Pe părinți mieli, fiii și fiicele creează profilul de dating pentru părintele lor

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurtă: myLovelyParent este un site de matrimoniale withan premisa originală. Inspirat de dragostea unui fiu pentru mama lui, acest lucru sitelets copiii să fie cea să se înscrie în numele părinților lor, crearea profilului și recomandând partide. Prin sprijinul theemotional și suport tehnologic al propriilor lor fii și fiice, membrii pot sa se simta bine - venit pe un site prietenos și în condiții de siguranță realizate cu nevoile lor în minte.

Din propria sa casă în Marea Britanie, Matt Connolly appearson Skype pentru a discuta cu noi despre site-ul său, myLovelyParent.Because de diferența de fus orar, este noapte pentru el. A avut deja o cursă de seară și este pe cale de a găti cina. O pisica sta ghemuit lângă el. Numele ei este Kitty, ne spune el. „Nu e foarte original“, el chicoteste, zgârierea alene spate.

load...

Doar uită la Matt, vă pot spune că e genul de tip mama îi place să se laude - la prieteni, vecini, casierii, și oricine altcineva ea vine în contact. Pentru un motiv bun, de asemenea. Pe partea de sus a beingstudiouslypolite și mai puțin frecvent vesel, el este, de asemenea, o auto-starter realizat în industria de online dating.

E foarte ancorati în conversația noastră, explicând modest modul în care el a creat un întreg site-ul pentru că a vrut să ajute viața amoroasă mamei sale.

Da, noroc cu o singură intensificand că povestea de Ziua Mamei.

Motivatedby o sugestie de la mama lui, Matt a construit un site de matrimoniale, care ar facilita o generație mai veche în dating online. Pe myLovelyParent, copiii creați profilul theirparent și, astfel, să încurajeze mamele si tatii lor pentru a găsi dragostea on-line.

load...

Cultivarea organic de la zero, myLovelyParent are acum peste 10.000 de bază de utilizatori members.The a început în Marea Britanie, dar este rapid expandingthroughout SUA, Australia, Canada, Irlanda, și Africa de Sud. Nu contează cât de mare devine, totuși, originile sale vor fi întotdeauna o chestiune personală între două persoane.

„Este doar o poveste foarte dulce despre mine și mama mea“, spune el despre modul în care a început site-ul.

Intenții bune Un Son transforma într-un online dating site popular

Matt a workedin industriei digitale, de la 20 de ani sa timpurie. Experiența sa și know-how-ul a avut în curând să-l întreb ce spațiu nou el ar putea crea on-line.

Chiar de pe bat, dating online, a capturat interesul său. El believedthis a fost o zonă cu potențial mare pentru a ajuta oamenii și de a contribui la un bun social. „Am fost foarte pasionat.“ El face o pauza ca Kittyjumps pe biroul lui. Râzând, continuă el, „am fost dornici de a găsi o cale în spațiul online dating.“

load...

Matt Connolly a început myLovelyParent pentru a ajuta la propria lui mama găsi dragostea on-line.

În 2012, stând la masă cu familia sa, sa întâmplat să aducă online dating la mama lui. „Ea un fel de râs, un pic orb la ceea ce înseamnă cu adevărat“, își amintește el. O singură femeie în 60 de ani, ea nu este folosit pentru a transforma pe web pentru soluții pentru viața reală. „Nu e din această generație, dar apoi ea a spus«Ce-ai ajuta să găsesc cavalerul meu în armură strălucitoare?»“

Un bec plecat. Ascultarea mama lui, el a dat seama cât de multe au existat bariere pentru ea - și grupul ei de vârstă - atunci când este vorba de dating online. Cele mai multe site-uri sunt prea complicate, prea tineri, sau pur și simplu prea infricosator pentru a fi potrivit pentru ea, iar ea nu știa cum să înceapă.

Ca orice fiu cuminte ar fi, Matt a luat asupra sa să o ajute. În opinia sa, rolul copiilor este acela de a încuraja părinții să devină comunități parte ofonline fără teamă sau rezervare.

„Suntem ambasadori uriașe și fanii de dating online“, spune el despre tânăra generație.

Matt a avut ideea de a lasa un fiu sau fiica să fie cel care a creat profilul unui părinte întâlnire. Un besent invitewouldthen părintelui să se alăture acestui aprobat-copil datarea Avenue. În calitate de facilitator și un vot de încredere, acest lucru ar putea fi doar o simplă apăsare pe care un singur părinte are nevoie să se pună acolo.

Unele site-uri populare allowedmaking deja un profil de forumuri singur prieten, dar nu și pentru părinți în mod specific. Matt a decis că ar fi cea de a lua acest concept intergeneraționale și face o realitate.

În legătură Relații romantice, myLovelyParent ajută, de asemenea Relațiile părinte-copil

Încă de la început, myLovelyParent a fost unic. Prin având copilul să fie inițiatorul, acesta a format o punte de încredere între mamă și site-ul, ushering simplu în onlinenetworking în condiții de siguranță.

În plus, ca un produs secundar al modului în care funcționează site-ul, actuallyimproves myLovelyParent și îmbogățește relația copil-părinte.

„Ceea ce nu am realizat este valoarea în cuvintele pe care copiii scrie“, spune Matt, explicând modul în care astfel de sentimente gratuite de prea multe ori du-te nerostite, chiar și printre aproape de familie.

El a fost martor la impactul acestei prima mana. După ce a creat profilul ei, hismom a vrut să deschidă invitația în persoană cu el. Deci, în următoarea ei vizită, ea sa așezat lângă fiul ei, când a văzut profilul ei myLovelyParent pentru prima dată, citind lauda fiului ei cu o inimă plină.

„Privind-a citit copia pe care am scris, am văzut lacrimi alerga în jos ochii. Eu sincer nu și-a exprimat vreodată că la propria mea mama, care este incredibil“, a spus el.

Atunci când un copil creează un profil, ei au posibilitatea de a spune ceea ce face mama lor specială.

El a văzut același fenomen se întâmplă peste si peste. El amintește o notă emoționant trimis la el de către o femeie din Canada, care se alatura recent myLovelyParent. Făcuse întrebat pe fiul ei în vârstă de nouăsprezece ani, să o semneze, dar nu se aștepta ca el să fie atât de dispus să ajute sau atât de strălucitoare în recomandarea sa de mama sa.

„Nu am putut crede ceea ce a scris -! Sunt atât de mișcat de mărturie lui despre mine, care nu s-ar fi întâmplat fără tine“, scrie ea, continuă, „Vă mulțumim pentru lansarea acestui site! Chiar dacă nu îndeplinesc un partener, înseamnă atât de mult pentru mine să aud vederea fiului meu de mine. Acest lucru este cu adevărat neprețuit.“

Matt devine un pic sufocat spunându-ne despre această poveste emotionanta. „Ea a scris atât de frumos, și înseamnă atât de mult pentru ea“, zambeste el, „că era un lucru cu adevărat specială.“

MyLovelyParent este copilul construit și mama aprobat

Creat cu nevoile specifice ale părinților în minte, myLovelyParent să satisfacă audience.When sale construirea site-ului, Matt se uita continuu pentru a thoughts.He lui momfor ei ar întreba cum se simte aboutdifferentaspects a site-ului andthenfigure în cel mai bun design bazat pe opinia ei. „Într-un sens mai larg, tot site-ul a fost mama-testate“, spune el.

Când a fost întrebat despre un algoritm de potrivire sau posibile funcții de căutare, mama lui a avut o sugestie perspicace. Matt explica, „Ea a spus,«Ce mi-ar plăcea este, dacă, așa cum fiul meu, mi-ar recomanda oamenii ar trebui să se uite la.»“

Sontook ei această idee și a fugit cu ea, creând o funcționalitate în cazul în care copiii se pot juca matchmakerbybrowsing prin profiluri și cele pentru selectarea mama lor de a see.Kids poate face sugestii de potrivire, dar nu pot comunica cu nimeni; care a mai rămas până la mamă.

„Privind -a citit copia pe care am scris, am văzut lacrimi alerga în jos ochii, eu sincer nu și- a exprimat vreodată că la propria mea mama, care este incredibil.“ - Matt Connolly, Fondator al myLovelyParent

În timp ce unii utilizatori doresc independenta, altele au nevoie de mai mult de mână exploatație prin escapadele digitale. Pentru aceasta din urmă, myLovelyParent are o caracteristică în cazul în care un copil poate fi notificat ori de câte ori profilul părintelui primește un mesaj. Copilul nu poate citi mesajul, dar poate lăsa un părinte știu ce să facă în continuare (de exemplu, „Hei, mama, verifica e-mail-ul“).

Integral la site-ul este faptul că în cele din urmă părinții aleg cum să-l folosească. Puștiul stabilește profilul, poate susține câteva meciuri posibile, iar apoi este de până la mamă să treacă prin experiența de obicei dating online. Invitație de e-mail nu-presiune myLovelyParent poate fi acceptată sau refuzată.

Un utilizator prietenos și sigur Dating site-ul pentru anumite grupuri demografice mai vechi

Nu toți părinții sunt tech savvy. Copiii știu acest lucru mai bine decât oricine. Din acest motiv, myLovelyParent este proiectat pentru a fi ușor de usefor orice nivel de confort digital.

Acest websitefosters un mediu sigur și primitor pentru utilizatorii săi-tech potrivnic. Echipa verifică fiecare profil pentru a se asigura că site-ul este populat de numai oameni minunat.

Cu ajutorul copilului lor, adulți singuri se alăture cu entuziasm o comunitate gata făcute online dating.

Pentru că înscrierea are nevoie de informații doi oameni (atât copil și părinte), myLovelyParent poate verifica două adrese de e-mail, scris stiluri, adrese IP, precum și activități online. Această dublă sign-up permite teamto la fața locului mai ușor și mai rapid activitatea frauduloasă.

Administratorii site-ului primesc, de asemenea, rapoarte cu privire la orice practici de spam. Astfel de utilizatori sunt marcate imediat pentru a proteja utilizatorii.

„Am construit într-o mulțime de caracteristici de securitate,“ fondatorul ne spune.

Ce rezerva viitorul: Extinderea myLovelyParent Brand

Deși predominant din Marea Britanie pe bază chiar acum, Matt știe că hisuser basehas potențialul de a crește greatlyover timp. În următorii ani, el caută să crească calitatea de membru - în special în Statele Unite, în cazul în care el spune că e mai mult de un apetit pentru acest tip de site.

MyLovelyParent a ajutat conecta mame singure cu un singur tatici prin amabilitatea copiilor lor.

De asemenea, el speră să obțină mai mulți tați au semnat până în prezent, deoarece femeile sunt mai numeroase decât bărbații trei-un.

Odată cu creșterea companiei sale în minte, Matt este pregătit să facă o investiție activă în acest roman dating site-ul, strângerea de fonduri pentru a face chiar mai eficient, nuanțată, și util pentru adulți singuri.

De la fiu cuminte la om de afaceri responsabil, Matt este condus de dorința de a aduce ca-minded single împreună într-un spațiu sigur. Ori de câte ori unitatea care duce - el a jucat în jurul cu ideea de myLovelyKid, de exemplu - el este dornic să evolueze brandul myLovelyParent în instrumentul cel mai util poate fi.

Gânduri finale

myLovelyParent a crescut în popularitate , prin grija și compasiunea copiilor care doresc să ajute părinții să-și găsească love.Week în săptămâna, noi relații înfloresc și povești de succes vin în turnarea. Matei ranjeste ca el ne spune: „Suntem acum în acest stadiu în cazul în care ne apropiem căsătorii și care trec prin toate aceste povești foarte drăguț.“

Stând la masă cu ani familia sa, founderdidn't site-ului știu unde cererea de mers în gol mama lui l-ar duce. El a sperat doar pentru a ajuta la her.Today, un singur parentswho nu ar fi îndeplinite în caz contrar se poate face o legătură reală online datorită devotamentului statornic unui fiu bun.

„Este cu adevarat superb“, spune Matt despre succesul site-ului, „și cred că mama mea e foarte mândru de asta.“