Pietre prețioase: conducerea cauzei împotriva exploatării sexuale comerciale a fetelor

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

411: Deoarece singura organizație din statul New York , care helpsgirls și femeile tinere , care haveexperienced exploatării sexuale comerciale și a traficului intern, Gems este angajat să improvinglives, percepția changingpublic și influencingpoliciesthat afectează tineretul exploatat sexual.

Definirea exploatării sexuale comerciale este „activitate sexuală care implică un copil în schimbul ceva de valoare, sau o promisiune a acestuia, pentru copil sau de o altă persoană sau persoane“, dar ce se întâmplă cu aceste childrengoes dincolo de ceea ce ai de a Definiție.

De multe ori simt womenwho fără speranță, singur și blocat, fetele tinere si sunt exploatate sexual au nevoie pentru a merge undeva , atunci când viața este cel mai întunecat ei, și că undeva este Fete Educațională & Servicii Mentoring (GEMS).

load...

Rachel Lloyd, fondatorul GEMS

Fondată în 1998 de către Rachel Lloyd, GEMS oferă resurse specializate pentru fete si femei, cu vârste cuprinse între 12-24 care areat de risc pentru exploatare sexuală comercială.

Prin,-justiție orientată și cultural-competente programare sociale informate traume, stadiul de dezvoltare la sol, pe bază de forte, din perspectiva gender, GEMS imputerniceste aceste femei să părăsească industria sexului comercial și să trăiască la potențialul lor.

Și ceea ce a început ca un proiect în bucătăria lui Lloyd a devenit acum cel mai mare furnizor de servicii special pentru exploatat sexual și traficat pe plan intern de tineret în SUA

load...

Am vorbit withJasmineSudarkasa, coordonator de dezvoltare GEMS, pentru a afla mai multe despre ofertele GEMS de sprijin, impactul organizației a făcut pe alocal, de stat și la nivel național, și ceea ce puteți începe să faci astăzi pentru a face o diferenta.

Servicii de bine-rotunjite, holistice care merg mână în mână

De la inițiativele developingeducational de a lucra cu agenții externe, obiectivul # 1 al Gems este de a vă asigura că membrii săi primesc asistența de care au nevoie pentru a face o viață mai bună pentru ei înșiși, fie că este găsirea unui loc de muncă, a merge la colegiu sau care desfășoară o pasiune pe care o dată părea imposibil de atins.

Dar, probabil, una dintre cele mai influente programe la GEMSistheSurvivor Leadership Institute și Centrul de Resurse, o platformă multimedia care creează roluri de conducere și oportunități economice durabile pentru supraviețuitori.

În acest an accentul mare a platformei este ghidul thetheSurvivor lui de a părăsi, o carte revolutionara pentru supraviețuitori scrise de supraviețuitori care sharesstories, sfaturi și idei pentru a naviga provocările pe parcursul acelor luni timpurii de a ieși din industria sexului.

load...

Survivor Leadership Institute GEMS“și Centrul de Resurse este o platformă multimedia care creează roluri de conducere și oportunități economice durabile pentru supraviețuitori.

„Asta e ceva ce suntem deosebit de mândri“, a spus Sudarkasa. „Este ceea ce simt este vastă carte pentru femeile care au in vedere părăsesc viața sau care au părăsit deja viața și sunt interesați de legătură cu limba și materiale, pentru că nu există atât de mult acolo.“

Cum poti face o diferenta

Traficul intern nu discriminează în funcție de clasă, rasă sau sex - se poate întâmpla la femei, oriunde și oricând.

Sudarkasa a spus cheia pentru a pune capăt ciclului este obtinerea de oameni să se gândească mai profund cu privire la exploatarea sexuală comercială și de a construi comunități care sunt pline de lideri care lupta pentru o lume mai bună pentru fete și societate în general.

Și prin participarea la campanii ca o lume pentru fete, toți putem pune capăt exploatării sexuale comerciale a copiilor.

„Încurajăm oamenii să investească în comunitățile lor,“ shesaid. „Noi de multe ori oameni directe spre Big Brothers Big Sisters de Americabecause există adesea o mulțime de sub-a servit pentru tineri care au nevoie de diferite lucruri pentru a le ajuta să își atingă potențialul maxim.“

Să ciocnim pentru încă 17 ani

Timp de aproape două decenii, GEMS dacă aceasta a fost singura organizație de a face astfel de lucrări impresionante pe o astfel de scară largă, inclusiv de lucru cu procesul legislativ, sistemul judiciar și sistemul de justiție penală în statul New York, pentru a vă asigura că fetele tinere și womenaren't incriminate pentru lucruri pe care nu ar trebui să fie incriminați pentru.

„Încercăm să se angajeze supraviețuitori și aliați în conversație.“

În cele din urmă Gems strivesto sa distanțat de afaceri și pune capăt exploatării sexuale comerciale a copiilor pentru totdeauna, și ei speră să dothat prin extinderea instrumente de conducere urmaș lor, inițiative educaționale și programe de pregătire pentru locuri de muncă.

„Avem o mulțime de membri care au tranzitat foarte cu succes a vieții, și vom continua să le ofere servicii. De asemenea, continuăm să le vezi, ca parte a familiei noastre, deoarece este vorba despre mult mai mult decât salvarea femei tinere sau de a ajuta femeile „evadare“. Este vorba despre oferirea de diferite oportunități pentru femeile care au fost jefuiți de ei de la început“, a spus Sudarkasa. „Încercăm să se angajeze supraviețuitori și aliați în conversație, care este încadrată și condus de supraviețuitori.“

Pentru a afla mai multe aboutGirls Educațională & Mentoring Servicesand să se alăture luptei pentru stoparea exploatării sexuale comerciale a copiilor, visitwww.gems-girls.org.