Pasionați: modul în care experții în relații bazate pe Londra ajută femeile și bărbații să fie mai inteligenți, să se iubească mai bine și să-și dezvolte legăturile durabile

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Madeleine Mason, fondatorul PassionSmiths , spune dorința de dragoste de durată este o preocupare umană care include ambele sexe, motiv pentru care ea a făcut - o misiunea ei de a ajuta la bărbați și femei fac schimbări pozitive, permanente în viața lor de dragoste. La firma lor întâlnire și relația de coaching cu sediul la Londra, Madeleine și echipa sa de experți oferă sesiuni dinamice de consiliere, ateliere de informare, și pachete de terapie care sa imputerniceasca clienții pentru a depăși obstacolele cu care se confruntă ei în încercarea lor de a găsi un suflet pereche. PassionSmiths să satisfacă întregul spectru de dating si relatii, deci daca esti singur, căsătorit, sau într - un parteneriat dedicat, compania poate ajuta să dezvolte strategii pentru cultivarea obligatiunilor sanatoase pe care le doresc.

Visul Madeleine Mason de a ajuta bărbați și femei, cu nevoile lor relație a început în lumea de dating online. Ea a întâlnit-o co-fondator Dan Williams, un psihoterapeut, și a învățat el în comun interesele ei în dorința de a transforma viețile, după cum Madeleine a pus, „o inimă la un moment dat.“

load...

Împreună, cei doi au creat o nisa care se potrivesc în afara cutiei de servicii de coaching relații care contribuie doar la un grup de sex sau vârstă. Dan și Madeleine a fondat PassionSmiths ca un butic full-service , care este specializată în tratarea ambele sexe și de toate generațiile. Scopul lor este de a oferi instrumente esențiale pentru oameni de a dezvolta relatii satisfacatoare.

Ca lider al Londra, cu sediul firmei întâlnire și relația de coaching, Madeleine își găsește mândrie în dăruire PassionSmiths' de a fi cel mai mult la sursă pentru solicitanții de dragoste de la orice fond. Ea vrea compania ei să fie un ghișeu unic pentru bărbați, femei, cupluri și simplu - nu numai în Londra, dar în întreaga lume.

load...

„Avem de a satisface întregul spectru în spatele romanticii“, a spus ea. „Noi nu fac distincție cu adevărat între bărbați și femei. Am venit din punctul de vedere că oamenii nu sunt de pe Marte și femeile nu sunt de pe Venus. Suntem toți de pe Pământ.“

Echipa PassionSmiths vine in intampinarea clientilor, oriunde acestea sunt la în timpul călătoriilor lor de viață pentru a le ajuta să găsească romantism și / sau de a lua relații de la bine la mare - oferind ateliere personalizate, evenimente, relații de coaching și consiliere.

„Vrem ca toată lumea să fie fericiți în relațiile care îndeplinesc, fie că este vorba de căsătorie sau pe termen lung parteneriate“, a declarat Madeleine.

Un Catering Echipa cu înaltă calificare pentru toate experiențele Dating

Un trio profesionist instruit și experimentat este fundamentul echipei PassionSmiths. Madeleine are mai mult de 15 ani de experienta de sanatate mintala, este instruit în terapia cognitiv comportamentala (CBT), si se desfasoara in prezent un doctorat în psihologie de consiliere, cu accent pe relatiile romantice. Pentru clienții interesați de ateliere de terapie individuală și pe termen scurt, Madeleine este expertul de alegere.

load...

Ca fondator al PassionSmiths, ea alese manual un personal care ar putea aborda orice relație și datarea dilemă posibilă.

„Noi nu recruta pe nimeni care spune" Oh, am trecut printr-un divorț, și știu cum să facă acest lucru“, a spus Madeleine. „Trebuie să aibă pregătire în domeniul dumneavoastră. Fie că este vorba de consiliere, psihologie, terapie de grup, CBT - trebuie să existe o anumită calificare în spatele pasiunii „.

Membru al echipei Dan Williams deține o diplomă de master în psihoterapie integrativa si aduce ani de experiență profesională la practica. El a scris, de asemenea, o carte electronică intitulat „Relații: De la ce? la ce?“, care scoate în evidență modul în care ne raportăm și conectați la alții.

Madeleine, Dan, și Christine aduc experienta lor vasta in psihologie la echipa PassionSmiths.

Christine Fortune, un psiholog si psihoterapeut, aduce, de asemenea, o adâncime de cunoștințe și experiență. A antrenat profesional in hipnoza, care a ajutat mulți clienți atinge mai multă încredere înainte de aceste prime date. Dan și Christine sunt ambele căutat de cupluri și persoane singure care doresc pe termen lung, terapie individuala, in curs de desfasurare.

Madeleine ne-a spus adăugând un expert pe sex si sexualitate este deja în lucrări. Între timp, aceste trei profesioniști se schimbă în mod constant viața în bine, și mulți clienți sunt dornici să vorbească despre succesul pe care l-am avut.

„Cu ajutorul constant [Madeleine], am învățat încet cum să dea drumul de temerile mele și m - am pus acolo în timp ce învață să respecte propriile nevoi și dorințe,“ Moira a scris într - o recenzie. „Procesul de întâlnire ma făcut să realizez lucruri nu numai despre oameni , ci, mai important, eu. Eu voi fi mereu recunoscător pentru Madeleine pentru marea ei sfaturi, îndrumări practice și încurajare , care ma pus pe calea de a găsi fericirea.“

Coaching-ul cu multiple fațete care vă oferă Curajul de a găsi un partener

Servicii matrimoniale de coaching PassionSmiths' oferă o modalitate sigură, fără a fi judecat pentru tine să-și exprime sine cel mai intim la un expert care înțelege unde ești și unde vrei să mergi. Profitați de acest mod convenabil de a se conecta cu profesioniști autorizați din confortul de acasa prin telefon sau chat video.

PassionSmiths experții sunt gata pentru a vă ghida printr-o descoperire a tendințelor din trecut, datare mituri despre dragoste, și obiceiurile auto-sabotarea care tin de tine romantismul inima tanjeste.

„Mulți dintre clienții noștri se luptă cu alte lucruri, cum ar fi depresia sau anxietatea, asa ca noi oferim combinații de coaching si terapie“, a spus Madeleine.

Pachete săptămânale și lunare sunt adaptate pentru a se potrivi programul. Pentru a începe, pur și simplu e-mail PassionSmiths pentru a aranja un drum liber, la 10 minute consultarea cu unul dintre argumente pro. Pentru anumiți clienți, Madeleine oferă apeluri de zi cu zi de telefon și mesaje text. Aceasta păstrează toate apelurile și față în timp relevante pentru nevoile imediate de dating. Scopul este de a transforma viețile, iar clienții se vedea de multe ori rezultate după șase luni de la 25 de minute, săptămânal de check-in-uri prin telefon și 50 de minute meetups în persoană în fiecare lună.

Jack, un profesor local din Londra, împărtășit laude despre experiențele sale cu PassionSmiths.

„După opt săptămâni de antrenament, mă întâlnesc acum o femeie uimitoare“, a spus Jack într-o recenzie. „Relații anterioare mi-au lăsat cu totul scăzut pe încrederea în sine și confuz cu privire la modul de abordare a femeilor. Datorită îndrumarea am primit prin PassionSmiths, eu sunt acum un om fericit.“

Seminarii interactive aborda problemele Raportul important pentru tine

PassionSmiths preia toate relație subiectele fierbinti pentru seminarii și ateliere de lucru sale. Cei care participă la aceste seminarii pe tot parcursul anului ( a avut loc la University College din Londra) pot întâlni alți bărbați și femei care împărtășesc aceleași pe căi similare. Evenimentele sunt pline de consultanță de specialitate și variază de la intensives-o zi la seria de opt săptămâni.

„Avantajul de a participa la aceste clase este ca iti dai seama ca nu esti singurul să se lupte cu o anumită problemă, și, mai important, veți obține pentru a asculta punctele de vedere ale bărbaților și femeilor“, a declarat Madeleine. „Mulți oameni un sentiment de ușurare atunci când participa la seminariile noastre și ajută la creșterea încrederii acestora.“

Evenimente de putere Dating sunt găzduite pe tot parcursul anului pentru single care nu numai că doresc să se amestece , ci și practica startere conversație cu alții. PassionSmiths găzduiește acestea pe tot parcursul anului pentru a aduce oamenii împreună într - o distracție și atmosferă informală. Dar, de departe, cel mai popular eveniment anual este Partidul Valentin, care are întâlniri și Icebreaker jocuri care se conectează participanții la un nivel mai profund.

PassionSmiths: dedicat clienților Păstrarea pe calea către dragoste

Consiliere gratuită nu este niciodată departe atunci când lucrați cu echipa PassionSmiths. Non-stop înțelepciune din toate cele trei profesioniști PassionSmiths este disponibil prin intermediul blog - ul site - ului , care acoperă subiecte variind de la intimitate la adevăruri unsexy despre relații. Puteți găsi , de asemenea subiecte populare scrise de consilieri și psihologi în secțiunea Mesaje de oaspeți precum și contribuțiile Madeleine în Labs Life, care este un blog pentru Psychologies Magazine.

Madeleine a făcut numeroase aparitii la televiziune si a fost citat în mai multe articole publicate de The Huffington Post, The Daily Mail și The Independent. Ea arată cum să stimuleze încrederea dumneavoastră, eliminați de dating obstacole, și să cultive o prietenie într - o relație. Puteți sta până la data de abonați la PassionSmiths de e-buletinul informativ.

Inovatiile se întâmplă pentru bărbați și femei, care să profite de oportunitățile oferite de PassionSmiths de zi cu zi. John, un client de coaching unu-la-unu, împărtășit din experiența sa de transformare.

„Am păstrat întâlni tipurile greșit de femei. Și, pe o întâlnire întâmplătoare cu PassionSmiths, am fost dat cel mai bun sfat și de încredere pentru a schimba abordarea mea întâlnire“, a spus el. "Slava Domnului! Ea mi-a salvat atât de mult timp și de durere pentru a fi în cele din urmă pe drumul cel bun.“

Madeleine și echipa ei cunosc relațiile sunt unul dintre cei mai puternici factori în care trăiesc fericit vieți, sănătos, și, datorită lor, oameni ca John învață cum să facă acest vis o realitate.