Parteneriatul din California pentru a pune capăt violenței domestice: o coaliție de avocați promovează relații sănătoase prin educație

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Parteneriatul California pentru a pune capăt violenței în familie (Parteneriatul) a purtat pe umeri sarcina de a pune capăt violenței domestice în California. Acesta urmărește acest obiectiv prin susținerea schimbării sociale pentru a spori bunăstarea supraviețuitorilor de relații abuzive și de a începe un dialog cu comunitățile cu privire la modul de a preveni situații abuzive în primul rând. Parteneriatul are birouri în Sacramento, dar eforturile sale de a ajunge la orașele mari și orașele mici pe tot parcursul statului. În total, acest grup a făcut lobby cu succes pentru peste 200 de acte legislative care vizează violența în familie.

NFL running back Ray Rice a făcut titluri naționale în 2014 , când un videoclip ieșit la suprafață de la el stantare lui , apoi-fiancГ © ein un lift la un cazinou Atlantic City. Acțiunile sale au dus la Baltimore Ravens de reziliere a contractului său, iar știrea a declanșat un dialog plin de pasiune despre violența în familie, masculinitatea, și responsabilitate.

load...

Dupa ce cariera sa de fotbal a încheiat, Ray a mers la consiliere și a lucrat din greu pentru a transforma într - o frunză nouă. În 2019, Parteneriatul California pentru a pune capăt violenței în familie (Parteneriatul) a invitat Ray să se așeze cu un apel la CEO MEN Tony Porter și să vorbească despre experiențele sale cu violența în familie. În timpul deplasarea Conferinței Lens , Ray a vorbit cu candoare despre călătoria lui de la atlet agresiv la avocat plin de compasiune.

Parteneriatul a depus eforturi pentru a pune capăt violenței în familie.

load...

Interviul nu a fost doar despre ce sa întâmplat în lift - era vorba despre ce sa întâmplat înainte și ce sa întâmplat după aceea. Era despre cultura de fotbal și responsabilitate personală. Discuția a oferit mai multe nuanță în responsabilitate, permițându-Ray să se deschidă și să fie vulnerabil ca cineva a cărui viață a fost schimbat pentru totdeauna prin acțiunile sale.

Parteneriatul a făcut o alegere îndrăzneață pentru a spune povestea lui Ray și apel la bărbați și băieți să recunoască rolul pe care îl pot juca în stoparea violenței partenerului intim. Coaliția a decis non-profit a fost important să invite pe toți la masă pentru a discuta despre ceea ce violența în familie arată ca și cum să se vindece ca un individ, o familie, o echipă, și o națiune.

In ultimii ani, Parteneriatul a început schimbarea activității sale privind violența în familie pentru a include familii întregi. Această coaliție reprezintă în prezent peste 1.000 de avocați, organizații, supraviețuitori, și aliați, dar are încă loc să crească mai cuprinzătoare și diversă.

load...

„Trebuie să caute de intrare în afara pentru a înțelege ceea ce este masculinitatea sănătoasă“, a declarat Communications Manager Jessica Merril. „Suntem centrate pe supravietuitor, și să aducă un capăt violenței în familie, avem nevoie pentru a lucra, de asemenea, cu oamenii care au dat cauza rău în trecut și lucrează la schimbarea pe tot parcursul vieții.“

O mișcare continuă expansiune Boys invită și bărbați în Tabelul

Parteneriatul a luat o abordare în două direcții la violența partenerului intim. Ei au prioritate siguranței de urmaș și bunăstării prin trecerea legilor și susținerea avocaților pe întreg teritoriul statului. În al doilea rând, coaliția lucrează pentru a stimula și de a promova strategii de prevenire pentru a menține aceste situații să se întâmple deloc. Agenția este atât reactivă și proactivă, așa că abordează această problemă complicată de la ambele capete.

„Când vorbești despre prevenirea, trebuie să vorbim despre consimțământ. Trebuie să vorbim despre putere si control“, a declarat Miranda Stiers, care este specializat în activitatea de prevenire la parteneriat. „Uneori poate fi greu pentru oameni să recunoască tiparele nesănătoase în viața lor.“

Parteneriatul este de lucru pentru a schimba conversația pentru a aborda normele culturale și sociale care perpetuează comportamente nesănătoase găsite în violența partenerului intim.

Scopul Parteneriatului pentru 2019 este de a ridica 50 de milioane $ in finantarea de stat.

Potrivit experților Parteneriatului, orice efort de a preveni violența partenerului intim trebuie să înceapă prin a înțelege cauzele sale profunde în modul în care învățăm să comunice sentimente ca și copii. Viețile joacă un rol critic în acest domeniu. Copiii pot fi expuse la modele de relații nesănătoase de adulții din viața lor, care pot forma modul în care a vizualiza relațiile lor și să se exprime. Băieții și tinerii sunt deosebit de vulnerabile la așteptările nesănătoase asociate cu sexul lor - fiind greu tot timpul și nu prezintă emoții.

Studiile au arătat că copiii care sunt spanked tind să prezinte un comportament agresiv si violent atunci cand cresc. Copiii care își văd părinții rezolvarea problemelor prin violență poate duce acea lecție înainte în viața lor.

Pentru a opri violența partenerului intim, avocatii sunt angajarea parinti, educatori, antrenori, și tineri în discuții despre modalități sănătoase de a comunica, exprima sentimentele lor, interacționează în conflict, și să respecte autonomia corporală. Ele creează un spațiu sigur în cazul în care californienii poate lucra spre o societate mai echitabilă în cazul în care oamenii conduc relații sănătoase cu altele.

Un exemplu al acestei lucrări include preventionists de sprijin în cadrul programului de coaching Boys în oameni, create de Futures fara violenta. Această abordare la nivel internațional aclamat de sprijin antrenori înrolează în modelarea masculinitatea sănătoase și relații. Aceasta este susținută de dovezi puternice. Într - un studiu realizat de UC Davis , tineri care au participat Înc de program au spus că au mai multe sanse de a intrerupe un comportament abuziv de la un prieten, iar ei au fost semnificativ mai probabil să ia măsuri să - l oprească.

Consolidarea Equitable Relații & Independență financiară

De-a lungul ultimilor 40 de ani, Parteneriatul a susținut cu succes pentru trecerea peste 200 de acte legislative , și aceasta continuă să mobilizeze sprijin în jurul valorii de măsuri legislative care sprijină viziunea sa de a pune capăt violenței în familie.

Coalitie ofera multe resurse valoroase care pot ajuta avocați și preventionists să înțeleagă mai bine dinamica de abuz și de a obține acces la soluții bazate pe comunitate. Cu sprijinul Parteneriatului, organizațiile membre din întreaga California , oferă îndrumare plin de compasiune, eficiente și cu experiență pentru localnici se lupta cu impactul unei relații abuzive.

Explicarea violenței în familie Locuințe Primul model de coalitii, Miranda a spus, „Ne întâlnim supraviețuitori în cazul în care acestea sunt la și să le dea sprijini chiar și pentru lucruri cum ar fi ei de conducere la numiri. Având o altă persoană acolo pentru a ajuta face o mare diferență, și am auzit de la atât de mulți avocați cât de adânc conversațiile și relațiile lor pot fi.“

Această abordare permite supraviețuitori să asigure locuințe în condiții de siguranță, stabil cât mai repede posibil. Pilotata de opt organizații în 2016, 95% dintre supraviețuitori care au participat la programul de violență în familie de locuințe În primul rând au spus ca simtit mai plin de speranta cu privire la viitor.

Peste 1.000 de avocați și organizații lucrează împreună pentru a împuternici supraviețuitori.

Stabilitatea financiară este un accent principal pentru Parteneriatul deoarece bani este adesea una dintre dinamica puterii juca într-o relație abuzivă. A avea un venit constant sau un cont de economii înseamnă a avea puterea de a lăsa un partener care poate fi întreținător în familie.

„Trebuie să fie stabil financiar“, a spus Miranda. “Un motiv comun supraviețuitori nu părăsesc este din cauza finanțelor.“

Program de specialitate Alejandra Aguilar a adaugat, „Avem nevoie de a preda obiceiuri financiare sanatoase de la o vârstă fragedă. Trebuie să vorbim despre bani, ca un mijloc de prevenire.

Parteneriatul împinge pentru accesul la beneficii de muncă, inclusiv concediul de familie plătit și zile de boală plătite, pentru a sprijini supraviețuitori care au copii și sunt shouldering responsabilitățile parentale singur. Mai exact, coaliția funcționează cu parteneri precum California Work & Coaliția de familie pentru a spori cunoștințele și utilizarea de concediu plătit în rândul persoanelor cu venituri cu salarii reduse și a imigranților. Accesul la concediu plătit ajută la reducerea violenței partenerului intim prin reducerea stresului financiar, creșterea de capital peste practicile parentale, și promovarea bonding copil / părinte.

Parteneriatul straluceste o lumina cu privire la aceste aspecte importante și crește gradul de conștientizare cu privire la ce măsuri practice de parlamentari, organizații non-profit, și alte grupuri pot face pentru a sprijini schimbările sociale.

Cum a crescut de finantare poate avea un impact pe termen lung

Deși Parteneriatul întotdeauna acceptă donații , se bazează în primul rând pe finanțarea de stat și subvențiile pentru a conduce acțiunile sale și de a sprijini 1.000 de avocații în rețeaua sa. În timp ce revizuirea bugetului mai Guvernatorul Newsom nu a inclus prevederi pentru activitatea de prevenire la nivelul California, există încă timp pentru a fi incluse. Bugetul final va fi lansat în luna iunie.

„Domeniul nostru este în mod constant într-o stare de flux cu fonduri“, a spus Miranda. „Chiar acum, vom cere 50 de milioane de $ in intima fondurilor pentru prevenirea violenței partenerului în curs de desfășurare, deoarece prevenirea este un proces continuu.“

În 2018, statul California a investit 5 milioane de $ in finantarea de o singură dată pentru Programul de prevenire a violenței în familie, precum și 14 organizații din întreaga California folosesc aceste fonduri pentru a schimba normele sociale care contribuie la violența în familie de a face muncă de bază în licee și comunitățile lor. Există, de asemenea, o organizație care duce o campanie Statewide.

Parteneriatul este alimentat de avocați informat de traume care lucrează îndeaproape cu supraviețuitori.

„Provocarea este că prevenirea este greu de a vedea, și este nevoie de timp“, a spus program de specialitate Alejandra Aguilar. „Este foarte mult un impact pe termen lung. Este o vinde greu, deoarece oamenii doresc să finanțeze ceva în cazul în care veți vedea un impact imediat.“

Parteneriatul a fost a face o diferență încet, dar sigur, prin activitatea sa de prevenire, precum și organizația încearcă acum să-și extindă aria de acoperire, cu o investiție mai mare de stat. Acest lucru ar putea îmbunătăți în mod semnificativ accesul la comunitățile de sprijin, în special în zone rurale din California.

Parteneriatul se angajează să investească în viitor prin extinderea măsurilor sale preventive și de a ajunge la diverse comunități din California. Această organizație este în ea pentru termen lung, iar metodele sale sunt mai concentrate pe dezvoltarea unui remediu decat pe pălmuit leucoplast.

„Scopul nostru este de a pune capăt violenței în familie din California“, a spus Jessica. „Este un obiectiv foarte mare, dar noi credem că putem face acest lucru prin conștientizarea noastră publică, consolidarea capacităților și de muncă de politică, în special cu accent pe prevenire.“

Liderii Congresului California au fost încă să arunce sprijinul lor deplin în spatele eforturilor de prevenire ale parteneriatului, astfel încât coaliția depinde de zi cu zi californienii creșterea vocile lor și să se implice pentru a umple golul.

Prin subliniind importanța prevenirii, Parteneriatul speră să câștige impuls în lupta împotriva violenței domestice și să ridice o nouă generație de relatii amoroase, de susținere, și echitabile.

Eforturile Statewide de sprijin al parteneriatului & Abilitarea Supraviețuitori

Începând cu 2014, Ray Rice sa aliat cu Parteneriatul și alte organizații de lucru pentru a pune capăt violenței în familie. După ani de introspecție și auto-creștere, această persoană care anterior a efectelor nocive de ocazie crescut într-un agent al schimbării sociale, educarea jucătorilor de fotbal de toate vârstele despre importanța masculinității și responsabilitate personală.

De-a lungul anilor, Parteneriatul a invitat mai multe voci diferite să se alăture discuției despre violența în familie și să facă progrese spre soluții de lungă durată. Aceasta echipa de advocacy este întotdeauna lupta pentru a schimba mintea și de a schimba legile, astfel încât violența partenerului intim devine un lucru al trecutului.

Fie că este vorba de sprijin de avocați în munca lor pentru a ajuta supraviețuitorilor în circumstanțe dificile sau crearea de oportunități pentru sportivi adolescente pentru a vorbi despre sentimentele lor, Parteneriatul ia măsuri cuprinzătoare, care poate ajuta oamenii să ducă o viață sănătoasă și să promoveze relații echilibrate, respect.

„Suntem o mișcare în continuă expansiune“, a spus Jessica. „Prin schimbul de informații și resurse, noi construim toată capacitatea câmpului pentru a satisface nevoile supraviețuitorilor. Dorim să ne asigurăm că suntem o organizație echitabilă care sensibilizează și imputerniceste californienii să ia măsuri „.