Opriți la violență un studiu la un moment dat

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Nu numai hasDr. Kathleen Malley-Morrisondedicated ultimii 50 de ani de viata ei la Universitatea din Boston, dar ea, de asemenea, dedicat în ultimele cinci decenii, pentru a pune capăt violenței în relațiile intime prin cercetare ei.

Dr. Kathleen Malley-Morrison, Ed.D., profesor stimat de la Universitatea din Boston, a fost întotdeauna interesat în relațiile umane, dar ea este, de asemenea, a fost mereu interesat de arunca lumina asupra zonelor neglijate de cercetare, în special psihologice și agresiunea fizică a femeilor împotriva partenerii lor de sex masculin.

load...

„Acești oameni suferă de abuz de la partenerii lor la fel de mult ca femeile sufera de abuzuri din partea partenerilor lor, psihologic“, a spus ea. „Sunt mai multe dintre aceste tipuri de relații decât sunt recunoscute de societate.“

Deci, exact cum este Malley-Morrison a face o diferenta? Am vorbit cu herto afla.

Efectele psihologice ale abuzului partenerului împotriva bărbaților

In lucrarea „Efectele psihologice ale abuzului Partener împotriva Men: arie de cercetare Neglijat,“ Malley-Morrison si collaboratorDr. Denise Hines, fost student absolvent Malley-Morrison si un profesor asociat de cercetare de la Universitatea Clark, a vrut să demonstreze thatit nu este doar oameni care pot fi violente față de partenerii lor de sex feminin, de asemenea, -damă pot fi violente față de partenerii lor de sex masculin.

load...

„Ceea ce comunitatea feministă spune este ca femeile nu sunt agresivi față de partenerii lor, cu excepția auto-apărare, și că nu e ceea ce femeile ne spun“, a spus Malley-Morrison.

Dr. Kathleen Malley-Morrison studiază violența în relațiile intime la Universitatea din Boston.

Utilizarea datelor de la mai mult de cinci studii în ultimii 26 de ani, Malley-Morrison și Hines a găsit o varietate de dovezi că showsmen de multe ori experienta abuz psihologic si psihica de la partenerii lor de sex feminin, inclusiv:

Dar, în conformitate cu Malley-Morrison, nu este doar oamenii care raportează abuzul -cele femeilor, de asemenea, recunosc ca ea.

load...

„Femeile ne spun că vor lovi, lovit, brânci, zgâria partenerii lor,“ shesaid. „Încercarea de a lua pe ei să acorde o atenție este motivul lor cele mai frecvente.“

Efecte secundare bărbați cu experiență au inclus anxiousness, probleme de stima de sine și chiar PTSD.

„Oamenii care au fost abuzate emoțional de către partenerii lor au fost mai deprimat“, a spus Malley-Morrison.

Rezultatele studiului, whichwas publicat în psihologia revista de barbati si Masculinitatea, de asemenea, a indicat că o varietate de relații abuzive există, inclusiv relații în cazul în care femeia este agresorul, relații în care omul este agresorul, relații reciproc combative și multe altele.

Terminarea violenței; pace de îmbinare

In timp ce acest studiu s-ar putea s-au concentrat asupra violenței împotriva bărbaților, obiectiv general Malley-Morrison cu ei de cercetare este de a pune capăt violenței peste tot.

„Ceea ce vreau să subliniez peste si peste din nou, există modalități mai bune de manipulare furie, frustrare și rănit decât izbitoare fizic sau psihologic“, a spus ea.

Ea extinde, de asemenea, ei de cercetare pentru a include:

„Unul dintre obiectivele mele este de a continua să sublinieze că agresiunea psihologică poate fi la fel de dăunătoare pentru funcționarea psihologică a destinatarului ca fizic [agresiune] poate“, a spus ea.

Pentru a afla mai multe despre Dr. Kathleen Malley-Morrison si cercetarea ei revolutionara, vizita engagingpeace.com.