Premiul pentru alegerea editorului: grădina zoologică din Cincinnati și grădina botanică reprezintă un loc natural pentru iubitorii de animale

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Din 1875, Cincinnati Zoo & Botanical Garden a oferit vizitatorilor o experiență sălbatică. Grădina zoologică se îngrijește de peste 500 de animale, inclusiv multe specii periclitate și vulnerabile, iar 75 de acri grădini botanice are peste 3.000 de specii de plante de pe ecran. Cuplurile se pot plimba prin aceste diverse habitate la o dată și de a obține un aspect up-aproape la girafe, hipopotami, tigri, lenesii, și alte creaturi interesante. Cincinnati Gradina zoologica entertains și educă ecologiștii viitoare cu unul-de-un fel de întâlniri sale animale.

Matthew F. A vizitat Cincinnati Zoo & Botanical Garden timp de peste 30 de ani, și el are multe amintiri plăcute acolo. Ca un copil, el sa bucurat uitam de morse scuipat apă. Ca adult, el a participat la un eveniment care a adus - l față-în-trunchi cu un elefant.

load...

De-a lungul anilor, Matthew a văzut Zoo Cincinnati crește , și el a crescut împreună cu ea. „Nu pot exprima în cuvinte amintirile care au fost făcute aici“ , a spus el. Matei chiar a propus la prietena lui (acum soția) în timpul festivalului anual de lumini Zoo Cincinnati.

Atunci când cuplurile doresc să facă o memorie specială, Zoo Cincinnati este o alegere naturala. Unde altundeva poți vedea lei, tigri, urși și în mijlocul Ohio? Cincinnati Gradina zoologica este a doua cea mai veche grădină zoologică din SUA, precum și eforturile de conservare a sprijini mai multe specii pe cale de dispariție, inclusiv gorile, tigri albi, și lamantini.

load...

Cuplurile pot lua un selfie cu un hipopotam la Cincinnati Zoo & Grădina Botanică

În 2019, Zoo Cincinnati a fost votat # 1 Cel mai bun zoo într - un sondaj cititor de USA Today, și a primit , de asemenea , Rave comentarii de la revista pentru copii, parinti Magazine, si TripAdvisor.

Cuplurile pot merge la această grădină zoologică iubit pentru a scăpa de agitația orașului și a obține un aspect up-aproape la unele animale destul de uimitoare.

„Faimosul Cincinnati Zoo & Botanical Garden este decis să vă inspira vizitatorii să aibă grijă de animale sălbatice și locuri sălbatice“, a declarat Angela Hatke, grădina zoologică de Angajament Digital și publicitate Manager. „Cincinnati Zoo perfect pentru vizitatori de toate vârstele. De la tabere educaționale la innoptari și programe pentru adulți, grădina zoologică are ceva pentru toată lumea.“

load...

Peste 1,8 milioane de oameni viziteaza fiecare an

Când Zoo Cincinnati a deschis porțile în 1875, a prezentat o relativ colecție de animale mici , care a inclus un elefant pensionar de circ, un singur bivol, un tigru, două elani, și trei căprioare. Cu toate acestea, localnicii a sărit la sansa de a vedea unele animale sălbatice în mijlocul orașului, și grădina zoologică de 65 de acri prosperat și sa extins pentru a găzdui mai multe animale și atracții.

Astăzi, Zoo Cincinnati este acasa , la mai mult de 500 de animale și 3.000 de specii de plante, și peste 1,8 milioane de oameni viziteaza in fiecare an. Vizitatorii pot cumpăra bilete on - line sau în persoană și apoi un tur peste 20 de habitate de animale și grădini , la timpul lor liber.

Cincinnati Gradina zoologica are 500+ animale variind de la aardvarks la bug-uri zebră.

Una dintre cele mai populare locuitorii din grădinile zoologice este Fiona copilul hipopotamul. Ea a făcut senzație în știri , atunci când ea a fost născut prematur de șase săptămâni, dar ea bate cote și a devenit cel mai mic hipopotamul vreodată pentru a supraviețui. Povestea ei de inspirație și- a câștigat statutul ei de celebritate la Zoo Cincinnati, și o mulțime de oameni se adună la sticlă pentru a vedea ei înoate de.

Membrii personalului de la grădina zoologică sunt iubitori de animale pasionați, care pot educa vizitatorii despre viata, obiceiurile, și luptele anumitor specii.

„Personalul Cincinnati Zoo este un grup divers de indivizi, toate dedicate mijloacele de existență ale animalelor, atât în ​​grădina zoologică și în sălbăticie“, a spus Angela. „Scopul nostru este de a inspira vizitatorii și să-i suficient de aproape pentru a avea grijă.“

În calitate de membru acreditat al Asociației Grădini zoologice și acvarii (AZA), Cincinnati Zoo este dedicat pentru a proteja și îngrijirea animalelor de toate formele și mărimile. Sale programe de creștere și eforturile de conservare a asigura că generațiile viitoare se pot bucura de a vedea aceste animale de la grădina zoologică și în habitatele lor naturale.

Cincinnati Zoo & Botanical Garden este una dintre cele trei grădini zoologice din SUA pentru a avea o facilitate dedicată conservării și cercetării.

Datorită poziția de lider în proiectarea habitatului durabil, Zoo Cincinnati a castigat reputatia ca Zoo din America mai verde. Grădina zoologică reduce impactul asupra mediului prin grădini ploaie, materiale de construcții reciclate, și panouri solare.

Evenimente Wild Get daters Talking & Râzând

Cincinnati Gradina zoologica se angajează public și aduce într - o mulțime prin găzduirea de evenimente speciale , concepute pentru a atrage atentia oamenilor. Nu este toate programele educaționale și prelegeri, fie. Grădina zoologică găzduiește evenimente sociale , în cazul în care iubitorii de animale se vor simți în elementul lor.

Pâine prăjită la seria Wild, de exemplu, invită adulții să ia masa și să bea în timp ce se bucură de o întâlnire up-aproape de animale. In fiecare an, peste 4.400 de persoane participa la aceste evenimente unice, bani whichraise pentru Centrul Lindner pentru Conservarea și Cercetare a vieții sălbatice pe cale de dispariție (ECHIPAJ).

Cuplurile pot participa la Cocktail - uri pentru conservare sau de Zoo Brew pentru a gusta băuturi gustoase, tematice-faunei sălbatice într - un cadru VIP. Aceste evenimente vinde de multe ori, astfel încât să fie sigur de a verifica calendarul de evenimente și de a obține biletele de departe în avans.

Gradina zoologica Cincinnati organizeaza evenimente care strange bani pentru proiectele sale de conservare.

In fiecare decembrie, Zoo Cincinnati se aprinde și creează un cadru frumos pentru excursii de familie și nopți de date. Festivalul PNC luminilor este un ecran fantastic de peste 3 milioane de lumini cu LED - uri blanketing grădina zoologică. Evenimentul de divertisment oferă , de asemenea , s'mores, spectacole de păpuși, plimbari de tren, și Moș Crăciun. Festivalul Luminilor este inclus cu admiterea generală grădină zoologică.

Fie că sunteți sorbind Mimosas, la o expoziție de animale sau de a lua imagini romantice sub luminile festivalului clipeală, vă puteți dezlănțui partea ta sălbatice la Zoo Cincinnati.

„Nu contează ce moment al anului, vizita grădina zoologică poate scoate copilul din tine“, a spus Angela. „Ia-o hartă și mâna partenerului tău și de a face drum prin grădina zoologică la o întâlnire romantică, și distractiv.“

O Fundalul uimitoare pentru Romantic excursii pe timp de zi

Cincinnati Zoo plin de obiective turistice frumoase, naturale și o dată-in-a-viață experiențe, deci nu e de mirare atât pentru localnici și turiști se bucură de comentatorii lor here.Many timp lauda animalele, personalul, și grădini, și multe cupluri spun Zoo Cincinnati a oferit activitatea perfectă dată în timpul zilei.

„Mergând la o dată la grădina zoologică este magic,“ Roberto a scris într - un comentariu TripAdvisor. „Este un moment să se reconecteze cu natura si partenerul tau. Acesta vă oferă timp pentru a vorbi și de a lua în imagini și sunete.“

Roberto a spus el și soția sa modelat grădina lor la domiciliu în New York, după grădinile botanice din Cincinnati, și pe care intenționează să se întoarcă la grădina zoologică o zi cu copiii lor.

Un moment-imagine perfectă ar putea fi doar în jurul valorii de colț de la grădina zoologică.

Allison G. Și prietenul ei a călătorit de la Indianapolis pentru a vedea dacă grădina zoologică din Cincinnati a fost cu adevărat una dintre cele mai bune grădini zoologice din țară. „Am fost cu siguranta impresionat“, a spus Allison. „Exponatele mele preferate erau girafele și lamantini.“

Tiffany W. Descris pe sine ca un „goer grădina zoologică avid“, care a ales să sărbătorească ziua ei, vizitând Zoo Cincinnati cu prietenul ei. Ei au petrecut o zi veselă vizionarea gheparzi joc pe teren și păsări care zboară prin copaci.

„Grădina zoologică este creat pentru a oferi oportunități de fotografiere bune la cele mai multe opriri“, a spus Tiffany. „Acest lucru este ceva ce nu trebuie ratat în Cincinnati și este perfect atât pentru tineri și bătrâni să se bucure.“

Un cuplu din Knoxville a declarat Zoo Cincinnati a depășit așteptările lor și le-a dat o oportunitate unică de a vedea urșii polari, lamantini, urangutani si alte animale într-o excursie.

„La Zoo Cincinnati, ne place crearea de amintiri pe durata de viață pentru oaspeții noștri și aducându-le suficient de aproape pentru a avea grijă la animale“, a spus Angela. „Cel puțin 10 persoane pe an pentru a alege Zoo Cincinnati ca locație de a propune.“

Cincinnati Zoo wows Cuplurile Atracții sale unice

Prin crearea unei legături personale între oameni și animale, Zoo Cincinnati a inspirat vizitatorii să devină ecologiști și iubitorii de animale. Unii vizitatori, cum ar fi Matei, au devenit atât de îndrăgostiți acest loc pe care le-au planificat propuneri de nunta, petreceri aniversare și alte evenimente speciale aici.

Cincinnati Gradina zoologica a fost în jur de aproape 150 de ani, dar este încă în creștere exponatele sale și face titluri cu atracțiile sale la modă. În 2020, Zoo Cincinnati se va deschide o grădină de bere , ca parte a noului habitat Roo Valley. Aceasta gaura de udare casual , va trece cu vederea o zonă de 15.000 de metri pătrați-picior cangur Walkabout și două nivele de curs frânghii aventura. Cuplurile pot stau aici și să împartă o rundă de băuturi în timpul vizionării cangurii în habitatul lor.

„Cincinnati Zoo o distracție, locație relaxat pentru o dată“, ne-a spus Angela. „Fiind unul dintre cele două grădini botanice acreditate în Ohio, amestecat cu animale și habitate uimitoare, face o dată frumoasă. Ia-o bere sau vin sau apă, poate niște înghețată, și de a explora grădina zoologică împreună în timp ce învață și se distrează.“