Oceana - reunind mai mult de 550 de militari în peste 150 de țări pentru a proteja și restabili oceanele lumii

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Fondată în 2001 pentru a umple golul de resurse în conservarea și protecția oceanelor, Oceana operează cu scopul de a schimba virtuos și să adopte politici pentru reabilitarea și conservarea biodiversității apelor din lume. Oceana soluțiile sunt pragmatice și conduse de campanie, având ca rezultat rezultate bazate pe fapte, masurabile avut ca scop salvarea vieții și a habitatelor marine. Pentru cei pasionati de conservarea oceanelor, organizația non - profit sustine numeroase evenimente in fiecare an, inclusiv mâinile peste nisip si plaja cleanups, care sunt locuri de mari pentru a întâlni alți activiști de coastă , cum ar fi-minded. Cu cetățenii în cauză vin împreună pentru a răspândi cuvântul despre impactul umanității asupra mărilor și un angajament de a influența o nouă legislație de mediu prietenos, Oceana este bine poziționat pentru a continua misiunea de a ajuta oceanele planetei prospera.

În urmă cu aproximativ 10 ani, scientistsmapped pentru primul om totale de impact timp certificatele au avut asupra oceanelor lumii, iar rezultatele au fost alarmante pentru a spune cel mai puțin. Mai mult de 40% din apele Terrei au fost afectate în mod dramatic de pescuitul excesiv, schimbările climatice și poluarea.

load...

Astăzi, cercetătorii au descoperit că aproape două treimi din ocean se confruntă cu stres crescut din cauza anomalii de temperatură și acidificarea cu origini provocate de om. Aceste schimbări ecologice masive transporta repercusiuni negative uriașe pentru viața marină și chiar sunt în pericol securitatea alimentară umană. Din fericire, organizația non - profit Oceana a fost lupta pentru a restabili oceanele planetei la gloria fosta lor pentru mai bine de un deceniu.

Oceana ajută oamenii să-și unească forțele și să lupte pentru schimbarea politicilor care vor beneficia oceanele lumii.

load...

Prin soluții practice, bazate pe campanie, Oceana este de a face victorii elementare in conservarea oceanelor in fiecare zi, care sunt adăugarea de până la câștiguri mai mari pentru ecosisteme pe bază de apă la nivel mondial. Cu o impresionanta echipa de oameni de știință, economiști, litiganți și avocați, Oceana wades în sol, la zero, pentru a aduce mesajul său de conservare direct legiuitorul să adopte o schimbare de politică, care vor beneficia de ocean.

Non-profit sprijină, de asemenea o serie de evenimente comunitare, care în continuare misiunea sa de a răspândi cuvântul că oceanele sunt probleme și modul în care aceasta este datoria noastră de a rezolva problema. Aceste evenimente oferă activiști de coastă posibilitatea de a se implica și de a conecta cu alte ecologiștilor care împărtășesc apassion pentru protejarea vieții și a habitatelor marine ocean.

Salvarea mărilor: rezultate concrete prin schimbare politică eficientă

După punerea în funcțiune un studiu care a constatat mai puțin de 0,5% din totalul cheltuielilor de grupuri non-profit de mediu în SUA a mers la advocacy ocean, patru fundații au venit împreună pentru a crea Oceana. In anul 2001, de Pew Charitable Trust, Fundația Oak, Fundația Marisla, iar Brothers Fondul Rockefeller blocat de arme pentru a construi organizarea și centrată pe obiectivul protejarea și refacerea oceanelor pe o scară internațională.

load...

Misiunea Oceana este vorba de producerea de rezultate prin campanii pragmatice, și încurajarea legislației ecologice este o mare parte din aceasta.

„Facem o schimbare de politică în țările care controlează părți într-adevăr importante ale oceanului“, a declarat Alex Armstrong, Senior Manager Communications Oceana lui. „Vrem să adopte o schimbare la nivel național pentru a ajuta la ocean recupera.“

Nonprofit lucrări internațional și național pentru a face acest obiectiv o realitate prin concentrarea energiilor sale pe campanii strategice, direcționate care produc rezultate măsurabile. Oceana face acest lucru prin bază de organizare și cu ajutorul echipei sale in-house de experți științifici și litiganți care lucrează pentru a încuraja practicile responsabile din pescuit, prevenirea fraudei fructe de mare, reducerea pescuitului ilegal și nereglementat, precum și a reduce efectele schimbărilor climatice și a poluării.

„Am câștigat aproape 200 de victorii semnificative din întreaga lume din 2001,“ Alex a spus, „și vom continua să luptăm pentru politicile care vor ajuta la salvarea oceanelor.“

Sintetizând Stewardship Ecologic & sprijinirea comunitatilor globale

Campaniile Oceana sunt concentrate în mod strategic pe realizarea victorii pentru a restabili abundența oceanelor și a biodiversității. Toate campaniile au îndreptat inițiative, care sunt definite în timp și cu scopul de a face progrese semnificative in protejarea habitatelor pe bază de apă.

In timp ce fructele de mare este extrem de popular și sănătos, Oceana a găsit o parte din pește și crustacee , care a lovit farfuriile americane ar putea avea origini în practicile de afaceri îndoielnice punct de vedere etic. Oceana lui Fructe de mare Frauda: Oprirea capcană și deturnare de campanie solicită trasabilitatea fructe de mare, care ajută la prevenirea fructe de mare și menține etichetate incorect fructe de mare ilegale de pe piață. Această campanie pare să se încheie cu fundalul misterios de fructe de mare vom mânca, are scopul de a ne menține sănătoși, și ajută la încetarea pescuitului ilegal.

O alta campanie de succes, Poluare de transport stop , a avut ca scop industria de croazieră și a vrut să facă ceva în legătură cu până la 25.000 de litri de canalizare de la toalete și 143.000 de galoane de alte nave de croazieră de canalizare legate de nave sunt generate zilnic. In timp ce ei arunca acest canalizare trei sau mai multe mile de coasta, tratarea apelor reziduale utilizate de către nave a fost de multe ori inadecvate și conține tone de bacterii, agenți patogeni, și metale grele. La un an după campania a fost adoptată, Royal Caribbean Cruise Lines a fost de acord pentru a instala tehnologia apei uzate pe întreaga flotă. Acesta a fost un mare câștig pentru organizația non - profit și, mai important, pentru ocean.

Salvați oceanele, hrăni lumea este o campanie care generează o mulțime de interes datorită aplicațiilor sale reale. Repunerea în ocean ar putea alimenta un miliard de oameni o masa de fructe de mare sănătos în fiecare zi. Alex ne -a spus despre modalitățile de această campanie un impact pozitiv asupra conservarea oceanelor.

„Multe dintre politicile care ajuta la restabilirea populațiilor de pești sălbatici ajuta, de asemenea, în lupta noastră pentru protejarea habitatului și a biodiversității în oceanele noastre“, a spus Alex. „Această campanie este, de asemenea, o modalitate de a aborda foametei la nivel mondial și schimbările climatice, deoarece consumul de pește sălbatic ne ajută să se mute departe de agricultura distructivă, pe uscat. Este un pas în direcția cea bună.“

Conectarea oameni ca-minded pentru a Preserve Oceans

Pentru cei care doresc să se implice în cauza Oceana și întâlni alte persoane care sunt la fel de pasionat de conservarea oceanelor, organizația susține o serie de evenimente comunitare orientate în fiecare an.

Mâinile pe nisip este un program organizat la nivel local sustinut de Oceana , care oferă oamenilor o modalitate foarte bună de a se conecta cu alte ecologiștilor. În ultimul an, 110 grupuri organizate la nivel mondial pentru a protesta față de explorare offshore de petrol și gaze și de foraj.

Configurarea de către comunitățile locale, în asociere cu Oceana, activiști, de asemenea, se alăture în mod regulat forțele pentru a scăpa plajele de gunoi. La doar una dintre aceste cleanups, un Jacksonville, Florida, grup colectat 700 de livre de gunoi și 23.000 de mucuri de tigara. Evenimente, cum ar fi mâinile pe nisip și plaja cleanups, sunt platforme perfecte pentru activiștii de coastă, cum ar fi-minded pentru a conecta unul cu altul și de a participa în a ajuta salva ceea ce le pasa cel mai mult.

Un alt eveniment care aduce atât oameni împreună și minuni este de lucru pentru a ajuta la protejarea mărilor este anual Oceana lui Summer Party Seachange. Biletele sunt de obicei greu de gasit, dar evenimentul Orange County , de obicei , aduce stele din California, așa că merită o șansă de a încerca să participe.

„Partidul nostru de vară Seachange este una dintre cele mai mari evenimente noastre in fiecare an“, a spus Alex. „Am aniversat 10 ani de acest an, cu invitat special Lily Tomlin si Sam Waterston, și este ridicat mai mult de 12 milioane $ pentru conservarea oceanelor până în prezent.“

Oceana lui Pașii următori: PSAs și Noua legislație pentru a ne proteja planeta

Toate spus, munca Oceana a protejat mai mult de 3,5 milioane de mile pătrate de ocean și toată viața pe mare în ea. Dar, după cum statisticile privind schimbările climatice, acidificarea oceanelor, pescuitul excesiv, poluarea și dezvăluie, există încă multe de făcut.

Oceana se execută PSAs oferind corpurilor de iluminat și de conservare ocean, cum ar fi Kate Mara, Lauren Conrad, Joshua Jackson, și alții, care îndeamnă oamenii să se implice și de a salva oceanele și viața lor pe mare. Alex ne-a spus, de asemenea, non-profit este așteaptă cu nerăbdare trecerea noii legislații, care promovează misiunea.

„Chiar acum suntem în mijlocul unei noi campanii de a interzice comercializarea înotătoarelor de rechin în Statele Unite“, a spus Alex. „Cererea de aripioare de rechin este una dintre cele mai mari amenințări la populațiile de rechini la nivel mondial, și se estimează că aripioarele de până la 73 de milioane de rechini ajung în comerțul mondial în fiecare an. La începutul acestui an, ambele camere ale Congresului a introdus Legea Shark Fin Comerț Eliminarea, ceea ce ar face ilegal să cumpere și să vândă produse de rechin. Acesta are suport bipartizana, asa ca va fi foarte interesant sa ma uit la progresul ei.“

Dacă sunteți interesat în a ajuta cauza Oceana lui, este posibil să se facă auzită vocea și să contribuie la campaniile organizației. Și, prin participarea la un eveniment din apropiere , s-ar putea întâlni doar un cruciat mare coleg cu care pentru a salva ocean.