Pierdeți liniile de preluare

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com
Liniile pickup , care va primi , probabil , ai râs la și etichetate ca șchiop. Se pare ca arta de a se apropie de o femeie a fost pierdut și sa transformat într - un joc de a șoarecele și pisica. Ca încrezător ca oamenii pretind a fi, unul dintre cele mai grele lucruri pentru unii oameni să facă este o femeie se apropie în persoană și să arate interes. Social media a făcut - o atât de mult mai ușor pentru a trimite doar un „poke“ pe Facebook sau un „cadou“ pe un site de matrimoniale, economisind astfel de oameni din potențialul jena de a fi transformat în persoană. Pentru cei care încă mai cred în abordarea femeilor în persoană, aici sunt câteva sfaturi:

1. Opriți aroganță și porniți încrederea.

De multe ori, ca un mecanism de apărare, oamenii vor aborda o femeie cu un nivel ridicat de aroganță, ca și în cazul în care acestea fac o favoare de a veni la ea. Pentru majoritatea femeilor, ei văd chiar prin această nesiguranță și este o clipă turn-off. Prezentarea - te ca darul lui Dumnezeu pentru femei, imediat vorbind despre banii, mașini și lucruri materiale, ei arată că nu au mult mai multe de oferit în termeni de personalitate. Încrederea este ceea ce va lua pentru tine să se apropie în primul rând, astfel abordarea ei , limbajul corpului încrezător și cu un ton încrezător ca un om , și nu cu un mormăit ca un șoarece. Asigurați -vă conversația mai multe despre ea și mai puțin despre tine și ești la jumătatea drumului acolo.

2. Pierde bufoneriile imature.

În primul rând, nu șuiera la o femeie matură de departe în speranța de a obține atenția ei. Ea nu este un mouse și sigur că nu sunt un șarpe. Niciodată nu atrag atenția ei de a spune „Hei!“ Sau „Hei, fata!“ , Și pentru numele lui Dumnezeu, te rog nu o atinge dacă nu te invită să o facă. Atingând sau agățându -se de femeia greșită este invadează spațiul personal și nu poate termina bine pentru tine. În cele din urmă, opriți cu băieții tăi „ai pus pe“ sau „cârlig“. Câți ani ai oricum? Maniere simple va face truc. Dacă ea nu observați, un simplu „Scuzați - mă, numele meu este (inserați numele). Am vrut să vin salute.“Nu numai că va declanșa o conversație, dar este un mod simplu și manierat pentru a obține atenția ei. Daca ii place ceea ce vede și este disponibil, eu sunt sigur că va distra conversație. Dacă ea nu este interesată și ea spune așa, atunci e OK, de asemenea. Ego - ul tău poate fi rănit timp de 0,02 secunde , iar apoi se va muta pe.
„Dating o femeie are un pic de încredere, maturitate și conversație.“

3. Fii un conversationalist, nu un interviu.

Arta conversației implică două persoane , atât angajarea într - un dialog. Nu ar trebui să ceară ei 21 de întrebări înainte de a ajunge vreodată o șansă să te întreb unul. Deschideți conversația cu câteva întrebări cu speranța de a găsi un teren comun. Un alt sfat mare este de a injecta umor. Umorul este dezarmant și femeile iubesc un om care are un mare simț al umorului. Nu fi un clovn, dar arată ai o parte de distracție și se pot bucura de acest moment și să facă să râdă. Adu mai mult la masa decât doar numele postului. Dacă ea este interesată să afle mai multe despre tine, atunci va ști și vei simți atmosfera.

4. Fii un om și închide afacerea.

Când vine momentul adevărului și ați făcut o conexiune, atunci este timpul pentru a închide afacerea. Când spun fi un om, care înseamnă să nu ceri numele ei pe Facebook, Twitter sau pagina ei se ocupe de ei Instagram. Spune - i că - ar plăcea să o văd din nou și să o scoată cândva și întrebați dacă puteți avea numărul ei de telefon. Dacă ea este interesat de tine și ar dori să meargă la o întâlnire, atunci fie ea va da la tine sau să ceri a ta. Oricum, ai închis afacerea ca un om cu încredere și nu un băiat încearcă să cop de a cere o cale să o contacteze pe social media. Ea va aprecia încrederea. Aveți încredere în mine. Și , în plus, de fapt , o sun (NU - i text) și ia - o pe o dată reală! Dating și se apropie de o femeie nu este știință de rachete. Este nevoie de o încredere puțină, maturitate și conversație. Femeia de substanță , care este cu adevărat interesată nu va face un joc. Dacă ea nu face un joc, nu este , probabil , femeia ai vrut în primul rând. Alege cu înțelepciune, prietenii mei! Sursa foto: bp.blogspot.com.