Nyc terapeut rachel sussman oferă un sistem de sprijin pozitiv pentru single și cupluri

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Cand se pare ca totul merge prost, Rachel Sussman este acolo pentru a seta corect. Psihoterapeutul și relația expert instruit lucrează cu single și cupluri pe probleme personale, inclusiv intalniri, despartiri, sex, si de parinti. In practica ei terapie privată, ea a sfătuit oamenii prin situații dificile și le -a dat instrumentele necesare pentru a -și îmbunătăți viața lor de dragoste pe termen lung. În 2011, expertul relație condimentată atras de experiența ei terapie pentru a scrie „Destrămarea Bibliei“ , ca un ghid pas-cu-pas și de resurse pentru single in convalescenta dureri din trecut. Plin de cuvinte frumoase și obiective acționabile, Rachel se dezvolta resurse si ruleaza personalizate sesiuni de consiliere pentru a încuraja, preda, suport, și clienții influența de toate vârstele și fundaluri.

In practica ei de consiliere privată, Rachel Sussman are un interes personal în toți clienții săi. Ea nu seepeoplefor doar câteva săptămâni și apoi lăsat să plece pe cont propriu - ea face un efort de a rămâne în contact , chiar și după ce au terminat de vin la ea pentru cupluri de consiliere sau de sesiuni individuale de terapie.

load...

Expert Relația Rachel Sussman oferă terapie individuală proactivă și cupluri.

Fiecare acum și apoi, Rachel va scadea o notă la un client vechi întreabă cum merg lucrurile. Aproximativ 90% dintre ei clientswrite înapoi cu comentarii pozitive și povești înălțătoare despre misiuni recente, familii sănătoase, și alte triumfuri personale. Auzind despre theirprogressmakes munca ei ca un consilier si psihoterapeut simt implinita si util.

Rachel construiește o relație cu clienții ei pe perioade lungi de timp, astfel încât acestea să aibă pe cineva la care pot apela la ele pe parcursul vieții lor. Bazându-se pe ani de experiență, ea poate sa consilieze oamenii prin încercări de datare, noi relații, căsătorii stâncoase, și alte emotionalquandaries.

load...

De concentrat-soluție discuțiile terapeut prin probleme de relație importante și dă bărbați și femei, instrumente concrete pentru a atinge propriile scopuri personale. Puteți apela (212) 769-0533 pentru a stabili o întâlnire cu Rachel și începe construirea drum spre o stare mai bună a minții și a inimii.

„Toată lumea are o dorință universală de a simți iubire“, ne-a spus ea. „Mă face atât de fericit pentru a obține oameni în locul unde vor să fie la.“

Psihoterapie & Consiliere Cuplurile atall Etape Relationship

Cei care vin să vadă Rachel au de obicei un scop specific în minte. Ei doresc să atragă un partener bun, să crească confortabil cu intimitate, pentru a evita un divorț, sau se concentreze pe un anumit aspect al vieții lor de dragoste sau de dating modele - dar au nevoie de sfaturi pentru a obține there.The client tipic este asmartprofessional, variind de la varsta de 20 de ani întârziere la începutul anilor 40, care se simte condus pentru a îmbunătăți pentru că sunt nemulțumiți de starea actuală a relațiilor lor.

load...

Cei mai mulți dintre clienții lui Rachel o văd în persoană săptămânal. Ea este flexibilă la nevoile indivizilor, deși, astfel încât ea poate găzdui, de asemenea, sesiuni de pe Skype sau prin telefon la fel de des sau mai rar în funcție de situație. Ea are o bază puternică de clienți din New York City, dar, ocazional, o persoană de pe Coasta de Vest sau în străinătate citește cartea ei și caută sfatul ei, de asemenea. Rachel este fericit să lucreze cu single și cupluri pe problemele care contează cel mai mult pentru ei în viața lor personală.

„Am gasit procesul de foarte mare ajutor“ , a scris Diane și James , un cuplu căsătorit care a apelat la Rachel pentru a le ajuta să rezolve certurile lor intră în conflict mai constructiv. „Vom continua să numim pe ea , atunci când relația noastră are nevoie de un ton de -up.“

Rachel se mândrește cu faptul că un therapist.According arătos și abordabil la site-ul ei, „aș prefera să glumesc cu oamenii decât să le judece, și dacă îmi place să vorbesc, mi se pare ascult fie la fel de puternic.“

Fie că sunteți un student confruntă cu site-urile matrimoniale sau un gol-Nester încercarea de a restabili legătura cu un soț, din inimă oamenii de orientare canhelp Rachel atinge obiectivele lor relație. Domeniile sale de specialitate includ relații, despărțiri, creșterea copiilor, depresie, modificări de carieră, terapie de sex, și, datând de consiliere.

„Încerc să lăsa oamenii să știe că doar pentru că nu au întâlnit pe cineva sau a avut o relație bună, asta nu înseamnă că nu pot avea succes“, a spus ea. „Vreau să ajut oamenii profita la maximum de viața lor.“

Despartirea Biblia: un ghid pentru vindecare și recuperare

Doar despre toată lumea în lume dating trece printr - o despartire la un moment dat. Este , din păcate , inevitabil, iar unii oameni au un timp dificil de lucru până la sfârșitul unei relații. De aceea , Rachel a scris „ Destrămarea Biblia ,“ un ghid inteligent pentru femeile care se confruntă cu o despartire sau divort.

În „Despartirea Biblia,“ Rachel conturează un plan în trei pași pentru vindecare și datând din nou.

Dacă you'restruggling pentru a trece dintr-o relație anterioară, această carte vă poate da sfaturi concentrat-dragoste terapeutice bazate pe ani de experienta in consilierea cuplurilor. Rachel scrie din inimă și oferă un model eficient de rupere obiceiuri proaste de datare și forjare într-un nou capitol în viața ta dragoste.

Psihoterapeutul explică modul în care să vindece rănile din trecut, să înțeleagă ce se întâmplă în relațiile tale, și transforma într-un dater puternic și împuternicit. Rachel include marturii personale de la femei care au trecut prin durere de inimă andemerged pe de altă parte pentru a găsi fericirea.

Deoarece Chicago Tribune a pus, „Nu e Biblia juri pe, dar mulți o fostă soție poate găsi se jura pe«Destrămarea Bibliei.»“

„Nu pot recomanda destul de mare“, a scris ET într-un comentariu Amazon. Ea a spus lectură „Destrămarea Biblia“ a ajutat-o ​​să înțeleagă greșelile ei relație și schimba viața. „Sunt recunoscător că am ajuns în cele din urmă unele informații reale și utile, în loc de toate scamele care plutește în jurul valorii.“

În urma Up & A vedea clienții ei crește în timp

Când Rachel aude înapoi de la clienții ei, inima ei se înalță. In fiecare an, multe cărți și scrisori apar în inbox-ul sau căsuța poștală ei să o lase să știu că a făcut un impact în viața oamenilor. Ea are multe povești de succes în numele ei, și ne-a spus actualizările motiva ei de a păstra inspira, încurajând, și single-consiliere si cupluri prin vremuri dificile.

Julianne a spus că a fost „un fel de un dezastru“, atunci când ea a început să vină Rachel să lucreze în ceea ce se întâmplă greșit în viața ei personală. „Nu contează cât de lucruri rele ajuns, Rachel a fost atât de înțelegere, concentrat, și optimist că la pământ și mi-a inspirat prin acest moment foarte dificil“, a spus femeia în vârstă de 35 de ani, într-o recenzie. Ea a adăugat că îndrumarea lui Rachel a ajutat-o ​​a ajunge la un loc mai bun în viața ei.

„Astăzi viața mea este atât de mult mai bine, și nu cred că aș putea să fi ajuns la acest punct , fără [Rachel] minunat de consiliere, orientare, și prietenie.“ -Julianne, un fost client

Rachel a spus ca ii place sa arate oamenilor cum viața lor ar putea fi diferite. Ea se vede ca un asistent care facilitează revelații personale și apoi pașii deoparte pentru a permite persoanei care face munca este nevoie să se schimbe.

„Nu sunt un facator de minuni“, a spus ea, „Este nevoie de doi oameni care lucrează ca o echipă. Clienții mei trebuie să aibă conștiința de sine pentru a lua critici constructive și face schimbări în viață. Oricine poate face acest lucru - ei pur și simplu nu știu întotdeauna cum să ajungi acolo „.

Rachel Sussman: Un abordabil si Upbeat Ghid de dragoste

Rachel vrea terapie și consiliere ei să fie o piatră de hotar pentru relații mai bune, mentalități sănătoase și vieți fericite. Prin sesiunile sale private și cărți de auto-ajutor, ea a inspirat multe persoane și cupluri de a se ocupa de afacerile lor personale. Și manyhave scris înapoi să-i mulțumesc.

În viitor, Rachel este în căutarea de a lansa un site orientat spre despartire, care serveste ca o resursa all-in-one pentru oricine trece printr-un divort sau despartire. Sheenvisions o comunitate online în cazul în care indivizii jigneste pot găsi grupuri de sprijin cartier precum și asistență practică de agenți imobiliari, avocați divorț, planificatorii financiare, precum și o lume a altor rețele gata să-i ajute pe perioada de tranziție.

Cu o serie de resurse utile, Rachel oferă single și cupluri esențiale pentru a reuși în relații și să ia decizii în cunoștință de cauză emoțional merge mai departe.

„Oamenii ar trebui să știe întotdeauna există ajutor acolo pentru them.Whether ești căsătorit sau divorțat, singur sau de a vedea pe cineva, te pot ajuta“, a spus ea. „Dacă are nimic de a face cu relații, poți să mă suni.“