Paws: adăpostirea animalelor și reabilitarea vieții sălbatice în timp ce încurajează legăturile umane în zona Seattle

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Pentru mai mult de 50 de ani, PAWS a fost aducerea iubitorii de animale din zona Seattle împreună pentru a ajuta la blanos lor (și) cu pene prieteni. Încă de la începuturile sale, centrul de adăpost și a faunei sălbatice corespund cu mai mult de 145.000 de animale cu casele iubitoare și - a îngrijit în sus de 132,000 de animale sălbatice rănite sau rămase orfane. PAWS oferă o serie de moduri de a se implica, de voluntariat și încurajarea participării la evenimentele nonprofit. Nu numai că puteți întâlni canin sau sufletul pereche felină la PAWS, dar puteți găsi , de asemenea , o comunitate de oameni care împărtășesc aceleași valori cu care să se lege peste o iubire împărtășită de animale.

Când m-am mutat pe cont propriu, după colegiu, nu a fost o săptămână înainte am simțit nevoia de a obține un câine. Ca un proprietar de animale de companie-lungă perioadă de timp, am cunoscut căldura și compania unui amic drăgălaș ar putea face noua mea casa simt ca o casa.

M-am întâlnit pup mea când a fost de patru săptămâni. Un amestec drăguț Springer Spaniel-negru Lab, el a fost la fel de adorabil ca el a fost precoce. L-am scobit, l-au numit Capone ca nod în orașul meu natal, Chicago, și am construit o viață împreună.

load...

Din perspectiva mea, Capone a fost câinele cel mai sociale din lume. Ne-ar merge pentru mai multe plimbări zilnice, iar oamenii s-ar opri de fiecare dată și spune salut la el. Am întâlnit prieteni și chiar din câțiva oameni care au fost atrași de dragalasenie irezistibila Capone. Acest câine a avut carisma. El ma ajutat să se conecteze cu oameni care au simțit la fel am făcut-o cu privire la animale, si a fost frumos să o legătură, în prietenie sau amoroasa, peste compasiunea noastră și devotamentul prietenilor noștri cu blană.

load...

Dacă sunteți un iubitor de animale în zona Seattle cauta Capone dvs., PAWS ar trebui să fie pe primul loc pe lista ta pentru a vizita. Centrul de adăpost și faunei sălbatice a fost în funcțiune timp de mai mult de 50 de ani și este pe deplin angajamentul de a face lumea un loc mai bun pentru animale și oamenii care le iubesc.

Până în prezent, PAWS a facilitat adoptarea de mai mult de 145.000 de câini și pisici și-a reabilitat și îngrijit 132,000 animalele sălbatice rănite sau rămase orfane. Cei care doresc să fie o parte din aceste eforturi sunt în noroc. Există mai multe modalități de a se implica cu organizația pentru a ajuta animalele și legături adoptive cu oamenii care împărtășesc aceleași valori în acest proces.

Pledând pentru creaturile Pământului Printr-o acțiune și educație

PAWS a fost începută în anul 1967 să fie un campion pentru animale. Non-profit este informat de misiunea sa de a avea grijă de animale sălbatice și de a găsi familii permanente pentru populațiile de câini și pisici fără adăpost din zona Seattle.

load...

„Avem o mare comunitate, generos de oameni care vor da timpul lor pentru a Paws într-o varietate de moduri diferite“, a declarat Laura Follis, Director de Marketing si Comunicare pentru PAWS.

Ea ne-a spus această comunitate a făcut PAWS una dintre cele mai eficiente adăposturi în țară, oferind o medie de doar cinci zile înaintea unui animal adoptat. Și majoritatea timpului este preluat de controale privind bunăstarea animalelor care măsoară sănătatea și comportamentul.

În plus față de adăpostirea animalelor, PAWS funcționează, de asemenea, un centru de reabilitare a faunei sălbatice și a faunei sălbatice spital, care are grijă de animale sălbatice orfani și răniți, grija pentru o serie de specii - de la stârci la urși. PAWS da aceste creaturi orice ajutor este nevoie și apoi le eliberează înapoi în habitatele lor naturale, odată ce acestea sunt suficient de bine pentru a supraviețui în mod independent.

Ca o altă componentă a misiunii organizației, educația este fundamentală pentru activitatea labelor face în comunitate.

„Noi educe copiii despre compasiune pentru animale în primul rând“, a spus Laura. „Cercetările arată că, dacă vă hrăni compasiune naturală pe care copiii au pentru animale, ei devin oameni de compasiune în general, ceea ce este bun pentru societate.“

PAWS este, de asemenea, un loc excelent pentru a întâlni alți iubitori de animale, prin oportunitățile sale de voluntariat și evenimente de strângere de fonduri.

„O dragoste de animale este o valoare. În cazul în care este importantă pentru ființa ta, vei dori să întâlnesc pe cineva care se simte în acest fel, de asemenea,“, a spus ea. „Tu găsi aici oameni care inscrie acolo că este important pentru ei. Cred că e un loc minunat de a întâlni oameni ca-minded.“

Găsiți dvs. Pentru totdeauna prieten la adăpost PAWS

În fiecare an, Adăpostul PAWS ii pasa mai mult de 4.000 de pisici și câini. Organizația oferă , de asemenea , de formare și de educație pentru a consolida animale de companie și conexiunea umană.

PAWS ia in caini vagabonzi din zona locală precum și prin programul său de parteneriat de plasare, care ajută alte operațiuni de salvare și adăposturi prin luarea în supraumplere lor. PAWS are, de asemenea, un serviciu de Re-homing pentru animale de companie-proprietarii care nu mai pot păstra animalele lor. Aceste eforturi da animale de companie strămutate cele mai bune șanse de a găsi un cămin iubitor.

Un alt element cheie al adăpostului este voluntarii care favorizează, animalele în casele lor.

„Promovarea ne permite să se extindă dincolo de capacitatea noastră fizică“, a spus Laura. „Dacă avem animale de companie acolo în casele oamenilor, aceasta ne permite să ia în mai multe animale.“

PAWS, de asemenea, funcționează cu tutorii pentru a ajuta la găsirea unor soluții de comportament pentru animale de companie pentru cei care au nevoie de ele. Gardienii sunt învățați cum să dea animalelor de calitate, de ingrijire responsabil de voluntari și profesioniști instruiți.

Un program de reabilitare care se întoarce Wildlife la habitate naturale

Labele Wildlife Center reabiliteazã bolnavi, răniți și, faunei sălbatice orfani. Scopul este de a le aduce înapoi la sănătate completă și apoi să le întoarcă în sălbăticie.

Paws este un centru de reabilitare a faunei sălbatice servicii complete și spital, care opereaza 365 de zile pe an pentru a salva animalele în momentele critice de necesitate. Centrul este format din ofiteri de un expert de reabilitare și echipa veterinară care este specializată în sus de 260 de specii de animale.

Aspiranți veterinari turma la PAWS în fiecare an pentru sale recunoscute pe plan internațional , programe de formare și educație. Aici, elevii pot învăța o serie de tehnici de ultimă oră pentru a avea grijă de o gamă largă de specii. Programul oferă o modalitate perfectă de a continua dezvoltarea profesională în timpul interacțiunii și legarea cu colegii din același domeniu.

Centrul de animale sălbatice PFOTEN se îngrijește de mai mult de 4.000 de animale sălbatice în fiecare an, de la pui de focă la cerbi pentru ursi. Check out lor pacient a săptămânii pentru a vedea cine vizitează centrul lor si obtinerea mai sănătos în fiecare zi. Pacientul a programului Săptămânii oferă nu numai o imagine adorabil de animale adorabil, dar , de asemenea , oferă informații valoroase asupra habitatului lor, și căile oamenii pot adapta comportamentele lor pentru a preveni efectele negative acestor prieteni sălbatice. Voluntarii sunt întotdeauna binevenite la Centrul Wildlife, iar părțile interesate pot găsi informații de înscriere pe pagina PAWS voluntar.

PAWS aduce bucuria iubitorilor de animale Împreună prin voluntariat

PAWS se bazeaza pe voluntari sale incredibile de a face munca sale bune, iar aceste persoane generoase place ceea ce fac.

„În 2016, voluntarii au contribuit aproximativ 62.000 de ore“, a spus Laura. „Asta este echivalent cu peste șapte ani de muncă!“

Programul de voluntariat este destul de expansiv, încurajând iubitorii de animale să se ofere voluntar timpul lor în mai multe moduri.

„E totul, de la mersul pe jos câini la umplutura plicuri pentru a ajuta cu evenimente pentru promovarea în casa ta“, a spus ea. „Primul lucru pe care îl faci este să participe la orientare în cazul în care veți afla despre diferitele poziții.“

Laura ne-a spus unele poziții, cum ar fi mersul pe jos câine și faunei sălbatice de manipulare, necesită instruire suplimentară; Cu toate acestea, acestea sunt, de asemenea, unele dintre cele mai populare. O oportunitate de voluntariat Laura a spus a fost deosebit de util este axat pe comunitatea pitbull înțeles greșit.

„Avem«Comitetul Pitty.» O mulțime de tauri cariere si mixuri pitbull sunt în adăposturi, iar acestea sunt un caine foarte mare de energie“, a spus ea. „Avem un grup special de oameni care le iau în excursii pe teren. Ei le pot duce la plajă, sau drumeții, sau ceva de genul asta pentru a completa plimbari lor de zi cu zi.“

Voluntariatul nu este singura modalitate de a întâlni oameni și de a ajuta animalele la PAWS. Două evenimente anuale non - profit, a noapte Wild si PAWS Walk , oferă de asemenea oportunități de a se amesteca cu iubitorii de animale colegi și de a strânge fonduri pentru o cauză bună.

Cu un astfel de adăpost de succes, centru de animale sălbatice, și sectorul educațional, oamenii ar putea crede PFOTEN a avut ecou, ​​dar organizația are obiective mari în mișcare înainte.

„În 2018 și dincolo, vom continua pentru a ajuta la adaposturi care nu sunt la fel de norocoase ca noi prin transferul de la câini și pisici, care au alerga afară de timp fără adăpost“, a spus Laura. „Avem combinația ideală de programe excelente comunitare spay / neutru, care se taie în jos pe suprapopulare și o populație care înțelege valoarea de adoptare de la un adăpost. Dacă sunteți un animal de companie fără adăpost, Seattle este locul de a fi „.