Poți încă să fii îndrăgostit chiar dacă te înnebunește?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Poate două lesbiene să fie în dragoste și nu este compatibil? Dragostea este un lucru și compatibilitatea este o alta, astfel încât răspunsul rapid și murdar aici este da dracu!

Cu toții am văzut sau a fost acel cuplu care a luptat ca două pisici întâlni pe un gard pe timp de noapte, și lupte pisica sunt unele dintre nastiest.

Ce este dragostea?

Dragostea este o combinație nebună de biologie și de comportament. Hormonii noștri sunt un amestec uimitor de substanțe chimice care creează tot felul de sentimente, atracții și comportamente, și ceea ce noi numim iubire este cu siguranță una dintre ele.

load...

Știința a descoperit că este un drog de dragoste - un cocktail de mare potență de hormoni care declanșează la ceea ce noi numim chimie sau de atractie si ne tine blocati unul cu altul chimic și emoțional chiar și atunci când putem ajunge abia împreună unii cu alții și cu greu ne cunoaștem.

Ce e atracția sexuală a fost de a face cu compatibilitate? Absolut nimic!

Căutarea noastră de dragoste și de compatibilitate este determinată de nevoia noastră profundă pentru acceptare și semnificație prin contact uman și de conexiune. Este acel loc de a fi cu o altă ființă umană în cazul în care ne simțim în siguranță chiar până la miezul nostru.

load...

În cele din urmă asta e ceea ce căutăm atunci când ne gândim la dragoste - un profund sentiment de siguranță care respectă și acceptare că nu se întâmplă departe.

„Trebuie să se concentreze pe ceea ce

mare despre iubitul tău.“

Ce este compatibilitatea?

Compatibilitatea este posibilitatea de a obține de-a lungul. Nu este vorba despre trasaturi de personalitate sau chiar place aceleași lucruri. Este vorba despre a fi în măsură să se ocupe de lucrurile de zi cu zi de viață, și care include sexul, banii, relația ta și copii.

Este dorința de a face munca de a obține de-a lungul și de negociere ca te duci de-a lungul ceea ce se va și nu va funcționa pentru fiecare dintre voi. Este un angajament de respect profund de dvs.

Diferențele ca indivizi care creează o relație împreună.

Cuplurile mai compatibili sunt cei care sunt dispuși să vadă reciproc prin ochelari roz pentru totdeauna și întotdeauna.

load...

Aceasta este o abilitate set oricine poate dezvolta cu practica si angajament - pentru a lua ochii de faptul râgâieli partener, frunze de încurcături în jurul și ceasuri de fotbal fără încetare și să se concentreze pe faptul că gătește cina pentru tine, atunci când trebuie să lucreze cu întârziere, face rufele într-adevăr bine și este la fel de angajat la salvarea de bani ca tine.

Compatibilitatea este despre ceea ce se concentreze pe într-o relație. Pot să vă spun din experiența personală ceea ce se concentreze pe creste in putere.

Când te concentrezi asupra a ceea ce nu funcționează sau petele nu atât de fericit în relația ta, acel loc va arăta mai rău și mai rău pentru tine.

Dacă vă concentrați pe ceea ce funcționează și ce este mare despre partenerul tau, tensiunea dintre punctele tari usureaza. Cu practica, ceea ce este bine și crește flori.

Aceasta este cuplurile iubitoare au truc pe care alții e dor.

Nu e că fie partener este perfect. Este că nu se concentreze pe asta. Ele nu dau o mulțime de energie sau de gândire. Ei au îmbrățișat că nimeni nu este perfect, inclusiv pe ei înșiși.

Nu aveți nevoie de un grad de colegiu pentru a învăța cum să obțineți de-a lungul. Trebuie doar determinarea de a ignora ceea ce nu este de lucru și să înceapă să se concentreze asupra a ceea ce funcționează și ce este minunat despre iubitul tău. Ține față și în centru.

Incompatibilitatea Acopera dragoste. Nu-l lăsa. Este într-adevăr nu trebuie să fie în acest fel.

Sursa foto: midliferocksblog.com, 3poundsofrealestate.com, people.theiapolis.com