Oameni adevărați, sentimente reale, dating real - cupid.com oferă o experiență online autentică, sigură și distractivă

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Pentru single care sunt obosit de a glisa cu nesfârșite și mesaje care nu par să-i oriunde, Cupid.com oferă o experiență de dating online, în cazul în care rezultatele finale sunt legături autentice și datele reale. Sloganul Cupid.com lui, „Oamenii reali, sentimente reale, Real Dating,“ pune accentul pe site-ul are ca un camarad și de potrivire de compatibilitate test virtual care ajuta membrii sparge gheața și să se cunoască reciproc, la un nivel mai profund - astfel încât acestea sunt cadru confortabil până la acea dată în persoană mai devreme.

În urmă cu câteva luni, cel mai bun prieten al meu a luat salt și a semnat pentru primul ei dating site-ul. Fusese singur pentru un timp și a fost încântat și gata să încerce o nouă modalitate de a întâlni oameni.

Cupid.com se concentrează pe a ajuta oamenii singuri găsească legături autentice on-line și apoi offline.

load...

În timp ce ea a primit o mulțime de meciuri de atunci, foarte puțini au transformat în date. Lucrurile par să stagneze după interes reciproc se exprimă, fie că este vorba pentru că una sau ambele s-au schimbat mintea lor, nu mesaje transformat în ședință, sau cineva drum celălalt.

Ca multe single-uri, prietenul meu este blocat pe un carusel de glisând și mesaje fără nimic care vine vreodată de ea. Pe Cupid.com, însă, nu există nici un dilly-dallying sau wishy-washiness. Datorită caracteristici, cum ar fi camarad personale și testul Q-potrivire, există doar „Oameni reali, sentimente reale, Real Dating“, ca motto-ul lor merge.

Acest site, cu aplicații de asemenea disponibile pentru iOS și Android , merge împotriva procesului de joc ca datarea cele mai on - line a devenit și adaugă o valoare reală pentru experiența - cu caracteristici care permit oamenilor să inițieze conversații mai ușor și conectați la un nivel mai autentic. Am vorbit recent cu Tatiana Mikhalchuk, PR Manager, si Anastasia Iarkova, Director de Marketing și purtătorul de cuvânt, pentru a afla mai multe.

load...

5 Progressive Caracteristici Mutați-a lungul procesului și proteja membrii

Cupid.com se mândrește cu crearea și punerea în aplicare a caracteristici în mod regulat, care îmbunătățesc călătoria dating online, membrii lor vor lua - de la potrivirea avansate pentru chatroom interactive pentru detectarea fraudelor.

1. Camarad Personal - data de Antrenor propriul Ajută Kick Off Conversații

Descris ca „algoritm parte, expert în relație parte,“ caracteristica personala camarad ajuta nu numai membrii sparge gheața prin introduceri inițiatoare, dar, de asemenea, oferă sfaturi utile cu privire la o varietate de întâlniri și relații preocupări.

Camarad Personal va face introducerile pentru tine, precum și să ofere sfaturi utile matrimoniale.

2. Q-potrivire - Demonstrați dvs. De personalitate și Aflați mai multe despre meciurile cu un test

Q-potrivire oferă un mod nou, distractiv de a vorbi cu cineva care vă interesează. Puteți lua acest test pentru a arăta membrilor cine ești cu adevărat, și vă puteți invita să ia ei înșiși testul. Pe baza răspunsurilor, voi doi poate determina dacă este un meci bun.

load...

3. Likebook - Utilizatori Vedeți sunteți interesat și vice-versa

Aceasta este o trăsătură comună dating online, care a fost luat la nivelul următor. Likebook vă permite să ca celelalte profiluri de utilizator precum și a primi notificări atunci când cineva îi place profilul tau. Kicker este site-ul urmărește, de asemenea, acest comportament pentru a vă arăta membrilor sunteți mai susceptibile de a fi interesați.

4. Chat gratuit Camere - Familiarizarea cu potriviri și Comunitatea

Cupid.com lui gratuit camere de chat, unde puteți vorbi cu o varietate de oameni cu privire la o varietate de subiecte, oferă un alt mod de a adăuga la aspectul de comunicare de dating online.

5. Safe Mode / anti-înșelătorie Sistem - Verificarea Profile & Moderarea Activitate

Dacă doriți să dovedească membrilor care ești cine spui că ești, moderatorii site-ului pot verifica profilul. Puteți utiliza, de asemenea Safe Mode, care este opțiunea de a fi contactat numai de către cei care au fost, de asemenea, verificate. Siguranța este extrem de important pentru Cupid.com, așa că dacă vedeți orice activitate suspectă, puteți chiar raporta echipei.

Safe Mode este o caracteristică ce înseamnă că puteți fi contactat doar de către membrii verificate.

Un front unit lupta pentru perfectiune in fiecare zi

Cupid.com a fost infiintata in anul 2002, prima lansare în Marea Britanie acum disponibil în întreaga lume și cu mai mult de 8 milioane de utilizatori activi (și mii de asamblare în fiecare lună), este una dintre cele mai mari site-uri matrimoniale în jurul valorii de - precum și un pilon în industrie. Compania-mamă, NSI Holdings Ltd., este de asemenea responsabil pentru alte destinații populare, cum ar fi UniformDating.com matrimoniale, MatureDating.com și LoveAgain.com.

Cupid.com a fost creat pentru a oferi un simplu loc sigur, distractiv de a găsi relații semnificative și de durată, și le-am extins recent că misiunea de a include sloganul „oameni reali, sentimente reale, Dating Real,“ experiențe care lucrează spre furnizarea de membri cu privire la o bază de zi cu zi.

Echipa este formată din experți de diferite grade, al căror scop comun este un progres - de la produse venind cu idei noi și Analytics, de dezvoltare, echipa de asigurare a calității, și Design a face aceste idei vin la viață, la 24/7 anti- înșelătorie și echipa de suport păstrarea în condiții de siguranță și membrii echipei de marketing actualizarea comunității despre toate.

„Prietenia și auto-organizare sunt două dintre caracteristicile cele mai distinctive ale echipei“, a spus Anastasia.

Folosind tema noului slogan, cea mai recenta isprava intreaga echipa a fost realizată crearea unui original „reality show“ pentru social media în care cuplu în viața reală partajată toate detaliile vieții lor , prin intermediul Instagram și Twitter.

„Echipa noastră este unită de ideea de a împărtăși iubirea, de a da posibilitatea de a iubi și de a fi iubit, pentru a fi fericit, entuziasmat, inspirat, surprins, vesel. În câteva cuvinte, să fie plin de sentimente reale daruite de oameni reali pe Cupid.com“, a spus Tatiana.

Cei din spatele site-ului au, de asemenea, de necontestat sinergie atunci când acestea sunt doar de relaxare sau de lipire prin activități de team-building, cum ar fi jocuri de masă, excursii, drumeții, hackathons și sărbători ziua de naștere lunare.

„Prietenia și auto-organizare sunt două dintre caracteristicile cele mai distinctive ale echipei. Devenim mai buni și mai puternici împreună, și asta primirea noastră de succes“, a spus Anastasia.

Oferirea Sincere Single-o comunitate de propria lor

Datorită dedicarea Cupid.com a membrilor lor și pasiunea lor pentru inovare, cel mai bun prieten și simplu meu ca ea poate acum siguri că vor primi maximum de timpul lor online dating - precum și a întâlni oameni cărora le pasă de formare reală obligațiuni, și nu sunt doar în ea pentru distracție de a glisa cu.

Mii de povești de succes Cupid.com a primit de-a lungul anilor se dovedește că sunt pe drumul cel bun.

„Sunt doar actualizarea pe relația mea cu Giles, care l - am întâlnit pe Cupid.com. Duminică 26, Giles recuperează într - un genunchi și, cu cel mai frumos inel, el mi -a cerut să se căsătorească cu el. Am fost niciodată atât de fericit sau în dragoste înainte. Noi nu am stabilit o dată încă , dar va anunța când facem „. - Un membru fericit Cupid.com

„Suntem într-adevăr lucrează la crearea unui serviciu pentru oameni reali, și dorim ca utilizatorii noștri să experimenteze sentimente și emoții reale“, a spus Tatiana.