Planeta superioară împuternicește singuri peste 60 de ani să înțeleagă și să utilizeze tehnologia pentru a-și îmbunătăți viața

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: SeniorPlanet.org este un site de informare care imbratiseaza imbatranire cu atitudine. Site-ul este găzduit de către adulți mai vechi Technology Services (Ovăz), un non-profit lansat in 2004 de un grup de antreprenori sociali din Brooklyn pentru a preda seniori elementele de bază ale modului de a utiliza tehnologia pentru a-și îmbunătăți viața. Astăzi, Senior Planet publica articole directe pe întâlnire, moda, sex, sănătate, precum și alte subiecte importante. Organizația non-profit găzduiește, de asemenea, programe educaționale gratuite predate în diferite locații din întreaga țară. De la începuturile sale, echipa editorială a site-ului a lucrat din greu pentru a oferi un aspect realist la provocările cu care se confruntă single astăzi. În acest sens, au schimbat perspectiva oamenilor asupra a ceea ce seniorii sunt capabili. Seniori vin de multe ori departe de articol setul de instrumente Senior Planet și în persoană ateliere abilitate pentru a naviga sentimentul lumea online pentru a întâlni oameni noi, găsi date, și să mențină rețelele sociale active.

Când a trecut unchiului meu departe de anul trecut, mi stră-mătușă a anunțat familia că ea a fost de gând să se mute într-un apartament. Aceasta a fost prima decizie, după 60 de ani de căsătorie, că ea a făcut numai pentru herself.She au mutat într-un centru de viață asistată de dragul soțului ei, atunci când sănătatea lui a început în declin, dar ea a ratat cu o bucătărie de ei. Ea a avut un permis de conducere valabil și fără boli grave de sanatate, asa ca nimic nu a putut opri să revendice independența ei.

load...

Prima prioritate a fiului ei a fost asigurându-vă că ea a știut cum să-l trimită un text, un mesaj pe Facebook, sau e-mail. El nu a vrut ea să se simtă singur doar pentru că ea ar trăi singur. În prezent, ea texte frecvent prietenii ei și membrii de familie cu actualizări despre cum se face, și, trebuie să spun, jocul ei emoticonuri este pe punctul.

Știind cum să lucreze tehnologia a ajutat meu mătușa rămâne conectat la oamenii care o iubesc, și că a fost o binecuvântare extraordinară pentru ei ca ea intră într-un nou capitol în viața ei, la vârsta inaintata de 91.

Planeta Senior recunoaște că viața nu se oprește la 60, și persoanele în vârstă pot avea în continuare experiențe sociale bogate atât online, cât și în persoană.

load...

SeniorPlanet.org este într-o misiune de a oferi bărbaților și femeilor de peste 60 (cum ar fi meu stră-mătușă) cu resursele de care au nevoie să adere la era digitală și de a folosi tehnologia pentru a-și îmbunătăți viața. Echipa editorială sărbătorește îmbătrânirea și ridică gradul de conștientizare cu privire la probleme importante cu impact seniors.Since lansarea sa de astazi, site-ul a educat seniori despre tehnologie, sanatate, turism, intalniri, si sex, pregătind astfel mii de cititori pentru a profita din plin de anii lor de aur.

Senior simplu poate transforma această resursă online și calendarul de evenimente pentru un cadru cu privire la modul de a naviga online, dating, ține pasul cu comunitatea locală, și de vârstă cu atitudine.

„Suntem o organizație de schimbare socială“, a declarat Tom Kamber, director executiv ovăzului. „Sperăm să construiască o mișcare internațională care este alimentat de oameni și ambițiile lor, pe măsură ce îmbătrânesc.“

load...

Un aspect realist la provocări și oportunități Dating Senior

Planet Senior echipează persoane în vârstă, inclusiv a celor din comunitatea LGBT, cu informații utile despre modul de a întâlni oameni noi și să găsească date folosind tehnologia. „Informații împuternicește persoanele în vârstă pentru a avea succes“, a spus Tom. „Ne asigurăm că acestea au o șansă de a pune piciorul cel mai bun lor înainte.“

Setul de instrumente Site - ul are o întreagă secțiune dedicată datarea senior și sex în care scriitorii împărtășesc strategii utile, instrumente și sfaturi cu single de o anumită vârstă. Majoritatea scriitorilor de pe planeta Senior sunt seniori care au trecut prin probleme similare și se pot raporta la provocările cu care se confruntă daters senior. Tom a spus scriitorii pas adesea idei pentru noi articole bazate pe propria experiență și expertiză. Aceste articole jos pe pământ merge dincolo de stereotip și contra concepții greșite despre îmbătrânirea populației și , datând de senior.

„Aceasta este o coloană marvelously informativ și înălțătoare pentru noi seniori, ceea ce face clar că există mai multe moduri de a continua să beneficieze sinele noastre sexuale.“ - Mac Marshall, un cititor senior planeta

Senior Planeta se plimbă cititorii prin totul, de la ceea ce face o imagine bună profil pentru modul în care să vorbească cu un partener despre sex. Articolele aborda aceste subiecte sensibile cu compasiune si sinceritate. Puteți afla totul despre dating online, din perspectiva unui senior prin perusing această bibliotecă de articole.

„Persoanele în vârstă care merg on-line sunt pionieri“, a spus Tom. „Ei sunt cei care iau riscurile pentru tine și pentru mine, așa că în viitor va fi mult mai ușor pentru persoanele în vârstă până în prezent on-line din cauza oamenilor se pune acolo azi.“

Echipa NYC-Based Oferă în persoană și online Resurse

Planeta Senior nu este doar despre conținutul online; echipa are având o programare robustă în persoană, de asemenea. Programul a fost lansat în New York City, dar sa extins la numeroase locatii din SUA.

„Ceea ce am petrece în New York City este magie pura“, a spus Tom. „Avem cel mai bun program centrat în jurul valorii de îmbătrânire și de tehnologie din lume.“

Începând cu 2013, planeta Senior a predat cursuri despre Meetup, Twitter și alte medii online populare ca o modalitate de a introduce seniori la instrumente tehnologice care pot îmbunătăți viața lor. Cursurile au loc în biblioteci locale, centre de conducere, precum si in alte centre comunitare, atât în ​​marile orașe și în zonele rurale cu populație în vârstă înfloritoare. Organizația a găzduit peste 30.000 de sesiuni de informare, toate acestea au fost oferite gratuit pentru adulti in varsta.

Tom ne-a spus că mulți seniori sunt curios cu privire la site-uri web, și care au nevoie este o setare non-intimidant, unde pot pune întrebări și să învețe cum să profite la maximum de spațiu on-line.

Senior Planet Exploration Center din Manhattan este un loc primitor pentru a afla mai multe despre internet.

Site-urile de rețele sociale sunt deosebit de importante pentru persoanele în vârstă, deoarece, pe masura ce oamenii mai în vârstă, ele devin adesea izolate, care pot fi dăunătoare pentru sănătatea lor generală și fericire. Prin predarea abilităților simple, cum ar fi posta un statut sau trimiterea unui mesaj privat, Senior Planet permite oamenilor să rămână conectați și angajate indiferent de varsta ei sunt.

„Când ne-am lovit la vârsta de 60 de ani, trebuie să se dubleze în jos, pe rețele sociale“, a spus Tom. „Când îmbătrânești, rețelele vor scădea în mod natural, așa că este absolut necesar ca noi să reconstruiască și să reconstruiască aceste rețele.“

Leading o mișcare globală de a îmbogăți experiențele oamenilor

Deci, mulți dintre seniorii de azi timid departe de tehnologie, deoarece ei nu știu cum funcționează, dar un pic de cunoștințe le poate da posibilitatea de a deveni mai multe persoane autosuficiente, pricepere, și mulțumit. „Americanii sunt mai vechi ca tine și mine“, a spus Tom. „Sunt plin de pasiune. Sunt diverse. Ei au aceleași temerilor și anxietății.“

Planet Senior face parte dintr-o mișcare globală de a educa populația în vârstă din lume și de a le pregăti să îmbătrânească cu atitudine. De-a lungul anilor, acest lucru non-profit a ajutat generația mai în vârstă să profite de oportunități pentru a se conecta, să crească și să învețe.

„Planet Senior este o organizație de schimbare socială care utilizează tehnologia pentru a crea oportunități pentru adulți în vârstă să -și îmbunătățească viața lor.“ - Tom Kamber

Tom a spus misiunea Senior planetei este atotcuprinzătoare - echipa editorială abordează multe subiecte importante, inclusiv securitatea financiară, sănătate și wellness, precum și implicarea socială, într-un efort de a informa și încuraja persoanele în vârstă din toate categoriile de viață. Oamenii de azi trăiesc mai mult decât oricând înainte, și care a afectat scena socială în moduri fundamentale.

„Acum stă la începutul revoluției longevitate, și are implicații uriașe pentru relațiile noastre sociale“, a spus Tom. „Suntem reinventarea ce înseamnă a avea relații în 60 ani, 70 și 80. Tehnologia ne oferă posibilitatea de a modela experiența noastră într-un mod sănătos.“

În anii următori, Senior Planet va continua să se extindă acoperirea și să crească comunitatea de seniori înflăcărate și abilitate. Tom a declarat că echipa intenționează să lanseze noi programe în țările asiatice. „Avem un impact național și internațional puternic“, a spus el. „Noi ne vedem ca inovatori într-o organizație de învățare rapidă, cu o misiune concentrat hiper pentru a ajuta la adulti in varsta.“

Planeta Senior Funcționează spre un viitor mai bun pentru toată lumea

Familia mea îngrijorat cu privire la modul meu mătușa se va ocupa de a fi pe cont propriu, în esență, pentru prima dată în viața ei. Dar, se pare, ea a găsit bucuria în independența ei. Abilitatea ei în text fiul ei, e-mail prietenii ei, și comentează fotografiile de familie a ajutat-o ​​sa se simta conectat la oameni că îi pasă - chiar dacă locuiesc în mile distanță.

Având o rețea socială, în loc poate face o mare diferență în viața persoanelor în vârstă, iar Senior Planet a depus eforturi pentru a stabili acea rețea prin angajarea seniori într-o discuție sinceră despre tehnologie, sanatate, sex, si de imbatranire. Aceasta organizatie non-profit a echipat seniori din întreaga țară pentru a prelua controlul de viitorul lor și să conducă, vieți fericite mai sănătoase.

„Tehnologia nu este niciodată punctul final pentru noi“, a spus Tom. „Avem un plan care nu-așa-secret pentru a prelua întreaga lume. Site-ul și programele noastre să încurajeze discuția despre realitățile fizice și emoționale ale îmbătrânirii - și suntem foarte mândri de asta „.