Pentru text sau pentru a apela, aceasta este întrebarea

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

În zona de dragoste, comunicare joacă un rol vital în naturale evoluția unei relații , dar nu e de mirare de oameni sunt confuzi cu privire la modul de abordare a femeilor în lumea de astăzi fast-paced a tehnologiei de comunicare.

În timp ce a creat pentru a ne ajuta să facem mai rapid și cu echipamente mai mici, bărbați și femei, pot fi de acord produsele de comunicare în continuă schimbare inundă piața de astăzi sunt frustrant, pentru a spune cel mai puțin. Oamenii au dat seama abia toate clopotele și fluierele de pe telefonul lor mobil cel mai recent achiziționate înainte de geniu a venit cu un telefon mai bun și mai scumpe.

load...

În ultimele luni, am avut mai mulți prieteni tip mi cere sfaturi cu privire la modul de a comunica cel mai bine cu femeile care sunt interesați. „Ar trebui să o sun sau textul ei?“ A fost întrebarea cea mai frecvent întrebat.

Băieți, pentru că știu inima ta este în locul potrivit atunci când vine vorba de noi intalniri femei, buchet complicat și confuzie suntem, voi da niște înțelepciune asupra ta atunci când vine vorba de a comunica cu cineva de care sunteți interesat în. Aceste sfaturi nu sunt doar ușor de urmărit, dar acestea sunt garantate pentru a wow dvs. gal speciale , fără a veni peste ca lipicioasă sau nesigur. Apropo, trebuie să juri solemn aceste secrete datând vor rămâne între tine și mine. Dacă domnișoara prietenii mei am aflat că a fost oferindu - vă interiorul chiuretă, n - aș auzi la sfârșitul anului acesta!

load...

„Băieți, când ajungi la ea, tot ce ai nevoie

să știe despre femei este ne place să vorbim „.

Vorbește fără a vorbi.

În stadiile incipiente ale unei relații, mesaje text ca metodă primară de comunicare este perfect OK și chiar preferată de multe femei. Texting este un mod sigur de a vorbi fără a vorbi. „Hei, doar gândesc la tine. Cum e ur zi?“ , Ar fi perfect pentru primul text pentru a trimite la o fata iti place. A se vedea modul în care ea răspunde.

Acest lucru ar putea iniția o conversație prin mesaje text care durează toată ziua. Dacă ea răspunde imediat, ea a fost cel mai probabil, de așteptare de telefon pentru tine să o contactați. Aș spune că, probabil, ceva de raspuns ca, „Hei, frumos, howya fost?“, Pentru a vă anunța că sunt cu siguranta interesat.

Dacă ea nu textul înapoi imediat, jocul se răcească. Nu-i textul din nou pentru câteva zile. Apoi, încercați, „Hei, ocupat? Care-i treaba?“Dacă ea texte înapoi și spune:„OMG, am fost inundate. Cum RU?“Da-i beneficiul îndoielii.

load...

Încercați chat ei cu texte spiritual și angajarea și ia-o de acolo. Pe de cealaltă parte, în cazul în care ea nu te textul înapoi, pierde imediat numărul ei. De obicei, în cazul în care o femeie este interesata, ea va fi așteaptă cu nerăbdare să auzim de la tine și va face ea la dispoziție textul înapoi în timp util.

Ia comunicare la nivelul următor.

După un timp, mesaje text devine prea sigur și de limitare. La un moment dat, veți dori să facă mai mult decât textul. Veți dori să ia comunicarea la nivelul următor. Înainte de a face un salt curajos și formați cifrele ei, întreabă: „Deci, pot să te sun? Mi-ar place foarte mult să aud vocea ta!“Fii atent cu asta. Sugerându prea devreme ar putea ciudat într-adevăr o fată și să lucreze împotriva ta.

Femeile nu poate fi prea atent în departamentul psiho-prevenire, astfel încât cele mai multe dintre noi vor fi precauți înainte de a da departe prea multe informații. Dacă ea spune da, textul ei și spune-i aveți de gând să o suni la un anumit moment, și urmeze. Nu te juca jocuri și să facă ei să aștepte 15 minute. Fă ceea ce spui vei face. Noi respectăm asta.

Asigurați primele mișcări.

Ca o femeie, cred că oamenii ar trebui să acționeze ca agresori, deci regula mea este să aștept întotdeauna pentru un tip de a face mari „primele mișcări“ ale datarea procesiune. Fie că este vorba primul apel telefonic, sărut sau „Te iubesc,“ Vreau să simt încrezător niciodată nu m-am repezit un om în sentiment sau care acționează un anumit fel spre mine. Cele mai multe femei se simt în acest fel și va aștepta probabil pentru a apela sau textul ei mai întâi.

Ea presupune că, dacă vă place ei, vei face contact cu ea. Nu vă așteptați femei în text sau te sun doar pentru că sunt atrași de tine. Avem puterea de voință uimitoare atunci când vine vorba de a juca sigur.

Băieți, când ajungi la ea, tot ce trebuie sa stiti despre femei este ne place să vorbim. Ne place să GAB, bârfă, chicotească și să se distreze cu cuvinte. Când este vorba de oameni ne interesează, ne place să flirteze cu ei, schimb de idei cu ei și exprima sentimentele noastre pentru ei. Asta e doar modul în care am fost făcuți.

Știind acest lucru, ar trebui să doriți în mod natural să ne angajeze într -o conversație pentru că noi într - adevăr se bucure de ea. Amintiți - vă, la fel de mult ca și vă gândiți la cineva, sunt șanse se gândește la tine, de asemenea. Ce ai de pierdut? Ridică telefonul și face sa se intample!