Oamenii pot învăța și se conecteze la ferma și comunitatea ascunse ale vilei

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Situat pe 1600 de acri la poalele muntilor Santa Cruz in afara San Francisco, Hidden Villa este o fermă ecologică non - profit si ferma de invatamant , care atrage 55.000 de vizitatori în fiecare an. Hands-on ateliere și evenimente distractive care se concentrează pe aproprierii, durabilitate, explorări culturale și naturale de viață sunt programate pe tot parcursul anului pentru cupluri tinere, familii și seniori deopotrivă. Mulți vin la Villa ascunse - care are trasee montane, o pensiune, istoric si cabine romantice - ca voluntari pentru a da înapoi la această comunitate unică. Hidden Villa lui multe oportunități de învățare și explorare aduce vizitatori împreună și de a le ajuta să creeze experiențe de neuitat.

Când Frank și Josephine Duveneck achiziționate ascunse Villa lui 1600 de acri de podgorii, plantații de măslini și brazi în afara San Francisco, în 1924, au salvat proprietatea de la o soarta anumitor dezvoltare si de comercializare. În timp ce proprietarii anteriori au utilizat terenul pentru câștiguri economice, cuplul progresiv și social minte a ales în schimb să păstreze pustie pentru ambele beneficii pentru mediu și civice.

load...

Ei au deschis casa lor de a oferi adăpost refugiaților din naziști, a ajutat la japonezi-americani se intorc din lagăre de internare, și chiar împrumutat casa lor ca loc de întâlnire pentru organizatorii a ceea ce este astăzi Uniunea Muncitoresc Farm.

Frank și Josephine Duveneck a cumpărat proprietatea, care a devenit ascunse Villa în 1924.

Frank și Josephine a fondat, de asemenea, prima tabără de vară multiculturală și rasial integrată în țară, un forbearer la programarea de mediu educațional care există astăzi ca un efort de mobilizare a copiilor de vârstă școlară. Viziunea lor a fost atât de mare încât l-au insuflat la copiii lor, care au donat proprietatea trustului non-profit creată de către părinții lor înainte de a murit.

load...

Astăzi, o echipă puternică de administratori, personal, și voluntarii continuă să crească programe ascunse Vila cu tabere de vară, programe agricole durabile și inițiative educaționale de mediu pentru copii și adulți. Mai mult de 55.000 de persoane din întreaga lume vizitează organizația în fiecare an, pentru o experienta de neuitat, hands-on care le lasă profund legat de Pământ și pe cei din jurul lor.

Programe publice Teach vizitatorilor despre mediu

În timp ce educația de mediu pentru tineret rămâne o mare parte a misiunii ascunse Villa, calendarul evenimentelor este umplut cu activități orientate spre vizitatori de toate vârstele.

„Veți găsi în fiecare vârstă se bucură de acest spațiu: copiii trage cu ochiul de la cărucioare lor, grupuri de copii de vârstă școlară, folosind cinci simțuri în grădină, adolescenți săpat în rădăcinile lor alimentare, adulții de 20 de ani în sus prin seniori în lor 80 de predare, explorarea, voluntariat, și de lucru“, a declarat Marc Sidel, Director Servicii pentru vizitatori.

load...

Programele Villa ascunse includ învățarea cum să creeze un compost, face înghețată și practică agricultura durabilă.

Cuplurile, membri ai familiei și prietenii pot afla despre cele mai bune practici pentru crearea de compost sănătos pentru o grădină și de învățare pentru a face inghetata folosind fructe și plante din grădină și lapte și smântână de la vaca de lapte rezident, Tilly. Vei găsi cursuri de yoga (unele oferind miei pentru copii), precum și tururi pe care le prezint mirosurile subtile și utilizarea plantelor în grădină, precum și cursuri de luare de brânză și drumeții cu ghid de sezon de-a lungul celor opt mile de trasee pe proprietate.

Există, de asemenea, un accent mare pe agricultura durabilă. Vizitatorii pot afla mai multe despre creșterea animalelor și a practicilor agricole durabile. Nu este surprinzător, cu toate fructele și legumele, este posibil de a achiziționa ascunse Villa-cultivate produse ecologice, carne, ouă și la Farmers Market din Los Altos sau prin intermediul Programului de Agricultură sprijinite de Comunitate.

Asigurați-amintiri de la Evenimente speciale

Împreună cu programele publice regulate, Hidden Villa organizează evenimente care sunt motive perfect pentru a petrece week-end cu cei dragi de acolo. In primavara, vizitatorii de toate vârstele ajunge la ceas expert Creșterea animalelor Managerul Blair da oi tunsoarea anual. Evenimentul începe cu câinii ciobanesti rotunjirea oile, în timp ce vizitatorii afla mai multe despre procesul de utilizare lână pentru a face pulovere frumoase. Există o mulțime de meserii pentru copii și hands-on filare planificate pe tot parcursul zilei.

Mai târziu, în aprilie este un alt eveniment popular care vinde din: femei Full Moon Circle. Deschis pentru femei și fete adolescente numai, nu cântă, povești, vindecare, împuternicire și dragoste împărtășită printr-un program cu ghid, care se concentreaza pe onorarea naturii, vitalitatea, și bucurie.

Tunderea oilor Ziua, pentru femei Full Moon Circle, și Ziua Culturală japoneză se numără printre numeroasele evenimente populare de la Villa ascunse.

Ascuns Vila deține, de asemenea, o zi cultural japonez pe 19 mai pentru a onora istoria centrului și diversitatea vizitatorilor săi. După-amiaza va cuprinde jocuri Undo-Kai câmp, alimente, cântec, dans, aranjamente florale, o ceremonie de ceai, și origami, printre alte activități.

Faire homesteader mai tarziu in luna mai va aduce grădinari de curte, fermieri, fermentatoare, și Forajere la fermă pentru demonstrații, conversații, muzica, vorbitori, și produse alimentare locale. Vizitatorii pot afla totul, de la vin și bere berii la căutare a hranei pentru produse alimentare sălbatice și conservarea și tehnici de conservare.

„Suntem incantati de a aduce un grup divers și entuziast de oameni împreună pentru a împărtăși abilități și să se angajeze într-o conversație în jurul valorii de durabilitate, administrare și încrederea în sine“, a declarat Marc.

Stați la Hostel istoric sau, cabină privată Tranquil

Cu atât de multe de făcut la Villa ascunse, mulți oameni preferă să rămână pe proprietate liniștită. Hidden Villa Hostel, care datează din 1937, a fost renovat în mod substanțial în 2001, lucru care a inspirat Institutul American al Arhitecților să-l numească unul dintre cele 10 proiecte mai bune durabile din Statele Unite ale Americii.

Deschis din septembrie până în mai, pensiune pot dormi 39 de persoane, și este de multe ori închiriate pentru yoga și meditație se retrage, petreceri de familie, și sărbători.

Marc a spus oaspeții de multe ori provin de la Silicon Valley companii sau comunități din zona Bay, precum și oaspeți internaționali, care ajută la menținerea în viață diversitatea, care a fost atât de importantă pentru Duvenecks.

Hidden Villa Hostel este un loc de cazare pentru cei care doresc să interacționeze cu alți vizitatori.

Pentru cupluri sau cei care caută singurătate, un alt cazare de pe proprietatea este Retreat Josephine, un confortabil, cabină-o cameră cu o punte Redwood, incalzitor electric, apă curentă, și o chicinetă. La fel cum Josephine Duveneck a folosit cabina de reflecție și de inspirație, așa că fac cuplurile moderne de zile caută să scape de agitația și-agitația vieții urbane.

În cele din urmă, Hidden Villa oferă două facilități mai mari de închiriat pentru evenimente speciale. Duveneck Casa si Dana Center oferă atât farmecul și vederi frumoase rustice care fac proprietatea atât de pașnică.

Vila ascunse: Găsiți tovărășie în timp ce întâlnirea Altele

Personalul se bazează foarte mult pe voluntari pentru a ajuta cu sarcini de la Villa ascunse, inclusiv întreținerea fermă și programe educaționale. Cei care vin la facilitatea de a face acest lucru cu o minte deschisă și dorința de a învăța, ne-a spus Marc.

„Ne apropiem tot ceea ce facem ca o oportunitate de învățare“, a spus el. „Cu o fermă plină de animale și pentru a produce și zone sălbatice pline cu o diversitate de floră și faună, acele«momente docil»sunt peste tot.“

Cuplurile pot crea amintiri de durată împreună de a petrece o oră sau două - sau mai multe - la Villa ascunse, în timp ce familiile tinere pot petrece timp de calitate împreună mai ușor într-un mediu natural. Este simplu act de conexiune - între ele și cu natura - care face ascunse Vila astfel un loc unic.