. Acest lucru va ajuta sa te înțeleagă mai bine și de a construi o conexiune.

10. Nu uita femeia potrivită vă va accepta.

Este comun să te judece mai aspru decât alții te judeca, iar acest lucru este un concept important de reținut în timp ce intalniri.

Amintiți-vă că meriți o femeie minunata, care va valoare omul sunteți și au speranța că o vei găsi, dacă sunteți dispus să vă puneți acolo.