Povestiri de dragoste Facebook - prezentarea unor povești de romantism și sfaturi despre întâlnirile cu partenerii sociali

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Ca un adoptatorul timpurie a internetului, Julie Spira a fost implicat în lume dating online , din anul 1994. După ce a câștigat o experiență semnificativă - atât bune și rele - pe datele proprii ei, ea a devenit un expert autodidact în toate aspecte de dating online. Ea știa că ar putea ajuta pe alții încearcă să -și croi drum spre romantism pe web, astfel încât ea a creat un site web, CyberDatingExpert.com, pentru a partaja ei know-how. Julie a continuat coaching - ul single de pe dating online , și a publicat cartea ei „ Primejdiile Cyber-Dating: Confesiunile unui romantic plin de speranță în căutarea pentru dragoste online ,“ un memoriu povestind experiența ei la-250 , plus dates.In 2013, Julie a lansat FacebookLoveStories.com la evidenția poveștile de succes ale cuplurilor care au întâlnit pe Facebook și de a oferi sfaturi pentru intalniri pe social media. Site - ul ei a câștigat rapid de tracțiune, și, ca urmare, Julie a fost cotat ca fiind unul dintre mass - media de experți sociale datare cele mai influente de site - ul de revizuire social media Klout.

Acum trei decenii, Bonnie și Josh erau atât de tineri profesioniști dedicați care lucrează pentru aceeași firmă de publicitate din New York City. Deși cei doi au fost staționate în diferite departamente la firmă și nu a interacționat mult la locul de muncă, ambele au luat același autobuz pe Fifth Avenue acasă în fiecare seară. Acest lucru a dat Bonnie și Josh o șansă de a ajunge să se cunoască reciproc, și au format în curând o prietenie puternică.

load...

„Ne-a plăcut fiind amici de autobuz, schimbul de evenimentele zilei și râzând prin toate“, a spus Bonnie.

Dar, când Bonnie sa căsătorit și a lăsat locul ei de muncă pentru a crește cei doi copii din Connecticut, a pierdut legătura cu partenerul ei fac naveta.

Ani mai târziu, Bonnie se trezi din nou divorțat și în căutarea de a reporni viața socială. Luând sfatul fiului ei, ea a semnat pentru Facebook și a început să caute la prieteni vechi - și Josh a fost la partea de sus a listei ei.

„I-am trimis un mesaj întreba dacă el mi-a adus aminte, și el a răspuns în termen de ore, atât de încântat să audă de la mine“, a spus Bonnie. „În termen de trei zile, am vorbit la telefon timp de ore, la un moment dat, și, în câteva săptămâni, am făcut o dată pentru cină.“

load...

Când a sosit transportă un tort morcov și o duzină de covrigi, Bonnie știa Josh avea să fie unul, iar cei doi s-au căsătorit, nu după mult timp.

„Tortului a fost un delicios autobuz Fifth Avenue“, a spus Bonnie. „Acum, iată-ne din nou, schimbul de viața noastră și râzând prin ea. În visele mele cele mai sălbatice n-aș fi imaginat că Facebook ar schimba viata mea, dar a făcut-o.“

Povestiri love spune povesti despre cupluri, cum ar fi Bonnie si Josh, care a conectat pe social media.

Deși romantic și inspirație, Bonnie și povestea lui Josh nu este unic. Nenumărate cupluri au reconectat sau au găsit dragoste pe Facebook, și, în 2013, Julie Spira a decis să difuzeze poveștile lor lume, cu site-ul ei FacebookLoveStories.com.

Pe site-ul ei, Julie povesteste despre cuplurile care au găsit reciproc pe populara platforma de social media.

load...

„Am fost foarte intrigat cu faptul că Facebook poate face ușor să se reconecteze cu o dragoste sau cineva cunoscut odată de mult pierdut“, a spus ea. „Facebook ar putea fi cea mai mare platforma din lume, datând dacă ar vrea să fie.“

Un blog construit pentru a împărtăși dragostea aventurile online de oameni reali

Julie a avut întotdeauna degetul pe pulsul de dating online, și, în ultimii ani, ea a început să observe că mai multe persoane au fost întâlnirea prin Facebook și alte site-uri de social media.

„Am fost de gând să nunti pentru cuplurile care au cunoscut prin intermediul social media, și am fost coaching-ul de oameni care au fost descoperirea iubirii pe Facebook și Twitter“, a spus ea.

De asemenea, ea a început să înțeleagă că starea relație a fost cel mai puternic lucru pe Facebook.

„Atunci când oamenii se schimba starea lor într-o relație, angajat sau căsătorit, oamenii doresc să înveselească pe aceste zile fericite“, a spus ea.

Julie asigură narațiunile de pe site-ul ei înfățișează povești adevărate despre cuplurile care au întâlnit pe Facebook.

Atunci când echipa de comunicare a platformei a luat cunoștință de ei Povești Cyber ​​dragoste apară pe CyberDatingExpert.com, unde a împărtășit povești de dragoste on-line, au ajuns la ea atât servi ca Ziua datarea expert Facebook Valentin și pentru a crea un site dedicat exclusiv povești de romantism pe Facebook. Ei știau că Julie ar fi candidatul perfect pentru a crea un astfel de risc. Astfel, sa născut povești de dragoste pe Facebook.

Julie a spus că a mii de povesti de cupluri care au găsit dragoste pe social media colectate. Unii reunit cu iubirile pierdute. Alții legate de oameni care au fost zdrobește lor secrete de liceu și care au avut în cele din urmă curajul de a urmări. Mulți străini întâlnit, fie de la prieteni recomandat Facebook sau grupuri de Facebook dispun care se conectează oameni din întreaga lume.

„Cred că doar dă oamenilor un cald, sentiment bun atunci când citesc povești de dragoste pe Facebook“, a spus ea. „Nu e nimic, dar fericire acolo.“

Colecționat Narațiunile De la cuplurile care au fost conectate pe Facebook

Julie colectează poveștile ei în mai multe moduri. Din moment ce ea are o relație cu echipa de relații publice Facebook, ea e în stare să găsească povești convingătoare că nu ar fi venit peste altfel.

Oamenii pot trimite poveștile lor de succes în sine pe FacebookLoveStories.com spre examinare Julie să fie prezentate pe site-ul, dar nu fiecare poveste a trimis drumul este publicat. Ea respectă regulamentele editoriale stricte.

Cuplurile sunt prezentate pe site numai în cazul în care acestea includ fotografii cu poveștile lor, iar Julie nu va publica nimic fără a verifica dacă identitățile și poveștile cuplurilor sunt reale.

Calitatea este de asemenea important. Julie primește mii de depuneri, astfel încât doar cele mai bune narațiunile face pe site-ul. Ea are un loc moale pentru romante reaprins, pe care ea spune ca sunt foarte puternice, mai ales că atât de multe se întâmplă prin intermediul Facebook.

Un basm preferat: Sophie și Trevor

In timp ce Julie adoră mii de povești ea partajate pe blogul ei de la începuturile sale, ea ne-a spus câteva ies în evidență.

„Mi-ar trebui să spun povestea mea preferata a fost Sophie și Trevor“, a spus ea. „Este o poveste de dragoste în cazul în care traversează continente.“

Cuplul sa întâlnit într-un grup pe Facebook pentru fanii Star Wars. Fără platforma de social media, ar fi fost o asociere puțin probabil, ca Trevor a trăit în Indiana și Sophie salutat de peste iaz din Anglia. După câteva luni de chat și construirea o prietenie, au decis au vrut să se conecteze în persoană și a vedea dacă a existat o scânteie.

Cei doi au decis să se întâlnească la Berlin pentru prima dată de când a fost un oraș neutru.

„Au dat seama că ei se încadrează în dragoste și a intrat într-o relație de lungă distanță, care, după cum știm are un număr foarte mare de provocări, chiar dacă sunteți în același stat sau pe aceeași coastă“, a spus Julie. „relații de lungă distanță sunt pline de provocări, dar au avut relația lor intercontinental, și în cele din urmă au căsătorit în New York, unde ambele acum trăiesc.“

Julie ne-a spus că iubește modul de Facebook a adus cuplul împreună din întreaga lume și a avut ca rezultat o până la adânci bătrâneți.

Povestiri love: Sfaturi cu privire la formarea de legături de lungă durată în epoca digitală

În plus față de prezentarea povești de cupluri care au legătură sau reconectată, pe Facebook, Julie folosește de asemenea Povestiri Facebook Dragostea pentru a împărți sfaturi utile pentru intalniri pe social media, în cazul în care atât de multe single-uri sunt deja hangout. Ea oferă sfaturi cu privire la orice, de la modul de a face pagina dvs. De Facebook mai multe dateable la modul de a găsi dragostea pe social media.

De asemenea, ea scrie despre noi caracteristici Facebook și modul în care acestea au impact asupra întâlnire. De exemplu, Julie a scris recent despre un nou instrument care permite utilizatorilor să ia temporar o pauză de la cineva. Ea ne-a spus acest lucru este schimbător joc, deoarece una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primeste este dacă oamenii ar trebui să rămână cu prietenii lor de pe Facebook exes.

Când oamenii rupe, mulți Unfriend instantaneu acea persoană pentru că sunt nebun, ceea ce face o declarație mare. Cu toate acestea, unele cupluri într-adevăr nevoie doar de spațiu și timp să se răcească, și ei pot chiar primi înapoi împreună după realizarea iarba nu este mai verde în altă parte.

„Uneori e că, în cazul în care între etapa cupluri rupe, dar poate ei pur și simplu nu sunt siguri și au nevoie de un pic de timp în afară“, a spus Julie. „Dacă le ascundeți temporar, nu te trântind ușa închisă.“

Julie comentarii Facebook și social media paginile ei clienti de coaching matrimoniale existente, precum și controale cu privire la profilurile social media datele potențialul lor pentru a vedea dacă sunt un meci.

„Poti spune multe despre cineva din fotografiile pe care le postează“, a spus Julie. „Din moment ce dating online, a devenit o experiență de întâlnire socială, nu există nici un motiv pentru simplu nu se uite la Facebook pentru a găsi o conexiune potențială de dragoste.“

Julie ne -a spus că e mulțumit să păstreze povești de partajare sfaturi de întâlnire și de succes, dar, pentru viitor, ea se gândește chiar mai mare. Ea lucrează la transformarea acestor povești romanțe noi și reaprins într - o serie de televiziune sau un film. Pentru a ține pasul pe cele mai recente de la Julie, urmați @ FBLoveStories pe Twitter și Facebook , cum ar fi Povești de dragoste la pe pagina de Facebook a site - ului.