Optimizând peste 15 milioane de site-uri web - addthis ajută mărcile de dating online să vizeze publicul lor de nișă

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Industria datarea este un loc competitiv, mai ales pentru noi voci, iar unele întreprinderi se luptă pentru a atrage un public loial pe web. Marci de dating pot angaja mai bine single on - line prin nominalizeze ajutorul unor servicii profesionale de marketing. AddThis , încrederea a peste 15 milioane de site - uri web, optimizează conținutul web cu ușor de utilizat plugin - uri pentru a face matchmakingblog dvs. Mai ușor de distribuit sau site - ul dvs. , datând de mai bine direcționate către publicul. Fondată în 2004, compania este un furnizor de lungă durată de publicare personalizate, informații despre public, precum și instrumente de activare. În fiecare lună, unelte AddThis facilitează mai mult de 200 de miliarde de interacțiuni în mai mult de 70 de limbi pe site - urile partenere. Fie că ești un nume mare în datarea biz sau un nou venit cu ceva de spus simplu, puteți crește traficul site - ului dvs., acțiuni sociale, și în urma cu câteva butoane simple , oferite de AddThis.

Pe măsură ce tehnologia se îmbunătățește, strategii de marketing online veertoward extrem de rafinate metode de direcționare. Întreprinderile toate eforturile pentru a oferi oamenilor ceea ce doresc, în funcție de ceea ce caută. Ca urmare, experienta on-line ghidul de mediu a devenit din ce în ce personalizate, pentru o mai bună sau mai rău. Asta înseamnă că internetul văd nu este același Internet vedeți. Căutări Google, newsfeed, anunțurile și banner se va deplasa toreflect ce fac clic, naviga, și like.When cumpăr o pereche de șosete Ravenclaw on-line, de exemplu, anunțurile direcționate mulțimea browser-ul meu cu vânzări șosete colorate. Eu fac o achiziție, și dintr-o dată am raportat ca un ciorap tezaurizării casa-elf.

load...

Pentru datare branduri, sarind pe tren de personalizare poate însemna a ajunge la oameni mai eficient și atingerea unor rate de conversie mai ridicate. Dar nu toată lumea are tech savvy pentru a face o convingătoare cere persoanelor fizice.

Charlie Reverte, AddThis Senior Director Product Management, a absolvit cu o diplomă de master de la Carnegie Mellon din 2004.

AddThis branduri oferă o comandă rapidă pentru optimizare web cu plugin - uri ușor de instalat pentru nou - veniți precum și numele stabilite pe web. Aceste instrumente web orientate spre conținut websitesdraw ajuta și să păstreze o audiență folosind canalele de social media. Dacă doriți să angajeze oameni de pe blog - ul sau de dating site - ul dvs., puteți adăuga butoane pentru a încuraja readersto partaja articole, urmați canalele sociale, și de a explora site - ul dvs. Cu doar un clic.

load...

Charlie Reverte, senior director ofProduct Management la AddThis, a declarat misiunea companiei este de a personaliza web cu instrumente simple. Teamassists lor înainte de gândire cu totul, de la promovare link către acțiunile de social media, extinderea segmente de public on-line cu plugin-uri concepute pentru ușurința de utilizare.

Pachetul de bază de instrumente AddThis este gratuit pentru orice afacere care doresc să crească traficul online și să extindă brandurile lor. Planurile Premium sunt disponibile pentru cei care doresc adăugat caracteristici, suport și personalizare. Un manager de cont dedicat, sfaturi de la experți pentru a optimiza conținutul și de a atrage mai mulți abonați, utilizatori, și poate fi un abonări activ mare.

„Avem de a satisface o foarte simplă experiență de utilizare cu o configurare ușoară și ușurința de design“, a spus Charlie. „Ne place pentru a oferi cea mai bună experiență de produs pentru cineva la început de drum, cineva din mijlocul pieței, precum și acele branduri multi-naționale cu nume mari.“

load...

Spori gradul de implicare pe site-ul dvs. Cu 3 Easy-to-Adăugați Plugin-uri

Uneori, rata de conversie în creștere site-ului dvs. Este la fel de simplă ca și cunoașterea publicului și conținutul de catering pentru a le. Cu date concrete în baza dvs. De utilizator, puteți îmbunătăți în mod semnificativ modul în care comunica cu single on-line. AddThis poate crește site-ul dvs. Cu suport și servicii cu experiență.

Din 2004, AddThis haspersonalized mai mult de 15 de milioane de site-uri web, prin mobilizarea de date de utilizator în strategia de conținut. Experții de marketing ale companiei știu cum de a evidenția articole populare și a capta atenția cu plugin-uri de partajare simple. „Noi oferim instrumente de site-ul foarte simplu pentru a vă ajuta să obțineți mai mult trafic“, a explicat Charlie.

AddThistools incită la acțiune și să dea mai multe afaceri ajunge la on - line, interacțiuni de prelucrare la peste 2 miliarde de dispozitive unice pe o lună. Compania oferă butoane sociale native pentru site - urile care doresc să facă o marcă în sute de rețele sociale populare în întreaga lume.

Peste 50% dintre utilizatorii vizualizează instrumente AddThis pe un dispozitiv mobil, iar 75% sunt utilizatori internaționali.

„Vedem activitate de 100 de miliarde de ori pe lună de la 2 miliarde de dispozitive“, a spus Charlie cu mândrie. „Deci, practic, o majoritate de web, fie interactioneaza cu instrumentele noastre sau site-uri care folosesc vizite instrumentele noastre. Ne Thatgives un sentiment de ceea ce oamenii sunt în și tendințe pe web.“

AddThis ajută companiile să înțeleagă utilizatorii lor prin urmărirea comportamentului și oferind widget-uri pentru a lărgi publicul lor de nișă. Oricare ar fi specializarea ta, youcan pune piciorul cel mai bun înainte de pe site-ul dvs. Cu aceste butoane pentru dispozitive mobile, perfect pentru vizualizarea de pe orice site folosind orice tip de dispozitiv.

1. Social Sharing: Extinderea prezența online prin trimiteri

Una dintre cele mai instrument popularAddThis, butonul Partajare socială , allowsonline conținut să se răspândească în rețelele sociale și de a atrage mai multe pageviews.With un singur click, intalniri de experți pot face sfatul lor poate fi distribuit pe mai mult de 200 de site - uri.

„Vă puteți mări prezența online de sesizare“, a spus Charlie. „Este o modalitate foarte bună de a obține gratuit de trafic de rețele sociale.“

Pe AddThis, proiectanții site-ul poate personaliza aspectul articolului și pentru a promova partajarea socială prin extinderea pictograme sau butoane pe acțiuni integrate în bara laterală sau inline. Puteți activa aceste butoane gratuit de a extinde conținutul de pe blog-ul sau site de matrimoniale.

2. Conținut recomandat: Catering la Ce este relevant pentru individual

Direcționarea ochii mai mult la articole, butonul Related Posts oferă cititorilor o selecție de articole de catering recomandate în funcție de ceea ce este popular și ceea ce este relevant pentru utilizator.

Puteți direcționa mai mulți ochi la alte articole pe blog-ul dvs. Prin conectarea la recomandat citește. Oferirea accesului cititorului ușor la articole similare sau conexe vor crește automat clicurile și pentru a reduce sări înapoi. Cu acest plugin, puteți răspunde la follow-up întrebări ale unei persoane, prin gruparea de conținut pentru prima dată împreună, de exemplu. Acest lucru ține cititorii interacționat cu conținutul dvs. De la flirt la sfaturi relație.

Sugestii AddThiscontent pot apărea prin cursor, subsol, sau în linie, în funcție de ceea ce funcționează cel mai bine pentru site-ul.

3. Urmați: Invitarea oameni să se alăture publicul dvs.

Butonul Follow encouragespeople să se alăture următoarea dvs. Pe Facebook, Twitter, Snapchat și alte rețele sociale. Acum puteți crește audiența cu ușurință de a cere cititorilor sau utilizatori să te urmeze pe social media.

Ușor de a adăuga și pentru dispozitive mobile, acest buton simplu se poate conecta cititorii to65 rețelele + sociale. „Pentru un site de dating încercarea de a conduce un text pe rețelele sociale“, a spus Charlie, „acesta este un instrument foarte mare de oferit.“

Urmăriți-buttoncan fi personalizate pentru a acorda prioritate rețelelor sociale pe care le considerați cele mai valoroase.

Puteți decide modul în care va apărea butonul Urmări de pe site - ul dvs., fie ca un antet sau inline pe articole. „Aceste butoane amestec perfect în conținutul“, potrivit site - ului „ ceea ce face ca urmare alegerea naturală.“

Un NimbleTeam rămâne pe pulsul Ce doriți ca utilizatorii

În 2004, la Viena, Virginia, un start-up Scrappy a început cu curioși absolvenți Carnegie Mellon care caută să împingă limitele tehnologiei prin integrarea widget-uri utile pe site-uri web. Au început asociația care a devenit AddThis din dorința de a ajuta orice afacere a face un site web care sa rivalizeze cu cele mai mari nume de pe web.

Hackathons anuale la AddThis stârnească creativitatea și colaborarea între membrii echipei.

În primele zile, strategia de angajare a companiei a fost simplu: angaja cei mai destepti oameni posibil. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, conducerea rectificata valorile lor de bază așa cum au văzut cum o mai bună colaborare a dus la mai multe succese în ansamblu. Capacitatea de a lucra ca o unitate a devenit prioritatea lor.

Munca in echipa lor dedicat a condus mica companie tech pentru a evolua într-un nume bine-cunoscut în analiza web cu cererea internațională pentru instrumentele lor unice, ușor de utilizat.

Charlie a descris echipa ca antreprenoriale și condus de a inova modalități mai ușoare de a conecta cu oamenii on-line. De la hackathons de 24 de ore pentru a conținut educațional on-line, membrii echipei AddThis se împinge să se extindă și să treacă pe lectiile pe care le-am învățat.

Blogul AddThis descrie strategiile manycontent au dovedit a fi eficiente. Matchmakers și datare branduri pot beneficia de lectura articole despre cele mai bune momente pentru a posta pe social media și cum să obțineți mai mulți adepți. În același timp, resursele informaționale din AddThis Academiei afaceri ghid despre cum să optimizeze site - urile lor prin instrumente de marketing și AddThis.

„Scopul nostru este de a face orice site la fel de puternice ca Amazon“, a spus Charlie, „de a face pe web un loc mai bazate pe date.“

International Mobile & Bold: AddThis Trafic DrivesUp pentru tine

Anunțurile direcționate au devenit predominante în lumea on-line pentru un singur motiv: ei lucrează. După săptămâni de ignorarea cu dungi, reperat, și cravată-colorant șosete, am cedat atunci când un anunț recomandat un ofsocks pereche cu creasta Hogwarts pe ele. Internetul mă cunoaște prea bine.

Devenind mai bazate pe date, companiile pot afla ce clienții lor place foarte mult și de a le oferi oferte direcționate pentru a solicita mai multe clicuri, vânzări, și menționează - și de a crește, prin urmare, a veniturilor. AddThis furnizează instrumente simple pentru a conecta milioane de branduri online pentru publicul lor.

Plugin-uri AddThis angajeze persoane fizice la un nivel personal, de a stimula web (și mobilă) de trafic, și de a optimiza amprenta site-ului pe rețelele sociale populare. Cu cota, urmați, și să recomande butoane, datând brandurile pot servi conținut adaptate pentru utilizatorii lor și să crească un text pe social media.

„Noi credem conținut ar trebui să genereze trafic. Puteți utiliza conținut de calitate pentru a stabili pentru utilizatorii de ce ești o autoritate“, a spus Charlie,«și de a construi încredere cu publicul înainte de a le converti la abonamente, urmează, abonări, sau ce vrei tu.»