Pozmatch.com unește single-uri hiv-pozitive într-o atmosferă sigură și socială

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Din 1998, PozMatch.com a fost un site de matrimoniale sigur pentru single HIV-pozitive din intreaga lume. Această platformă ne-critic salută oameni din toate mediile și le oferă spațiul de care au nevoie să crească, vindeca, și pentru a găsi dragostea. Membrii PozMatch pot utiliza forumuri de discuții, instrumentele de căutare, și caracteristici de mesagerie instantanee pentru a construi legaturi in comunitatea cu HIV in intreaga lume.

Ant Babajee a fost diagnosticat ca HIV-pozitiv imediat după noul an în 2007. Dacă ar putea merge înapoi în timp pentru acea zi sobering în ianuarie, Ant a spus primul lucru pe care el însuși ar spune nu este de a intra în panică.

load...

„Tu ești aceeași persoană ai fost înainte de ai știri“, a scris el. „Ești încă demn de iubire și respect.“

„Nimeni nu este de gând să mă forțeze înapoi în dulap virale“, a declarat Ant Babajee, care este HIV-pozitiv.

De-a lungul ultimului deceniu, Ant a ajuns la un acord cu virusul lui și să devină „fără rușine pozitiv.“ Ant creditează cercul lui de prieteni apropiați pentru oferindu-i curajul de a merge mai departe, fără rușine sau regret. Prin voluntariat cu organizațiile de caritate HIV și participarea la întâlniri de grup de sprijin, Ant sa înconjurat de oameni care au înțeles ce se trece printr-un singur om cu HIV.

load...

Desigur, nu toată lumea se simte confortabil iese din dulap cu HIV în persoană, și că este în cazul în care HIV dating site - ul PozMatch poate oferi sprijin atât de necesară. Acest site de nișă favorizează un mediu sigur și anonim în cazul în care single HIV-pozitive pot pune întrebări, să construiască prietenii, și pentru a găsi dragostea. PozMatch aduce single împreună într - o comunitate cu HIV pozitiv unită.

Subiectele de sănătate nu sunt tabu aici. Single poate identifica în mod deschis ca HIV-pozitiv pe profilurile lor PozMatch datare, și care poate fi eliberatoare pentru persoanele care nu ar fi spus prietenilor lor apropiați sau membri ai familiei cu privire la diagnosticul lor încă.

Din moment ce a lansat în 1998, PozMatch a facilitat multe discuții productive cu privire la HIV și impactul acesteia asupra dating scena. Single poate folosi această platformă ca un loc pentru a vorbi temerile lor, explora opțiunile lor de date, și de a crea conexiuni sociale într-un spațiu unic pozitiv.

load...

Aproximativ 52% dintre membri sunt sub 35 de ani

Single-HIV pozitiv poate simti izolat de boala, dar acestea nu sunt singuri. Peste 36900000 de oameni din intreaga lume traiesc cu HIV / SIDA , si circa 5.000 de infectii noi apar in fiecare zi.

Dupa un diagnostic HIV, mulți oameni agoniza asupra viitorului. Ei se întreabă cum și când să spună cei dragi. Ei griji cu privire la judecata si frica din jurul bolii, și de stres asupra faptului dacă viața lor de dragoste va mai fi la fel.

PozMatch poate alina simplu în aceste vremuri incerte și să ofere asigurări că dragostea este posibil, indiferent de starea de sănătate.

PozMatch este dedicat pentru a ajuta HIV-pozitiv simplu întâlni unul pe altul.

Theteam se mândrește cu oferirea unei comunități în care ne-critic simplu cu HIV-pozitive pot vorbi despre experiențele lor, temerile și speranțele. Comunitatea salută oameni de toate vârstele, orientări și rase. Dacă aveți HIV sau sunt dispuși să data de cineva cu HIV, vă puteți înscrie gratuit și începe să se amestece în forumuri de grup și mesaje private.

Comunitatea PozMatch are ceva mai mulți bărbați decât femei on-line. Potrivit Analytics interne, aproximativ 69.43% din vizitatori identificați ca bărbați și 30,57% identifică ca femeile.

Bază de membru Dating site-ul este, de asemenea, denatureaza ușor mai tineri. Doar peste 52% dintre membri sunt sub 35 de ani, iar peste 13,46% au peste 65 de ani PozMatch a avansat filtre de căutare pentru a ajuta persoanele singure să găsească persoane în aceeași categorie de vârstă sau de locație.

Cei mai mulți utilizatori naviga sub un pseudonim, astfel încât acestea să poată păstra un pic de intimitate. Cu toate acestea, sistem anti-fraudă dating site-ul lui verifică identitatea noilor utilizatori și asigură faptul că aceștia sunt acolo pentru motivele corecte.

Forum poate ajuta Persoane fizice Găsiți vindecare

PozMatch abilitează single-HIV pozitiv pentru a face conexiuni semnificative on-line. Site-ul are toate clopotele și fluierele unui site tradițional matrimoniale, dar are, de asemenea, un forum deschis conceput pentru a răspunde la întrebările și preocupările legate de HIV.

Peste 1.200 de membri au postat sfaturi întâlnire și încurajați să-pozitive single cu HIV in scena online dating. Acest spațiu liber favorizează o mulțime de creștere și construiește un sentiment de comunitate. Membrii oferă sfaturi de siguranță unul pe altul și sugestii prima dată, precum marturii personale despre experientele lor datând cu HIV.

„Nu te juca jocuri,“ a scris un membru într-un post. „Jocurile într-adevăr nu ar trebui să intre în întâlnire și relația arena... [aceasta] creează dramă inutile.“

Forumuri și bloguri să promoveze un dialog activ.

PozMatch permite datere-HIV pozitiv pentru a împărtăși poveștile lor și să formeze relații autentice, dar este nevoie, de asemenea, mari eforturi pentru a vedea să-l că toată lumea stă în timp ce în condiții de siguranță pe site. Echipa respectă dreptul utilizatorului de a vieții private, iar site-ul nu cere utilizatorilor să construiască ei înșiși, prin schimbul de numele lor complete, ocupații, sau orice alte informații de identificare.

Este de înțeles că, viața privată este o preocupare majoră pentru mulți utilizatori PozMatch, astfel încât acestea să aprecieze anonimatul adăugată și securitatea oferită de site - ul. O politică strictă de confidențialitate se asigura că datele personale ale oamenilor este securizat. Conform politicii, „Noi nu împărtășesc datele personale cu terțe părți pentru scopurile lor de marketing direct , fără permisiunea dumneavoastră.“

Membrii PozMatch pot contacta echipa de confidențialitate prin e - mail pentru a anula un cont și șterge toate datele cu caracter personal referitoare la contul respectiv. Astfel de cereri sunt , în general onorate în termen de 30 de zile de la primire. Odată ce PozMatch a șters contul, utilizatorul nu va fi capabil de a restabili sau de a prelua aceste date, precum și toate planurile de aderare va fi reziliat în mod automat.

Un responsabil cu protecția datelor supraveghează practicile de confidențialitate dating site-ului și poate răspunde la orice întrebări cu privire la modul în care datele personale sunt utilizate, distribuite și păstrate pe PozMatch. Trimite un e-mail la [email protected] pentru a afla mai multe.

PozMatch satisface nevoile de-HIV pozitiv Comunitatea

PozMatch sa conectat cu succes nenumărate Datere cu HIV-pozitive in intreaga lume, iar echipa proactivă continuă să crească rețeaua sa pentru a ajuta mai mulți oameni găsesc camaraderie și de companie după un diagnostic HIV.

De la lansarea sa în 1998, PozMatch a provocat stigmatul împotriva persoanelor cu HIV și a oferit un spațiu în care datere online, începe din nou. Single de pe acest site împărtășesc o luptă comună, și care le oferă o legătură comună. Datorită PozMatch, single HIV-pozitivi nu trebuie să se ascundă în umbră sau se confruntă cu boala lor singur.

Starea ta de sănătate nu trebuie să vă țineți înapoi de la viata pe care o doriți. Prin implicarea în comunitate cu HIV-pozitiv, vă puteți întâlni oameni cu inima deschisă, care te va vedea pentru tine, nu diagnosticul. Ant a spus că a cunoscut o multime de prieteni cu HIV-pozitivi care au plecat să fie în relații de angajament și chiar au copii.

„Nu voi minți: Poate fi greu uneori trăiesc cu virusul“ , a spus Ant. „Deși ar putea exista ori o provocare înainte, vă puteți face cu HIV o mică parte din viața ta.“