Ponder: o aplicație inovativă prietenoasă cu prietenii, care folosește blocuri pentru a plăti pentru trimiteri

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurtă: Ponder Fondator Manshu Agarwal înțelege puterea de trimiteri. Nu numai că a găsit un loc de muncă după ce cineva la trimis la o nouă companie, dar a întâlnit , de asemenea , parteneri mai potrivite de datare , după o intervenție de matchmaking de la un vechi prieten. Manshu a vrut să aplice aceste principii din viața lumii , uneori , -inexplicabilă de dating online. Atunci sa născut Ponder. Funcțiile datând de aplicație prin trimiteri și datere înregistrați - vă pentru că sunt interesați în a fi compensată cu partenerii atrăgătoare care conduc în cercurile lor sociale. Ar fi-Matchmakers sunt încurajați să facă meciuri pentru prietenii și cunoscuții lor printr - un sistem de jetoane blockchain care le plătește pentru construirea de parteneriate romantice de succes.

Înainte de a crea aplicația Ponder, Manshu Agarwal a beneficiat în mod regulat de recomandari romantice.

„Când am fost singur, am avut un prieten de-al meu - și din Marea Britanie, unde am crescut - face meciuri pentru mine“, a spus Manshu. „Cu ajutorul ei, m-am dus la toate aceste date mari, dar într-un număr limitat.“

load...

Meditafli Fondator Manshu Agarwal a creat o platformă în cazul în care daters poate fi creat de prietenii lor.

Manshu a recunoscut faptul că intrarea prietenului său a ridicat nivelul de bucurie datele sale. Ambele datere știa pețitor lor ar putea să le vadă lovind-l off, ceea ce a făcut să creadă că au compatibilitate de la început.

Manshu a descris acest fenomen la fel de puternic și a spus că este injectat, de asemenea, un sentiment de securitate în proces.

„Aceste sesizări adaugă o mulțime de credibilitate“, a spus el. „Într-un context de dating, a făcut oamenii să se simtă mai în siguranță, ca cineva se uita peste ele. Nu ești îngrijorat ca tine când te întâlnești o dată dintr-o aplicație pentru prima dată. La urma urmei, cele mai multe cupluri încă întâlni prin intermediul prietenilor.“

load...

Manshu a recunoscut că nu a existat nici o platforma de dating online care sa bazat pe prietenul-to-prieten setări. El a văzut valoarea în furnizarea de recomandari pentru a face Datere se simtă atât mai sigur și mai responsabil în acest terțe părți.

„M-am gândit că dacă aș putea găsi o modalitate de a scala acele recomandari, care sunt greu de găsit, atunci am putea avea ceva interesant - un mod unic de a întâlni potențiali parteneri“, a spus el.

Din această dorință, Ponder sa născut. Aplicația încurajează ar-fi Matchmakers să împerecheați membri compatibile cu cercurile lor sociale. La rândul său, Stampe pot exprima interesul de a fi egalată de prietenii și cunoscuții lor prin aderarea la app.

Manshu a declarat că aplicația este ideal pentru cei datere care sunt în căutarea pentru o strategie hibrid întâlnire.

„Combinam offline cu on-line, astfel încât să obțineți cel mai bun din ambele lumi“, a spus el.

Pârghie cercuri sociale pentru a crea meciuri mai adecvat

Datere online se pot simți nemulțumiți cu meciurile care le vom face pe alte platforme sau aplicații. Ele pot avea pentru a trece prin profilurile persoanelor cu care nu au nimic în comun, sau cu care se simt în întregime incompatibile.

load...

În contrast, peopleon Ponder spun că le place să fie creat de prietenii lor.

„Una dintre cele mai mari elemente de feedback din partea comunității noastre este că oamenii place să fi făcut meciuri“, a spus Manshu. „Le place ideea de pârghie cercurile lor sociale pentru a găsi date.“

Pe Ponder, disponibil atât pe Android și iOS , datere demonstrează interesul lor datând de prin plata să fie stabilite în sus, în timp ce Matchmakers câștiga bani pentru dezvoltarea împerecherilor bine gândite.

„Dacă faci meciuri de succes, vei primi monede, iar dacă tu te potrivesc, atunci veți plăti monede“, a spus Manshu.

Cei mai mulți utilizatori Meditafli sunt daters mai tineri și Matchmakers din cauza naturii tehnice a platformei. Cele mai multe datere, de asemenea, trăiesc în zone metropolitane din Statele Unite.

„Epoca noastră medie este în jur de 30. Este un pic mai în vârstă pentru matchmaking; pentru single, este 29,5, iar pentru Matchmakers, este de 32“, a spus Manshu. „Meditafli este concentrat, de asemenea, în zonele urbane din SUA, în special în New York, Bay Area, și California de Sud, dar avem comunități în cele mai multe locuri urbane.“

Blockchain Tehnologie și Gamification Apel către Matchmakers

Matchmakers pereche de multe ori prietenii lor din bunătatea inimii lor. Cu toate acestea, mulți ar fi-Matchmakers ar putea avea nevoie de mai mult de sentimente calde pentru a petrece timpul împerecherea cunoscuții lor.

„M-am întrebat,«Cum atragem acei oameni care nu se văd ca Matchmakers?»“, A spus Manshu.

Dar creatorul Ponder a găsit în curând răspunsul - prin gamification.

„Am făcut aplicația incantator gamelike, ca și în cazul în care joci un puzzle provocator. Dar provocarea este cât de bun a unui pețitor esti“, a spus Manshu.

Pe Ponder, Matchmakers câștiga jetoane pentru configurarea împerecherilor de succes.

Cu succesul gamification, Ponder este adăugarea unui element nou pentru a stimula matchmaking - stimulente monetare. Aceste ademenirile financiar, cu condiția ca monedele distribuite prin intermediul blockchain, încuraja utilizatorii să fie mai persistente. Cu toate acestea, Ponder vrea să dea Matchmakers sale satisfacția unei împerechere bine făcut.

„Accentul principal este pe bune sentimentele de matchmaking și ceea ce implică faptul că,“ a spus Manshu. „Acești oameni sunt împreună, și tu ești cel care a creat un dispozitiv de cuplare de succes.“

Sub-Comunitățile de care împărtășesc aceleași Oameni buni crea reguli proprii lor

Una dintre caracteristicile unice meditați se potrivește cu persoanele care conduc în cercurile sociale similare. Această idee se observă în sub-comunitățile care se dezvoltă în aplicația.

„Utilizatorii doresc să găsească meciurile din propria lor«trib», oricare ar fi“, a spus Manshu. „Asta ar putea fi alergători din Miami, mormonii din Los Angeles, sau coreenii din Chicago. Indiferent de grup se potrivește cu valorile și interesele, pe care doresc să se potrivească în acel „.

Cei mai mulți utilizatori cred că găsirea unui partener compatibil este mai probabil în acest set de parametri, și Matchmakers lor pot fi în acest grup, de asemenea.

„Vrem sa cream [un loc unde] oamenii își pot crea propriile reguli.“ -Manshu Agarwal, Fondator al Ponder

Deci, Ponder dezvoltat sub-comunități. Atunci când sub-comunități sunt definite, utilizatorii pot crea, de asemenea, propriile lor parametrii de potrivire și de a fi potrivite.

„Sub-comunitățile decid care sunt regulile“, a spus Manshu. „De exemplu, ei pot alege modul în care multe simboluri sunt distribuite atunci când se face un meci. Apoi, toate aceste reguli sunt puse într-un contract inteligent „.

In plus, fiecare comunitate poate distribui jetoanele blockchain după cum consideră potrivit.

„Bazat pe un sub-comunitate, blockchain pare a fi un set eficient de tehnologii“, a spus Manshu. „Dorim să creăm aceste unități semi-autonome, independente, în cazul în care nu există un control redus de la unitatea centrală și oamenii pot crea propriile reguli.“

Ponder Folosește online și lumea reală pe obiceiurile de a crea noi Cupluri

Meditafli este de succes în crearea meciuri pentru amestecul său de simplitate on-line și eficacitate lumea reală.

„Am avut un cuplu în meciul începutul anilor 40 unul cu altul“, a spus Manshu. „S-au întâlnit prin app, sa mutat la Los Angeles, si au fost intalniri pentru ultimele trei luni.“

Dar cupluri nu sunt singurii care beneficiază de meciuri pe termen lung.

Meditafli combină strategiile de matchmaking offline, cu eficiența de site-uri de dating online.

„Dacă ei se căsătoresc, care vor beneficia de pețitor pentru că dacă un cuplu ați potrivit se termină căsătorit, veți obține 1.000 $“, a spus el.

În timp ce Meditafli include elemente gamified, nucleul aplicației este intuitiv și simplu: crearea de dragoste. Manshu a spus el și echipa Ponder încerca să găsească modalități unice de a ajuta oamenii să găsească dragostea în fiecare zi.

Meditafli poate face acest lucru prin eliminarea elementelor de anxietate mai frecvente in randul daters pentru alte aplicații.

„Inclusiv o reduceri terțe părți prin intermediul șicană; cupluri nu doresc să perturbe pețitor“, a spus el. „E mai prietenoasă, mai puțin scuame, mai eficienta.“

Elementul de matchmaking al aplicației încurajează, de asemenea, perechile mai compatibile. În același timp, implicarea terță parte face ca ambele daters încercați mai greu să facă primele impresii solide.

În cele din urmă, Ponder nu se simte ca are nevoie pentru a înlocui alte aplicații de datare. În schimb, vrea să combine algoritmi de potrivire cu o atingere umană.

„Puteți păstra alte aplicații de datare, dar păstrează Ponder pentru că nu știi niciodată când o sesizare de calitate ar putea veni prin intermediul“, a spus Manshu. „Scopul nostru este de a găsi un mod confortabil de a ajuta oamenii să îndeplinească care reflectă modul în care acestea se întâlnesc în lumea reală.“