Orientarea profesională a relațiilor este doar un text securizat cu aplicația de relaționare

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Când vă confruntați cu o problemă de relație intimă, uneori , nu vreau să vorbesc despre asta cu mama ta sau cel mai bun prieten - ați obține mai degrabă sfatul imparțială a unui profesionist. Relationup oferă acces la prețuri accesibile și privat la consilieri de relații vii instruiți în domenii legate de sanatate mintala, cum ar fi Consiliere și Terapie Căsătorie Familie, în câteva atingeri pe dispozitivul mobil.

Un suspin poate spune atât de mult pentru a nu fi un cuvânt real. La începutul unei conversații sau punctuating sau pur și simplu în picioare singur, un oftat poate semnala răspunsuri emoționale și fizice puternice - de la furie la noduri de stomac. Indiferent de locul în care cade ca suspin, decodarea ce înseamnă partenerul tau de sunet non-verbal poate fi dificil.

load...

În acel moment, s-ar putea să nu fie în măsură să ajungă la confident mai de încredere, plus poate confident nu este neapărat un terapeut profesionist.

Introduceți Relationup, prima aplicație de acest gen, care pune un consilier profesionist în buzunar pentru a te ghida prin apele noroioase pe care chiar și cele mai bune relații se găsesc trecere prin vad prin din timp în timp.

Rhonda Milrad a dezvoltat ideea pentru Relationup în urmă cu câțiva ani, tehnologia a fost tăiate drum în ședințele de terapie ca un Licentiata clinica asistent social. Ea a decis să folosească tehnologia în avantajul clienților săi, indiferent de modul în care se părea neortodox, oferindu-le informațiile de contact pentru ajutor rapid între sesiuni prin text și e-mail.

load...

Interacțiunile Rhonda au avut în afara biroului a pus bazele pentru ceea ce ar deveni Relationup, care are acum acces la cerere la mai mult de 150 consilieri 24/7 pentru a ajuta utilizatorii aborda problemele în relația cu munca (colegii) și nimic legat de dating , căsătorie și familie.

Profesioniștii Furnizarea de imparțiali Insights prietenii și familia mai ra

Deoarece unele întrebări nu se poate aștepta pentru prietenul tău pentru a ridica telefonul sau pentru următoarea sesiune de terapie pentru a se rostogolească în jurul valorii, Relationup oferă ajutor instant și anonim în 15 minute, chat-urile bazate pe text cu profesioniști cu experiență în tratarea acestor probleme.

„Sistemul meci Relationup conectează oameni consilierilor în funcție de nevoile lor“, a explicat Rhonda funcționalității aplicației. „Puteți discuta despre dating, probleme maritale, care se încheie relații și se deplasează pe. Clientii vor ajuta cu probleme din întreaga întregul spectru al relației durata de viață.“

load...

Aplicația Relationup oferă detalii cu privire la fiecare dintre consilierii săi pentru a vă ajuta să știe cine la mesajul despre relația ta preocupare.

Relationup este proiectat astfel încât utilizatorii să achiziționeze chat-ul de credite în 15 blocuri minute de timp. Fiecare chat-ul de 15 minute este de 12 $. Un utilizator poate decide pentru a discuta cu un consilier pentru atâta timp cât doresc și pot obține chiar și perspective diferite prin angajarea cu diferiți consilieri. În comparație cu terapia tradițională - în care trebuie să rezervați o sesiune, conduce la biroul terapeutului tău, și să plătească pentru o oră de timp pentru a discuta despre ce te deranjează - Relationup este o alternativă mai convenabil și la prețuri accesibile.

Fiecare consilier este un profesionist și verificat t deține cel puțin o diplomă de master în domeniile de sanatate mintala legate de terapie și consiliere. Algoritmul Relationup vă potrivește în mod automat la un consilier care are experiență cu preocupările dumneavoastră, dar puteți alege, de asemenea, consilierul pe care doriți.

Cu toate acestea, aplicația nu este destinat să înlocuiască sau să fie utilizate ca terapie, și este limitat la persoanele de 18 ani sau mai în vârstă.

Relationup sa născut dintr-o dorință pentru toată lumea să aibă acces imediat la Raportul de ajutor

Munca viața lui Rhonda sa concentrat pe ai ajuta pe alții, de la locul ei de muncă o zi ca psihoterapeut la prefigurand și fondator Relationup.

„Am știut cât de dureros și preocupându a fost pentru ca oamenii să aibă probleme de relație. Am fost în speranța că timpul scurt pe care am interacționat cu clienții din afara sesiunilor ar oferi o mai mare reziliență în timpul săptămânii și mai puține crize în viața lor“, a declarat Rhonda deciziei ei de a da e-mail ei și numărul de celule pentru chat-uri rapide, o mutare nu de obicei făcut în lumea terapiei. Rhonda a observat clienții ei au ajuns doar pentru ajutor concentrat laser cu probleme de relație intimă.

Rhonda Milrad, un psihoterapeut, a creat aplicația Relationup din cauza unei nevoi a văzut printre clienții săi.

„Era evident că un nou produs a fost nevoie de care a spart matrița terapiei tradiționale“, a declarat Rhonda. „Unul care era mobil și a oferit utilizatorilor cu acces ușor și imediat la ajutor profesionist și permite utilizatorului să decidă în cazul în care, atunci când și pentru cât timp să se angajeze.“

De „Rhonda App“, ca unul dintre clientii ei afecțiune numită noul serviciu de mesaje text out-of-office, ar servi drept dovada conceptului necesare pentru a dezvolta aplicația Relationup.

Anonim Opțiuni Păstrează sigură identitate utilizatorilor și private

Când vă înscrieți pe Relationup, ai carne dintr-un profil care indică ceea ce ai nevoie de ajutor, dar puteți face acest lucru cu sau fără numele tău complet, astfel încât consilierii să învețe despre situația dumneavoastră și nu identitatea.

Nu numai că puteți utiliza aplicația anonim, puteți evalua, de asemenea, experiența anonim. Consilieri nu sunt capabili de a vedea comentariile lor pentru a încuraja feedback-ul onest, deși numărul de stele consilierului lui, o medie de comentarii lor, este public.

În plus față de asigurarea există suficiente consilieri disponibile în orice moment când ai nevoie de ele, Relationup oferă, de asemenea suport pentru clienți ca o companie pentru a aborda orice probleme mai mari ar putea avea, cum ar fi probleme tehnice sau pe bază de consilier.

Gânduri finale

Prin oferirea de sfaturi în direct de pe dispozitivul mobil, Relationup speră să ajute pe cineva care are nevoie de un consiliu de sondare și îndrumare profesională ori de câte ori au nevoie.

Aplicația este în prezent disponibil prin intermediul App Store pe iOS, și Rhonda este incantata sa lucreze la o versiune Android acum.

„Relationup își propune să ofere acces imediat la orientare eficientă și de ajutor“, a spus Rhonda. „Este expert imparțial toată lumea merită să aibă în buzunar spate.“