Nu vei pune niciodată întrebări dacă mai interesează după asta

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Întrebare Reader: am intalnit aceasta fata superba aproximativ o lună în urmă. E foarte frumos, dar ea va dura trei zile pentru a răspunde la mine când am început să vorbim.

Ea nu mi-a trimis un mesaj mai întâi la toate. Ea răspunde când am text, dar, de asemenea, ea va dura pentru totdeauna să răspundă.

Am văzut-o online pe Facebook și ea nu spune nimic, așa că sunt confuz.

De ce am sentimentul că nu este interesat de faptul că mai?

load...

-Mario (Wisconsin)

Darling Mario,

Nu sunt femei doar cel mai rau? Un minut suntem cu toții în gratar de telecomunicații și în următorii este Siberia.

Vă spun, iubito, eu nu invidiez guys.If bărbații sunt mistificator femeilor, femeile trebuie să pară ca străini complete la bărbați.

Dar nu este acea parte din ceea ce face curtare atât de distractiv - aventura de ea? Fii sincer. Dacă ai ști mereu unde ai stat cu o fată, nu ar fi aproape la fel de plăcută sau inveselitor pentru ao curta.

Hai să vorbim despre doamna ta. Ea comunică haotic. Ea exprimă interesul, dar nu face acest lucru întotdeauna cu toată viteza.

load...

Există două posibilități:

  1. Ea te place
  2. Ea nu

Ceva important să se înțeleagă despre femei:

Avansurile oamenilor nu ne place să ne facă foarte inconfortabil, așa că, dacă într-adevăr nu vă place, vom încerca să-l cristal clar.

De exemplu, ea ar putea:

Dacă te gândești la asta, știi întotdeauna când ușa este închisă într-adevăr și atunci când ar trebui să renunțe și mergi mai departe.

Dar asta nu este cazul aici. Te place, sau cel puțin ea nu a fost încă decis că nu te place . Aș putea încheia cu sfatul meu există o șansă, omule !!! Du-te!!

load...

„Nu interpreta lipsa ei de

comunicarea ca respingere „.

Dar știu că sunt încă gândesc:

„Dacă ea mă place, de ce nu-i așa arată că mai mult?“ Și vreau să se ocupe de această chestiune, de asemenea.

Este ea datând alți băieți , și este afecțiunea ei waffling înainte și înapoi între tine și ei? Poate. Este stilul ei de comunicare naturală să vă, omul, face inițiatoare? Foarte posibil. Este pur și simplu , ea este uneori foarte ocupat cu munca, viața, prietenii și familia? Probabil.

Răspunsul real este că nu contează și ar trebui să nu mai pune această întrebare. Motivele pentru care alte persoane fac ceea ce fac este treaba ta.

În cele din urmă, dacă am putea da seama că toți suntem străini unul de altul, ne-am scuti atât de multă suferință și să împuternicească atât de multă bucurie.

Comportamentul unui individ provine dintr-o rețea de experiențe trecute, speranțe, temeri, credințe și idealuri complexe și complet unic. Ai putea petrece o viață încercând să dau pe cineva afară și niciodată nu ajunge cu adevărat acolo.

Dar, din nou, asta e ceea ce face dragoste și relații atât de minunat. Există întotdeauna mai mult pentru a descoperi, chiar și atunci când partajați o viață cu cineva de zeci de ani.

Există doar două întrebări pe care trebuie sa te intrebi:

  1. Nu îmi place de ea?
  2. Ce vreau să fac asta?

Poate într-o zi vei obosi comunicațiile ei neregulat, afecțiunile vor diminua și răspunsul la întrebarea unul va fi nu. Amenda. E timpul să mergem mai departe.

Atâta timp cât răspunsul este da, atunci tot ce trebuie să decizi chiar acum este ceea ce vrei să faci asta. Subliniez chiar acum, pentru că este important ca, atunci când legătura cu ea, se simte bine la tine.

De exemplu, o vezi pe Facebook. Chat-ul ei nu vine. Crești enervat. Te simți nesigur.

La acel moment, trimiterea ei o „Hei, ce faci?“, Probabil, nu se simte bine, deoarece propria nesiguranță îl alimentează. De asemenea, mesajele text trimise ei, atunci când vă faceți griji vă deranjează ei, probabil, nu se simte că bine, fie.

În aceste situații, de obicei, acțiunea care se simte cel mai bine este doar de a face nimic. Trăiește viața ta minunat.

Contactați-i numai atunci când vă simțiți bine, atunci când doriți cu adevărat să știe cum se întâmplă ziua ei și când nu ar deranja obtinerea de nici un răspuns timp de ore sau zile.

Când sunt doar caută o reasigurare că ea este interesat, du-te pentru o rulare instead.You va fi surprins de cât de mult mai rapid mesaje obține răspunsuri atunci când urmați acest sfat.

Stai, nu mai mult.

Vă încurajez să-l facă treaba ta, ca om, pentru a face toate urmărirea și inițiatoare.

Să-ți spun o poveste despre un om pe nume Gianluca. L-am cunoscut când trăiam în Italia, și el ma invitat să-l întâlnesc în Veneția pentru prima dată.

A fost un gentleman. El a purtat geanta mea. El a navigat pe străzile labirintice. El a plătit pentru cină.

Când ma sărutat, am leșinase un pic, dar nu am vrut să meargă mai departe în acea seară. El a ținut punându-și mâinile în anumite locuri. Am păstrat împingându-le departe.

El a fost respectuos - el sa oprit de fiecare dată când l-am rugat să -, dar el nu a putut conține dorința lui. El făcea avansuri chiar și atunci când am rezistat ușor.

Cel mai important, nu a luat niciodată rezistența mea ca respingere. Am fost încă îl saruta, la urma urmei.

În acea seară sa încheiat cu un sărut, dar Gianluca lui de încredere, curaj și perseverență în cele din urmă ma câștigat.

La o femeie care are chiar și un pic de interes într-un om, nu este nimic mai mult decât să se simtă dezarmantă urmărit și de dorit. Aduce sinele nostru cel mai feminin și te face un om masculin în ochii noștri. Ce ar putea fi mai bun decât asta?

Cred că acest lucru este ceea ce se face aici.

Ea este în continuare comunicarea cu tine. Ea nu și-a închis ușa. Când ea face asta, vei sti, asa ca nu interpreta lipsa ei de comunicare, ca respingere.

Atâta timp cât vă place în continuare ei, mesajul ei atunci când doriți să știți cum ziua ei este. Sună-i când vrei să vorbești cu ea. Invitați-o când vrei să o vezi. Fii îndrăzneț și încrezător.

Mult noroc, dragă. Ți-am dat o armă secretă aici. Sper că va mânui cu bunătate iubitoare și farmec manierat.

Xoxox,

Moxie

Sursa foto: servextra.com