Pentru a întâlni oameni buni, concentrați-vă pe voi înșivă (și alte 4 moduri)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Deci, tu ești singur și, deși ești fericit pentru prietenii tăi și succesul lor relație, sunteți obosit de sentiment ca esti singurul care nu poate găsi One.

Găsirea și atragerea unui om este posibil, dar trebuie să fie dispuși să pună în efortul. Urmați acești pași și veți experimenta relație fericire în curând.

1. Puneți lista sub control.

Concentrați-vă pe relația pe care doriți și caracteristicile o persoană trebuie să aibă să contribuie la această relație.

load...

Prea mulți oameni se apropie intalniri ca ei cumpără o mașină și să se concentreze pe caracteristicile masina / om ar trebui să aibă - parul inchis la culoare, face mai mult de 100.000 $, conduce un BMW, etc.

Aceste caracteristici nu sunt ceea ce face o relație de succes. Este caracterul persoanei și angajamentul lor față de relația.

Cultura noastră a devenit axat pe ceea ce este urmatorul lucru mai mare și mai bine. Amintiți-vă atunci când iarba pare mai verde pe de altă parte, este timpul pentru a uda propria iarba.

Vrei să faci anumite esti cu cineva care va fi angajat în relația vă construiți împreună.

load...

La sfârșitul zilei, toți vom transforma gri și își pierd dinții noștri. Sanii vor fi până la genunchi, oricum. Lucrurile superficiale nu contează în cele din urmă.

2. Exploreaza pasiunile tale.

Ești singură și să aibă timp liber. Acesta este timpul pentru tine de a explora toate lucrurile pe care le-ați dorit întotdeauna să. Pentru a face față noilor fețe, este necesar să se varieze locurile pe care le frecventează. Vrei să arunce plasa ta pe scară largă.

Exploreaza pasiunile dvs. Încercând lucrurile pe care le-a gandit mereu, la fel ca acea clasă de gătit sau spaniolă. Tu sunt susceptibile de a găsi pe cineva care vă împărtășesc câteva lucruri în comun.

Nu - ți fie teamă să călătorească de unul singur. Vei probabil întâlni oameni noi în călătoriile dumneavoastră și să extindă lățimea dvs. De cunoștințe pentru a avea mai mult pentru a vorbi despre atunci când reveniți.

load...

„Nu vă așteptați la om

bate la ușa ta.“

3. Ieși din casă.

Nu vă așteptați să vină omul tău bate la ușa ta sau cântând un cântec frumos de dragoste cu numele tău, ca parte a corului. Iesi afara!

Jucători buni nu înscrie goluri în timp ce stau pe canapea lor. Ei le înscrie pe teren, în prezența a mii de fani.

Fa un efort de a fi văzut de tipi noi, calificați. Dating este oarecum despre numere și ai nevoie pentru a ajunge acolo și începe să caute prin ele. Dacă sunteți doar 10 de a întâlni tipi noi un an, probabilitatea de a întâlni The One este destul de subțire.

Întreabă-te în cazul în care tipul ideal frequents. Are el merge la sala de sport și același magazin alimentar? Este el de o credință anume / religie?

Frecvente astfel de locuri și vă va identifica probabil unele perspective. Astfel de locuri includ restaurante / baruri, biserici, temple, arene sportive, galerii de artă, librării, cafenele, evenimente filantropice și multe altele.

4. Evitați mersul pe jos în mulțime.

O mulțime este definit ca un grup de trei sau mai multe femei. Bărbații se tem se apropie de o femeie care este în compania unei mulțimi. Nu este nimic mai umilitor decât o femeie de respingere a unui om , în prezența altor femei.

Dacă tot ce faci este să vorbești cu prietenii tăi atunci când te duci afară, șansele de un tip simțindu-se ca el poate întrerupe și să se alăture conversației sunt destul de subțire.

Când sunteți afară, asigurați-vă că vă îndepărtați de la grupul dvs., uita-te în jur, zâmbet, spune salut și să fie deschis astfel încât băieții se simt ei te pot apropia.

5. Fii pozitiv.

În dvs. De zi cu zi de rutină, și mai ales atunci când lovi o conversație cu oricine (nu doar potențiali iubitori), să mențină o abordare pozitivă. Nimeni nu îi place un Nancy negativ, și tot ce negativitate poate duce în jos o pantă alunecoasă în depresie.

Este legea de atractie - pozitivitate atrage pozitivitate. De fiecare dată când începe să aibă un gând negativ, prindeți-vă și amintiți-vă că nu e cine vrei să fii.

Vrei să rămână optimist și fericit despre lumea din jurul tău. Având o mare perspectivă în viață și de oameni vor aduce mari oportunități nu numai viața amoroasă, dar, de asemenea, restul lumii tale.

Sursa foto: mywedding.com