Positivesingles: o comunitate în care persoanele cu stis pot găsi date și sprijin

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Calea de a găsi o dată sau de partener - de multe ori plin de trip-pericole și capcane - pot fi dificil de navigat în cele mai bune condiții. Dar , pentru cei cu o infectie cu transmitere sexuala (ITS), experiența poate veni cu o mulțime de anxietate. Multe persoane care se ocupă de un diagnostic ITS - si stigmatul asociate - de multe ori simt ca sunt singuri cu boala lor. Din fericire, PositiveSingles a creat o comunitate plină de speranță, în cazul în care mai mult de un milion de membri cu ITS sunt găsirea de prieteni, datele, și, cel mai important, înțelegere.

Nimeni nu vrea să strice , eventual , romantismul unei date de a trebui să mărturisească „Eu am o ITS“ , dar pentru milioanele de oameni care suferă de o infecție cu transmitere sexuală , este o conversație necesară. Pentru ei, problema imaginind cum - și când - pentru a spune un potential partener cu privire la starea lor se poate face descoperirea iubirii pare ca o sarcină imposibilă.

load...

Jenelle Marie Davis este purtătorul de cuvânt PositiveSingles și ajută să ofere sprijin membrilor.

„Cand oamenii se diagnosticat, prima întrebare este întotdeauna,«Cum voi până în prezent din nou?»“ , A declarat Marie Jenelle Davis, purtător de cuvânt PositiveSingles , o datare și crearea de rețele site - ul construit doar pentru cei cu ITS. „ De obicei, ceea ce știu este foarte puțin și foarte stigmatizat.“

Mulți utilizatori ecou cuvintele Jenelle lui în mii de articole postate pe forumuri și bloguri site-ului internet - toate achingly similare. Un membru întrebat: „Cine ar vrea cineva cu o ITS incurabilă?“ Și a recunoscut că, înainte de a găsi PositiveSingles, el a simțit „descoperirea iubirii adevărate nu mai era o opțiune.“

load...

PositiveSingles este de a ajuta pentru a schimba povestea pentru utilizatorii lor, oferind un mediu în care se pot face conexiuni cu alții și de a găsi acceptarea de care au nevoie pentru a reconstrui viața lor - și, poate, găsi dragostea.

Treci Bizarul Reveal fiind deschis de la început

Înscrierea pentru PositiveSingles este mult ca este pe alte site-uri matrimoniale, cu o singură diferență remarcabilă: „Condiții de viață cu“ categorie, în cazul în care utilizatorii dezvăluie tipul de STI cu care acestea au fost diagnosticate. Diagnosticele sunt afișate în mod deschis pe profiluri de utilizator, și includ infecțiile pe termen scurt, cum ar fi gonoreea si sifilis, precum și condițiile pe termen lung, cum ar fi herpes si HIV.

Utilizatorii dezvăluie ITS lor diagnostichează la înscriere, eliminând necesitatea de a avea „vorbesc.“

load...

După aderarea, utilizatorii pot profita de caracteristici uzuale de dating online, cum ar fi posta mai multe fotografii de profil și utilizând caracteristica de căutare pentru a urmări în jos care se potrivesc perfect. Membrii standard - diferențiate de membri „aur“, sau utilizatorii plătite - pot căuta în funcție de sex, vârstă și de stat, și a vizualiza toate fotografiile publice de date potențiale. Pentru mai multe filtre, încercați să devină un membru de aur, și pentru a obține posibilitatea de a căuta în funcție de distanța, starea, sau o varietate de criterii fizice și stilul de viață.

S-au găsit un profil care ar putea aparține „The One“? Adăugați la lista dvs. „Favorite“, sau trimite-le un „pupic“ pentru a sparge gheața. Email-urile pot fi schimbate între membrii de aur, permițând conversații complete și o conexiune mai profundă.

PositiveSingles are de asemenea o cameră de chat live, care este accesibil pe deplin membrilor de aur și liber pentru a vizualiza pentru membrii Standard. Utilizatorii care au pornit în camera de chat poate adăuga un utilizator la „Favorite“ sau trimite un mesaj privat chiar de la fereastra de chat.

Pentru intimitatea conștient, există funcția „Exit Quick“, disponibil numai membrilor plătite. Butonul „Exit Quick“ închide website-ul PositiveSingles, redirecționeze utilizatorul la altul, site-ul mai inofensivi pentru a proteja intimitatea lui sau ei de privitori.

Efectuarea Connections pentru a construi o comunitate

Mai mult de o dată, deși, mulți utilizatori PositiveSingles pur și simplu trebuie să știe că nu sunt singuri. „În cele din urmă, oamenii vor să se simtă ca ei să corespundă, ca exista cineva care înțelege de unde provin de la“, a spus Jenelle.

Toata lumea la PositiveSingles știe cât de important este ca utilizatorii să se simtă un sentiment de apartenență, și ei au muncit din greu pentru a construi o comunitate în condiții de siguranță, deschis, unde utilizatorii nu pot găsi doar o dată, dar mult resursele necesare, sprijin și înțelegere.

Membrii sunt încurajați să profite de pe blog -ul PositiveSingles' - deschis atât membri plătite și gratuite - în cazul în care acestea pot scrie și menține posturi personale. Aici, alți membri pot găsi inspirație, luând inima că ei nu sunt singuri în luptă cu condițiile lor. Mai mult de 500 de noi posturi de blog sunt distribuite pe PositiveSingles în fiecare zi.

Forumurile de la PositiveSingles sunt cel mai bun loc pentru a găsi răspunsuri și sfaturi.

Pentru utilizatorii cu întrebări sau care au nevoie de consiliere, forumurile site-ului sunt pline de membri activi, poate fi util dispus să transmită cunoștințele și experiența lor. Subiectele variază de la a face față cu diagnosticul și rupere de știri la familie, la noi medicamente si tratamente.

Unul dintre cele mai noi completări la instrumentele de rețea de pe PositiveSingles este Facebook-esque „grupuri“ caracteristică, în cazul în care utilizatorii se pot alătura alți utilizatori în grupuri pe baza intereselor acestora. Multe dintre grupurile formate până în prezent sunt regionale, deși există mai multe pentru utilizatorii din anumite intervale de vârstă, cu una dintre cele mai mari fiind grupul „Peste 40“. Există atât grupuri publice și private, precum și posturile făcute în cadrul unor grupuri private, sunt vizibile numai pentru membrii grupului.

Resurse pentru a se ocupa de diagnosticul

Ca parte a efortului lor de a fi pachetul total pentru cei cu ITS, PositiveSingles oferă, de asemenea, o mare varietate de resurse informaționale și de sprijin membrilor lor. Pagina de informații cuprinzătoare include detalii despre simptome, testare și probleme juridice, și chiar oferă o galerie de imagini utile.

Pentru cei care cercetarea optiuni de tratament, există sute de „Povestiri postate de tratament“ , în cazul în care utilizatorii împărtășesc medicamente si tratamente care au lucrat cel mai bine pentru ei. Probleme în a găsi clinica dreapta? PositiveSingles are o mare bază de date de peste 900 de locații de îngrijire , care pot fi sortate după stat.

Una dintre caracteristicile cele mai unice ale PositiveSingles este funcția „Live Support“, care oferă membrilor posibilitatea de a vorbi cu un consilier pe deplin acreditat la cerere. Toți PositiveSingles consilieri au medii în domeniul sănătății publice și / sau ITS, au o vastă experiență care se ocupă cu probleme medicale confidențiale, și sunt pe deplin verificate pentru a asigura siguranța și confidențialitatea membrilor site-ului.

Găsirea de acceptare - si dragoste - Cu PositiveSingles

Deși nu toate persoanelor care sufera de o ITS trebuie sa traiasca cu simptome de zi cu zi, toate trăiesc cu stigmatul constantă a condițiilor lor. Pentru ei, PositiveSingles este acolo, ajutându-le să-și schimbe viața - și să vină la termeni cu diagnosticul lor.

Tone de utilizatori au găsit dragoste mulțumită PositiveSingles.

De povești de succes de la mii de utilizatori PositiveSingles elogia multe virtuți ale site - ului care au ajutat să găsească lor fericit-vreodată-afters. Cele mai bune povești, deși, sunt călătoriile neașteptate care se termina cu membrii care arată recunoștință pentru chiar condițiile pe care odată ce au considerat a fi blesteme.

„În cazul în care nu au fost pentru noi contractarea ce am făcut, nu am fi întâlnit,“ a concluzionat un membru, care a primit răspunsul la întrebarea lui „Cine ar vrea cineva cu o ITS incurabilă?“, Atunci când a întâlnit-acum fiancГ © e pe PositiveSingles. „Viețile noastre sunt mai bune și mai fericiți decât oricând înainte.“