Olanul bisericii Frederic: un sit istoric al statului din New York inspiră momente romantice și o conversație atentă între iubitorii de artă

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Situat pe o cacealma cu vedere la râul Hudson, Olana Frederic Bisericii este o minune de 250 de acri , în statul New York. Punctele de vedere panoramică, studio istoric, și drumuri de transport ciudat scufundați vizitatori în frumusețea capturat de Frederic Edwin Church, un artist american influent activ la sfârșitul secolului al 19 - lea. Astăzi, casa lui și peisajul proiectat artist au devenit un parc de stat și site - ul istoric deschis publicului. Puteți vizita peisajul gratuit sau pot rezerva un tur al casei sau a proprietății pentru a vedea cum a trăit familia Bisericii. Olana Frederic Biserica este un loc dată favorit printre localnici , din cauza vistas pitoresc , care înconjoară proprietatea. Dacă sunteți în căutarea pentru un loc idilic de a propune sau un loc liniștit pentru un picnic, puteți veni aici cu cineva special pentru a avea momente imagine perfectă inspirate din punct de vedere vizual uimitoare Olana.

Frederic Edwin Church a fost primul artist american pentru a obține recunoașterea internațională pentru picturile sale de peisaj. El a fost un călător mondial: el și soția sa petrecut un an și jumătate din Europa și Orientul Mijlociu. El a fost un aventurier: a vizitat Munții andine de două ori pentru a vedea vulcani ecuatoriale de-a lungul Cordilleras. Cu toate acestea, el a fost, de asemenea, un om de familie care sa mutat intr-o cabana fermă puțin confortabil după ce sa căsătorit și a ridicat familia sa în munții Catskill din New York.

load...

„Există un anumit aspect swashbuckling personalității sale, dar Olana era casa lui“, a declarat Sean Sawyer, Președintele Parteneriatul Olana. „Acolo a fost inima lui. El a petrecut ultimii ani de viață crearea acestui loc.“

Frederic Biserica sa căsătorit cu o frumusețe tânără din Ohio pe nume Isabel pe 14 mai 1860, și au rămas împreună până când a murit în 1899. Frederic a trecut la doar trei luni după ce a pierdut soția lui iubita. Cuplul a avut șase copii - doi au murit mai devreme în copilărie, iar celelalte patru au fost ridicate în Olana.

load...

„Frederic și Isabel au fost un cuplu remarcabil de aproape și fericit de toate conturile“, a spus Sean. „Olana era o casă de familie, dar pentru Biserică a fost, de asemenea, un mare laborator pentru arta sa. Acesta este locul unde a evoluat ca artist și a făcut avere ca un pictor „.

Astăzi, peste 170000 de vizitatori pe an vin la Olana Frederic Bisericii pentru a vedea peisajele pe care l-au inspirat să picteze unele dintre operele sale cele mai renumite de arta. Olana este un parc public și site-ul istoric, și este liber să viziteze proprietatea, dar vă puteți ridica călătoria prin participarea la un eveniment sau bilet tur al casei sau a peisajului.

Oamenii vin din toată lumea să se uite la colecția de artă Frederic Bisericii, picnic în peisajul restaurat Olana lui, și să învețe istoria din spatele acestui loc îți taie răsuflarea. Multe cupluri fac o zi de a merge pentru a vedea Olana și de mers pe jos de-a lungul spațiilor sale imagine perfectă verde.

load...

„Dacă sunteți aici pe un week-end în sezonul de vârf, veți vedea plăcuțe de înmatriculare de la absolut peste tot“, a spus Sean. „Vedem o mulțime de turiști, dar, de asemenea, o mulțime de localnici. Localnicii știu Olana ca „du-te-a plasa o dată frumoasă.

Exploreaza 250 Acres Inconjurata de Vistas Beautiful

Când Frederic Biserica a cumpărat Olana, el a avut o viziune artistică în minte pentru locul. El a transformat într-o operă de artă frumoasă, unde vizitatorii pot vedea venerație-inspirat priveliști naturale ale Hudson Valley. Frederic plantat mii de copaci pe 250 de acri de teren, a construit un lac de teren mlaștină, și sculptate mai mult de cinci mile de drumuri de transport, astfel încât vizitatorii pot asista sale peisaje proiectate-artist. El a făcut, de asemenea, cel mai bine sa de a transforma ferma intr-un loc de inspirație liniște și contemplare. Luate în ansamblu, Olana este una dintre cele mai mari opere de artă Frederic Bisericii lui.

Artistul american Frederic Edwin Church a pictat „Apple Blossoms la Olana“ în 1870.

Frederic a observat schimbarea anotimpurilor din mai multe perspective diferite la Olana, și a pictat cel mai bun din ceea ce a văzut. În 1870, el a pictat acoperit de apă în livada lui flori de măr alb, iar mai târziu a comparat munca la mireasa lui. El a pus o mulțime de inima lui în lucrarea sa, și dragostea lui profundă a naturii poate fi văzut în tușe de pensulă lui.

De la drumurile de transport la păduri, Olana l-au inspirat de multe ori să picteze reprezentări frumoase ale naturii. „Se pare cu siguranță, din scrisorile sale și scrierile sale că, atunci când a fost aici, el a fost cel mai fericit“, ne-a spus Sean. „El și Isabel a avut o legătură emoțională puternică în acest loc. Era laboratorul său de artă, și a fost casa lor.“

Acum, Olana Frederic Church se deschide porțile pentru alți artiști și romantici care caută inspirație. Puteti vedea nu numai casa lui - complet cu o colectie de aproape 800 de picturi - dar, de asemenea, puteți explora jur de 250 de acri de peisaj, complet cu vederi pitorești ale râului Hudson și Catskills.

Olana Frederic Biserica este deschisă publicului pe tot parcursul anului, astfel încât să puteți lua în vederi panoramice ale munților înzăpeziți sau câmpuri înflorite. Dacă luați o dată la acest refugiu relaxant, veți avea o mulțime de oportunități de fotografii superbe la acest parc de stat și site-ul istoric.

„Cinci mile de drumuri de transport frumoase, care leagă aceste serii de vederi panoramice care a sculptate“, a spus Sean. „Oamenii pot veni în orice moment din zori până seara, și plimbați-vă și bucurați-vă de peisajul gratuit.“

Evenimente speciale Entertain & educarea publicului

Tururile sunt tabloul principal pentru vizitatorii Olana. Puteți rezerva un tur de auto - ghidate , un tur istoric peisaj, sau un tur de casă - dar ar trebui să rezervați mai devreme , deoarece aceste tururi au tendința de a umple. Turul peisaj include o plimbare pe un cărucior electric prin serpentine de transport Olana lui. Puteți verifica vederi uimitoare în timp ce stați în bancheta din spate cu unul dragi.

Intrebarea Tour este un alt mod popular pentru a vedea casa principală și să învețe despre viața și opera lui Frederic Bisericii. Aceste excursii invitați conversație prin încurajarea participanților să pună întrebări.

Stampe poate lua un apus de soare Transport de turism anumite vineri din iunie până în octombrie.

Dacă vizitați în primăvara, vara sau toamna, puteți verifica afară expoziții anuale Olana lui. În acest an va prezenta îmbrăcămintea niciodată înainte de -vazut Frederic Biserica a adus înapoi cu el din Orientul Mijlociu.

„Suntem literalmente despachetarea elemente din colecția noastră“, a spus Sean. „Expozitiile noastre sunt foarte bune, în special pentru persoanele care primesc să se cunoască.“

De la petreceri de vară în luna iulie la camioane alimentare în luna octombrie, Olana are o mulțime de activități de date pentru cuplurile să se bucure împreună. Oricine caută ceva distractiv de a face pe proprietatea poate intra în Cortul Adventure pentru a obține o idee creativă. O mașină scuipă o confirmare de primire, cu o activitate pe ea. Cuplurile pot lua ideea și fugi cu ea. Cortul, proiectat în colaborare cu New York Times, cel mai bine vandut autor Keri Smith, oferă oaspeților misiuni distractive astfel încât acestea să poată găsi întotdeauna ceva de făcut la Olana Frederic Bisericii.

Stampe rândul său, în droves pentru artiștii de pe tur Art, care dispune de un artist contemporan ca ghid. Olana găzduiește aceste două turnee sâmbătă o lună din iunie, prin November.The tur începe la 17 și se termină la un loc pitoresc pe piazza, unde oaspeții pot savura vin și privi apusul soarelui peste Munții Catskill.

„Am găsit că o mulțime de cupluri place să facă acest tur și apoi du-te la cină,“ saidAmy Hufnagel, Director Educație Parteneriatul Olana lui. „Este o alternativă la cină și un film.“

Desigur, nu trebuie să ia un tur pentru a privi apusul soarelui peste Catskills din Olana. În zilele senine, multe cupluri cap la parc public în seara pentru a jalona un loc romantic pentru a viziona cerul deveni un frumos amestec de rosu, portocale, roz și mov.

Comunitatea artistică vine împreună într-un spațiu Preaiubit

Parteneriatul Olana și Oficiul de Stat din New York, de parcuri, recreere și lucrările Historic Preservation împreună pentru a face Olana Frederic Bisericii o frumoasă și educativă loc pentru public pentru a vizita. Acest parteneriat a fost merge puternic de peste 50 de ani.

„Colaborarea este în ADN-ul nostru“, a spus Sean. „Noi lucrăm mână în mână pentru a beneficia Olana.“

Personalul se simte cu pasiune despre importanța eforturilor lor de a restabili, păstra și îmbunătăți Olana pentru generațiile viitoare. Ei lucreaza in prezent pentru a restabili peisajul, cu ajutorul lui Thomas Wolz, un arhitect talentat care a lucrat la Monticello lui Thomas Jefferson.

Peste 254.000 de oameni pe an, să ia un tur al principalelor colectii de casa si de arta Olana lui.

Sean a spus multe dintre echipa Parteneriatul Olana au interese artistice, și asta e ceea ce le-a inspirat să lucreze la Olana. Unele gazdă tururi ghidate de 20 de ore pe săptămână și apoi petrece restul timpului de lucru ca un artist colaj sau muzician experimental. Multi membri ai echipei sunt locale New Englanders, cum ar fi Sean, care a crescut în Vermont, a mers la școală la Princeton, și a căzut în dragoste cu Olana Frederic Biserica lui.

Ei nu sunt singuri în entuziasmul lor pentru site - ul istoric minunat și parc public. „Ce frumos castel! Întreținute și istorie conservate Minunat!“ , A spus Nazaret B. Într - un comentariu TripAdvisor. „Peisaje fantastice! Fond mare pentru orice eveniment special.“

„Trebuie să spun proprietatea în sine este o operă de artă... Nu pot spune destul despre această locație nu-așa-cunoscut.“ - Jurrific într - un comentariu TripAdvisor a Olana Frederic Bisericii

În fiecare an , în ultimii cinci ani, Camera de Comerț Columbia County a sponsorizat cel mai bun de concurență Columbia County pentru a evidenția mai multe puncte locale preferate. Peste 68.000 de voturi au fost exprimate în mai mult de 90 de categorii in concursul de anul trecut, iar majoritatea alegătorilor au ales Olana ca cel mai bun loc pentru a propune și cel mai bun loc pentru a lua o prima dată. „Olana câștigă , în general , cel mai mare număr de premii“ , a spus Sean. „Aceasta este cea mai mare marturie avem.“

Vei vedea de multe ori cuplurile care se plimbă de mână în mână în jos căile de Olana. Ori capoeira pe an, s-ar putea vedea chiar o nunta care are loc asupra peisajului. Olana Frederic Biserica este în cerere mare în rândul cuplurilor locale, dar Sean a declarat ca personalul încearcă să limiteze numărul de nunți ei gazdă, deoarece acestea nu le place roping de pe brazde de proprietate din partea publicului. La urma urmei, Olana a fost destinat să fie bucurat de toată lumea.

Olana: A-Go Pentru Loc pentru daters în căutare de Serenity

Când vizitați Olana Frederic Bisericii, ești înconjurat de frumusețea naturală a râului Hudson Valley. Cuplurile pot aprecia zona pitorească în timp ce picnicking pe gazon sau plimbandu zona. Fie că doriți să faceți o plimbare cu trăsura prin proprietatea de 250 de acri sau explora atelierul artistului și acasă, puteți găsi multe activități de date diferite pentru a se bucura alături de acel cineva special.

Expozițiile, excursii apus de soare și colecțiile de artă oferă o mulțime de aperitive conversație precum și o atmosferă liniștită, unde daters poate scăpa de zi cu zi roda și recucerirea romantismul în viața lor.

„Vedem Olana ca un loc de artist inspirație continuă, astfel încât este nucleul tot ceea ce facem“, a spus Sean. „Este acest loc special incredibil să vină și să petreacă o zi, au un picnic, și într-adevăr Revel în natură - văzută prin ochii unuia dintre cei mai mari pictori din America.