Premiile croaziere vikinge oferă vacanțe orientate spre destinație, potrivite pentru cuplurile care călătoresc în lume

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: în urmă cu mai mult de două decenii, VikingВ® stabilit cu patru nave și o viziune pentru a crea croaziere concentrat-destinație pentru „persoana de gândire“ , cu accent pe alimente, oamenii, cultura și obiceiurile. Acum , cu o flotă care un număr mai mare de 60 de nave, Viking oferă atât croaziere fluviale și oceanice în patru mari regiuni ale lumii, inclusiv 25 de țări. Itinerariile all-inclusive pentru a breathtaking locații și atmosferă numai adulților la bord, face excursii sale ideal pentru cuplurile care sunt dornici de a explora lumea. Așa cum Viking se extinde în anii următori, compania se așteaptă să adăugați mai multe mai multe nave și destinații pentru ofertele sale.

În 1997, VikingВ® angajat într-o misiune de a crea o experiență mai orientată spre destinație ca o alternativă la modelul de croazieră de masă. Începând cu o flotă de patru nave, Viking repede a devenit cunoscut pentru croaziere sale intime, inclusiv concepute pentru un număr mai mic de persoane. Acest lucru înseamnă că călătorii ajunge să se scufunde adânc în destinațiile lor de a se familiariza cu produsele alimentare locale, cultura, obiceiurile, și oameni.

load...

Viking este aproape la fel de faimos pentru lista de lucruri pe care nu le au la bord: cazinouri, copii, și băuturi umbrelă. Linia de croazieră, de asemenea, nu crede în nichel-și-diming clienții săi.

Fiecare croazieră vă duce de-a lungul una dintre cele mai mari căi navigabile din lume în spații în stil scandinav senine, care sunt liniștite și o explozie de lumină naturală. Navele sunt concepute pentru a oferi numărul mic de persoane o șansă de a ajunge să cunoască mai bine pe tot parcursul călătoriei lor.

load...

„Acum douăzeci de ani, a fost de croazieră râu necunoscut pentru majoritatea călătorilor din America de Nord, iar astăzi suntem mândri că Viking este un nume de uz casnic. Am cheltuit mai mult de $ 1 miliard de introducere pe piață conceptul de concentrat de croazieră destinație“, a declarat Torstein Hagen, Președinte și Fondator.

Printre lucrurile pe care oaspeții nu vor găsi într-o croazieră Viking: fumat, vânzări sub presiune, nopți formale, Staterooms interior, și taxele pentru băuturi răcoritoare, vin sau bere la prânz și cină.

Este atmosfera confortabilă a unei nave limitate capacitate umplut cu turiști, cum ar fi-minded pentru adulți, și lipsa taxelor, toate care dau Viking o mare reputație pentru experiențe romantice, autentice care aduc oaspeții mai aproape de multe dintre culturile lumii - și fiecare.

Fiecare călătorie este planificat pentru a Showcase Meticulos Locul de amplasare

Croaziere Viking au un puternic accent pe îmbogățire culturală prin experiențe captivantă - atât la bord cât și pe uscat. Oaspeții sunt tratate la meniuri care caracteristică bucătăria regiunii pregătite de bucătari bine pregătiți. Tarif American Classic este disponibil la fel de bine pentru a asigura toata lumea are o gamă largă de opțiuni de alimentare. Cuplurile se pot bucura de micul dejun pe terasa la soare și Aquavit Terrace, mânca masa de prânz în zona de luat masa în aer liber de pe prova navei, și bucurați-vă cina la un restaurant elegant. Personalul atent și primitoare asigură o experiență culinară mare la fiecare masă.

load...

Exclusivistul Cultura Curriculum la bord permite oaspeților să ia o scufundare mai adânc în destinația de oameni, limba și cultura. Oaspeții afla despre porturile lor de apel prin activități cum ar fi nave de artă, prelegeri de istorie, sau degustări de vin la bord. Onshore, oaspeții pot participa la spectacole care prezintă muzicieni și artiști locali. Nave Viking medie, mai mult de 11 ore la porturile din nordul Europei, oferindu-vă și o mulțime de parteneri de timp pentru a verifica obiective turistice impresionante și experimenta cultura prima mana.

Petrece timp liber în biblioteca de la bord, care are pereți de cărți, spații de lectură confortabile, și o mulțime de lumină. Material de lectură este întreținută cu atenție pentru a include un amestec de literatură de inspirație și informative, inclusiv cărți care prezintă destinația.

Ca rezultat al croaziere sale atent planificate și atenția oaspeților, Viking a câștigat Picks un combinat de cinci Editors Cruise Critic Premii în 2017, inclusiv pentru cel mai bun de îmbogățire și cele mai bune excursii la mal pentru croaziere fluviale.

All-Inclusive Pachete cuplurile Focus pe fiecare parte, nu Detalii,

Viking este mândru să includă - fără niciun cost suplimentar pentru oaspeții - facilitățile evaluate la o medie de 200 $ pe zi - taxe mulți concurenți se aplică taxele de croazieră. Puteți bordul știind că nu veți găsi nici un facturile de surpriză atunci când călătoria dvs. Este de peste, nici nu va trebui să vă amintiți să semneze achiziții și servicii pe tot parcursul zilei.

Președinte și Fondator Torstein Hagen a declarat că au cheltuit 1 miliard de $ pe piață conceptul de concentrat de croazieră destinație.

Toate staterooms sunt orientate spre apă, astfel încât oaspeții se obține o experiență premium ca nava navighează pe căi navigabile. Camerele sunt spațioase și dotate cu paturi king-size, pilote de pluș, și perne în jos-umplut. Băile au pardoseli încălzite și articole de toaletă FreyjaВ® premium.

Linia de croazieră nu mai-copii de politici înseamnă că cuplurile cu copii mici pot lua un răgaz bine-meritat de la îndatoririle lor de părinți - și cei care nu au copii pot de vacanță, fără a fi deranjat de cele ale colegilor lor de călători.

Centrul spa premiat este gratuit pentru toți oaspeții, la fel ca și opțiuni de luat masa alternative și excursie pe un mal la fiecare port de escală. De asemenea, sunt incluse în prețul de fiecare bilet sunt room service gratuit, specialități de ceai și cafea, utilizarea WiFi nelimitat, și taxele portuare preplătite și taxe.

Adaosurile nave viitoare vor oferi călătorilor Mai multe opțiuni de traseu

Din primele patru nave pe care le lansat în 1997, Viking este în continuă creștere și adăugarea de nave pentru a servi mai mulți călători și de a crea noi itinerarii. „Am lansat Viking cu o viziune care de călătorie ar putea fi mai de destinație-concentrat. Viziunea noastra a rezonat cu oamenii“, a spus Torstein.

Un nou acord cu compania de construcții navale Fincantieri este setat pentru a extinde flota Viking cu șase nave oceanice de 2027. Acest lucru este în plus față de ceilalți 10 care au fost comandate. Șapte nave fluviale noi, inclusiv șase premiat Viking Longships, va debuta in 2019. A saptea nava este special conceput pentru traseul său pe râul Douro din Portugalia.

„Ne conduce industria de croazieră râu, și cu croaziere noastre ocean, ne-am transportat intimitatea unui râu de croazieră pe mările deschise. Odată cu sosirea navei noastre ocean, al șaselea în 2019, vom fi cea mai mare navă mică linie de ocean de croazieră, și așteptăm cu nerăbdare să introducem chiar și mai mulți invitați la modul Viking de călătorie“, a spus Torstein.