Orașul parcului: evadare romantică montană din Utah

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Park City, Utah oferă cuplurilor o fermecătoare - experiență, indiferent de sezon - și surprinzător. Vacanță de schi și Festivalul de Film Sundance , în timpul iernii da drumul la fabrica de bere excursii și ciclism în primăvară. Festivaluri de muzică în timpul verii duce până la mangaieri perfecta meteo in toamna. Orașul istoric are opțiuni pentru fiecare tip de vizitator, si este ideal pentru cuplurile care iubesc activi ideea unui oraș de munte ciudat , care nu are nevoie de o mașină , dar are nevoie de o sete de aventură.

După o scurtă de 30 de minute cu mașina de Aeroportul Internațional Salt Lake în Utah, vizitând cuplurile care sosesc în Park City se poate observa ceva imediat: Ei nu au nevoie de o mașină.

„Avem un sistem de transport public complet gratuit în oraș“, a declarat Dan Howard, directorul de comunicare pentru Park City Chamber / Convention & Visitors Bureau. „Nu va avea nevoie de o masina, indiferent unde stai.“

load...

De la aeroport, vizitatorii pot grindină un Lyft sau Uber - Park City a fost o piață de testare pentru Uber de schi, astfel încât toate mașinile au tracțiune integrală și de schi rafturi - și să înceapă evadare lor specială.

Nu aveți nevoie de o mașină pentru a obține în jurul valorii de Park City, Utah, așa cum este ușor de navigat cu transport gratuit.

De la rădăcinile miniere de argint Park City a crescut o cultură casual, cowboy care se amestecă într-o comunitate educat, progresiv construit în jurul valorii de munți, restaurante unice, și un centru plin de viață umplut cu magazine deținute la nivel local.

load...

Cupluri de vizită va înțelege imediat de ce acest oras de aproximativ 8000 a fost numit unul dintre cele mai frumoase orașe din Statele Unite ale Americii de către Forbes Travel.

Găsi restaurante fără sfârșit, Resorts & Spirits

Park City, încorporate în 1884, a fost construit în jurul miniere de argint. Centrul istoric rămâne o amintire autentică a trecutului - precum și diferența de la restul din Utah.

„Avem un frumos Main Street, și există o ambianță care pune oamenii într-o stare de spirit foarte bună“, a spus Dan. „A fost un oras parte din primele zile, pentru că minerii ar obține argintul și du-te la centrul Park City.

„O mulțime de oameni sunt sub impresia că Utah este nici un haz, dar avem restaurante de înaltă calitate, și puteți obține o băutură oricând, oriunde doriți. A fost întotdeauna partea care orașul din Utah“, a adăugat el.

Park City are o zona centrala a orasului vibrant, cu o multime de băuturi spirtoase și destinații fine de luat masa.

load...

Cu toate acestea, este o mulțime ceva mai sofisticat decât un arc bătăuș de vacanță stil break hot spot - astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că este prea tare pentru o noapte specială în oraș. Scena rafinat , dar relaxat este un motiv mare de ce Festivalul de Film Sundance a făcut Park City casa sa timp de 34 de ani. Cazare variază de la pat ciudat și mic dejun la cabane de schi ultra-lux.

Pentru o după-amiază de distracție, Dan recomandă o vizită la prima Brewpub statului, Pub Wasatch Brew în Sugar House sau High West Whisky distilerie. Oprire in la Salonul centru de degustare sau două după o după-amiază la plaja de schi Canyons' - un loc de șold situat între Red Pine gondolă Orange Bubble ascensorul scaun Express. Există de multe ori muzica live, lecturi de poezie, și ambarcațiunile de bere pentru a menține petrecerea în zilele blânde, însorite.

Părțile de două pot planifica cine romantice la unele dintre centrul restaurante standout Park City , cum ar fi Tupelo, foc, și mâner - toate pe sau în apropierea Main Street.

Cuplurile active se pot bucura de pescuit Fly, Ciclism & bob

În timpul iernii, schi este activitatea finală pentru cupluri activi. Deer Valley Resort este considerată stațiunea de schi de top în vest de schi Magazine pentru 101 trasee și 21 ascensoare. Aceasta reprezintă o provocare pentru fiecare nivel de schior, împreună cu serviciile sale excepționale și Lodge confortabil. Altă stațiune principală Park City, parcul orașului Mountain Resort, care include Canyons, este, de asemenea, un favorit pentru cupluri și localnici deopotrivă care iubesc schi în tricourile pe, zilele însorite de primăvară.

Dan Howard a vorbit cu noi despre bogăția de activități pentru cupluri în Park City.

V-ar mai degrabă bucura de o zi liniștită împreună pe apă? Două râuri păstrăv albastru-panglică perfect pentru a zbura de pescuit se află la o distanță scurtă cu mașina de la Main Street. Sunt momente pe tot parcursul anului, inclusiv de primăvară, atunci când se poate schia dimineața și pește, în după-amiaza.

În cazul în care nici schi, nici de pescuit sunt dvs. De lucru, puteți lua una de autobuze electrice Park City - ei străduindu-se să meargă Zero Net de carbon până în 2022 - la Utah Olympic Park, în cazul în care sportivii din întreaga lume au antrenat de când orașul a găzduit evenimentele din timpul Jocurile din 2002 de iarna.

„Suntem, de asemenea, de planificare pentru a găzdui Jocurile Olimpice din nou“, a spus Dan. „Oamenii pot veni aici pentru a viziona sportivi olimpici tren, sau pot merge pe celebrul Comet de bob și încercați să-l pentru ei înșiși.“

Dincolo de pante, Park City are mai mult de 300 de mile de trasee ciclism montan și locuri pitorești pentru jogging sau plimbare.

Festivaluri și distractiv pentru a Amintiți-vă

Desigur, va fi un pic mai aglomerat în timpul Festivalului de Film de la Sundance - dar esti sigur de a face amintiri dacă vă place cinematografia independentă. Și , din moment ce este un astfel de timp ocupat, asigurați - vă că pentru a rezerva rezerve bine în avans a festivalului anual de 10 zile în luna ianuarie.

„Acest lucru este atunci când Hollywood-ul vine la Park City, și este un moment foarte misto pentru iubitorii de film“, a spus Dan.

În primăvară, Park City găzduiește o serie de concerte gratuit numit de primăvară GrГјv, care include, de asemenea, un popular competiție iaz smântânit oferind costume stupide și o mulțime de râde. Distracția continuă în vară, atunci când se mută Utah Symphony până la Park City, și cupluri aduc pături de picnic, vin și gustări să se bucure de orice, de la muzica country la opera la top 40 hit-uri în amfiteatrul orașului.

Vara este o mare de timp pentru a merge în jos la Amfiteatrul Park City pentru un concert.

„Vara, aici este festivalul centrală, deoarece vremea este mare, iar zilele sunt foarte lung“, a spus Dan. „Soarele nu apune până la 9 pm“

Deer Valley Festivalul de muzică , o serie de concerte care se desfășoară timp de 10 săptămâni în fiecare vară, atrage tot felul de muzicieni, în timp ce Teatrul egiptean pe Main Street oferă comedianți și o mulțime de observarea celebritate stand-up. Arts Festival Kimball, între timp, se închide în jos Main Street a traficului în timpul primului week - end fiecare luna august.

„Pentru un oraș mic în munți, avem o mulțime de programare arte“, a adăugat Dan.

Nu contează Când vizitați, Park City este un loc special

Cuplurile efectiv la Park City pe tot parcursul anului, indiferent dacă acestea sunt în căutarea de a schi, excursie pe jos, relaxați-vă, sau experiență de agitația din Sundance. Orasul a fost aclamat pe scară largă pentru partiile de iarnă, activități în aer liber în primăvara, și festivaluri de vară.

Cu toate acestea, pentru toată acțiunea de vară și de schi în timpul iernii și primăvara, timp favorit Dan de ani pentru cupluri în Park City este toamna.

„Noi o numim Cădere în sezonul dragoste, deoarece elevii se întoarcă la școală, și avem cele mai frumoase frunzele toamna. Este un pic de timp mai liniștită pentru cupluri de a fi aici făcând drumeții natura“, a spus el. „Park City este aproape ca patru orașe diferite, în funcție de timpul vizitelor pe cineva an. Și toate sunt cu adevărat special.“