Potriviți conexiunile pierdute - cum funcționează această caracteristică

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Match a fost fondată în urmă cu mai mult de 23 de ani, ceea ce face cel mai longeviv dating site - ul din industrie. Dar asta nu înseamnă meci și- a pierdut marginea ei. Echipa întotdeauna vine cu noi modalități de a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi.

De exemplu, în 2012, Match a lansat evenimente amestecă. Cel mai recent, în 2017 a introdus Match membrii conexiunilor pierdute într - o încercare de a amesteca dating online , cu acces offline matrimoniale. Iată tot ce trebuie sa stiti despre acest instrument:

load...

Conectați-vă la App & Go la Conexiuni Pierdute Page

Primul pas este să vă conectați în aplicația meci ( iOS sau Android) și du - te la pagina Conexiuni Pierdute. Vei vedea lângă căutare, Daily, potriviri reciproce, Reverse Meciuri, Mesaje, interese, și pagini Evenimente, printre altele.

Se lasă de potrivire să utilizați Locația dvs.

Legături pierdute va funcționa numai dacă vă înscrieți în ea.

După cum spune pagina Conexiuni pierdute, „Ai putea traversa căi cu membrii meciurilor în fiecare zi, fără să-și dea seama. Conexiuni pierdute este sansa ta de a spune în cele din urmă, "Bună.“

load...

Cu toate acestea, caracteristica nu va funcționa decât dacă optați în ea. Vei clic pe cuvintele „Să mergem“ pentru a începe.

Odată ce ați face acest lucru, de meci va fi capabil de a utiliza locația dvs. Pentru a găsi oameni care au fost în aceleași baruri, restaurante, parcuri, săli de sport și alte locuri ca și tine, în același timp.

Răsfoiți o alimentare persoanelor pe care le-am intersectat cu in Real Life

În continuare, meci vă va arăta un feed de meciuri compatibile, cum ar face în mod normal. Cu toate acestea, această alimentare se bazează pe locația și criteriile dvs., dar locația este cea mai mare prioritate.

În plus față de a vedea cuiva numele, vârsta, și fotografie, veți vedea cât de multe ori v - ați intersectat cu ei și punctele de intersecție unde ați traversat ultima unul pe altul ( de exemplu, Madison Avenue și 51st Street). Unii s- au plâns că ei cred că este nesigur Conexiuni pierdute , dar Match spune că protejează identitatea complete ale oamenilor și nu dezvăluie locațiile exacte.

load...

Ca Profiluri, trimite mesaje si aranja Meetups

Scopul meciului, cu conexiuni pierdute este de a încuraja mai mulți oameni pentru a sparge gheața.

Odată ce cineva capturile ochi, vei face tot aceleasi lucruri, normal ar fi pe meci, inclusiv vedea profilul și fotografiile lor, „cum ar fi“ ei, cereți-le să folosească matchPhone, și prin e-mail.

Ideea este de a face mai puțin incomod pentru a sparge gheața cu un străin. Ai putea încerca ceva simplu ca, „Hei, am văzut au fost drumeții în Parcul Griffith duminica trecută, de asemenea! Există și alte trasee îți plac? Ar fi minunat să ne întâlnim cândva și să compare note.“

Pentru mai multe sfaturi cu privire la modul de a iniția conversații cu meciurile online, consultați acest articol.

Legături pierdute se straduieste sa face mai ușor de Start Conversații

Match nu este prima companie pentru a crea o conexiune pierdute Caracteristica - cele mai multe dintre noi au văzut, probabil, acest lucru pe Craigslist. Cu toate acestea, Match este de a face îmbunătățiri importante ale conceptului. Nu numai ca este mai sigur pe Conexiuni pierdut meci, deoarece oamenii trebuie să se înregistreze pentru un cont (și, uneori, să plătească pentru el), iar echipa monitorizează în mod regulat site-ul - dar este mai precisă. Deci, mergeți mai departe și să dea un try Legături pierdute. Puteți renunța oricând, dacă nu-ți place.