Overweightdate.com: o comunitate on-line acceptată și sigură, online, pentru singurele curvy și admiratorii lor

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: General site-urile matrimoniale pot fi locuri neprimitoare pentru datere curbați caută companie. Single mici-minded și judecăți superficiale domni adesea onmany suprem de platforme de astăzi cele mai populare. Cu toate acestea, pe OverweightDate.com, marimea nu conteaza, si nimeni nu trebuie să se simtă rușinat despre forma lui sau ei naturală. Iubitorii de mari și admiratorii lor fac parte de pe acest site de matrimoniale de nișă, care are peste 100.000 de membri. Witha interfață simplă și politici de compasiune, OverweightDate.com ajuta persoanele singure să găsească noi prieteni, date și relații on-line. O echipă pasionată se uită după membersby activ policingthe site-ul pentru a menține atmosfera sigură și prietenoasă. Oricine cu vârsta de peste 18 ani se pot înscrie pentru a deveni membru gratuit de bază și se bucură de o comunitate la nivel mondial, care prețuiește single cu mai mult de a iubi.

Unul dintre cei mai apropiați prieteni mei urăște online dating, și nu pot să spun că vina ei. Când a creat profilul ei în urmă cu câțiva ani, ea a avut o experiență neplăcută cu niște fiori clasa-A. Cea mai scăzută dintre scăzut a fost tipul whosent ei un messagereading „gândit vreodată despre a pierde 15 de lire sau cam asa ceva? Ai fi atât de fierbinte.“

load...

Prietenul meu este conștient de sine despre greutatea ei, așa că acest comentariu de la un străin insensibil ei devastat. Itwas place tot ceea ce se temea de băieți gândit la ea a devenit brusc real.Itold ei, ea a răspuns shouldsend ascathing (cum ar fi „gândit vreodată despre ștergerea contului dvs.? Ai fi încă un penis, dar nu mă mai deranja.“) Si muta pe, dar ea nu a putut suporta să se întoarcă la site-ul de dating si risca mai mult de ridicol.

Imoralitate de câteva mere rele poate ruina dating online, pentru suflete sensibile, cum ar fi prietenul meu. Unele platforme de datare să încurajeze judecăți superficiale care duc la heavysingles rușinat de corpurile lor sau care încearcă să ascundă ceea ce arata ca - si asta este pur și simplu inacceptabil.

load...

În 2003, OverweightDate.comprovided un spațiu singlesare wherecurvy on-line apreciat și admirat. Site-ul de nișă datând de pionier (mari femei frumoase) nișă BBW și cultivat un mediu sigur pentru construirea relațiilor.

OverweightDate.com a creat o comunitate online în jurul ideii că mare este frumos.

Peste un deceniu mai târziu, OverweightDate.com a devenit atât de succes că a fuzionat cu Venntro Media Group, o platformă majoră datând din Marea Britanie. Astăzi, site-ul de nișă face parte dintr-o rețea la nivel mondial, care cuprinde peste 3.000 de site-uri de nișă matrimoniale. Chiar și acestea se extind, deși, echipa fondatoare originală continuă pentru a personaliza siteaccording la nevoile sectorului BBW.

Fondator Ian Kleinis mândru de misiunea dating site-ului de a asista și sprijini mari single frumoase de orice orientare. El a spus teamWorks sale dedicate din greu pentru a crea oportunități romantice pentru oameni din întreaga lume.

load...

„Parteneriatul nostru cu Media Group Venntro ne-a permis să ridice calitatea tehnologiei și mărimea comunității noastre“, a spus el. „Platforma lor software-ul sofisticat ne-a permis să scară de la o comunitate națională pentru a avea cu adevărat o prezență globală.“

Peste 100.000 de persoane au semnat Up si conectat gratuit

Este nevoie de mai puțin de un minut să se înscrie și începe navigarea OverweightDate.com. Rețeaua de întâlnire se bazează pe software-ul premiat pentru a conecta rapid membri într-o experiență de user-friendly. Membrii gratuite pot căuta și trimite datele Winks nelimitate pe site.

Preferințele OverweightDate.com meci includ categorii pentru a construi dorit.

După ce ați completat complet profilul tau, vei debloca capacitatea tosend un mesaj introductiv gratuit oricui vă place. Tu esti limitat la un singur mesaj pe persoană, așa că, dacă doriți să întreții conversația, va trebui să faceți upgrade de membru. Pachetul de membru deplin OverweightDate include accesul la instrumente de instant messenger, mesaje private, și jurnale matrimoniale. Puteti vedea, de asemenea, cine a vizualizat profilul.

Iubitorii de mari și admiratorii lor canconnect pe site-ul și să câștige încrederea în spațiul de dating. Este o platformă prietenoasă în cazul în care persoanele singure să găsească un sentiment de belonging.Plus, site-ul este compatibil cu dispozitivele mobile astfel încât daters poate accesa rețeaua de pe orice dispozitiv.

„Nu este vorba neapărat despre suflete pereche“, a spus Ian. „Mai mult decât orice altceva, este vorba despre construirea relatiei. Pe OverweightDate.com, puteți găsi companie cu oameni care au legătură cu tine.“

Site-ul de dating are peste 100.000 de membri din toate crezurile, orientări și dimensiuni. Nu trebuie să fie un plus de dimensiune unică pentru a deveni un membru OverweightDate. Anyadult whoselove este mai mult decât skip-adânc se poate alătura site-ul si cauta perspective romantice online.

„Nu există absolut nici reguli sau de orice fel de discriminare pe care poate fi membru pe OverweightDate.com“, ne-a spus Ian. „Singura politică, dacă vreți, este că în inima ta trebuie sa fie atras de persoane pentru care ei sunt.“

Policing în mod activ dating site-ul pentru a proteja membrii

Ian este sensibil la faptul că daters excesul de greutate devin adesea ținte de intimidare și hărțuire. „Sunt oameni care altfel ar fi greu face prieteni sau pentru a obține date“, a spus Ian. Pentru a face merge mai lin și mai sigur, OverweightDate.com oferă o zonă judecată gratuit pentru simplu și monitorizează comportamentul pentru a păstra pe cei care vor pradă pe membrii vulnerabili.

„Am ridicat stacheta cu privire la modul de a aborda problemele“, a spus Ian, „pentru a vă asigura că membrii noștri continuă să se simtă în siguranță pe site-ul.“

„Whenexploring OverweightDate.com, ești în jurul valorii de oameni care vor face sa te simti bine despre cine esti.“ - Ian Klein, Fondator al OverweightDate.com

Măsurile stricte de poliție stabilite dating site-ul de alte intalniri platforms.With o politică de siguranță fără toleranță, echipa nu va ezita să blocheze pe cineva se comportă în mod necorespunzător, deoarece theyput securitatea, bunăstarea și fericirea membrilor OverweightDate mai întâi.

„Membrii noștri de multe ori au confruntat cu mai multe provocări găsirea de dragoste decât populația generală are,“ Ian a recunoscut „asa ca este un sentiment incredibil de plină de satisfacții să știu că suntem capabili de a aduce relații în viața oamenilor.“

În curând: Luând Online Dating experiența offline

Încă de la început, OverweightDate.com a generat loialitatea într - o comunitate de nișă de single -uri. Un membru numit Trish Blain simțit atât de puternic despre misiunea site - ului că ea a fost de acord să dea un interviu de știri torecommend calitățile sale bune. „Este ușor să disqualifypeople onOne pe bază sau două trăsături care nu se potrivesc viziunea perfectă pentru cine doriți să fie intalniri,“ Trishexplained , „și cred că site - uri ca acest reallyhelp pentru a elimina una dintre aceste bariere.“

OverweightDate.com a început ca o modalitate de a conecta oamenii offline, online, iar nowthe echipa este developingways pentru a conecta oamenii online, offline. Ian ne-a spus că vrea să înceapă organizarea de evenimente exclusiv membrilor single din Boston (în cazul în care sediul site-ului sunt) pentru a echilibra offline și online dating. De-a lungul timpului, speranța este de a extinde oraș de evenimente andrun oraș în întreaga națiune.

Aceste întâlniri oferă un mod distractiv și casual, de a întâlni oameni prin intermediul rețelei OverweightDate.com lui. În loc de a crea o dată-interviu cum ar fi, simplu pot merge și stau într-un grup de ofcongenial bărbați și femei. Ian recunoaște necesitatea unui angajament mai personalizată pe site-urile matrimoniale, astfel că speră aceste evenimente single inspira pe oameni să scape de tastaturi lor cel puțin o după-amiază.

„Este venit cerc complet acum. Am început prin invitarea oamenilor să vină on-line“, a spus el. „Acum vrem să creăm mai multe evenimente offline pentru comunitatea noastră on-line.“

Pe OverweightDate, iubirea vine în diferite forme și dimensiuni

OverweightDate a fost în jurul valorii de o lungă perioadă de timp - a precedat Facebook și Twitter - și a trecut testul timpului, din cauza poziției sale de compasiune, deschis, și plin de speranță în industria de dating. Pe acest site, simplu poate scăpa de judecata persoanelor apropiate-minte (cum ar fi Douche care messaged prietenul meu) și se amestecă cu oameni care acceptă și admira diferențele reciproc.

Oricare ar fi greutatea ta, fundal, sau preferinta sexuala, OverweightDate.com oferă un loc primitor pentru a face prieteni, atrag date, și pentru a găsi pe cineva care iubește youas ești. Site-ul a inceput ca un proiect de pasiune și a devenit o mișcare de întâlnire axat pe sprijinirea Datere cu sufletul mare peste tot.

„Aceasta este, probabil, lucrarea cea mai plină de satisfacții am fost implicat în“, a spus Ian. „Impactul are asupra vieții oamenilor este incomensurabil.“