Pe m8, utilizatorii pot juca setul de potrivire sau pot fi înființați de prietenii lor

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Daca esti singur si au prieteni, la un moment dat unul dintre ei va încerca să vă configurați cu o altă persoană singură care ei cred că ar fi un meci bun pentru tine. Acest tip de matchmaking lucrează de multe ori pentru că prietenii știu cine ești și poate avea un bun simt de ceea ce iti place. M8 este o aplicație mobilă care recreează acea experiență personală de matchmaking. Membrii se pot alătura gratuit fie ca daters sau Matchmakers. Daca esti un dater, odată ce ați găsit partenerul dvs., puteți trece pe la partea pețitor să - l plătească înainte și de a ajuta alți membri să găsească parteneri compatibili.

Povestea de întâlnire app M8 a început la o petrecere de vizionare Oscaruri pentru caritate. Stephen Liu, care a avut loc frecvent evenimente de caritate și a avut un calendar socială atât de plin el a avut abia timp până în prezent, a fost în căutarea ascuțit. Linda Kim, director de creatie cu o agenție de marketing, a câștigat doar o promovare și a fost sentiment minunat. Nici nu a fost acolo în căutarea pentru dragoste, dar ambele dintre ele au fost unice.

load...

Asta e atunci când prietenul lui Stephen Teddy Zee - care, coincidență, a produs filmul „Hitch“, cu Will Smith, ca un pețitor profesionist. - a urcat în timp ce el a fost amestecându-se la petrecere, a întâlnit Linda și a crezut că ea și Stephen ar fi perfecți unul pentru celălalt. Deci, el le-a introdus și a luat un pas înapoi ca Stephen și Linda încântat reciproc cu râs peste martini de mere pentru o mare parte din restul nopții.

M8 este o întâlnire și matchmaking site-ul online, care ajută daters găsi parteneri compatibili cu ajutorul prietenilor lor

Câțiva ani mai târziu, Ștefan și Linda au fost căsătorit și gata să ajute pe alții în același fel prietenul lor Teddy le-a ajutat.

load...

„Când Teddy vouched pentru mine la Linda, chiar dacă nu am fost destul de genul ei, ea a decis să păstreze o minte deschisă“, a spus el. „Și asta a făcut toată diferența din lume. Desigur, restul este istorie.“

Inspirat de originile reuniunii lor, cuplul a lansat M8, care întâmpină single precum și membrii care sunt în relații, dar le place să joace rolul de pețitor.

Aplicația mobilă inovatoare permite utilizatorilor să găsească romantism pe baza recomandărilor și încurajare de la cele pe care le cunosc și de încredere.

Un soț și soție Echipa care lucrează împreună pentru a ajuta persoanele singure găsi dragostea

Ștefan și Linda a realizat mod special au fost introduced- o persoană socială, dar personal, matchmakingby care le-a cunoscut - ar putea beneficia altele, de asemenea, de asemenea.

„Acesta este modul în care funcționează lumea. Este vorba despre cine cunoști, încredere, să recomande și să introducă. Noi o facem pentru afaceri, dar de ce nu iubesc?“, A spus Stephen. „Cu toții avem oameni ne interesează în viața noastră, care sunt unice, și, dacă vă pasă de ei, pe care doriți ca acestea să fie fericit. Deci, una dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru ei este de a le ajuta să găsească pereche. - astfel încât acestea să poată trăi lor până la adânci bătrâneți“

load...

Ștefan și soția lui Linda au fost introduse la o petrecere, ajutând scanteie ideea pentru M8.

Deci, cuplul combinat capacitatea lui Ștefan de a începe și asocieri cu abilități Lindei în designer de UI, grafică în mișcare, și de branding de afaceri la scară. Rezultatul a fost o aplicație mobilă numit M8.

Conceptul este de a conecta alții în dragoste același fel ne-ar le conecta în situații de rețele de afaceri - prin recomandări și recomandări. Platforma este proiectat cu intimitate, siguranță și încredere în centrul său.

Pe M8, simplu sunt mai susceptibile de a găsi alte persoane care împărtășesc valorile și cultura lor, mai degrabă decât se confruntă cu mentalitatea-înlănțuire omniprezenta pe alte aplicații de datare.

App de asemenea, permite Cuplurile să rămână conectat

Un alt diferențiator între M8 și alte aplicații de datare este faptul că M8 încurajează utilizatorii care sunt în relații fericite, sa angajat să se alăture. Ideea este că oamenii în relații - chiar și cei care sunt fericit căsătorit cu copii - au prieteni singuri, care le place și doresc să vadă fericit.

„Punctul nostru de vedere este că toată lumea are pe cineva în viața lor, care le pasa cine este singur“, a spus Stephen. „Vrem sa construim cea mai mare rețea socială matchmaking din lume.“

Utilizatorii vizează app care sunt în întârziere 20 de ani și 30 de ani, care sunt obosit de la stânga-glisează, datând-glisează dreapta. Majoritatea adulților profesioniști, independenți care doresc să găsească oameni care pot face să râdă și conectați la un nivel mai profund au început deja să se ramifica la mai multe platforme substanțiale matrimoniale. M8 poate face ca tranziția mai natural - si, probabil, mai eficiente.

O echipă talentată de dezvoltatori a lucrat la Beta privată M8 suficient de lung pentru a descoperi cât de mult valoare de utilizatori - și încredere - platforma și utilizatorii săi.

Combinarea Algoritmi Cu Friendly Kituri

Există două tipuri principale de membri M8: Stampe și Matchmakers. Un pețitor poate alătura gratuit și să câștige motive de laudă pentru conexiunile de succes le-au creat. Dar ei pot câștiga, de asemenea, puncte pentru a face meciuri și a valorifica aceste puncte pentru cadouri.

Stampe, între timp, se pot câștiga puncte pentru meciurile M8 și pot beneficia de conexiuni gratuite prin Matchmakers.

Dacă datere doriți să faceți upgrade experiența lor, ei pot înscrie pentru un membru premium. La nivelul primei, Stampe poate fi conectat la potențiali parteneri prin meciuri M8-generate precum și prin legăturile lor Matchmaker.

Aplicația M8 oferă o mulțime de beneficii pentru Dater, dar nu trebuie să fie singur să se alăture în distracție.

„Noi credem ca lucrarea principală pentru un serviciu de intalniri ar trebui să fie de a crea relații pe termen lung“, a declarat Stephen. „Cu acest scop, noi credem M8 are o șansă mai mare de succes pentru a crea aceste relații pe termen lung, folosind versiunea noastră a unui«algoritm uman.»“

Aplicația chiar vă oferă un motiv să stați odată ce ați găsit pe cineva uimitor. Utilizatorii se pot lua rapid de pe piață prin transferul de membru de la dater la pețitor. Apoi, ei pot plăti înainte și de a ajuta pe alții să găsească dragostea.

„Aplicații Dating aproape au un stimulent pervers de a fi fără succes în crearea de relații. Deoarece M8 are ceva pentru oameni care sunt singuri sau într-o relație, dorim să menținem un utilizator pentru o perioadă foarte lungă“, a spus Stephen. „Deci, atunci când un dater ajunge într-o relație pe M8, el sau ea se poate transforma pur si simplu de pe profilul lor de întâlnire și să se joace pețitor.“

În acest fel, puteți rămâne o parte a comunității digitale și să investească energia în persoana te iubesc încă.

Stimulente planificate M8 lui va încuraja Intilniri

Ștefan, Linda, iar echipa M8 sunt încă de lucru pentru a extinde statutul de membru al aplicației pentru telefoane mobile, dar acestea sunt, de asemenea, lucrează la îmbunătățiri pentru a face chiar mai valoros.

Curând, atât Stampe și Matchmakers va câștiga monede Criptomonedă M8 în loc de puncte, atunci când le-au alte persoane conectate cu succes. Acest stimulent oferă un beneficiu suplimentar dincolo de cadouri și motive de laudă - care sunt încă destul de mare.

Echipa este, de asemenea, lucrează la un serviciu de concierge de membru Dater care va acționa ca un pețitor tradițional prin intermediul platformei M8. Acest serviciu va include diferite căi pentru single pentru a găsi semnificative, îndeplinind relații care au valoare atât online cât și off.

Aceste noi caracteristici se aliniază cu misiunea originală M8: de a conecta oamenii cu un pic de ajutor de la cei care de multe ori le cunosc cel mai bine - prietenii lor.

„Sunt totul despre conectarea oamenilor indiferent dacă este vorba de dragoste, de afaceri, sau prietenie. Se face rețelele mai densă noastră socială și comunitățile noastre mai aproape - ceea ce cred că este un lucru bun pentru societate, în general“, a spus Stephen. „Sunt foarte mândru că am fost personal responsabil pentru sute de căsătorii, locuri de muncă, se ocupă de afaceri și prietenii.“