Poz: reducerea stigmei hiv o poveste la un moment dat

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

411: Dispunând de o rețea datând de membri 150.000, mărturii personale adăugate de știri pe săptămână și în mod constant actualizate, POZ sfarmă bariere și sprijinirea unei comunități adesea stigmatizati pe nedrept: cei care trăiesc cu HIV.

În cazul în care epidemia de SIDA copleșit prima SUA in anii '80, oamenii au fost șocați și speriat, și persoanele care trăiesc cu HIVau fost adesea evitate.

Revista POZ și POZ.comserve ca avocați care luptă activ împotriva stigmatizării, oferind persoanelor cu HIV-pozitivi si pe cei dragi cu atenție, sprijin și informațiile de care au nevoie.

load...

Mai mult de 125.000 de exemplare ale revistei POZ sunt distribuite in intreaga natiune de opt ori pe an, și mai mult de 70 la suta din persoanele care locuiesc în SUA whoare conștienți de statutul lor HIV-pozitivi sunt atinse lunar prin POZ.com și site-urile lor de social media care reflectă impact semnificativ au făcut asupra comunității.

Revista POZ oferă persoanelor HIV-pozitivi si pe cei dragi cu sprijinul și informațiile de care au nevoie.

POZ este una dintre mai multe platforme centrate pe sănătate publicate de inteligent + Strong, un important furnizor de informații imparțiale și de iluminat de îngrijire a sănătății.

load...

„A fost vorba despre moarte cu HIV. L - am transformat în care trăiesc cu HIV , “ , a declarat Ian Anderson, Smart + președinte puternic și COO.

Avem o șansă de a discuta cu Anderson pentru a se îngropa în detaliile POZ și influența.

Echipa Harnic spatele POZ

Fețele POZ au fost combaterea stigmatul de HIVand se deplasează o națiune spre o since1994 perspectivă mai luminat și plin de speranță.

„În vârstă de 30 de ani, stigmatul încă apare prea mult în această țară“, a spus Anderson.

POZ Fondator Sean Strub este un autor bine cunoscut și activist în comunitatea HIV, a cărui viață a fost „deturnat“, pentru a pune diagnosisin cuvintele sale, atunci când epidemia a fost declanșată în SUA la începutul anilor 1980.

Sean Strub, POZ Fondator și Avizare Editor

Prezența Strub în platforma activismului HIV / SIDA are includedparticipation în demonstrații îndrăznețe sociale, anear-Win candidează pentru Congresul SUA ca prima candidat deschis HIV-pozitivi si cateva premii recunoscând contribuția sa.

load...

Munca Strub cele mai recente, „contorizează corp: O Memoir de Politică, sex SIDA și supraviețuire,“ include un cont personal de luptă unui tânăr cu politica conflictuale și personalitățile care afectează viața fiecărui individ cu HIV-afectate, ceea ce duce până la thefounding de POZ.

Astăzi Strub conduce un grup în taxa împotriva problemelor necriminalizare pentru cei cu un statut HIV pozitiv.

Site-ul sora lui POZ, AIDSmeds, oferă persoanelor care trăiesc cu HIVwith informațiile și resursele de care au nevoie pentru a lua decizii înțelepte de îngrijire a sănătății. AIDSmeds Fondator Peter Staley a fost prezentat chiar și în nominalizat la Oscardocumentar „Cum sa supravietuiesti o plagă.“

„Acest lucru a fost înainte de a exista medicamente“, a spus Anderson. „Aceștia sunt cei care stăteau în biroul FDA si a pus un prezervativ peste casa senatorului Helms' pentru a sublinia ceea ce se întâmplă și lipsa completă de atenție cu HIV a fost obtinerea. Este pur și simplu uimitor ceea ce acești oameni au făcut.“

Nu am putut fi de acord mai mult.

Spectrul larg de nevoi adrese POZ pentru persoanele afectate de HIV-include forumuri, peer-to-peer mentorat privat, știri de zi cu zi, caracteristici de investigație și multe altele.

Oriol Gutierrez, POZ redactor-șef

„Eu dau tot creditul pe partea editorială -Ei evidenția și aduce la povești reale de lumină și de a face o schimbare reală“, a spus Anderson.

Leading taxa pe partea de conținut este Oriol Gutierrez, POZ redactor-șef, care a fost diagnosticat cu HIV în 1992.

Gutierrez supraveghează o echipă de bloggeri, editori, experți și membri ai comunității care contribuie pentru a oferi o medie de 25 de povestiri, actualizări de știri și mărturii înălțătoare în fiecare săptămână.

Și odată ce ați becomea POZ Staffer, ești pentru totdeauna o parte din familie.

„Nu contează dacă sunteți în editoriale, de circulație, de vânzări - oamenii sunt conectate pentru totdeauna la ceea ce facem noi aici“, a spus Anderson „Suntem o companie relativ mică, dar ne întâlnim la fel de mult mai mare, și este. Într-adevăr, deoarece întreaga comunitate este cu noi.“

Povestiri POZ: depășirea obstacolelor și Stigmatele spargere

Într-o varietate de moduri, revista POZ si persoane fizice oferta POZ.com HIV-pozitivi și persoanele ale căror vieți sunt atinse de virus de orientare, încurajare și actualizări pe teme importante, relevante pentru HIV / SIDA.

Ca urmare publicul de la imprimare la web social media, POZ oferă conținut, indiferent de locație sau de subiect.

În timp ce actualizările lor de tratament și actualizări de vindecare sunt destul de popular, POZ include, de asemenea sfaturi dietetice, de sprijin de sanatate mintala si chiar forumuri pentru persoanele care ii ingrijesc si cei dragi.

De POZ Personale elimină sectionalso stigmatizarea asociate cu HIV, deci este vorba doar despre intalniri din nou. Secțiunea lecții este o resursă expansivă adăpostite în prezent pe AIDSmeds.com care discută fiecare detaliu pertinent pentru a trai cu HIV - de la posibilitatea apariției unor infecții oportuniste la un director de servicii de sănătate.

Povestiri POZ ofera marturii de la pacientii cu HIV-pozitivi, precum si persoanele care ii ingrijesc, cei dragi și susținători.

Dar poate secțiunea de teamis cel mai mândru este Povestiri POZ, în cazul în care o dată pe săptămână, cineva devine o șansă de a împărtăși povestea lor.

Lansat în urmă cu trei ani, Povestiri POZ ofera marturii de la pacienti nu numai cu HIV-pozitivi, dar si ingrijitorii lor, cei dragi, personal medical calificat și susținători ai comunității.

„Ne-am împărtășit mereu povești. That'sbeen istoria noastră, dar nu am avut un loc de a împărtăși povestea tuturor. Asta Povestiri POZ a adus“, a spus Anderson.„Suntem un brand stil de viață. Suntem pentru persoanele care trăiesc cu HIV „.

21 de ani de sprijin Restante

Când am întrebat Anderson despre impactul POZ și feedback-ul primit de-a lungul anilor, cuvintele nu au simțit adecvate pentru explicații.

„Este literalmente 20 ani, plus de economisire lives.I chiar nu poate începe să explice modul în care este plină de satisfacții pentru a obține în mod constant acest tip de feedback-ul“, a spus el.

Echipa largă de staffers POZ nu este numai răspândirea de conștientizare și informare, dar acestea sunt obtinerea în mod activ acolo pentru a pleda în numele comunităților infectate cu HIV, care au fost atât de slab reprezentate în trecut.

POZ a oferit excelență editorială de neegalat din 1994.

„Scopul este de a vindeca HIV - scopul este de a ne pune de afaceri“, a spus Anderson.

Pe măsură ce lumea medicala se apropie de developinga leac pentru virusul, POZ lucrează pentru a găsi un remediu pentru stigmatizationin domeniul socio-politic.

Anderson ne-a spus despre o „cura funcțională“, cu potențialul de a obține încărcături virale sub control „dar există încă atât de mult stigmatizarea și educația nu suficient, astfel ratele de infectare continua să rămână cu încăpățânare de mare.“

Până în care se schimbă, POZ promite să continue să fie o resursă și un parteneriat pentru thoseaffected de HIV / SIDA.

Dacă sau cineva cunoscut a fost afectat de virusul HIV / SIDA, vizita POZ.com pentru sprijinul în condiții de siguranță, iluminat și neclintită ați fost căutați.

Surse Foto: seanstrub.com, ourweekly.com, poz.com