Portul de Aur adudubon conduce eforturile de conservare a zonei de golf, în timp ce se conectează iubitorii de păsări și de natură

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Din 1917, Gate Societatea Audubon de Aur (GGAS) a lucrat neobosit pentru a proteja populațiile indigene de păsări și de a ajuta oamenii experimenta minunile naturii în timp ce învățați - i să traducă entuziasmul lor în acțiune de mediu. GGAS are programe care acoperă San Francisco, Oakland, și zonele înconjurătoare. Fie că sunteți un Watcher maturate pasăre, entuziast pasăre, sau un newbie iubitor de natura, Golden Gate Audubon are o serie de clase, oportunități de voluntariat, tururi cu ghid, și programe educaționale pentru a satisface orice interes.

Când este vorba de eforturile de conservare, Audubon Society Golden Gate a fost un lider Bay Area pentru mai mult de un secol. Ca un capitol înfloritoare de Audubon, GGAS promovează misiunea organizației naționale în timp ce concentrându-se la nivel de bază. În 2017, GGAS a sărbătorit 100 de ani de advocacy de mediu și de conservare a hands-on.

load...

Directorul executiv Audubon California Brigid McCormack a lăudat contribuțiile GGAS la starea și conservarea păsărilor naționale - inclusiv rolul său principal în a face pe oameni conștienți de necesitatea de a proiecta și site-ul turbinelor eoliene în moduri care să reducă riscul letal pentru păsări.

Una dintre cheile succesului coerente și de anvergură a organizației a fost de voluntari sale dedicate, potrivit directorului executiv GGAS Cindy Margulis. Și ea ar trebui să știe - a început ca voluntar. Prin conexiunea personală a Păsărilor și GGAS, ea a pledat pentru protecția pe cale de dispariție din California cel mai puțin chire Alameda prin Friends subcomitetului Alameda Wildlife Reserve de GGAS.

load...

Audubon Society Golden Gate se bazează foarte mult pe personalul său dedicat și voluntari pasionați.

GGAS oferă, de asemenea, excursii, cursuri și oportunități de voluntariat pentru iubitorii de păsări de a se conecta cu natura semnificativ - și reciproc.

„Noi restaura habitatele la opt site-uri diferite pe fiecare parte din San Francisco Bay. Pe o bază lunară, avem aproximativ opt diferite oportunități de voluntariat pentru oameni pentru a ne ajuta să curețe malurilor, refacerea habitatelor, face de plantare nativ, precum și alte tipuri de administrare a mediului. Voluntariatul este o modalitate foarte bună pentru oameni să se întâlnească cei cu interese comune“, a spus Cindy.

Societatea oferă numeroase moduri de profundele a da înapoi

GGAS oferă o multitudine de moduri de oameni pentru a ajuta la protejarea populațiilor indigene de păsări. Pentru cei care aleg să se ofere voluntar , GGAS ofera proiecte de restaurare de habitat precum și o șansă de a se alătura uneia dintre cele trei comitete de conservare în cazul în care membrii se pot bucura de conversații și reuniuni cu alte birders și faunei sălbatice entuziaști. Cindy a declarat că organizația foloseste voluntari pentru a îndeplini multe dintre rolurile vitale care ajuta la susținerea organizației.

load...

„Am un personal mic de patru persoane și, dintre acestea, doar două sunt cu normă întreagă. Avem aproximativ 3.000 de voluntari pe o bază anuală, care ajuta organizația noastră face toate lucrurile pe care le facem“, a spus ea. „Ca parte a evenimentelor noastre de restaurare, vom lua voluntarii noștri la o plimbare de pasăre pentru a le arăta toate viața păsărilor, care este susținută de munca pe care o fac. Este motivant și înălțătoare.“

Cindy a observat că de zile de voluntariat publice - care au loc în primul rând la sfârșit de săptămână - crea oportunități pentru ca oamenii să vină în grupuri sau ca o familie și de a socializa cu ceilalți.

Oportunități de voluntariat abundă pentru persoanele care doresc să ajute natura în timp ce întâlnirea altele.

„Este o modalitate foarte bună de a fi în aer liber, dar, de asemenea, face ceva semnificativ în același timp“, a spus ea.

Pentru cei care au o pasiune pentru educație și sunt interesați de conducere excursii sau de predare istorie naturală la adulți, GGAS are deschideri pentru lideri de excursii pe teren voluntari. În plus, GGAS oferă mai mult de 165 de călătorii gratuite locale conduse de voluntari în fiecare an.

Voluntarii Weekday sunt, de asemenea, necesare în fiecare an școlar pentru a lucra în cadrul programului premiat Eco-Educație GGAS. Programul cheamă voluntari care să însoțească a treia, a patra și a cincea elevii de clasa in excursii zone umede ecologie. Cei interesați de a deveni voluntari Eco-Education pot găsi mai multe informații pe site-ul GGAS.

Organizația acceptă donații, inclusiv stocuri, imobiliare și alte bunuri pentru cei care sunt pe scurt timp, sau preferă să dea bani sau resurse. Donatorii primesc reduceri fiscale substanțiale și poate face , de asemenea , o diferență de durată pentru păsări Bay Area , prin includerea GGAS în voința lor sau planuri imobiliare. Programe cum ar fi Amazon , zâmbet , de asemenea , permite donatorilor să desemneze GGAS ca non - profit lor de alegere, iar organizația primește o mică plată de fiecare dată când se face o achiziție.

Train pentru a deveni un Docent & Help Altele Apreciați Păsări

GGAS oferă pregătire excelentă pentru cei care doresc să devină docents care ajuta vizitatorii la fața locului și apreciază păsări la mai multe locații, inclusiv Lacul Merritt, de-a lungul Bay Trail în Richmond, sau Cesar Chavez Park din Berkeley. Docents sunt importante în procesul de advocacy, deoarece acestea ajuta la răspândirea cuvântul despre păsări.

După finalizarea unei clase GGAS master Păsărilor în 2015, Bonnie Brown blogged că ea a sărit la posibilitatea de a adera la Programul Docent pe Alcatraz păsărilor de apă.

„Când am auzit despre Programul Docent pe Alcatraz anul de păsări de apă trecut, am știut că a fost ocazia de voluntariat pentru mine. Voluntariatul este distractiv, și, dacă vă plac păsările, nu mă pot gândi la un loc mai bun decât să se ofere voluntar Alcatraz. Puteți ajuta vizitatorii din întreaga lume să învețe un pic despre viața păsărilor“, a spus Bonnie.

Docents Golden Gate Audubon Society învețe pe alții despre populația de păsări Bay Area.

Bonnie a fost mulțumit de experiența ei și a expus pe mai multe responsabilități pe care instruiți docents se bucură.

„Responsabilitățile Docent includ o stație de personal de vizionare faunei sălbatice - aveți de a alege unde - și explicând activitățile și ecologia păsărilor de reproducere. Avem tendința domeniul de aplicare spotting și împrumuta binoclu pentru a ajuta vizitatorii obține o privire mai atentă la păsări, o mai bună apreciere a dinamicii coloniilor, și răspundem la întrebările și solicitările lor,“a scris Bonnie.

Bonnie, de asemenea, a observat că oamenii au început să ia cunoștință odată ce au văzut păsările de aproape. „Uneori, oamenii au fost doar ușor interesați de ceea ce am avut de spus, dar, de îndată ce au privit prin întinderea sau binoclul și a văzut fie ouă pe un cuib sau un pui copil, ceva ce a făcut clic și au început să pună întrebări. Acestea au fost mari momente pentru mine, de asemenea,“, a spus ea.

Lunar Vorbitor Seria prezintă Naturalisti Renumitele Cine Educați & Inspire

GGAS deține lunar Vorbitor Series, care oferă naturaliști de renume, fotografi, ornitologi, autori, călătorii internaționali, și alte cursuri fascinante.

„Noi facem aproximativ 11 serii de boxe pe an și, în acest an, am făcut de fapt, o serie bonus în afara ciclului nostru obișnuit pentru că am avut difuzoare speciale în oraș“, a spus Cindy. „Acestea sunt oportunități de învățare minunat pentru ca oamenii să vină și să se bucure. Sunt în mod normal, cu privire la pete de păsări mari, dar vom acoperi, de asemenea, aspecte care sunt semnificative.“

Pentru a acoperi costurile de evenimente, GGAS solicită non-membri pentru o donație voluntară de 5 $, dar membrii sunt bineveniți să participe în mod gratuit. GGAS are o gama interesanta planificat pentru primăvară și vară.

Golden Gate Audubon Society: Extindeți sfera de cuprindere a face noi & Păsărilor Buddies

Deplasarea cu GGAS este un mod aventuros pentru membrii de a extinde orizonturile în timp ce se confruntă cu medii diferite și conectarea cu alte persoane. Fiecare excursie cu ghid include un itinerar detaliat care conduce participanții la o înțelegere mai profundă a conservării păsărilor.

Locații recente excursie GGAS includ Mexic, Costa Rica, Southern Oregon, Texas și de Sud - pentru a numi doar câteva. Fiecare excursie include o taxă de înregistrare care beneficiază de programe de conservare și de educație de mediu Golden Gate Audubon. Acest lucru face posibil ca participanții să se bucure de o vacanță unică sprijinind în același timp Bay zona de conservare a păsărilor.

GGAS voluntar și absolvent de Master birder Programul Krista Jordan a plecat de numeroasele excursii pe teren și oportunități de explorare cu orizonturi extinse și o pasiune pentru a ajuta pe alții să învețe.

„Există un grup mare de oameni pasionați în zona Bay (și în întreaga lume) care lucrează în fiecare zi pentru a proteja păsările și de inspirație pe alții să facă același lucru,“ Krista blogged. „Am prieteni care nu de mult au preocupat de păsări înainte, dar ei sunt capabili de a vedea entuziasmul meu și încet au venit în jur. Curând, ei doresc să afle mai multe și să ceară pentru a eticheta de-a lungul. Pasiunea ta poate fi contagios și este puternic - amintiți-vă că „.

Cindy a spus că este recunoscătoare pentru personalul ei, voluntari și multe realizări ale organizației. Două evenimente majore sunt conților de Crăciun Bird din Oakland și San Francisco, care clasat printre primele 25 de capete de acuzare de păsări la nivel național în ceea ce privește numărul de specii găsite. În ultimii ani, numărul de Oakland a avut mai mulți participanți în domeniu decât orice alt număr de din lume.

„Când ai atât de mulți oameni acolo ține evidența a ceea ce se întâmplă cu păsări, de asemenea, ne permite să pledeze pentru locuri. Am fost în măsură să asigure protecția permanentă a unui lot de Parklands publice, și am făcut o mare parte din ea, pe baza științei noastre cetățean“, a spus ea. „De asemenea, ca urmare a acestei științe, munca de voluntariat, si advocacy, au fost create parcuri publice. Parcuri peste tot în Bay Area există numai din cauza unui grup de birders pasionat „.

Pentru mai multe informații, accesați www.goldengateaudubon.org.