Panini fericit: cathy strahs vă ajută să creați delicioase mese de noapte cu rețete pentru panini, caserole și multe altele

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Când Kathy Strahs a primit o presă panini de la sora ei un Crăciun, nici nu se gandea ca ar inspira o cariera infloritoare in artele culinare. Ea a început Panini fericit blog în 2008 , ca o modalitate de a împărtăși rețetele cu lumea. Popularitatea blogului a inspirat - o să scrie cărți, inclusiv premiat „8Г-8 Carte de bucate“ , o colecție de rețete pentru familii. În cărțile ei și articole de blog, Kathy împărtășește delicioase, data-noapte demnă de mese , care pot aduce oamenii mai aproape împreună. Ea continuu de învățare noi abilități - atât pentru gătit și legate de mass - media - ca ea creste cititorii ei prin compania ei de publicare, Burnt Brânză Press.

Multe gadget-uri de bucătărie la modă să se obișnuiască în primele câteva săptămâni de oameni le dețin, dar, după aceea, acestea sunt de multe ori retrogradat la partea din spate a raftului sau o cutie în subsol. Asta a crezut Kathy Strahs s-ar întâmpla cu presa Panini că sora ei a dat de Crăciun în 2007.

load...

Presa Panini a fost unul dintre lui Oprah „Lucrurile preferate“ în acel an, iar oamenii a cumpărat instrumentul puturos în masă datorită capacității sale de a produce sandwich-uri perfect la grătar. Cu toate acestea, multe dintre presele a fugit riscul de a fi aruncat deoparte odată ce novator purtat off.

În timp ce ea a fost în concediu de maternitate cu fiica ei nou-născut, Kathy a decis să profite la maximum de noul ei instrument de bucătărie. Ea a început un blog - Panini fericit - pentru a documenta eforturile sale și să ofere o priză de reclamă atât de necesară. Ea știa presa Panini a fost capabil de mult mai mult decât șuncă și brânză sandwich-uri de bază, astfel încât ea stabilit pentru a crea mese distractiv cu ea.

load...

Kathy Strahs a fondat Panini fericit ca o modalitate de a împărtăși rețetele ei cu alții.

Blog-ul, de asemenea, ținut-o răspundere ca ea împărtășit rețetele cu alți iubitori panini și le-a încurajat să pună presele lor de a utiliza - mai degrabă decât le-a pus în depozit. Cititorilor blogului a crescut, și așa a făcut mass-media ei socială în urma - care Kathy folosit pentru a extinde acoperirea ei.

„Am început să folosesc social media pentru a interacționa cu cititorii și alți bloggeri“, a spus ea. „De asemenea, am început să participe la conferințe și întâlni alți bloggeri; Am găsit tribul meu.“Ca blogul a devenit mult mai mult decât doar un proiect de partea distractivă, ea a devenit mai investit în honuire abilitățile ei în fotografie, de gătit, și scris.

Un editor abordat Kathy în 2013, iar prima ei carte, „ The Ultimate Panini Press Cookbook “ , urmat în curând. În carte, ea a debutat 205 rețete pe care ea a perfectat în timp ce încă de gestionare rolul ei ca mama a doi copii.

load...

„A fost o provocare pentru a face acest lucru in mai multe fotografii și rețete, dar l-am iubit“, a spus ea. „A fost, de asemenea, în timpul acestui proces pe care am devenit interesat de partea de afaceri, de marketing, iar design-ul copertei.“

Editor Kathy a lucrat la ea include în acele aspecte ale prima ei carte, procese care autorii de obicei nu participă la, și că cunoștințele vor continua să o ajute pe ei următoare proiecte mari.

Asigurați-amintiri cu partenerul dvs. În timp ce gătiți mese gustoase

După succesul primei ei carte de bucate, Kathy a avut ideea pentru „ 8Г-8 Carte de bucate “ , care vitrine feluri de mâncare făcute într - un simplu tigaie pătrat de 8 inch. „Aceasta este cartea de bucate mi - ar plăcea să văd în magazine; Aș cumpăra acest lucru“ , a spus ea despre ideea. Din moment ce ea nu a mai văzut o astfel de carte de bucate, ea a creat unul.

Retetele sunt marimea perfecta pentru familiile cu copii mici, dar, de asemenea, utilizate pentru cuplurile care au la domiciliu Data nopți. „Ne place de gătit împreună, alegând ingrediente proaspete, iar experiența de stres redus, care prevede gătit“, a declarat Kathy de ea și soțul ei. O rețetă de la „The 8Г-8 Carte de bucate“, care face o masă mare dată-noapte este jocul Rosemary Roasted Găina Cu Roasted Struguri pentru doi.

Rosemary Prăjită Hen joc cu struguri copti face o masă dată de noapte minunată.

„Gătitul este o activitate excelenta pentru cupluri, chiar daca merge intr-o parte“, a declarat Kathy, amintind un timp, ea și soțul ei au fost intalniri. Cei doi, împreună cu sora ei, a decis să facă un fel de mâncare paste care conținea ciuperci într-un sos de trufe crema de ulei. Așa cum au fost de gătit, au dat seama că a existat un ingredient în rețeta pe care fiecare dintre ele nu ar mânca.

„Chiar dacă nu am mânca, ea a ajuns să fie o experiență de distracție, care încă mai râde de astăzi“, ea ne-a spus.

Rețetele din cartea de bucate a face suficientă hrană pentru două - și de obicei au resturi pentru a doua zi. Dincolo de produsele alimentare, rețetele vă poate oferi un timp de calitate în bucătărie cu cineva special.

Găsirea de succes de auto-publicare o carte de bucate premiat

Kathy fondat Burnt brânză de presă , astfel că putea publica „The 8Г-8 Carte de bucate“ ea însăși. Cu această decizie, ea a început strângerea de fonduri pentru a plăti editori, designeri pentru a ajuta la aducerea ideea ei la îndeplinire.

Ea a realizat o campanie de Kickstarter de succes care a adus în $ 21.000 de. Cu fondurile garantate, ea a fost în stare să termin „8Г-8 Carte de bucate“ și să-l în mâinile susținătorii până în decembrie 2015, tocmai la timp pentru sărbători. Ea a continuat să primească premiul Fisher Bill pentru cel mai bun de carte-Nonficțiune de la Publishers Marketing Association Independent (IBPA).

Kathy are mai multe cărți premiate auto-a publicat prin brânză ei ars de presă.

Doi ani mai târziu, Kathy a luat - o pe următorul proiect de carte, „ limonada Stand Carte de bucate “ , un ghid pas-cu-pas pentru copii să înființeze - și stoc - un stand de limonada. Cartea a văzut cota sa de succes, câștigând Gold Award Young Reader nonfiction din IBPA și adunând multă atenție mass - media. Cookbook include rețete pentru băuturi, gustări și meserii , care pot fi vândute pentru a strânge fonduri pentru proiecte de copii sunt pasionați.

„Este o parte carte de bucate și o parte ghid cu sfaturi pentru a ajuta copii strange bani pentru ei înșiși sau pentru a ajuta pe alții să«dea viață o stoarce»și de a face lucrurile sa se intample“, a spus ea.

Întotdeauna Experimentarea cu noi competențe & Tehnici de gătit

De-a lungul anilor, Kathy a ramificat afară din lumea panini cu gătit pe partea , un blog care împarte mesele gătește în viața ei de zi cu zi. Ea descrie stilul ei de gătit ca abordabil, și ea folosește o mulțime de ingrediente, de înaltă calitate , proaspete , în feluri de mâncare ei de zi cu zi.

„Îmi place să învețe despre diferite bucătării și tehnici lor pentru obtinerea de texturi potrivite și arome“, a spus ea. Unul din interesele sale recente este o metoda japoneza de fabricare a pâinii, folosind o suspensie, care produce pâine, care rămâne moale și pufos timp de mai multe zile.

Ea este încă un membru foarte activ al comunității de gătit, atât online cât și off. Ea apare în segmente la televiziune și chiar judecătorii concursuri ocazional de gătit de gătit.

„Comentariile pe care le primesc pe blog-ul meu și în mea carte de bucate valida comentarii toată munca pe care am făcut - și mă face nerăbdător să facă mai mult“, a spus Kathy. Ea nu a spus ce va fi urmatorul ei proiect, dar este un pariu sigur că următorul ei efort va fi de cea mai înaltă calitate - și, probabil, cateva retete delicioase.