Păstrați site-ul dvs. pentru întâlniri în siguranță: soluțiile de detectare a amenințărilor și soluțiile de prevenire a fraudei protejează datele clientului de intențiile rău intenționate

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: predare a informațiilor personale și financiare pentru site - urile matrimoniale poate fi infricosator atunci cand se analizeaza cateva dintre pericolele profilează pe web. De aceea este atât de important pentru intalniri proprietarii de site si admini pentru a proteja utilizatorii lor. RSA ajută mai mult de 30.000 de întreprinderi din întreaga lume securiza mediile lor online. Cu detectarea amenințărilor și apartamente de informații de fraudă, RSA abilitează proprietarii de site - ul pentru a detecta rapid și de a atenua amenințările la clientul lor și date de proprietate , astfel încât utilizatorii se pot concentra mai mult pe cultivarea relațiilor.

Nu este un secret web poate fi un loc periculos. În fiecare zi pare să aducă o veste de o altă încălcare a datelor sau de atac cibernetic. Potrivit Institutului de Informare de asigurări, un uimitor $ 16 miliarde a fost furat de la 15,4 milioane de consumatori din SUA numai anul trecut.

load...

În 2016, o jumătate de miliard de web înregistrări au fost luate sau pierdute , și vulnerabilități au fost găsite în 75% din toate site - urile. Acest lucru este deranjant în special pentru datere care da o serie de informații cu caracter personal pe site - urile în cazul în care acestea sunt în căutarea pentru dragoste.

Este imperativ pentru intalniri proprietarii de site si admini pentru a păstra informațiile clienților lor în condiții de siguranță de la atacuri cibernetice, și RSA poate oferi solutia.

load...

Care deservesc mai mult de 30.000 de clienți la nivel global și aproape jumătate din lume Fortune 500 de companii, RSA asigură mediile de afaceri online pentru a proteja utilizatorii de rău intenționate. Suita companiei de detectare a amenințărilor și prevenirea, NetWitnessВ®, împreună cu frauda și soluții de informații de risc, atenueaza riscurile și protejează datele clienților de la care se încadrează în mâini greșite.

O suită cuprinzătoare de securitate construiți pentru a apăra site-ul dvs.

RSA ofera detectie on-line amenințare și răspuns, identitatea și managementul accesului, prevenirea fraudei, precum și soluții de gestionare a riscurilor în suita NetWitnessВ®. Folosind produsele sale, inclusiv Jurnale & Pachete, Endpoint, si Manager de SecOP, companiile nu sunt doar în măsură să remedieze atacuri mai rapid, dar le poate împiedica să se întâmple în primul rând.

RSA oferă o suită completă de securitate pentru a proteja datele clienților și de proprietate.

load...

Compania are ori cel mai bun din clasa de răspuns, pastratoare clienților în condiții de siguranță și informații sigure. Soluțiile RSA au fost construite pentru a preveni întreruperea activității prin detectarea amenințărilor avansate și de reacție la incidente cibernetice.

Identificarea & Atenuarea Pericolele cu detectare avansată

RSA NetWitnessВ® Busteni & Pachete, punct final și SecOP manager toate companiile ajuta la identificarea ransomware, zero-day atacuri, amenințări și avansate. Solutia face acest lucru prin colectarea de date din mai multe puncte de captare pe toate platformele. Se analizează apoi datele prin analiză de comportament, tehnici de știință de date și algoritmi pentru a separa activitatea normală de activitate potențial dăunătoare. Toate datele sunt apoi comparate între ele și prioritizate, ușurând sarcina analiștilor și a echipelor de răspuns la incidente.

Acest proces ajută echipele de securitate să evalueze incidentele și de a răspunde rapid. De asemenea, reduce investigării incidentului și a timpului de rezolvare. Platforma RSA este eficient, deoarece permite admini pentru a reconstrui atacuri pentru a înțelege modul în care acestea sa întâmplat, ceea ce duce la planuri de remediere mai mult succes.

Se arunca cu capul adânc în Endpoints pentru a reacționa rapid la Avertismentele

Este inevitabil rețeaua ta va fi atacat la un moment dat. RSA recunoaște acest lucru, motiv pentru care solutia NetWitnessВ® Endpoint merge dincolo de simpla monitorizare și activități de colectare în rețea. Endpoint este o amenințare de protecție cu spectru complet; se urmărește fiecare parte a sistemului de a proteja angajații și clienții pe toate platformele dvs. Diferite.

Alte soluții de securitate endpoint dor de amenințări fie pentru că nu sunt suficient de adânc săpat sau nu sunt pe deplin angajate în sistem și scanați numai zonele cu stocare a datelor financiare. NetWitnessВ® se uită în toate punctele finale ale unei organizații, cât și în afara sistemului. Acest lucru le permite să descopere nu numai noi amenințări mai rapid , dar oferă de trei ori mai rapid de răspuns la incidente , care este esențial pentru amenințarea și carantină minimizarea daunelor.

NetWitnessВ® Endpoint oferă, de asemenea, informații esențiale pentru fiecare amenințare, cum ar fi nivelul de gravitate, în cazul în care a început, și cum să-l repare. Se utilizeaza „oboseala de alertă“, semnalând ceva suspect în sistem. Platforma apoi analizează și vă spune cât de periculos este o amenințare este în sistem, și, în cazul în care există alte amenințări în sistem, prioritizează în mod corespunzător.

Analytics Ajutor Descoperi Activitate Suspect Peste tot mediul IT

Instrumente de securitate online nu sunt foarte utile în cazul în care sunt în imposibilitatea de a elimina în mod eficient prin fiecare bucată de date pentru a localiza și de a atenua amenințările. Doar o amenințare persistentă avansată poate fi devastatoare pentru o afacere și clienții săi.

Folosind Prioritizarea inteligent, RSA NetWitnessВ® Endpoint se uită la fiecare amenințare potențială în sistem și ratele de ea ta. Procedând astfel, puteți vedea cei mai importanți indicatori ai unui atac cibernetic real. Acest lucru reduce numărul de alarme false care fura prețioase ore de lucru de amenințare reală ascuns în rețea. NetWitnessВ® menține Uptimes ridicat și aeriene scăzute.

Frauda & Intelligence de risc pentru a urmări emergente pericolelor

RSA Frauda și suită de informații de risc este încă o parte din ofertele RSA de a proteja clienții dvs. De fraudă online și mobile, încălcări de date, precum și furtul de identitate. Acesta funcționează în timp real pentru a preveni frauda de la care apar și asigură tranzacțiile client.

De exemplu, analiștii FraudAction RSA au închis mai mult de un milion de atacuri cibernetice și RSA Adaptive Authentication are rate de detectare a fraudelor de 90 la suta. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante numerele pe care le (și clienții dvs.) vor să audă atunci când faci afaceri pe web și pe dispozitivele mobile. Mai mult, FraudAction Cyber Intelligence Services RSA ceasuri de fapt , tendințe de fraudă și rapoarte privind atacurile criminalității informatice. O uncie de prevenire este în valoare de o lira de cura.

Datele de utilizator de la Safeguard Online Vulnerabilitățile

Obțineți acces complet securizat consumatorilor cu RSA Adaptive Authentication care reduce frauda online și mobil într-un mod personalizat. Companiile pot adăuga niveluri de autentificare biometrice (amprente digitale și scanarea retinei) sau autentificarea bazată pe cunoaștere (răspunzând la întrebări) pentru a crește securitatea schimbului de informații.

Instalate fie local sau găzduite în cloud, companiile pot lasa motorul de risc RSA determina cel mai bun tip de autentificare pas în sus pe baza situației sau utilizatorilor. Această autentificare are o rata mare de succes pentru tranzacții fără sudură pentru aproape toți utilizatorii. Nu luați cuvântul nostru pentru ea, totuși. RSA Adaptive Authentication protejează în prezent mai mult de 500 de milioane de utilizatori la nivel global de peste 8.000 de instalații la nivel mondial.

Dacă echipa IT petrece prea mult timp de luptă sau de prevenire a fraudelor, RSA FraudAction este cel mai bun mod de a monitoriza phishing, malware - ului, aplicațiile mobile necinstiți, viruși troieni și alte amenințări majore care ar putea trage cu urechea în sistemul dumneavoastră. Prin folosirea acestui grup externalizat, specializat de analiști, compania dumneavoastră poate detecta amenințări rapid, închideți - le în jos, și de a recupera datele de conectare furate. Acești analiști sunt familiarizați cu web și adresele IP întunecate adrese pe care le frecvent „port“ atacatorii cibernetici. Ai Navy Seals de securitate cibernetică fără toate resursele aeriene, și integrarea de a crea propriul departament.

Know Your Enemy: Gain Insight în cybercriminal Underground

A programelor operaționale Covert ale fraudei și a riscurilor de informații Suite RSA, Serviciul de Informații Cyber ​​vă oferă informații subteran penal digitale direcționarea în funcție de organizarea și clienții dumneavoastră. Experimentat, echipa de mai multe limbi ține un ochi pe forumuri subterane, camere de chat IRC, și alte canale de comunicare secrete pe care infractorii își desfășoară activitatea.

Mai mult decât doar de raportare, Serviciul de Informații Cyber ​​găsește suspecții acestor crime on-line. Ei coordonează și să lanseze intepaturi, care dezvăluie infrastructura și organizarea lor. De obicei, acest lucru duce la parteneri în criminalității și pe canale încrucișate de fraudă, ceea ce duce la o mai bună înțelegere a modului în care funcționează și modul în care RSA poate proteja compania dumneavoastră de la ei.

Adaptive autentificare pinpoints fraudă în cadrul unor aplicații mobile

De risc și a stabili înființat nivelul adecvat de securitate , indiferent în cazul în care clienții beneficiază de acces la profilurile lor online și conturile cu Adaptive autentificare. Raportul Google 2015 privind „micro-momente“ au aratat oamenii au smartphone - urile lor de partea lor 87% din zi. Acesta este un număr nelimitat de ori clienții pot fi direcționate pentru fraudă.

Cu Adaptive autentificare, puteți adăuga un strat suplimentar de protecție mobil pentru clienții, indiferent dacă acestea sunt în iOS sau Android. RSA foloseste, de asemenea, un model special de risc dedicat-mobil pentru a analiza riscului cu toți factorii care afectează clienții mobili, inclusiv dispozitiv, celulă-turn triangulație, și modele de fraudă în mediul mobil. Tranzacții mobile cu risc ridicat get-step-up metode de autentificare pentru date suplimentare securizate. Este doar un mod de RSA urmărește toate domeniile de companie pentru amenințările cibernetice.

Clienții care au peste 30.000 de Bazați la nivel mondial privind soluțiile de securitate RSA

Vestea datelor frecvente încalcă mijloace, atunci când vine vorba de datele clienților dvs., nu ar trebui să lase de securitate la un novice. RSA ofera peste 30.000 de clienti la nivel mondial, cu capabilități de securitate cu multiple fatete pentru a le menține la amenințări cibernetice.

„RSA este singura companie care permite celor trei cele mai importante elemente ale unei strategii de securitate sunet: reacție rapidă și detectarea, controlul la nivelul de acces și de gestionare a riscurilor de afaceri“, a declarat RSA CTO Zulfikar Ramzan. „Securitatea Business-Driven permite organizațiilor de toate mărimile să preia comanda de postura lor de securitate evoluează în această lume nesigură, cu risc ridicat.“

Comentariile lui Zulfikar rezuma frumos de ce atât de multe companii încredere RSA pentru a le asigura securitatea. Este imperativ pentru proprietarii de dating site-ul si admini pentru a proteja Stampe lor, și RSA oferă o soluție eficientă de a face acest lucru.