Nu-mi va spune prietena mea

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Există o mulțime de motive pentru care un tip care nu te va suna prietena lui.

Deși cei mai mulți tipi inteligenți și sensibili nu ar avea nici o problemă face asta, mai ales daca este ceea ce vrei, alti tipi care au unele probleme s-ar putea simți diferit.

Acest articol intreg se va concentra pe mentalitatea acestor oameni și ceea ce se poate face pentru a face o schimbare.

load...

El nu te va suna prietena lui după o lună.

Mi-ar asuma el se bucură de relația exact așa cum este chiar acum. El nu va merge mai departe decât dacă el este inspirat să facă acest lucru. Nu-ți face griji pentru că vă voi arăta, de asemenea, cum să-l inspire.

Dacă stai să te gândești diferit, un tip de obicei, nu suna o fată prietena lui, deoarece el nu trebuie sa.

Pentru unii tipi, de asteptare cineva prietena lor este un hassle imens, iar daca fata face ea prea disponibil sau prea angajat atunci când nu a început efectiv angajat să nimic, de ce ar trebui să o sun prietena lui?

Ganditi-va astfel: Dacă ați fost la cumpărături la mall și mall-ul dintr-o dată a decis să vă dea totul gratuit, ar spune „Nu, te rog lasă-mă să plătească pentru asta“? Desigur că nu.

load...

Aceasta nu înseamnă că nu te va suna prietena lui.

Există unele lucruri pe care le puteți face pentru a-l inspira. Unii ar putea spune acest lucru se joaca jocuri, dar acestea sunt doar câteva lucruri care vă ajută să schimbe perspectiva, pentru a face să înțeleagă.

În primul rând, nu ar trebui să fi prins în această problemă. Deseori, femeile aduce doar acest lucru în mod constant în sus, care înăbușă fiecare pic de bucurie în afara relației.

În cazul în care relația încetează să mai fie distractiv și plin de fericire și începe să devină mai mult ca o luptă de convingătoare, tipul se va simți mai puțin înclinați să rămână.

De ce ar fi orice tip doresc să continue o relație care se simte ca se încadrează în afară?

Nu-l stres despre această problemă. Aducerea-l o dată este mai mult decât suficient - crede-mă. Tipul are deja unele probleme care stau la baza care au nevoie având grijă de, și o reamintire constantă că nu te sună prietena lui nu va ajuta.

load...

„Dacă nu sunteți mulțumit, apoi găsi o

tip care poate face fericit.“

Ce poti face?

Cel mai important trebuie sa te iubesti. Acest lucru poate suna cheesy, dar având un înalt simț de auto-valoare înseamnă că știi ce vrei și ce poți obține. Nu ai nevoie să se stabilească pentru nimic mai puțin.

După ce crezi cu adevărat acest lucru, modul în care vezi această relație și îl va schimba. Nu numai că, dar știind valoarea ta va veni, de asemenea, peste, în modul în care acționează.

Aș sugera să se concentreze pe a fi distractiv și inima usoara în timp ce încerca să se bucure de relația pentru ceea ce este.

Mai important, aș recomanda păstrarea opțiunile deschise și continuând să țină pasul cu toate celelalte activități sociale, care nu implică him.These sunt lucruri ca vad prietenii, merg afară, merge la petreceri și merge la date.

Este foarte important să se păstreze timp și compania dvs. Numai disponibil ca el este dispus să fie. Fa un efort pentru a se potrivi nivelul de angajament pentru agățat său, astfel încât să nu mai rămâne.

Dacă sunteți pus la fața locului cu privire la oricare dintre aceste activități (inclusiv întâmplă o dată), puteți spune calm, „N-am crezut că suntem în exclusivitate.“ Crede-mă când spun că va primi mesajul.

Din nou, acest lucru nu se joacă jocuri.

Dacă el nu este suficient de matur pentru a te sun prietena lui după două luni, atunci ar trebui să faci lucrul matur și păstrați opțiunile deschise. Nu poți risca să cheltui o sumă infinită de timp , în jurul unui om care nu pare a fi gata să se angajeze.

Ceva la care sa te gandesti:

Dacă vă place relația pentru ceea ce este chiar acum, atunci stai. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care aceasta este chiar acum, atunci ar trebui să mergi mai departe și de a găsi un tip care poate face fericit.

Există un număr infinit de motive pentru care un tip s - ar putea să nu fie în măsură să te sun girlfriend.Usually lui este în jos pentru problemele sale de angajament.

Acesta poate fi, deoarece (la fel ca în cazul de astăzi) tocmai a ieșit dintr-o relație de lungă și nu vrea să fie rănit din nou, sau ar putea fi el incredibil de stresat la locul de muncă și nu se poate face cu un angajament chiar acum.

Este într-adevăr nu contează ce motiv este. Această relație este fie de lucru pentru tine în acest moment sau nu este.

Acesta este genul de lucruri am discuta pe blog - ul meu și în cartea electronică liberă am da afară. Dacă doriți să crească succesul viața ta amoroasă, accesați http://TheSingleWomanGuide.com - un loc unde convențional „mentalitatea întâlnire“ , este aruncat afară pe fereastră , în favoarea unor metode mai directe și mai fructuoase ale reuniunii, atragerea și menținerea unui om de calitate in viata ta.

Sursa foto: onsugar.com.