Premiul pentru alegerea editorului: salonul de leii din țară oferă cuplurilor și familiilor floride o privire ascendentă la peste 1000 de animale

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Lion Country Safari este unul dintre cele mai iubite atractii unice și de Sud Florida. Din 1967, acest parc are vizitatori incantati de drive-through și plimbare prin tururi ale sale habitate de animale sălbatice de 600 de acri. Lion Country Safari deschis ca unul dintre primele grădini zoologice cageless din Statele Unite, iar deținătorii săi faunei sălbatice merge la lungimi mari pentru a asigura siguranța și fericirea animalelor care trăiesc aici. Cupluri adventuresome și familiile pot face un tur al Lion Country Safari pentru a vedea girafe, rinoceri, gnu, și, desigur, leii de roaming în habitatele mari, naturaliste.

Nu vă puteți gândi plajele însorite din Florida de Sud ca teritoriu leu, dar Lion Safari Țara în Loxahatchee sfidează toate așteptările. Acest parc safari are pachete de lei, efectivele de papagali, și turme de girafe pe teritoriul său de 600 de acri.

load...

Cupidon este o girafă în vârstă de 14 de ani, născut la Lion Country Safari pe Ziua Îndrăgostiților.

Printre ocupanții acesteia cele mai populare și arată bine este Cupidon, o girafă în vârstă de 14 de ani, născut în parcul de pe Ziua Îndrăgostiților.

Cred că ai putea spune Cupidon poartă inima lui pe mâneca lui, deoarece el doar așa se întâmplă să aibă un loc în formă de inimă pe umăr. Acest marcaj de identificare ajută vizitatorii să-l aleagă din pachet, și nu e de mai sus, folosind apelul său mulțimea pentru a obține niște salată în plus în timpul evenimentelor care se hrănesc girafă.

load...

Cupidon este girafa ameliorator taur Lion Country Safari, ceea ce înseamnă că petrece mult din timpul său, bine, impartasind dragostea. Toate copil girafe pe care le vedeți pe proprietatea sunt urmașii lui.

Toate în toate, Cupidon iubitor si jucaus farmece temperament toți cei care îl întâlnește. Puteți obține aproape și de personal cu el și peste 1000 de alte animale de la Lion Country Safari.

În 1967, Lion Country Safari deschis ca prima grădină zoologică cageless în SUA, și-a menținut cu mândrie savane, zone umede, jungle, și alte spații în care animalele sale pot călători liber. Personalul folosește peisajul ca limite naturale la diferite terenuri. Oaspeții pot merge prin sau conduce prin aceste zone pentru a obține o privire la 90+ de specii de mamifere, reptile, păsări, și pește.

„Este important pentru noi să avem spații largi deschise pentru animalele noastre“, a declarat Haley Passeser, Public Relations asociat la Lion Country Safari. „Avem unele dintre cele mai mari turme de girafă și pe zebră record în SUA“

load...

Bucurați-vă de un drive-through Safari pline de întâlniri animale

Diversitatea animalelor la Lion Country Safari este cu adevărat impresionant. Puteti vedea o broască țestoasă în vârstă de 90 de ani , într - o singură carcasă, și apoi la fața locului un papagalul în copaci următoare. Gates deschide imediat la 9:30 în fiecare zi, iar animalele sunt , de obicei afară și despre de atunci. Sfat: paznicii de animale sălbatice spun că zilele ploioase sunt de fapt una dintre cele mai bune zile pentru a vizita , deoarece multe animale bucura de vreme umedă.

Lion Country Safari oferă atât plimbare prin și drive-through experiențe pentru un preț de admitere plat, astfel încât vizitatorii pot lua lucrurile în ritmul lor propriu și a vedea animalele în persoană sau de siguranța vehiculelor lor. Personalul recomandă luarea unui tur audio de-a lungul dacă te lovește pe own.Plus dumneavoastră, Lion Country Safari are o aplicație cu informații suplimentare referitoare la parc și animalele sale.

„Nu știi niciodată ce vei vedea când te duci acolo“, a spus Haley. „Când faci drive-through și experiențe plimbare prin, e ca și cum ai obține două parcuri pentru un singur preț.“

Lion Country Safari oferă daters o experiență unică de-un fel în rândul animalelor sălbatice din Africa.

Lion Country Safari organizează excursii VIP și evenimente speciale pe tot parcursul anului. Aceste experiențe exclusive includ close-up întâlniri sălbatice și excursii de specialitate. Girafa Pictura Encounter este un eveniment unic , în cazul în care oaspeții aleg trei culori și apoi urmăriți ca girafele face o pictură abstractă ținând periile în gură. Oaspeții obține ilustrația terminat ca un suvenir.

Discuții Planșa sunt , de asemenea , activități interesante și educaționale la Lion Country Safari. Puteți afla mai multe despre animalele specifice și implicate în a face grija de el le face fericit și confortabil. Păstrătorii animale sălbatice evidențiază , de asemenea , importanța conservării.

În timpul prezentărilor de teatru de animale, un expert de animale va scoate un animal prietenos și să vă spun tot ce ai putea dori, eventual, să știe despre asta. Acesta este un mare forum pentru iubitorii de animale să pună întrebări și să învețe ceva nou.

Fie că sunteți hrănire o girafă prietenos sau să se rupă poze cu o turmă de zebre, puteți avea încredere Lion Country Safari pentru a oferi o experiență de neuitat, de familie, la fiecare vizită.

Aducerea Savannah african la Backyard Florida

În 1967, Lion Country Safari prima pagină a ziarelor prin deschiderea primului zoo cageless în Florida. Un grup de antreprenori a vrut să facă vizitatorii se simtă ca și cum acestea au fost trekking prin Africa și de a vedea faunei sălbatice în habitatul lor natural. A fost un plan ambițios, dar a devenit în curând un hit imens.

Oamenii pot vedea lei de la vehiculele lor, în timpul unui tur safari-drive-through.

Climat cald Florida este perfect pentru parcului lei, rinoceri, cimpanzei, zebre, girafe. Aceste animale au prosperat aici și a fost elementul central al unui patru mile drive-through păstra.

Fondatorii au avut o viziune de a crea un loc frumos, care ar face safari african mai accesibil turiștilor americani, și că este exact ceea ce a făcut Lion Country Safari.

După cum a crescut mai popular, Lion Country Safari a extins pentru a adăuga o grădină zoologică, o crescătorie de păsări, o casă de reptile, o sprayground apă, magazine de cadouri, campinguri și alte atracții circulabile pentru a distra oaspeții, de asemenea. Peste 50 de membri ai personalului de îngrijire în prezent pentru animalele în habitatele lor sau la un spital veterinar la fața locului, iar peste 200 de persoane lucrează pentru Lion Country Safari.

„Ca o echipa, avem toate medii diferite, dar toți vin împreună pentru a face acest loc la fel de mare ca se poate“, a spus Haley. „Este nevoie de o mulțime de oameni pentru a rula o organizație ca Lion Country Safari.“

De peste 50 de ani, Lion Country Safari a livrat falca-dropping și puncte de interes de deschidere a ochilor vizitatorilor de toate vârstele și fundaluri. Oamenii vin aici pentru a experimenta un safari african, fără a fi nevoie să se deplaseze până la jumătate din întreaga lume. Este șansa vieții, iar acest fundal sălbatic face pentru unele momente destul de romantice și de neuitat.

Un loc Wild pentru o propunere, parte sau pe timp de zi Data

Din moment ce a deschis publicului în 1960, Lion Country Safari a devenit Rave comentarii. „Ce distractiv am avut“ , a spus Maria, care a călătorit din Indiana să stați la tabără și să ia un safari. „Punctul culminant a fost posibilitatea de a-mână hrăni frumoase girafe. Nu am văzut niciodată atât de multe fețe vesele, inclusiv propria noastră.“

O pereche de cimpanzei depasit tort de nunta a două zookeepers Lion Country Safari care s-au căsătorit.

Lion Country Safari a câștigat un rating de 4.5 stele pe TripAdvisor , și este listat ca # 1 lucru de făcut în Loxahatchee. „Am condus prin Lion Country Safari de mai multe ori și întotdeauna a lua la fel de entuziasmat ca și prima dată“ , a spus un referent. „ De fiecare dată când este diferit. Odată ce am avut două coarne de rinocer de blocare în fața vehiculului nostru.“

Mulți turiști și zi-trippers cap la safari pentru a experimenta ceva ce nu pot vedea în fiecare zi. Unele cupluri aleg chiar pentru a sărbători aniversari, face propuneri surpriză, sau chiar găzdui nunți lor, la această destinație sălbatică.

„Când am început planificarea nuntii noastre, am știut că am vrut ceva care a celebrat dragostea noastră de natură“, a declarat Valerie, care sa căsătorit cu ea acum soț David la Lion Country Safari. „Toata lumea a avut o mare de timp, și am câteva imagini mari și amintiri de nunta mea unic. Oamenii încă mai vorbesc despre asta.“

Haley a spus că a adus aminte de o propunere specială în cazul în care personalul amenajat un tur privat, iar prietenul a avut copiii lui scoate semne pe care scria „Te măriți cu noi?“ Mireasa-a-fi fost complet șocat și bucurie a spus da.

„Nu toată lumea primește acest tip de propunere“, a spus Haley. „Lion Country Safari este o mare oportunitate de a face ceva diferit și să aibă acest moment emoționant cu întreaga familie.“

Lion Country Safari oferă o experiență One-de-un-un fel

Oricine vizitează Lion Country Safari poate vedea ce un loc remarcabil este. Din momentul în care umbla și auzi maimuțele veveriță clănțăne sau leii răcnește, ai o experiență captivantă de animale pe care nu le puteți găsi oriunde altundeva în junglele de beton din Florida de Sud.

Lion Country Safari este o destinatie de top pentru cei care iubesc animalele.

Cuplurile se pot trata la o dată specială explorarea câmpiile și mersul pe jos trasee și luând în atracții uimitoare. Fie că sunteți hrănire Cupidon un cap de salata verde sau vizionarea o turmă de gnu alerga în calea ta, Lion Country Safari este plin de atracții și sunete de neuitat.

Educația și conservarea vieții sălbatice se află în centrul a tot ceea ce Lion Country Safari face. Haley ne-a spus misiunea echipei este de a încuraja copii, adolescenți și adulți să se îndrăgostească cu animalele de aici și să efectueze o apreciere mai mare pentru diversitatea uimitoare creaturi de partajare a planetei.

„Vrem să încurajeze legăturile dintre oameni și animale, și dorim să încurajeze legăturile dintre oameni și oameni“, a spus ea. „E foarte important pentru noi.“