Partidul Bachelorette face și nu

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Deci, fata ta este obtinerea căsătorit și ai fost însărcinat cu aruncarea petrecerea burlacitelor. Bachelorette partidele sunt o tradiție super-distractiv și de a face pentru o experiență foarte memorabil. Dacă totul merge așa cum trebuie, prietenul tău va primi doar căsătorit o dată și va fi, prin urmare, au doar un singur partid burlacelor.

Depinde de tine pentru a face acest număr unul. Dar, înainte de a merge angajarea unui stripteuză de sex masculin și cumpărarea acadele în formă de penis, s-ar putea dori să ia câteva lucruri în considerare.

Amintiți - vă, fiecare cuplu are standarde diferite pentru ceea ce ei consideră acceptabil pentru petrecerea burlacitelor / burlac. Asigurați - vă că să se consulte cu prietenul tău și afla ce don'ts ei sunt. Ea poate fi ferm opuși nuditate masculină, tequila sau alte Păcăleală jenante. În timp ce și celelalte domnișoare de onoare s - ar putea dori să taie liber și să acționeze prost, acest lucru poate să nu fie genul de shindig mireasa vrea în albumul ei foto.

load...

„Fiecare membru al partidului burlacelor este responsabil

pentru a se asigura mireasa are un timp de lovitură de fund.“

Iată câteva sfaturi și avertizări pentru a păstra în minte atunci când planificați o petrecere a burlacelor:

The Do.

De exemplu, asigurați - vă că pentru a invita toți cei care este important pentru mireasa. Aceasta include co-lucrătorilor poate nu știți, mirelui prieteni , rude și colegi de facultate vechi.

load...

Dacă una dintre domnișoarele de onoare este un alcoolic, evident că nu ar vrea să dețină evenimentul într-un bar. Dacă unul dintre matroanelor dispretuieste cluburi stand-up comedy, nu merg la unul. Atunci când primiți un grup de femei împreună, lucrurile pot deveni complicate, dar face ceea ce poate pentru a seta starea de spirit pentru o seară plină de distracție-dramă gratuit.

Da, e adevărat, atunci când cele mai multe femei cred că de o petrecere a burlacelor, ei cred că de desfrâul beat, muzica tare și clubbing până la răsăritul soarelui. Dave și Busters, un restaurant preferat, un hotel Posh, un campout sau chiar o petrecere în pijamale cu codițe sunt cateva idei.

În cazul în care partidul se află la casa cuiva, iar planul este de a face unele de băut serios, insistă că toată lumea doarme peste sau de a numi anumiți șoferi. Dacă te duci afară pentru unele bar serioase țopăit, răsfețe si inchiriati o limuzina sau o petrecere de autobuz.

Obține toate fetele care se potrivesc tricouri pe care scria „Ultima noapte cu Mireasa“ și a obține cel burlacelor cu „Ultima noapte de libertate“ pe ea. Sau să-i un voal facut din prezervative si infasurati banda scena crimei în jurul umerilor ei - pentru sillier cu atât mai bine. Mireasa ar trebui să fie pe la sfârșitul primirea de cel puțin un pic de jenă.

load...

Obține toate fetele să te îmbraci ca flappers, cowgirls sau personaje de desene animate celebre de sex feminin. Ia-toată lumea pentru a spray cu vopsea roz părul lor sau să poarte o minge și lanț în jurul gleznelor lor. Dressing în costume sau pas cu pas în afara normei face întotdeauna pentru divertisment.

Asigurați-vă că toată lumea știe regulile despre imagini. Acest lucru este foarte important ca indiscreții poate duce la lucruri foarte rele.

Setați starea de spirit cu baloane, fanioane și cadouri gag. Acadele in forma de Penis sunt întotdeauna un dram de finisare mare.

Interdicții.

Mireasa nu ar trebui să plătească pentru nimic, dar întregul partid mireasa ar trebui chip.

În cazul în care mirele insistă, „Nu există stripteuze!“ Ceea ce înseamnă că nici un stripteuze. Chiar dacă ar putea părea ca de tone de distracție pentru a surprinde prietenul cu o bucată într - un neon Speedo , în ciuda cererii mirelui, aceasta va cauza probleme pe termen lung. Amintiți - vă, pe care doriți să fie în măsură să rămână prieteni cu mireasa dupa ce omul ei devine capul familiei.

Cel mai important lucru de retinut este de a lasa liber și să se distreze. Fiecare membru al partidului burlacelor este responsabil pentru a se asigura mireasa are un timp de lovitură de fund. E ultima noapte ca o singură fată cu fetele, așa că face o noapte ea poate uita mereu înapoi cu tandrețe și de râs.