Poți să ai o relație minunată fără sex grozav?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Sexul este ca o ploaie. Când ești într - o secetă, este greu să se gândească la nimic altceva, și când o ploaie blândă cade în fiecare noapte, nu dau un gând al doilea. Când totul este în echilibru, putem ataca toate aspectele legate de muncă și de viață și vigoare cu vibrație.

Importanța unei relații sexuale bune nu ar trebui să fie estimată în conformitate cu. Chimie sexuală Great are capacitatea de a ne satisface la nivel fizic, emoțional și chiar intelectuale. Sexul mentine ego-ul nostru puternic și ne permite să se simtă capabil în alte domenii ale vieții, în timp ce plictisitoare sexul ne poate lăsa senzație incompletă, incompetent și chiar un pic deprimat.

load...

Se pune întrebarea: Cât de important ar trebui să fie de sex în relațiile noastre? Este sexul subunitară o afacere-breaker daca fata noastra sufletul pereche ? Este sexul uimitor suficient pentru a ne descurca într - o relație în alt mod neinspirat?

Într-o lume perfectă (bine, lume perfectă unui om) am putea avea o femeie pic dulce la domiciliu de a iubi și hrăni inimile și sufletele noastre și o viespe erotică de foc din apropiere pentru a oferi sex incredibil de cald, care poate veni numai de la placeri carnale interzise - vânătoarea și cucerirea și varietatea. Dar asta este o poveste pentru o altă zi. Astăzi este despre realitate.

load...

Cauti ceva mai mult.

Dacă suntem sinceri cu noi înșine, înțelegem că avem nevoie să avem un pic de dorință fizică pentru o femeie înainte de a alege să se apropie de ea. Dar există ceva mai mult că noi căutăm atunci când ne jucăm pentru tine. Poate că e încrederea ei profesională, că licărire meditativ în ochiul ei, care dezvăluie ei lucrări misterioase interioare, sau un sentiment de pace și confort ne simțim în prezența ei.

Este adâncimea și lățimea caracterului și personalității sale , care în cele din urmă să ne bloca pe cineva special. Ei uluitoare fata, păr, piele și curbe pot prinde ochiul nostru inițial, dar dificil de a găsi calitățile sunt compatibilitate, interes și o legătură de compasiune. Acestea sunt piesele de atracție care ne fac să se abțină de la ascuns înainte de a se trezește.

„Puteți rămâne în jurul valorii de sex în timp ce încerca să construiască legătura,

load...

dar dacă această dimensiune nu se dezvoltă, gândiți-vă în mișcare

pe. Mult sex se răcește mereu în jos, oricum, mai ales atunci când

nu există nici un foc în inimă să-l păstrați la cald „.

Bad sex este mai ușor de a îmbunătăți decât o relație proastă.

În cazul în care sexul începe medie, dar chiar iti place fata, amintiți-vă că este mai ușor de a îmbunătăți sexul decât este de a îmbunătăți o relație proastă. Relația trebuie să fie centrul tuturor pentru termen lung.

Vestea bună este că , dacă ea nu vă satisface complet la început, ea are , probabil, nu a avut o mulțime de parteneri și experiențe sexuale lipsite de sens pentru a perfecționa abilitățile ei. Asta e treaba ta. Dacă ea pune un amortizor pe lucruri atunci când doriți să exploreze noi posibilități, poate fi necesar să vorbească, încetini și se adaugă un pic de romantism cu vin, muzica si lumina lumânărilor.

Sau poate că ești tu. Nu poți doar Wham bam adevărata ta dragoste în același mod în care a făcut cu acea majoretă pe bancheta din spate al cărui nume nici măcar nu știu. Dacă doriți un răspuns mare, da - i ceva mare pentru a răspunde.

În cazul în care nu există iubire, există o cale.

Desigur, există acele momente când stiluri sau chimia sunt doar atât de diferite, încât nici unul dintre voi are magia sexuală celălalt este în căutarea. În cazul în care nu există iubire, există o cale. Comunicarea este cheia, în caz contrar s-ar putea merge atât doar prin mișcări și se lasă reciproc să-și piardă interesul complet. Dacă ea nu are nici un indiciu că nu sunt îndeplinite (și invers) lucruri nu se va face mai bine.

Intotdeauna asculta ce are de spus. Ea citește cărți și reviste și ceasuri emisiuni TV pe tema tot timpul. Dacă ea vrea să vadă un consilier, o fac. Dacă ea are și alte idei, încercați - le. Uneori , va trebui să facă ceva pentru a face mare pentru ea, și ea va trebui să facă ceva pentru a face mare pentru tine. Asta e ok!

Optarea pentru o mare sex cu o relație de gol la interior este o reteta perfecta pentru a da departe de jumătate din posesiunile tale lumești la fiecare cinci ani. Este mult mai greu de a crea dragoste decât este de a crea o mare de sex. Puteți rămâne în jurul valorii de sex în timp ce încerca să construiască legătura, dar dacă această dimensiune nu se dezvoltă, gândiți -vă în mișcare pe. Mult sex se răcește mereu în jos , oricum, mai ales atunci când nu există nici un foc în inimă să - l păstrați cald.

În această vârstă de îmbunătățiri farmaceutice, orice om poate efectua lung și bine și să fie din nou la placa pentru o altă rundă în cel mai scurt timp. Provocarea pentru un om acum nu ar trebui să fie el însuși sau chiar femeia lui satisface punct de vedere fizic, ci mai degrabă pentru a găsi că conexiune transcendentă care ridica sexul dintr-o scurtă eliberare la o legătură înălțătoare și care îndeplinesc care ajunge mult dincolo de momentul plăcerii.