Obiectivele relațiilor lesbiene (6 sfaturi rapide)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

În mea 25+ ani de lucru ca un psihoterapeut, am vorbit cu sute de cupluri si single (atat homosexuali si drepte) despre viața lor de dragoste, a petrecut mii de ore ajutându-i dau seama de provocările lor romantice. M-am antrenat cu unii dintre cei mai importanți experți dating în SUA, și am petrecut cea mai mare parte a maturității în relatii de iubire, împreună cu ceva timp singur sănătos pentru auto-creștere și reflecție.

Ceea ce am descoperit este relație și datând de succes este mai ușor de realizat decât crezi. De fapt, cele mai multe dintre noi ratați succes, chiar dacă este chiar în fața noastră, așa că vreau să aduc ochi pentru dragoste în centrul atenției. Nu aveți nevoie de luni sau ani de terapie pentru a figura pe toate afară; trebuie doar de la zero in ceea ce contează.

load...

Pe măsură ce citiți sfaturile pe care urmează, să păstreze o inimă deschisă și ceea ce îmi place să numesc un „mintea începător lui.“ De multe ori mintea de începător găsește soluții mult mai rapid și mai ușor decât o minte plină de pre-existente idei și judecăți.

My Top 3 goluri lesbiene Relationship

Goluri relație lesbiană adesea variază de la o persoană la alta, dar cele de mai jos se pot aplica la aproape orice cuplu cu care se confruntă aproape orice situație.

1. Să fie capabil să mențină dragoste si fericire

Fiecare relație este ca o mașină nouă. Când o conduci mai întâi pe lot, este luminos și strălucitor. Tu ai grijă să nu-l zero în sus, și vă pasă de menținându-l curat. Când o conduci, motorul vuieste frumos.

load...

Cu toate acestea, în timp ce te bucuri de noua ta mașină, ceva începe să se întâmple. Într-o zi pare nu începe la fel de ușor cum a făcut-o dată, sau observați roata nu se rotește la fel de bine mai. De asemenea, masina a devenit un pic plictisitoare în căutarea, nu strălucitor și curat ca a fost o dată. Ce se întâmplă?

La fel ca si cum ai avea grija de masina ta, ai nevoie pentru a avea grijă de relațiile tale.

Cu toate mașinile, trebuie să faci unele maintenanceto ele continuă să ruleze ca nou. Dacă nu de top de pe agentul de răcire, motorul poate rula prea fierbinte. Dacă nu păstrați uleiul curat sau pus antigel în radiator pentru iarna, motorul ar putea bloca în sus sau în blocul motor se poate sparge, de fapt. Apoi, mașina ta a murit în apă.

La fel ca fiecare masina, fiecare relație trebuie să fie menținută în cazul în care va dura. Păstrați întotdeauna acest concept la partea de sus a minții în timpul relațiilor tale.

load...

2. Probleme de adrese de timpuriu și de multe ori

Când vine vorba de dragoste, nu va mai fi dedicat un investigator decat Dr. John M. Gottman. Una dintre descoperirile cele mai nefericite din cercetările sale arată că cuplurile cu probleme aștepte șase ani înainte de a solicita ajutor pentru problemele lor relație.

Cărți precum „Cele șapte principii pentru a face Căsătoria de lucru“ tu si munca ta partener poate ajuta problemele împreună acasă.

Revenind la analogia masina mea, te-ai aștepte șase ani pentru a obține anvelope noi, dacă acestea au fost calvitie? Ai așteptați șase ani pentru a stabili o transmisie greoaie? În cele din urmă, va avea o explozie și de accident periculos, sau nu va fi capabil de a conduce masina ta la toate.

Nu uita, de asemenea, că toate acestea necesită eforturi de întreținere, dar mult mai puțin așa că, dacă mușcătură probleme în fașă. Schimbarea uleiului regulate duc la un motor de funcționare mai bună și un motor care va dura mai mult. Asta e recompensa.

Deci , data viitoare când kvetch un pic pentru că le - ați luat pentru a merge la consiliere relație, doar imagina ce viata fara iubita ta ar fi ca. Încă mai gemand după acest gând? Chiar mai bine, să învețe cum să se mențină relația fără tratament. Ia o carte mare de cupluri , cum ar fi „ Cele șapte principii pentru a face Căsătoria de lucru “ , care este scris byGottman, și de a face exercițiile împreună.

3. Aflați cum să se relaxeze și stai calm

Fie că a fost o lună sau un deceniu, relațiile vă puteți expune la o diversitate de ori stresante. Trebuie să învețe să rămână relaxat sau va adăuga stres la tine, partenerul tau, și relația ta. Orice problemă este mai ușor de rezolvat atunci când cel puțin un partener este relaxat și flexibil.

Practica strategii de relaxare sănătoase după cum este necesar. Acestea vor ajuta la scăderea nivelului de stres de bază. Asigurați - vă că practicile pe care le alegeți sunt ușor și rapid pentru a se asigura că le vei face de multe ori, în cele din urmă de formare corpul tau sa se relaxeze automat.

Trei dintre strategiile mele preferate sunt relaxarea musculara progresiva, care se întinde, și masaj de sine, și nu trebuie să -și petreacă un ban pentru a le face. Du - te la YouTube și căutați acești termeni cheie până când găsiți un videoclip care vă place. Acest videoclip auto masaj foloseste Abhyanga , o practică Ayurveda. Pentru relaxarea musculara progresiva, îmi place asta de 15 minute , care este condus de un psiholog de la Universitatea de Stat din Utah. Dacă sunteți în întindere, aici e un rapid de cinci minute exercitii poti face chiar la locul de muncă.

Mele 3 citate preferate Lesbiene Relationship

Există milioane de citate mare acolo despre relații lesbiene, chiar și doar relații, în general, dar cele de mai jos au lovit într-adevăr o coardă cu mine - și cred că vor pentru tine, de asemenea.

1. „Cel mai bun Iubirea este una care te face o persoană mai bună fără tine Schimbarea în ceva în afară de tine.“

Am fost atras de acest citat imediat, deoarece cel mai mare adevăr este că toate relațiile poate ajuta să fii o persoană mai bună. Nu uitați să acorde o atenție la durerea și lipsa de fericire, și apoi face ceva despre el place să vorbească pentru tine. De asemenea, îmi place să spun că îi mulțumesc meu exes. De exemplu, „că relația disfuncțională ma învățat atât de mult despre cine sunt și ceea ce mă face fericit.“

2. „Nepoata mea plac femeile. Ia F *** peste ea „.

Acest citat este fabulos, deoarece este plin de dragoste și mândrie, dar cele mai multe dintre allit arată cât de importante sunt aliați ai familiei - în special cei care nu v-ați aștepta pentru a obține sprijin ca membri ai familiei mai în vârstă, care au avut tendința să crească într-un mult mai puțin tolerant LGBT timp. Dacă aș fi avut o bunica sta în picioare pentru mine ca acest lucru, ar fi amplificat mea încrederea în sine, auto-valoare, și stima de sine. Vă mulțumesc tuturor Boonicile care sunt suficient de curajos pentru a fi atât de îndrăzneț!

3. „Poate o relație este doar idioților care nu cunosc nimic Cu excepția faptului că Ei sunt gata să lupte la Figura A împreună.“

Un alt favorit al meu, acest citat combină cu dexteritate umor, inima și mintea de începător. Dacă vă apropiați de viața ta amoroasă (unică, întâlnire, sau cuplate) cu aceste trei elemente pe o bază consistentă, va prospera.

Comune lesbian Întrebări relație și În cazul în care pentru a găsi sfaturi

Obținem o tona de lesbiene întâlniri și relații întrebări din partea cititorilor noștri, unele dintre cele mai frecvente fiind:

Lesbiene noastră secțiune Dating abordează aceste întrebări și multe altele, cu sfaturi și perspective de la experți ca mine și femei lesbiene care au fost unde ești.

Devenind Relația-savvy are nevoie de timp, experiența și greșelile

Deci, de multe single lesbiene și cupluri nu știu cum să-și îmbunătățească viața de dragoste. Lipsa de cunoștințe și de sprijin îi pot împiedica maturizarea mental și emoțional și care vin în propria lor în viața lor romantice. Dacă acest lucru sună ca ceea ce treci chiar acum, nu dispera.

Utilizați recomandările acestui articol pentru a obține sprijin pentru tine, și applywhat învățați cum să creați propriul succes. Desigur, acest lucru va avea nevoie de timp, experiență, și chiar câteva greșeli, dar una dintre cele mai sigure căi de la o viață amoroasă fericită se trece prin durerea unei vieți de dragoste nefericită și decide să facă o schimbare. Sper ca sfaturile mele inspire în tine încrederea de care aveți nevoie pentru a obține mai mult din ceea ce vrei din dragoste.