Practicalhappiness.coms arkady itkin oferă dating și sfaturi de relații care promovează bucuria în persoană și online

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Stampe care au nevoie de un pic de ajutor pentru a obține viața lor romantice pe drumul cel bun de multe ori vizitati site-ul Arkady Itkin lui, PracticalHappiness.com. Acolo, ei pot găsi sfaturi și o mulțime de dragoste dură. Arkady încurajează datere să îmbunătățească lor online profile, mințile, organisme și viața în încercarea de a găsi că cineva special. Cu articole pe orice, de la mesaje text la gelozie și rupe-up-uri, atât bărbați cât și femei, pot găsi răspunsuri la întrebările lor în timp ce naviga în lumea modernă de întâlnire.

Întâlnirea nu a fost întotdeauna ușor pentru Arkadi Itkin. Când era mai tânăr, el a avut multe din aceleași dificultăți alți bărbați tineri au - inclusiv acnee și o lipsă de încredere pe care l-au ținut de multe ori de la vorbesc cu fetele. El a spus că a mers la o dată rău după altul, dar el știa că nu era singurul. Deci, el a stabilit pentru a găsi răspunsuri la problemele sale matrimoniale, iar el a descoperit o surprinzătoare lipsă de resurse.

load...

„Am fost inspirat de propriile mele provocări când am fost în căutarea pentru orientare. Am găsit o mulțime de răspunsuri care au fost înșelătoare“, a spus el. „Dar când am început să vin cu propriile răspunsuri, am fost foarte dornic să le împărtășească cu alții care am crezut că vor avea aceleași probleme.“

Arkady Itkin a început PracticalHappiness.com să împărtășească ceea ce a învățat despre dragoste cu ceilalți.

În 2005, el a început să PracticalHappiness.com, prin care el împărtășește articole sfaturi pe o gamă largă de subiecte. Deoarece site - ul a crescut în popularitate, a adăugat el un canal YouTube pentru a împărtăși cunoștințele despre elementele moderne ale scenei dating si relatii.

load...

„Sunt un mare credincios în procesul de învățare continuă. Cred că e unul din lucrurile pe care le face viața cea mai interesantă. Lumea de dating continuă să evolueze cu dezvoltările culturale și tehnologice“, a spus el. „De exemplu, în 2005, băieții au fost încă luptă pentru a face ca primul apel la o fată s-au întâlnit. Astăzi, care nu mai este o problemă, deoarece mesajele text trimise pare să fi înlocuit de asteptare aproape în întregime.“

Arkady salută, de asemenea, întrebări cu privire la site-ul, astfel încât el poate rămâne conectat cu tendințele și au un impact mai semnificativ asupra cititorilor săi.

O arhivă organizată este ușor de explorat pentru sfaturi și răspunsuri

Cititorii pot găsi o listă bine organizat de articole sfaturi de a răspunde la o gamă largă de întrebări pe PracticalHappiness.com. Pentru barbati, Arkadi a scris articole cu privire la modul de abordare, întâlni, și să atragă femei, precum și modul de a câștiga încrederea și de a evita greșelile comune. Barbatii pot învăța bazele de dating online, și de a înțelege cum de a avea o primă dată de succes și pentru a evita „zona prieten.“ Site-ul are, de asemenea, articole despre intalniri femei mai in varsta, sexul, femeile și înțelegerea mai bună.

load...

Pentru femei, articole se concentreze pe evitarea greșelilor comune atunci când atragerea și satisfacerea bărbaților. Puteți afla mai bune sfaturi de dating online, având o primă dată, și ins-și-outs de întâlniri cu bărbați mai tineri.

Multe dintre articole Arkadi a face cu soluții pentru comune întâlniri și relații probleme.

Multe articole tratează teme relevante pentru toate Stampe, inclusiv probleme de mesaje text, gelozie, și despărțiri. Întrebări despre dating online sunt unele dintre cele mai populare, a declarat Arkadi.

„O mulțime de oameni cred că nimeni nu citește nimic atunci când acestea sunt intalniri on-line, și tot ce trebuie să faceți este să spunem«Bună,»Wink, sau faceți clic pe“, a spus el. „Mi se pare că oamenii de înaltă calitate, nu citesc. De asemenea, ei caută oameni excepționali pe de altă parte. Deci, doriți să vă asigurați că profilurile Match.com, OkCupid sau eHarmony ies în evidență de restul. - acesta va atrage cei mai buni oameni de pe cealaltă parte“

Pentru că există o astfel de dorință tot mai mare pentru single să se simtă confortabil intalniri on - line, Arkadi oferă o unu-la-unu profil , datând de servicii de revizuire on - line. El oferă feedback cu privire la orice , de la imaginile au ales la ceea ce au scris despre ei înșiși și, mai important, cum să răspundă la mesajele pe care le primesc de la potriviri potențiale.

„Am asigura că acestea fac din plin de procesul de online dating“, a spus el.

„Dragostea Tough“ abordare este o Hallmark de Blog

PracticalHappiness.com se diferențiază de multe bloguri sfaturi, deoarece Arkadi nu se teme să-l spun cum este. El a spus el crede că, uneori, oamenii au nevoie de o dragoste pic greu pentru a merge mai departe și de a găsi succes.

Unul dintre principalele concentrează Arkadi este de a clarifica concepții greșite care au devenit mituri comune în comunitatea de dating. Una dintre aceste concepții greșite, a spus el, este că ar trebui să te iubesc pentru cine esti si nu schimba pentru oricine, din orice motiv.

„Dacă rămâneți voi, cu toate defectele pe care le împiedică de la a face cel mai mult de tine, atunci cum se poate aștepta vreo schimbare? Nu poți sta în jurul valorii și să aștepte ca cineva să scadă în dragoste cu tine și nu face nimic pentru a te face mai atractiv“, a spus el. „Fie că este un stil de rău sau care nu au realizari profesionale pentru a te face atractiv. Dacă stați în cazul în care vă aflați și se așteaptă la rezultate mai bune, nu vei merge foarte departe.“

O altă noțiune el risipeste este că datarea este un joc de numere, așa că se întâmplă cât mai multe date posibil îmbunătățește șansele. Aceasta este o credință deosebit de comună în rândul single care trăiesc în orașele mari. Arkady a spus că abordarea de dating nu este inteligent.

„Asta a dus la o mulțime de confuzie și dezamăgire emoțională pentru bărbați și femei care merg la prea multe date, a se vedea prea mulți oameni, și să obțină prea multă atenție. În cele din urmă, ei sunt în imposibilitatea de a dezvolta orice atașament“, a spus el. „Acest lucru este valabil împotriva ideii că ar trebui să puneți ouăle în mai multe coșuri pentru a obține cele mai bune rezultate. Ar trebui să fie un număr limitat de coșuri, nu prea multe.“

Cititorii Păstrați Discuții Mergând prin comentarii și feedback

Arkady a spus cititorilor săi tind să fie din SUA - cu unele din Marea Britanie și Australia. Site-ul să satisfacă atât bărbați și femei, între mijlocul lor de 20 si 50 de ani mai devreme. Unii tocmai a iesit din relatii pe termen lung sau divorțuri și sunt din nou pe scena de dating, dar confuz despre noul peisaj digital.

Alții sunt în căutarea de soluții la problemele dificile în relațiile lor actuale.

„Oamenii experiență circumstanțe dificile, cum ar fi înșelăciune, lupte, și abuzul fizic, cu partenerii lor. Sau ar putea dori să știe cum să depășească gelozia lor, sau cum să se ocupe de un partener care este gelos. Această problemă a fost întotdeauna una dintre cele mai populare, și poate cel mai dureros, subiecte“, a spus el.

Pentru aceste probleme, PracticalHappiness.com oferă articole scurte, concentrate în soluție, care sunt adesea susținute de exemple din lumea reală de la oameni Arkadi știe. Unele subiecte declanșa o discuție sănătoasă în comentariile de pe blogul său - sau în comentariile sale canal YouTube. El a spus că se bucură atunci când oamenii pune întrebări, pentru că, dacă o persoană are o întrebare, alții probabil nevoie de răspuns, de asemenea.

„Într-un articol, '20 Legile relației,“ Eu vorbesc despre lucruri de bază care ar putea merge prost și ușor, sau cel puțin practic, cuplurile moduri le poate rezolva“, a spus el. „Am primit o mulțime de comentarii cu privire la modul în care articolul a fost de ajutor pentru persoanele care au crezut că relațiile lor au fost distruse.“

Arkady este în speranța de a transforma blog-ul său de consiliere în oportunități de vorbire de experți la conferințe de creștere personale - sau chiar un show datând de televiziune.

Dar, Arkadi a spus, este feedback-ul și știind că el îi ajută pe alții, care face toate merită.

„Tot ce doresc este recunoștința, și un compliment face ziua mea. Mă face să mă simt foarte bine“, a spus el.