Nu mi-a plăcut niciodată: ebayul pentru despărțiri

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

TL; DR: Dacă ați avut vreodată un articol rămase din abreakup pe care pur si simplu nu pot sta mai uita la, Nu mi -a placut Oricum site - ul isthe pentru tine. Oferindu - vă opțiunea de a cumpăra, vinde și spune toate lucrurile ex, NLIA este cu adevărat eBay pentru despărțiri.

Despărțirile suge, dar unul dintre cele mai rele părți este atunci când totul în apartamentul tău îți aduce aminte de fostul tău.

Că ți-a dat inelul că e prea mare, acele flaute de sticlă artizanală te-ai pe prima excursie, biletele de concert le-ați cumpărat pe un capriciu pentru a merge vedea trupa lui preferata - tot ce reamintesc că acum ești singur.

load...

Cu Niciodată nu mi-a placut Oricum, puteți obține acum scăpa de aceste lucruri în timp ce a scăpa de amintirea ex-ta toate în același timp. Cine nu ar plăcea asta ?!

O modalitate de a cathartic trece peste o despartire

Fondator Annabel Acton a început site-ul în 2012, ca o modalitate pentru femei de a „vărsat poveștile și lucruri.“

Ea știe cele mai multe femei nu sunt de gând să poarte bijuterii sau de a folosi mobilierul vreodată din nou, așa că de ce să nu dea THEMA mod de a fi activi în despărțiri lor?

Annabel Acton este fondatorul Niciodată nu mi-a placut Oricum, eBay pentru despărțiri.

load...

„Este doar o amintire permanentă a lucrurilor pe care a mers prost. Sunt atât de multe amintiri atașate lucruri, și, uneori, este doar mai ușor să înceapă din nou“, a spus ea. „Suntem într-adevăr despre încercarea de a găsi linia de argint mai repede, astfel încât misiunea noastră este de a ajuta oamenii să se simtă fabulos mai repede.“

Nu numai utilizatorii offera preț lumea reală și de un preț de despartire la crearea unui element de listare, dar, de asemenea, ele pot partaja planuri theirbounce-back, lucrurile acestea sunt de gând să facă cu banii pentru a le ajuta prin procesul de vindecare, cum ar fi luarea o excursie în China pentru a învăța Mandarin sau pentru a obține tunsoare pixie care au visat dintotdeauna.

Site-ul a vandut mai mult de 5.000 de articole în ultimii doi ani, cel mai scump fiind un inel $ de 18,500 și cel mai ciudat fiind o pernă corp, și există chiar și spectacol aTV în lucrări.

Dar, dincolo de toate acestea, Acton a declarat echilibru it'sthe site-ul de umor și susține că membrii sunt nebun despre.

load...

„Cred că oamenii se bucură de quirkiness de ea și faptul că este primul pas pentru preluarea controlului“, a spus ea. „Este toată experiența pe care trebuie să aerisiți și spune povestea ta, și chiar și atunci când începe să se gândească la planul de respingere-spate, începe să te ridica un pic.“

Având bun venit dintr-o situație proastă

In loc de a folosi despărțiri ca o modalitate de a bash exes sau să renunțe la dragoste, Niciodată nu mi-a placut foloseste Oricum despărțiri ca o modalitate de a da înapoi la comunitate prin donarea de 10 la suta din itsprofits la American Heart Association, care a spus Acton ajută lucrurile tokeep în perspectivă.

„Când te simți groaznic, e frumos să ne amintim există și alte persoane care au probleme mai mari decat propria ta“, a spus ea.

Și Actononly vrea ca noțiune să crească prin invitarea celebrități să-și vândă bagajele lor de despartire si giveALLof profiturile pentru caritate de theirchoice. A avut chiar o celebritate deja să ia parte - una dintre femeile din „The Real Housewives DC“ a vândut rochia de mireasa si a donat banii.

„Dacă putem începe încuraja oamenii să vândă și să doneze toate profiturile, care ar fi uimitor“, a spus ea.

Niciodată nu mi-a placut donează Oricum 10 la suta din profiturile sale la American Heart Association.

Acton, de asemenea, speră să ofere mai mult utilizatorilor săi de conținut providingbranded și de lucru cu alte companii care doresc tohelp womenon drumul spre recuperare, indiferent dacă este vorba prin abonamente la sală, machiaje și multe altele.

„Este vorba de a ști în valoare și că deține“, a spus ea. „Vrem doar să ne asigurăm că devenit cunoscut pentru o atitudine, care este doar despre„Tu meriți cel mai bun. Da, e de rahat acum, dar a pus piciorul cel mai bun înainte și veți reveni la propriul dvs. Fabulos destul de repede. '“