Numarul de angajati - se alatura mii de iubitori de muzica care se gandesc la democratie pentru a promova angajamentul civic si pentru a influenta politica moderna

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: În ceea ce privește a aduce oamenii impreuna, nu multe organizații fac mai bine decât Headcount. Scopul non - profit este de a utiliza dragostea de muzica ca un vehicul pentru a promova participarea la democrație. Începând cu anul 2004, numărul de angajați a înregistrat mai mult de 500.000 de alegători , prin rețeaua sa de 20.000 de voluntari din SUA. Prin parteneriatul cu muzicieni, promotori de concerte, și voluntari, Headcount inspira pe oameni să se implice în educație civică și cauzele care gravitează în jurul justiției sociale. Dacă sunteți în căutarea de a schimba lumea și pentru a îndeplini pasionații de muzică colegi și activiști în proces, voluntariat cu numărul de persoane ar putea fi o modalitate de a merge.

Votul este un drept sacru în Statele Unite și cheia pentru supraviețuirea oricărei democrații sănătoase. De-a lungul istoriei Statelor Unite, cetățenii au protestat pentru a proteja și de a extinde acest drept, și mai mult de un război a fost luptat peste ea. Dar, alarmant, o treime din America citizenswho sunt eligibili pentru a vota chiar nu sunt înregistrate. În 1944, aceasta a fost una dintre preocupările principale Franklin Delano Roosevelt - chiar și al doilea război mondial a devastat Europa și Pacificul de Sud.

load...

„Nimeni nu va lipsi niciodată poporul american de drept de vot , cu excepția poporului american ei înșiși, și singura modalitate prin care pot face acest lucru este prin faptul că nu vot“ , a declarat președintele într - un addressfrom radio de la Casa Albă.

Deși cifrele par să indice un sentiment general de apatie în corpul politic moderne, organizațiile de bază sunt de lucru pentru a aprinde un foc sub alegătorii eligibili de astăzi pentru a le încuraja să se implice. Headcount este față și centru , în această mișcare.

load...

Organizația are o abordare unică pentru a inspira cetățenilor implicarea politică. Prin parteneriatul cu muzicieni, promotori de concerte și mii de voluntari, Headcount arată muzică pentru a acționa ca un apel la acțiune.

Ca o organizație non-partizan, Headcount lucrează cu muzicieni pentru a promova angajamentul civic.

„Suntem un non-profit nationala nepartizana care foloseste puterea muzicii de a se angaja oameni cu democrația noastră“, a declarat Aaron Ghitelman, Director al Comunicatiilor Headcount lui.

Iar planul este de lucru. Începând cu anul 2004, numărul de angajați a înregistrat mai mult de 500.000 de alegători. Pentru cei care doresc să o mai bună din lume, programul de voluntariat Headcount lui oferă oportunitatea perfectă de a adopta o schimbare în timp ce conectarea cu o comunitate de activiști politic minte și iubitorii de muzică.

load...

Folosind puterea de Muzică pentru consolidarea societății

Headcount aduce puterea organizațională de a colabora cu muzicieni, promotori de concerte, organizații non-profit, și voluntari la nivel național. Organizația are echipe de stradă de voluntari în fiecare oraș mare și a lucrat cu o serie de artiști muzicale, printre care Jay-Z, Dave Matthews, Pearl Jam, și Grateful Dead. Headcount stabilește magazin la concerte, creează PSAs, și dezvoltă campanii media digitale pentru a încuraja oamenii să se înregistreze, pentru a primi informat, și să voteze.

„În 2016, am organizat unități de înregistrare a alegătorilor, la peste 1.500 de evenimente, iar 67 dintre ele au fost festivaluri“, a spus Aaron. „Este întotdeauna mai ocupată în timpul unei alegeri prezidențiale. Am organizat aproximativ 600 de evenimente de anul trecut.“

Headcount ajută alte organizații civice-minded face conexiuni semnificative cu mai multe persoane. Non-profit Rulează Participarea Row sate de acțiune socială la festivaluri majore și excursii.

„Chiar acum, ne pregatim pentru un tur mare în cazul în care ne pregătim să ia ACLU și WhyHunger Emisiunile de salată verde“, a spus Aaron. „Noi facem aspectul organizatoric a acesteia și incentivize fanii să ia măsuri. Noi oferim tombolele pentru lucruri cum ar fi un poster semnat sau chitara pentru a obține oameni să ia măsuri.“

Voluntariatul cu Headcount este o modalitate foarte bună de a se conecta cu alți iubitori de muzică politic minte.

Headcount este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a întâlni oameni ca-minded, care sunt pasionați de muzică și democrație prietenie sau de dragoste într-un mediu nou, de luare de impact.

„Acesta este un mod distractiv de a cunoaște pe cineva“, a spus Aaron. „Vazand cum cineva interactioneaza cu alte persoane vă va spune multe despre persoana. Văzând simțul umorului, văzând energia lor, văzând entuziasmul lor pentru înregistrarea de muzică sau alegătorilor sau pentru comunitate.“

Aaron ne-a spus Headcount atrage oameni de mare caracter, care sunt preocupați de evenimentele mondiale și justiția socială. Tthose care voluntar să devină o parte a unei comunități într-o misiune de a schimba status quo-ul și reprima apatie atunci când vine vorba de implicare politică.

„Aceștia sunt oameni cărora le pasă cu adevărat despre lumea din jurul lor“, a spus el. „Ei sunt conștienți și cred că există lucruri mai mari decât ei înșiși.“

Parteneriat cu TurboVote pentru a ține oamenii informați cu privire la alegeri

Scopul Headcount este de a face vot cât mai simplu posibil pentru cetățeni, iar organizația a încheiat un parteneriat cu TurboVote ca un alt mijloc de a face acest lucru. Headcount oferă acum o platformă online , în cazul în care alegătorii se pot înscrie pentru a afla când alegerile locale se întâmplă.

„Vrem să ne asigurăm că oamenii primi alerte pentru toate alegerile locale“, a spus Aaron. „Nu contează mărimea cursei - toate sunt importante.

Headcount parteneriat cu TurboVote pentru a continua misiunea de a face mai ușor de vot.

Odată semnat, TurboVote trimite memento-uri electorale, direcționează utilizatorii către informațiile de înregistrare a alegătorilor, și oferă posibilitatea de a aplica pentru buletinele de vot absenți.

Este ușor să începeți. Portalul aplicatie online merge utilizatorii prin procesul de înscriere, solicitând informații cum ar fi numele, e-mail, și locație. Există, de asemenea, o opțiune de a se înscrie în oportunități de voluntariat cu numărul de angajați pentru a ajuta la inregistrarea altor alegători la concerte.

Este o modalitate foarte bună de a rămâne informat și să fie un participant activ în democrație.

Proiecte Conectarea Oamenii constientizarii și comunitare

Headcount coordonează , de asemenea , mai multe proiecte pentru a construi gradului de conștientizare și implicare în comunitățile din întreaga țară. Organizația a contribuit la crearea Națională Voter Înregistrare Ziua , care este aprobat de Casa Albă.

Mai mult de 200 de muzicieni, comici și celebrități a luat o imagine cu Headcount „Înregistrați-vă pentru vot“ clipboarduri și pe rețelele lor sociale, cu un link către formularele de înregistrare a alegătorilor online. Acest proiect a dus la peste 50.000 de înregistrări electorale, iar campania este încă merge puternic.

Mii de voluntari pe tot teritoriul SUA dau timpul lor pentru a Headcount să adopte o schimbare.

Muzica de acțiune este o campanie de succes salbatic de stimulare , care a oferit un program gratuit „Best of Bonnaroo“ , album de compilare , în schimbul de e - mailuri privind schimbările climatice la Congres. Campania a dat peste 100.000 de email - uri, iar participantii sa bucurat de un album gratuit cu piese exclusive de la Jacheta de dimineață, Wilco, Dave Matthews Band și Pearl Jam, pentru a numi doar câteva. O altă campanie, creată pentru expediere și de radio de stat, a fost atât de impactful că a câștigat un premiu Davey pentru activismul bazate pe web.

Headcount , de asemenea , parteneri cu Teatrul Capitol din Port Chester, New York, pentru proiectul Capitol comunitar. Partenerii rula mai multe licitații de caritate care sprijină inițiativele locale și cauzele selectate de artiști. Încasări din evenimente din trecut au plecat la mai multe organizații demne, inclusiv Promise Sandy Hook și Profesor Institutul de Vara a Muzeului. Pentru a se implica, pur și simplu plasați o ofertă on - line.

Este ușor să se implice cu Headcount

Nu poate fi undersold că voluntarii sunt totul pentru Headcount. Aaron ne-a spus că deține voluntari în mare stima si admira munca pe care o fac pentru organizație.

„Adevaratul lucru impresionant este poporul care voluntar“, a spus el. „Ei au locuri de muncă pe zi, iar ei ies și sunt înfometați să facă mai mult. Este minunat să fii o parte din asta. Acești oameni sunt prieteni și familie acum; este o comunitate.“

Voluntariat pentru Headcount nu are nevoie de un doctorat în Științe Politice. Organizația ghiduri de voluntari la fiecare pas din drum.

„Nu ne așteptăm să aibă nici un fel de cunoștințe specifice, atunci când vin prin ușă“, a spus Aaron. „Noi te antrenezi pe înregistrarea alegătorilor. Noi te antrenezi pe toate aceste tehnici. Noi ne asigurăm că ați pus în poziția de a reuși și să se simtă confortabil.“

Deși nu este scopul organizației pentru a vă ajuta să găsi sufletul pereche, există un anumit tip de Headcount simpatico inspiră oamenii atrași. Relații de succes, fie romantice sau platonică, sunt construite pentru a gasi un teren comun. Și asta e doar ceea ce mai găsesc în comunitatea Headcount lui.

„Cred că nivelul de bază al oricărui tip de relație sănătoasă este împărtășită de interese. Ceea ce împărtășesc este ceea ce face împreună. Unii dintre liderii echipei noastre cele mai active sunt cupluri, deoarece este mai ușor să faci ceva cu altcineva. În unele cazuri, s-au întâlnit înainte de Headcount și unele întâlnit cu Headcount.“

Deoarece Statele Unite intră într-un an, atunci când toată lumea va avea posibilitatea de a vota pentru reprezentanții și alți funcționari publici, este Headcount ramping ca răspuns.

„În 2018, ne dublarea în jos pe ceea ce facem cel mai bine“, a spus Aaron. „Noi înregistrarea alegătorilor și schimbul de informații și imaginind ce puncte de vânzare și cine putem partener cu pentru a amplifica mesajul.“