Platforma aglomerată interceptează înțelepciunea detectivelor medicale verificate pentru a aduce singuri și cupluri mai aproape de un leac

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: CrowdMed a perturbat industria de asistenta medicala de crowdsourcing diagnostice medicale si la pacientii care ofera o modalitate de a obține opiniile doilea, al treilea și al patrulea în ceea ce privește boli misterioase. Site - ul susține o comunitate tot mai mare de Detectivi medicale care folosesc cunoștințele lor medicale și judecata de sunet pentru a evalua cazurile postate de membrii CrowdMed. Mai mult de 80% din diagnostice CrowdMed au fost raportate de către pacienți exacte. Dacă, un alt important, sau un prieten suferă de o boală necunoscută, puteți utiliza CrowdMed pentru a găsi răspunsurile de care aveți nevoie pentru a solicita un tratament adecvat.

Jared Heyman fondat CrowdMed în 2013 , pentru a folosi înțelepciunea crowdsourcing pentru a perturba industria de asistenta medicala si sa faca o diferenta pozitiva in viata oamenilor.“ Cu toții avem o cantitate finită de cunoștințe pe care le putem poseda despre orice subiect“ , a spus el. „Dar mulțimile nu au această limită. Multimile pot fi , în esență , infinit mai înțelept decât experți individuali.“

load...

Acum, transmite-gândire Danyell Jones sa alăturat cauzei și a devenit CEO al CrowdMed. Ea este într-o misiune de a utiliza platforma wordpress pentru a salva oameni o mulțime de timp, durere, și bani în timpul procesului de diagnostic.

CEO-ul CrowdMed Danyell Jones a ajutat pacienții au acces la asistență medicală de încredere.

Danyell a lucrat pentru start-up majore și companii de biotehnologie, și ea are experiență venituri de conducere de la un nivel executiv. Ea a luat conducerea la CrowdMed pentru a ajuta la accesul pacientului mediu get experților medicali din întreaga lume.

load...

„CrowdMed a subliniat întotdeauna pune pacientul responsabil de propria lor experiență“, a spus Danyell.

CrowdMed invită profesioniștii din domeniul medical și studenți pentru a câștiga niște bani în plus prin diagnosticarea cu precizie boli misterioase. Pacientii pot partaja simptomele lor și istoricul medical, și apoi urmăriți în timp ce zeci de experți medicali discuta despre acest caz și sugerează potențiale cauze și tratamente. Aceste avize medicale nu sunt un diagnostic oficial, dar pacientii pot folosi ca o consultare frameworkduring cu un furnizor de asistenta medicala primara.

Persoanele fizice, cupluri și familii pot folosi CrowdMed să se înarmeze cu cunoștințele de care au nevoie pentru a obține sănătoși. CrowdMed oferă o platformă simplă în cazul în care oamenii obișnuiți pot afla ce le suferindă și să decidă ce ar trebui să fie pașii următori lor.

„Vedem o creștere a continuat pentru controlul personal asupra sănătății cuiva“, a spus Danyell „Aceasta este ceea ce noi credem oamenii tânjesc în acest moment, și ne îmbunătățim în mod constant tehnologia noastră de a oferi o experiență personalizată pentru utilizatorii noștri.“

load...

Dintr-o comunitate puternic medical pentru a rezolva cazurile

În ultimii ani, tehnologia a jucat un rol tot mai important în sistemul de sănătate, și CrowdMed este una dintre cele mai importante tehnologii care abilitează pacienti si personal medical calificat pentru a îmbunătăți procesul de la diagnostic la tratament. Pacienții prezinte cazuri medicale misterioase prin completarea unui chestionar și de a primi un raport de diagnosticare bazat pe o echipă internațională, interdisciplinară de experți medicali sprijinite de CrowdMed.

CrowdMed se bazeaza pe Detectives sale medicale pentru a discuta potențialele diagnostice și să vină cu răspunsul corect. Acești profesioniști construi o reputație solidă, prin furnizarea de informații corecte și valoroase pentru pacienți. Un detectiv medical ar putea fi un student la medicină, un neurolog sau un medic pensionar. Site-ul nu are nevoie de experții săi să aibă zeci de ani de experiență sau de grade de lux. In schimb, comunitatea CrowdMed judecă experții săi în funcție de ceea ce știu și să contribuie.

Detectivii medicale primi o evaluare reputație pentru a indica modul in care pacientii din trecut exacte și utile găsit sfatul lor. Cu cat mai mare rating-ul acestora, cazurile de mare profil mai pot lucra la. DR10 este cel mai mare rating posibil și recunoaște cineva de talent imens și expertiză. Un DR10 medical Detectivul sub Apteryx numele de utilizator a câștigat peste $ 42528 prin diagnosticarea corectă a cazurilor pe CrowdMed.

Detectivii medicale pot construi reputatia lor prin rezolvarea cazurilor pe CrowdMed.

Echipa CrowdMed are dureri pentru a se asigura că comunitatea medicală reprezintă unele dintre experții cei mai informați și stimați în industria de asistență medicală.

Așa cum a spus Danyell, „Noi știm că experiența pe care este oferit este doar la fel de bun ca detectivilor medicale de pe platforma noastră, așa că am luat mai multe măsuri pentru a îmbunătăți caracteristicile, gradul de utilizare, și experiența generală a celor care lucrează pentru a rezolva cazurile de pe platforma noastră. “

Aproximativ 66% din CrowdMed lui Detectivi medicale in medicina sau de studiu, iar 40% trăiesc în SUA Multe dintre aceste persoane se bucură de rezolvarea puzzle-uri și furnizarea de consultanță medicală, și au valoare posibilitatea de a ajuta la pacientii din intreaga lume. În plus, Detectivii medicale câștiga recompense în bani pentru fiecare diagnostic corect, deci este o modalitate foarte bună de a transforma un profit.

„Cei care ajuta cu cazurile pe CrowdMed descrie ca o experiență plină de satisfacții“, a spus Danyell. „Am vrut să fie sigur de a lăsa toată lumea știe că ei pot participa, de asemenea, pe platforma pentru a ajuta la rezolvarea cazurilor și potențial câștiga recompense.“

CrowdMed recompense medicale Detectivi pentru rezolvarea corectă a cazurilor de pacienți, dar interzice strict acești experți din vânzarea propriilor servicii sau produse pacienților. Oricine este prins folosind CrowdMed pentru a solicita de afaceri va fi eliminat definitiv de reputația lor și scoase de pe platforma.

Un efort de colaborare poate reduce costurile de asistenta medicala

CrowdMed a adus un nou nivel de transparență pentru industria de asistență medicală, permițând experți medicali să colaboreze cu privire la cazurile în văzul pacienților lor. Pacientii pot vedea experti medicali discuta cazurile lor și de a obține o idee bună a ceea ce se întâmplă în acest proces. Ei pot invita chiar si oameni, inclusiv propria lor echipa medicală, să se implice în conversație.

Pe CrowdMed, mai mulți furnizori de servicii medicale pot participa la cazul unui pacient și se apropie de diagnostic din perspective diferite și rapoarte de sănătate specialties.Their personalizate rezuma rezultatele și sugerează potențiale cauze. Este o alternativă la prețuri accesibile pentru a face vizite costisitoare pentru diferiți specialiști.

CrowdMed a contribuit la diagnosticarea 1000 de cazuri medicale nerezolvate.

„Asistență medicală, în general, rămâne una dintre cele mai grele costurile pentru familiile americane, iar prețul serviciilor continuă să crească“, a spus Danyell. „Dacă putem juca o mică parte în a ajuta la menținerea costurilor asistenței medicale scăzute, ne-ar fi considerăm că o victorie.“

CrowdMed nu numai că poate reduce costurile de asistență medicală corespunzătoare, dar poate facilita de asemenea conversații informate intre pacienti si medici cu caracter personal. Pacientii pot partaja rapoartele lor de sanatate cu medicii lor și să aducă un comitet interdisciplinar virtual pentru procesul de diagnosticare. Acest lucru face mai ușor pentru profesioniștii din domeniul medical, pentru a trage concluzia corecta.

CrowdMed își propune să schimbe vieți individuale și de provocare a industriei de asistenta medicala pentru a face mai bine de către pacient mediu. Conducerea și tehnologia sa a fost un joc de-changer în diagnosticul cazurilor medicale nerezolvate.

„Asistență medicală poate fi o industrie în mișcare lentă pentru a efectua o schimbare asupra, dar dacă vă păstrați reziliență și combinația corectă a științei, tehnologiei, și scop nobil, mare impact este posibil“, a spus Danyell. „Cu toții ne dorim același lucru - asistență medicală mai accesibile pentru toată lumea - și putem ajunge acolo mai repede printr-o colaborare eficientă.“

Resurse online Asigurați-Doctor Avize mai accesibile

Prin utilizarea CrowdMed pentru a primi sfaturi medicale personalizate, pacientii pot reduce costurile in mod semnificativ la vizitele la medic și de follow-up diagnostics.CrowdMed ofera trei pachete de abonament lunar pentru pacientii cu cazuri medicale greu de rezolvat. Planul standard de taxe $ 149 pe lună.

„Când am început prima CrowdMed, ne-am dorit cu adevărat să fie sigur că am fost oferind o resursă valoroasă pentru persoanele fizice care au luptat cu o afecțiune nediagnosticate sau diagnosticate greșit“, a spus Danyell.

Diagnosticare individuale rămân esențiale pentru misiunea CrowdMed lui, dar echipa are, de asemenea, ambițiile de a face un impact mai mare de lucru cu sistemele de asistență medicală mari, precum și în calitate de angajatori. Unele costuri CrowdMed sunt eligibile pentru rambursare prin intermediul conturilor de economii flexibile (FSAs) și sănătate conturile de economii (HSAs).

п »ї

De-a lungul anilor, echipa CrowdMed a fost umilit de poveștile de la pacienții care au spus simptomele lor au dispărut sau calitatea vieții lor sa îmbunătățit datorită sfaturile diseminate de către experții medicali CrowdMed lui.

Dianna Cleaveland a spus boala ei a făcut - o renunțe la ciclism, drumeții, cântând și socializare. Ea a mers la mai multe specialiști și au primit mai multe diagnostice contradictorii înainte de a găsi CrowdMed. Raportul său medical a făcut clar că ea are un deficit imun. „Oamenii care se supun CrowdMed sunt la capătul coarda lor“ , a declarat Dianna. „CrowdMed umple o nevoie ca nici un medic nu poate umple.“

Echipa CrowdMed sunt mândri de povești, cum ar fi lui Dianna și să lucreze din greu pentru a se asigura pacientii pot intelege si de a imbunatati sanatatea lor. Mai mult de 75% dintre pacienții CrowdMed au avut diagnosticul lor CrowdMed confirmat de medicii lor.

Tech-savvy Pacientii Trust CrowdMed pentru a face un diagnostic

Jared a fondat CrowdMed pe premisa că un singur medic nu poate avea toate răspunsurile, ci o mulțime de experți medicali pot. Ca CEO, Danyell continua impingand limitele de ingrijire medicala traditionale si de a gasi noi modalitati de a makeaccurate diagnostice mult mai ușor de găsit.

În ultimii șase ani, CrowdMed a folosit înțelepciunea crowdsourcing pentru a împuternici single, cupluri și familii pentru a obține răspunsuri și să ia măsuri pentru a trata o boală misterioasă.

Datorită consultații on-line accesibile CrowdMed lui, pacientii pot trage acum dintr-o multitudine de informații atunci când se vorbește de propria lor dătător de ingrijire medicala primara. Danyell prezice că astfel de tehnologii inovatoare va transforma industria de asistență medicală în următorii ani.

„Suntem încântați să vedem pivotul la pacient-centrat de ingrijire“, a spus ea. „Comunitatea de asistenta medicala stabilit pare a fi mai receptivi decât oricând la schimbare, de adaptare, și folosind unele dintre cele mai recente progrese acolo pentru a rezolva cele mai mari provocări medicament. Credem că acest lucru va fi un an de la adoptarea grele pentru inovatii in intregul spectru de asistenta medicala.“