Pentru bărbații homosexuali în mișcare - scruff vă ajută să vă planificați excursia cu baza de date globală single, lista de evenimente și sfaturi de călătorie

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: În timp ce aplicația Ceafa a fost inspirat de bărbații gay care încarnează un aspect mai masculin, puteți găsi doar despre orice fel de tip în baza sa de date de peste 10 milioane de membri în întreaga lume. În timp ce majoritatea aplicațiilor se concentreze pe hookups-hiper locale, scruff în schimb ajută bărbații gay de a socializa mai bine la nivel global, în special în timp ce călătoresc, datorită căutarea și chat funcții. Cu caracteristica de risc, noul scruff 5 de presă reinventează călătorie gay enumerând evenimente sociale viitoare și închiriere aflate în proprietatea queer în cameră, difuzând ambasadori locali pentru a oferi perspective ale orașului, și trimiterea de calatorie au pentru a alerta membrii unor potențiale pericole , cum ar fi activitatea homosexuală incriminați.

Înseamnă mult pentru Johnny Skandros să aibă sediul central în New York - orașul care a început marca sa - mai ales după bootstrapping-l din casa părinților săi înapoi la Big Apple atunci când se merge.

Johnny Skandros, co-fondator al scruff, călătorește tot globul pentru a promova brandul său.

load...

Anul 2009 a fost, iar Johnny a fost rătăcind în jurul orașului, când a observat o estetică homo mizer în curs de dezvoltare. Inspirația a lovit, și Johnny chemat prietenul lui Eric Silverberg să spună, „OHMYGOD, am luat numele pentru aplicația noastră -! Scruff“ (răspunsul lui Eric a fost descris ca mai multe yeses excitat insirate.)

Ei au fost de planificare pentru a construi cea mai bună aplicație socială gay acolo, după ce a fost dezamăgit de ceea ce a fost pe piață la momentul respectiv, iar acum avea un nume. Eric trebuie să lucreze scris codul, iar Johnny a început să ambarcatiunile imaginea noii lor app.

Ceafa a aterizat în App Store în 2010 și a suferit deoarece mai multe evoluții importante care au crescut doar o mică și ușor de utilizat baza sa - acum la 10 milioane de membri în întreaga lume. Recent lansat pentru iOS, și cu o versiune Android a lucrărilor, actualizarea scruff 5 adaugă o mulțime de caracteristici noi, inclusiv ramura scruff Venture dedicat pentru a ajuta gay călătorească mai bine și mai sigur.

load...

Ceafa Venture Ambassadors și siguranță Caracteristici Îmbunătățirea călătorie

Când am vorbit cu Johnny, a explicat el scruff a cunoscut o creștere explozivă din cauza toate caracteristicile suplimentare personalizabile pe care le oferă față de concurenții. În plus, a continuat el, este prima aplicație socială gay pentru a valorifica într-adevăr cu privire la modul de călătorie mult bărbații gay.

Cu Ceafa Venture, membrii pot căuta în funcție de locație pentru tipi în orice parte a lumii și chiar adăuga itinerarii lor, în scopul de a apărea în alte căutări ale utilizatorilor la dreptul de ori în timpul călătoriei, un avantaj unic, deoarece cele mai multe alte aplicații se concentreze atât de mult pe localitate.

„Comunitatea gay este globală și diversă“, a început Johnny. „De ce ne-ar dori să ne limităm?“ El ne-a spus că o mulțime de utilizatori de aplicații caută efectiv tipi și chat înainte de a călători într-o anumită zonă, astfel încât acestea „cunosc“ pe cineva când debarcă.

load...

Amabilitate în rândul utilizatorilor este ceva scruff a lucrat din greu pentru a promova. În timp ce aplicația a avut întotdeauna o listă solidă de evenimente pentru diverse orașe, în cea mai nouă versiune a aplicației, membri în destinații populare au fost în măsură să se ofere voluntari ca ambasadori de călătorie pentru a oferi vizitatorilor downlow pe cele mai bune locuri din orașul lor.

Ceafa Venture trimite utilizatorii de călătorie alerte atunci când intră într-o țară care incrimineaza homosexualitatea.

O parte a oferi o experiență de călătorie mai bune, un accent mare pentru aplicația include funcții suplimentare de siguranță și de advocacy. În abordarea modul în care unele guverne au fost utilizați funcționalitatea GPS a aplicației gay pentru homosexuali „vâneze“, scruff Venture listează numai locația utilizatorului prin oraș, nu de cât de aproape sunt pentru oricine altcineva în timp real. În plus, atunci când utilizatorii introduc una din cele 75 de țări care incriminează homosexualitatea într - un fel , vor primi o notificare a tuturor legilor și pedepsele lor, care îi ajută pe membrii scruff fie informat și să călătorească mai mult în condiții de siguranță.

Expanded Detalii profil = O mai bună Chaturi, curmale, & More Conexiuni

O altă modificare mare care a venit în scruff 5 a fost suplimentar, opțiuni mai descriptive și căutate de profil - de la o densitate de păr corp la preferințele sexuale și de relație, cum ar fi poligamia. Membrii pot alege chiar și comunitățile pe care le identifică cel mai mult cu ca tip-next-door, vidra, urs, cleanul, și mai mult, și ei pot căuta de cei, de asemenea.

Ceafa permite utilizatorilor să caute prin detaliile profilului.

Funcțiile robuste de căutare ajută utilizatorii să găsească exact ceea ce caută și ce să se aștepte de la un altul. Odată ce un tip prinde ochi, trimite-i un „woof!“

„Cineva Woofing“ - un mod de a semnala flirtând interesul dumneavoastră într-un alt utilizator scruff - „este un mare spărgător de gheață, dacă nu doriți să trimiteți un chat imediat“, a explicat Johnny.

În timp ce membrii Ceafa folosesc cu siguranță aplicația pentru hookups, un studiu recent al echipei lui Johnny a efectuat a arătat că mai mult de 50% din utilizatorii aplicației sunt în căutarea pentru chat și data. Mulți utilizatori chiar și găsi dragostea, a spus el. „Am auzit cel puțin o poveste de căsătorie o săptămână, și am fost chiar a cerut să hirotonească!“

Johnny a continuat pentru a descrie povestea el aude cel mai des: Începe cu o batatura la cineva într-o țară vastului, astfel încât ei doar ocazional de chat, uneori, de ani de zile. Apoi, undeva pe linie, ei se găsesc în același oraș, ne întâlnim, și nu există chimie instantanee din cauza istoriei lor scruff. Fie că rămân doar prieteni sau de fapt, du-te pe să se căsătorească, o relație este formată dintr-o batatura.

Există și înapoi din nou - Clădire scruff de la zero

După ce au cunoscut numele și ceea ce au vrut să facă aplicația lor, Johnny și Eric a dat seama că va avea nevoie de mai multă atenție pentru a deveni cea mai bună aplicație gay disponibile. Ei au renunțat la slujbă și a plecat din New York pentru scurt timp, se deplasează înapoi acasă la dublu în jos și să se concentreze pe obtinerea Ceafa de pe sol.

După ce aplicația a fost lansat în 2010, Jason Marchant descărcat rapid. El a fost impresionat, dar el a avut, de asemenea, unele sugestii. După email Eric unele idei, el a fost adus ca Chief Product responsabilul pentru a asigura ușurința utilizării aplicației.

Ca Ceafa a devenit mai profitabil, trio-ul a făcut drumul înapoi la New York și a început să lucreze într-un spațiu de birouri în comun cu Eric servind ca CEO și Johnny ca fondator și fața scruff. De la un aspect pe Rupaul lui Drag Race Sezonul 6 zboară în întreaga lume, promovarea și găzduirea de evenimente scruff, Johnny a devenit o parte integrantă a brandului scruff și succesul acesteia. Câțiva ani mai târziu, afacerea a fost în măsură să-și asume mai mulți angajați pentru dezvoltare, marketing și suport pentru clienți.

Pe plan intern, a fost creat rolul de vicepreședinte de marketing, mass-media, și evenimente și Joey Dube, care a lucrat cu compania de mai mulți ani, a fost promovat la rolul. De la participarea la evenimente scruff cu Johnny pentru a gestiona alte eforturi importante de marketing, Joey a ajutat compania ia marca si evenimente scruff la nivelul următor. De la parteneriate cheie cu branduri de îmbrăcăminte, cum ar fi gay de porc sacaitoare de gestionare a Ceafa de marcă evenimente din întreaga lume, eforturile echipei de marketing a crescut și în cele din urmă echipa mărit de patru ori.

Este acel nivel de pasiune, care a permis echipei să se mute în biroul lor actual, complet cu vedere la Empire State Building. Dacă vă aflați în căutarea în sus, la toate zgârie-nori din jurul Bryant Park, s-ar putea prinde doar sclipirea soarelui reflectându-se mare de metal „S“ branding de birou etajul 29 scruff lui.

„Mă simt foarte împlinit că echipa noastră a făcut toate astea se întâmplă“, a declarat Johnny succesului scruff lui. „Dacă mi-ai fi spus când la început că vom avea peste 10 milioane de membri, n-aș fi crezut.“

Compania, acum aproximativ 30 de puternic, și-a depășit deja sediul frumos Midtown. Chiar dacă aceasta înseamnă în căutarea unui nou spațiu care, probabil, va costa mai mult pentru închiriere și decora, Johnny nu a putut fi mai mândru de traiectoria lui scruff.

Inovatii Ceafa au dus la o creștere masivă și condiții de utilizare

Ceafa a dominat piata cu peste un milion de descărcări și zeci de mii de clienți că o aplicație gay de top-evaluat atât în ​​App Store și Google Play face.

Prioritatea lor principală a fost ascultat și de a răspunde la utilizatori, cum ar fi adăugarea de stare relație, identitatea comunității și preferințele sexuale la profilurile și opțiunile pentru membrii care călătoresc scruff în expansiune.

Rămâi pe partea de sus a ceea ce membrii lor cele mai dorința le-a permis sa urce in topuri, iar dacă vor continua să inoveze pe baza feedback-ului pe care le primesc, Ceafa este gata pentru a fi o necesitate pentru fiecare om homosexual caută distracție la domiciliu sau în străinătate.