Orașul din New York este un loc idilic pentru iubitorii de cărți să se întâlnească și să-și găsească fericirea după aceea

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: mai vechi de 90 de ani, patru etaje, și oferind peste 18 de mile de cărți, The Strand în New York City este una dintre cele mai renumite librării din lume. Librăria numai rămasă de la Book Row, The Strand este un far pentru bibliofili peste tot cu evenimentele sale de selecție gestionată de gândit, și parteneriate cheie cu organizațiile justiției literare și sociale. Dacă sunteți în căutarea pentru a lega cu alți cititori avizi, acesta este unul dintre cele mai bune locuri pentru a face acest lucru. Mai mult decât un librar, The Strand încearcă mereu lucruri noi , pentru a îmbunătăți discuțiile literare și sociale , precum și găsirea de noi modalități de a încânta iubitorii de carte.

Atracție este un lucru individual. Toată lumea este atras de ceva diferit. Unele au un lucru pentru roscate cu bărbi, iar altele sunt oprite în piesele lor prin alura unui muzician.

Mai mult încă, pentru unii oameni, inteligența este ceea ce găsesc cele mai atractive. Sunt atrași de cei care își petrec zilele lor de lectură și care pot recita un poem EE Cummings din memorie și apoi vorbesc despre dinastia Qin în respirația următoare.

load...

Găsirea un astfel de meci nu trebuie să fie dificil, dacă te uiți în locurile potrivite, și unul dintre cele mai bune este destul de logic: o librărie. Dacă sunteți în New York, The Strand, care este vizitat de sute de oameni în fiecare zi, este în cazul în care doriți să mergeți.

Peste 18 mile de cărți de a descoperi

De la începuturile sale, Strand a fost alimentată de pasiune personală pentru cărți. Leigh Altshuler, Director de Marketing si Comunicare, a declarat povestea unică fondator ar putea rivaliza cu ușurință oricare dintre poveștile pe care le vinde pe rafturile sale.

„The Strand este o librărie de familie, care a fost început în 1927 de Benjamin Bass. El a deschis magazinul de pe ceea ce a fost 4th Avenue, care a fost cartea Row, care a avut 48 de librării. A început magazinul cu doar 300 $ și colecția sa personală de cărți. El doar a iubit cărți“, a spus ea.

load...

Cu trecerea timpului, fiul lui Benjamin, Fred, aflat mai multe despre afaceri și în cele din urmă a preluat. Reflectând asupra iubirii lui Fred de cărți, Leigh ne-a spus el a folosit pentru a rula în jurul valorii de New York și chiar în întreaga țară caută ceva nou pentru a citi.

„Fred a spus că a fost de multe ori ca o vanatoare de comori pentru el“, a spus ea. Sa mutat, de asemenea, The Strand de la 4th Avenue în locația curentă și apoi sa extins-l la cele patru niveluri, care este astazi.

Fred îngrijit în cele din urmă fiica sa, Nancy, pentru a fi următoarea Bass pentru a rula The Strand. Ea conduce acum librărie, care este magazinul rămas doar de la Book Row.

Când a fost întrebat de ce Strand continuă să se dezvolte și să excite populația iubitoare de carte, Leigh ne-a spus, „Suntem, de asemenea, o librărie place a face lucruri noi. Noi oferim lucruri diferite, cum ar fi marfa noastră sau evenimentele noastre. Noi facem lucruri pentru a ne diferenția de a fi doar o librărie.“

load...

Participați la un panou de & Discută Current Affairs

Nu numai ca este Strand un loc unde oamenii pot găsi cărți, dar ele pot, de asemenea, vin aici pentru a vorbi despre evenimente curente. Seria Pen America este un parteneriat între faimoasa librărie și PEN America, care „se află la intersecția drepturilor omului și literatură pentru a proteja exprimarea deschisă în Statele Unite și în întreaga lume.“

Aceste evenimente lunare la mai multe lunare dispun de panouri pe teme specifice. În martie, discuția va fi despre cartea clasica „A Wrinkle in Time“, și familia autorului și biograful va fi în prezență.

La Pen Out Loud: Opusul Hate @ Subcultură, puteți explora modul de ură și retorica fac acest una dintre perioadele cele mai controversate ale istoriei. Participanții, inclusiv jurnaliști respectate, vor învăța despre rădăcinile urii și apoi vorbesc despre modul în care societatea poate depăși.

Evenimente de zi cu zi Încurajați Conexiune

Strand este plin de evenimente în fiecare zi. Leigh a spus, „Am programa aproape șapte nopți pe săptămână. Într - o zi vom avea 200 de oameni aici pentru a vedea un poet sus promițători, iar a doua zi vom avea 150 de oameni aici pentru ceva complet diferit.“

În timp ce unele evenimente sunt mai grave, altele sunt pur si simplu pentru a pentru a avea un râs cu un grup de oameni. Leigh a spus, „Am avut un eveniment de Ziua Galentine pe 13 februarie A existat vin, alimente, ciocolată, și desen. A fost un timp foarte mare.“

Desigur, o librărie de o asemenea magnitudine are o gamă impresionantă de lecturi de carte și autografe regulat. Numai în luna martie, echipa va găzdui Andrew Lloyd Webber, Sarah McBride, Duane Michaels, și Mike Epps, printre altele. Puteți participa, de asemenea partide puzzle și meetups Dungeons and Dragons - precum și National Book Critics Circle Finalist lecturi și un panou privind planificarea urbană în epoca modernă.

Unul din seria rece eveniment regulat Strand găzduiește este Gândește Olio. Leigh a spus, „Olios se întâmplă în fiecare vineri , la 19 Conceptul este foarte interesant. Gândiți -vă partenerii Olio cu New York profesori pentru a preda cursuri pe orice profesorul dorește să învețe pe. Deci, poate fi orice , de la Misticismul Happy Hour T el Istoria Tech & Viitorul sex la Muse Asta tipetele: Șostakovici lui Cvartetul de coarde nr 8. Este distractiv, există bere, și este foarte interesant.“

The Strand: Inspirând Adrenalină & Romance Din 1927

Strand este nu numai acasa, la romane de dragoste și poezii, dar dragoste reală, de asemenea. Leigh a spus, „Este cu siguranta este un loc unde oamenii vor veni de propuneri. Oamenii ne scriu tot timpul spunând că sa întâlnit partenerul lor la The Strand. Sunt toate aceste povești de dragoste nebun, și este foarte interesant pentru a fi o parte din aceste povești.“

Ea a adaugat, „Avem nunti aici aproape în fiecare sâmbătă seara. Am avut scriitori precum și iubitorii de carte închiriază camera noastră carte să se căsătorească. Este foarte cool.“ De Carte rare Camera este locul unde puteți spune jurămintele înconjurat de prieteni, atât umane cât și Hardcover. Marvel la cărțile antice și rare și de distracție livrescă dГ © cor în timp ce se bucură de o nunta care sa reflecte cu adevarat stilul tau personal și pasiune.

Fie că caută greu de a găsi prima ediție sau la poziția la un eveniment, The Strand este un loc ideal pentru a veni împreună cu oameni ca-minded. Cu peste 18 mile de cărți pe site-ul, sunteți sigur de a ciocni în cineva care cauta acelasi lucru ca tine.