Platforma de scriere și librăria lui Leanpub susține romancierii de romantism de la primul proiect la ebook publicat

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: În publicare tradițională, scriitorii sunt adesea împiedicată de respingere, de întârziere, și deciziile de editare dincolo de controlul lor. Auto-publicare, pe de altă parte, împuternicește scriitori să havethe ultimul cuvânt asupra manuscriselor lor și Leanpub conduce modul cu tehnologie pentru a sprijini întreaga creativeprocess. Pentru romancieri romantism și alți autori aspiranți, a websiteprovides o platformă simplă de a scrie și de auto-publică cărți electronice pentru o redeventa de 90% (minus $ 0,50) pe fiecare vânzare. De platformpublishes și vinde ambele proiecte brute și ebooks lustruite, astfel încât scriitorii de ficțiune și non - ficțiune pot construi anticipare pentru lucrările lor și pentru a obține un text on - line. Pentru o taxă unică de 99 $ pe carte, writerscan ia decizii de formatare, setați propriile prețuri, și să se angajeze cu cititorii mai ușor pe Leanpub.

Am scris destul de mult de când am realizat șiruri de scrisori ar putea forma povești, dar mi-a luat ani pentru a termina de fapt, primul meu proiect de dur. Un forum de discuții on-line pentru scriitori de fapt, mi-a dat impulsul am needed.One zi de vară lent, am dat upona grup de scriitori adolescente care au făcut aprecieri critice unul altuia lucrări în curs, și m-am alăturat cu nerăbdare rândurile lor.

load...

Postarea noastră ar-fi capitolul novelsone la un moment dat, ne-am dat reciproc feedback și încurajare în întreaga summer.Because am știut că erau acolo waitingto afla ce sa întâmplat mai departe în povestea mea, m-am simțit inspiredto scrie până când am ajuns la termină am atât de rău a vrut să sharewith prietenii mei newfound.

Pentru un scriitor în devenire, știind cineva acolo ii pasa de ceea ce scrii este un motivator.By puternic de auto - publicare o lucrare în curs de execuție pe Leanpub , puteți construi un text loial, similar cu ceea ce m - am bucurat, înainte de cartea ta este chiar complet. O comunitate de cititori și scriitori mitinguri în jurul întregului proces de publicare de la primul proiect la produsul final. Dacă ai un roman de dragoste sau o carte de consiliere datând blocat în cap, a pus pe hârtie virtuală pe Leanpub pentru a vedea cum rezonează cu un public implicat.

load...

Scrierea și publicarea pe platforma Leanpub este foarte mult o experiență comună pentru autori.

„În loc de a face toate dvs. Scris privat și numai interacționează cu editorul“, a declarat Len Epp, co-fondator al Leanpub „, credem că ar trebui să obțineți doar munca ta acolo, să se distreze, și să înceapă construirea unui public în timp ce ești scris."

OnLeanpub, scriitori publica de multe ori cărțile electronice în spurts, ca un roman de serie, și să învețe din răspunsurile cititorului de-a lungul drum. Readercommentary poate ajuta de fapt face AStory stronger.If mulți cititori par să într-adevăr ca un personaj minor, de exemplu, puteți extinde rolul pe care personaj pentru a te publicul. Sau poate cineva din secțiunea de comentarii pe care le va spune o poveste despre experiențele lor într-o relație care va informa sfatul dumneavoastră la alte daters.

load...

Fie că sunteți un cititor de dragoste în căutarea pentru o poveste în stare proaspătă să urmeze sau un antrenor datând în căutarea de a răspândi sfatul tau simplu la nivel mondial, Leanpub oferă o librărie-scriitor prietenos autori forself-a publicat pentru a extinde marca lor. Până în prezent, autorii Leanpub au câștigat peste 4 milioane de $ vânzare a cărților lor prin intermediul acestui magazinului online și ai putea fi unul dintre ei, cu doar un click!

„Este interesant de a împinge acel buton de publicare, pentru prima dată“, a declarat Len, „știind că ai făcut totul singur. Este un fior adevărată.“

Motto Incurajarea Site-ului: Publicarea timpurie, de multe ori Publish

Lansat în aprilie 2010, Leanpub instrumente offeredsimple pentru a introduce noi voicesinto lumea de auto-publicare. Ei doresc autori necunoscuți să publice mai devreme și să publice de multe ori pentru a construi theirreadership. Scriitori Romance pur și simplu trebuie să tastați povestea lor, selectați „Preview“ pentru a vedea ce se va arăta, și apoi să publice manuscrisul pe site. Caracteristici automate de formatare va da de lucru o notă finală prin adăugarea înflorește ca un tabel de cuprins.

Rapiditatea de auto-publicare ajută autori rămână relevante. Chiar și schimbările datând de peisaj, vă canensure că munca ta publicate remainstimely și actualizate pentru cititori.

Leanpub face ușor pentru scriitori de a face în mod continuu modificări prin mediu theirpreferred.

Pentru a edita cartea electronică, puteți scrie în propriul browser-ul, Microsoft Word sau text simplu, și să sincronizeze automat chiar updatesusing Dropbox, GitHub sau BitBucket. Manuscrisul dumneavoastră, fie complet sau incomplet, va fi disponibil în mai multe versiuni pe Leanpub, acomodarea cititorilor pe Kindle, iPad-uri, și desktop-uri.

Recent, platforma Leanpub a început să ofere servicii pentru o taxă fixă ​​pentru fiecare carte. În loc de un cost abonament, autorii doar trebuie să plătească 99 $ pentru a auto-publica o carte electronică. Există o perioadă de întoarcere de 45 de zile, astfel încât să nu riști nimic, oferindu-platforma o încercare. După ce ați câștigat cel puțin 1.000 $ din drepturi de autor, prețul scade la $ 49 publica un alt book.Once care le-ați câștigat 10.000 $ (sau mai mult) din drepturi de autor, creând o nouă carte electronică este gratuită.

„ În calitate de autor, plata pentru a crea o carte Leanpub este o investiție“ , a scris Co-fondator Peter Armstrong , „din moment ce vom cheltui banii pentru a îmbunătăți experiența dvs. Folosind Leanpub.

Prin publicarea de lucrări în curs, romantism romancieri feedback-ul receivevaluable de la primul lor cititori.

„Avem această noțiune romantică că cărțile sunt scrise în mod izolat, dar că nu este cel mai bun mod de a merge despre el“, a spus Len. „Leanpub a fost construit pentru a încuraja o comunitate simt pentru a rezerva de publicare.“

Prin Leanpub, scriitori de dragoste poate stabili o cititori rapportwith și de a construi entuziasm pentru poveștile lor. Autorii de toate vârstele și fundaluri au profitat de robuste acest site publicarea avenue.The lui bibliotecă dragoste ficțiune are un sortiment tot mai mare de plotlines pasionale scrise de peoplethe peste lume.

„Leanpub este un schimbător de joc pentru autori independenți“ , scrie W. Jason Gilmore , autorul „Easy Laravel 5,“ într - un comentariu, „eliminarea hassles asociate cu formatarea, producția de carte, și vânzări electronice, eliberând timp pentru a face ce facem cel mai bine: a scrie „.

Consultanții independenți Prospera pe Do-It-Yourself Platforma

Autorii tuturor tipurilor de cărți, de la lucrări tehnice la romane romantice, pot profita de pe Leanpub de auto-publicarea manuscriselor lor. Datorită modelului de stabilire a prețurilor variabile unice a platformei, scriitorii au control total asupra prețurilor eBooks lor. Autorul stabilește un minim și un preț de achiziție a sugerat, adăugarea de cupoane speciale sau pachete de cărți electronice, dacă se dorește.

Site-ul este totul despre oferindu-le clienților o alegere. Atunci când cumpără o carte electronică în vitrină, cititorul alege ce să plătească. O caracteristică slider arată cât de mult autorul câștigă, ceea ce primește Leanpub, precum și opțiunile de preț (de la prețul minim al cărții și de mai sus), astfel încât cititorii individuale pot ajusta plățile ca el sau ea consideră de cuviință.

Potrivit lui Len, mulți peopleactually aleg să plătească mai mult decât prețul minim pentru a arăta aprecierea pentru munca autorului. De exemplu, unul dintre bestseller-uri ale site-ului a fost scris de un profesor la Johns Hopkins. El a vrut să ofere studenților săi o modalitate gratuită de a citi manualul său, așa că a stabilit prețul minim ca „liber“, și încă a ajuns listate pe lista de bestseller-uri de venituri.

„Eu nu mai învârti roțile mele cu aspecte și formate - Leanpub iese modul în care atunci când este timpul pentru a scrie, iar apoi automatizează totul atunci când este timpul să publice.“ - Daniel Root, autor al „Trello Dojo“ și Leanpub abonat

Leanpub vitrinei ofera autorilor o generouscut pentru munca lor - pentru fiecare carte electronică vândute, scriitorul earns90% din drepturile de autor minus 0,50 $ pe vânzare. Asta înseamnă că o carte electronică de 10 $ pune $ 8,50 în buzunarul scriitorului. Puteți seta orice preț credeți că este corect. Unele cărți electronice vinde la fel de mare ca 200 $. În prezent, Leanpub plătește peste 100.000 $ din drepturi de autor pentru autori în fiecare lună, și ei speră să crească acest număr cât mai mulți scriitori se alăture platformei.

Când publicați folosind canalul Leanpub lui, vă păstrați drepturile de a vă rezervați, astfel încât să aveți întotdeauna opțiunea de a publica în altă parte în cazul cărților câștigurile de tracțiune și pe care doriți să se extindă brand-ul.

„Noi nu vă restricționează, atunci când scrieți cărțile“, a spus Len. „Ne-am luat întotdeauna de dezvoltare client foarte serios, ceea ce înseamnă că ascultăm cu atenție la ceea ce doresc clienții și să ofere caracteristici pentru a le ajuta.“

O pornire Construit pe încredere, Colaborare & Experimentarea

Co-fondatorii Peter Armstrong, Scott Patten, Len Epp și Braden Simpson viewLeanpub ca instrument de publicare scriitor prietenos, care îl face ușor de a cultiva o relație cu cititorii. Ei muncesc din greu tomake Leanpub o soluție simplă și eficientă din punct de cost pentru autori independenți de pe web.

„Suntem foarte startupy“, a spus Len. „Suntem destul de mici, iar noi premiul dezvoltatorii noștri foarte puternic. Toată lumea are posibilitatea de a lucra la un pic de tot „.

Echipa Leanpub poate lua scriitori de la primul proiect de la prima vânzare în cel mai scurt timp.

Pasionat de misiunea companiei, acești tipi sunt de codificare, de programare, și entuziaști de scris, care fac timp, între care rulează site - ul, să publice cărți electronice proprii. De la Petru ghid de programare pentru copii la romanul satiric Len lui , este clar cofondatorii cred în produsul lor - pentru că ei îl folosesc ei înșiși!

O pornire slabă cu goluri mare, teamconstantly îmbunătățește funcțiile site - ului pentru a ajuta la scaderea riscului, costul și hassle pentru autori auto-publicate. Pentru scriitori de dragoste, de upsides sunt enorme (puteți citi mai multe despre beneficiile aici ).

Leanpub invită autori necunoscuți să iasă din izolare și să se alăture unei comunități online de scriitori de partajare de conținut unul cu altul.

Formatați carte, Stabiliți prețul & Grow publicul dvs. Pe Leanpub

Dacă aș fi rămas un demaraj stockpilingstories adolescent în spatele unei uși încuiate, n-ar fi crescut ca un scriitor. Auzind feedbackfrom primele mele cititori validat și îmbunătățit scrisul meu într-un mod semnificativ.

Cărțile nu sunt menite să rămână ascunsă într-o mi-pentru-ochi-singurul document - acestea sunt menite să fie împărtășite. Platforma Leanpub a face mai ușor decât oricând toimpart cuvintele tale în lume și de a promova brand-ul ca un expert în datarea sau romancier dragoste. Pe site-ul, scriitori de ficțiune și non-ficțiune sunt binevenite să scrie, să publice și vinde cărți electronice fără constrângere.

Leanpub trage perdelele și demystifies writingprocess astfel încât cititorii pot sari la bord tot mai devreme, chiar înainte de prima draftis terminat. Cititorii vin la vitrinei să investească în noi autori și să susțină lucrările în curs de execuție lor, creând o atmosferă unică de entuziasm și camaraderie.

„Încurajăm oamenii să publice pe Leanpub, deoarece acestea creează conținut, deoarece publicarea în serie este o modalitate foarte bună de a construi entuziasm pentru dvs. Scris“, a spus Len. „Când cineva este construirea unui brand personal, acest proces de angajament este foarte puternic.“